2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kizlar ya vajinadaki kemigim hamilelikte agriyordu kemikler esniyor muymus neydi ya doguma hazırlık icin. Bebis dogali 12 gun oldu ayy benim bu vajinadaki kemigim hala agriyo bazen adim atamiyorum. Dr normal zamanla duzelecek cok ayirma bacaklarini dedi.

Var mi boyle baska dogumdan sonra vajinal kemik agrisi yasayan??

Valla benimki kemik değil ama icerisi cok fena ağrıyor, dikiş kısmı değil bildiğin rahim ağrıyor. Herkesin süreci farklı galiba herkesin durumu farklı bakalım once su sarılığı atlatalım sonra da insallah kendimiz de düzeliriz, Allah ın izniyle

Bugün çok sıkı olmayan bir korse giydim arkadaslar iyi oldu ,daha derli toplu hissediyorum

Ya doktorum bana da korsen varsa gelirken getir çıkarken takalım dedi ilk defa duyuyorum öyle hemen takıldığını daha rahat edersin diyo dik durunca vs
Dedim ben istemem ilk günden sonra takarız ne bileyim acır yani bence karın acelesi yokk

Kızlar selamm dün sabah spinal sezeryan ile 8:30 da elizimi kucağıma aldım 3480 gr 52 cm doğduilk dogdugunda aglamadi bizi çok korkuttu sonra ebe iki üç kez sırtına vurunca ağlamaya başladı şükür ameliyatım biraz uzun sürdü yapışıklıklar varmış odaya çıktığımda kucağıma alıp emzirdim şükür sutum vardı ama bebek çok usumustu inliyordu doktora söyledim yenidoğana götürüp isı verip geldiler bugün öğlene kadar gaz sancım vardı ama şükür herşey yolunda simdilik eve geldik kuzumla ikimizde iyiyiz şimdilik haftaya kontrollerimiz var benimde kiziminda doktor şimdilik vitamamin falan vermedi bebeğe sizin nasıldı acaba kontrolünü verdi hastahaneden çıkınca mi

Benimde sütüm var. Kızım kakada yapıyor. Bizdede 17. Kan uyuşmazlığından kaynaklı olabilirmiş. Sizde uyuşmazlık var mıydı

Sezeryan doğum mu yaptınız. Nette 2 hafta sonra takılır falan yazıyor ama. Kaçıncı gün taktınız, sorun oldu mu

Yaaa hoşgeldi eliz kız sağlıkla büyüsünn. Ayy minikler nasıl korkutuyolar bizii ama sonu güzel çok şükür
Biz dvitamini, probiyotik, gaz damlası kullanıyoruz çok gazı olduğu için

Sezeryan doğum mu yaptınız. Nette 2 hafta sonra takılır falan yazıyor ama. Kaçıncı gün taktınız, sorun oldu mu

Ben daha doğum yapmadım haftaya yapıcam kısmetse o zaman yanında getir dedi doktorum bende şaşırdım bu kadar çabuk takılmasına açıkçası
Olabileceğini söyledi sorun olmazmış

Benimde sütüm var. Kızım kakada yapıyor. Bizdede 17. Kan uyuşmazlığından kaynaklı olabilirmiş. Sizde uyuşmazlık var mıydı
Yok biz de uyuşmazlık yok ,ortada sebep yok iste ,o bana kafayı yediriyor.

Ben daha doğum yapmadım haftaya yapıcam kısmetse o zaman yanında getir dedi doktorum bende şaşırdım bu kadar çabuk takılmasına açıkçası
Olabileceğini söyledi sorun olmazmış
Aslinda söyle ki ben orayı elimle tutup destekleyince daha iyi hissediyordum.O acidan iyi olabilir aslında korse

Kızlar sadece anne sütü ile besleniyoruz 2 gündür memelerde bi yumusama oldu tıkı tıkı sertlesmiyor ama cekerken yutkunuyor normalmi bu durum acaba yahu 15 günlük kontrolumuzde 650 gr. Almisti ama suan endileselendim 2 gündür böyle bi durum olunca acaba azaldimi yetiyormu ki diye sizdede varni boyle bi durum

Canım zamanla o sertleşme kayboluyor ilk günler gibi doluluk olmayabilir ama yine vardır sütün sen endişelenme

Masallah 15 gunde ne kadar iyi kilo almis biz 12.gundeyiz daha dogum kilosuna bile tekrar ulaşabildik mi emin değilim. Hos dogum kilomuzda 2960

Masallah 15 gunde ne kadar iyi kilo almis biz 12.gundeyiz daha dogum kilosuna bile tekrar ulaşabildik mi emin değilim. Hos dogum kilomuzda 2960
Cok bi fark yokmus aramizda bizde 3100 gram dogduk iri bebek iri bebek dedi gördük iri bebegi sadece boyu uzun dogdu hakkaten 37+0 da 51.5 cm dogmustu vallahi bilmiyorumki umarim bu yumusaklik sıkıntı cıkarmaz basıma diye dua ediyorum artik gerci terbiye oluyo sismez okdr diyenlerde cok ama gorcez bakalm nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…