2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bizim degerimiz 11e dusmus. Çıkıyoruz simdi kizlar. Cuma gunu tekrar gelip baktiracagiz. Cuma gunh 14 gunluk oluyor. Eger yine yuksek cikarsa baska seylerede bakilacakmis.
Hadi bakalım canım, bize de persembe gene test yapılacak ve başka testlerde yapacağım aynen dedi. Kuzunun elleri mosmor oldu kan alınmaktan,yavrumda o kadar kan var miki diyorum artık

Geçmiş olsun canım geçicek gidicek inşallah Bebişin sağlıkla kollarına gelicek Bu şekilde sıkıntı yaşayan bi çok arkadaşımız oldu hepsi sağlıkla kavuştu çok şükür

Gebeler gelin nerdesiniz ayol
ben halaaaa çikolata diyorum burda gurbetçiler gibi kaldım

Son düzenleme:
Ayyy hadi ins benimde gecer nerdeyse butun gebelik cektim dogurunca gecer dedim hala devam edince moralim bozuldu
Yaa o bela sondayı biz uyuşmadan mı takıp çıkarıyolar
Bence turkiyede anasteziden sonra takiyorlardir ama cikarirken otomatikman uyusuk degilsinizdir. Hic korkma kafanada takma burda uyusmadan once takiyolar ben baya tirsmistim nerdeyse saniyelik bi olay aci yok
Ins benimkide gecerde su tuvaletlerin tadini cikaririm

Kalça kemiğim sızlıyo zonk zonk resmen ayağımı basamıyorım uyandığımdan beri parol aldım bitane

Biz de anlamadık canım yine de çok şükür allah beterinden korusun hepimizi
Emzirme danışmanlığı benimde aklımda. O memeler emilecek başka yolu yok
Dünyaya gelen bir şekilde büyüyor ama ben de emzirmeye çok hevesliyim inşallah kısmet olur 2 yaşına kadar emzirebilirim.

Hem geçmiş olsun hem gözünüzaydın. Benim bebeğimde solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımdaydı 5.gün taburcu olmuştuk. Hissettiklerinizin aynısını bende hissettim çok zor ama biraz sabrederseniz sonu çok güzel. En azından zamanla ilgili bilgi vermişler bize hep belirsizlikten bahsetmişlerdi neyse ki uzun sürmedi. Sizde sağlıkla kavuşacaksınız inşallah

Bugün sütüm su katılmış gibi rengi açık baya

Nooo uyuştuktan sonra takıyolar, çıkarırken hiç hissetmedim sonrasında da yanma vs sıkıntım olmadı pozitif sezo hikayemden herkese selamlar
Çıkarırken aci olmuyor zaten ,sadece malum bölge olunca insan kendini kasıyor biraz .Dogum yapmayan arkadaşlar merak etmeyin sezeryande katlanılmaz bir sey yok kesinlikle.Iyi düşünün iyi olsun insallah ,bir ay sonra buralar komple şenlikli olacak Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…