- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Söyledikleriyle mastiti bile çözmüşdük canımOyle mi ,teşekkür ederim canım. Bir bakayim ,online olarak ise yarıyor muki acaba?
Hadi bakalım canım, bize de persembe gene test yapılacak ve başka testlerde yapacağım aynen dedi. Kuzunun elleri mosmor oldu kan alınmaktan,yavrumda o kadar kan var miki diyorum artıkBizim degerimiz 11e dusmus. Çıkıyoruz simdi kizlar. Cuma gunu tekrar gelip baktiracagiz. Cuma gunh 14 gunluk oluyor. Eger yine yuksek cikarsa baska seylerede bakilacakmis.
Geçmiş olsun canım geçicek gidicek inşallahKızlar bugün ben de sezaryen ile doğum yaptım bebekte solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakıma alındı çok üzüldüm moralim çok bozuldu antibiyotik tedavisine başlamışlar en az bir hafta sürecekmiş
Anrstezden sonra takıyorlar. Ayıkken çıkarıyorlarYaa o bela sondayı biz uyuşmadan mı takıp çıkarıyolar
Anrstezden sonra takıyorlar. Ayıkken çıkarıyorlar
Ayyy hadi ins benimde gecer nerdeyse butun gebelik cektim dogurunca gecer dedim hala devam edince moralim bozulduBenim ilk doğumumdan sonra olmuştu
İlk idrar yapmamı hiç unutmuyorum içim acımıştı resmen boşaltırken içten dıştan öyle bi ağrıydı
Aynı şeymi bilmiyorum ama bikaç güne geçmiştioperasyona bağlı karın bölgesinin hassasiyetinden bence
Bence turkiyede anasteziden sonra takiyorlardir ama cikarirken otomatikman uyusuk degilsinizdir. Hic korkma kafanada takma burda uyusmadan once takiyolar ben baya tirsmistim nerdeyse saniyelik bi olay aci yokYaa o bela sondayı biz uyuşmadan mı takıp çıkarıyolar
Ins benimkide gecerde su tuvaletlerin tadini cikaririmYok degiliz cok sukurde simdi 2 gun sonra yine cagirdilar. Bastan beri burda takip ettikleri icin icim el vermiyo baska yere gitmeye. Simdi lab. Farkindan bile sonuc oynayabiliyo. Cuma da gelelimde artik son bi duruma gore artik bakicam ya.
2 gun sonra tekrar cagirdilar. 2 gun sonra 14 gunluk oluyor 14 gunden sonra dususe gecebilirmis eger gecmezse baska tetkikler yapilacakmis.
Evet bu bende de oldu. Baya idrar yaparken enfeksiyon olmusum gibi agri oluyodu 1 haftaya fln gecti kendiliginden
Biz de anlamadık canım yine de çok şükür allah beterinden korusun hepimiziEvet canim size de nazar mi oldu anlamadım, her sey yolundayken ,kilosu o kadar iyiyken .Bakalım şu sarılıktan kurtulursam olmazsa doula desteği alacağım emzirme konusunda ,çünkü oğlumu hic emziremedim ,sütümü sağıp hastane tuvaletine döküldü, o yüzde mi bilmem içimde uhrevi kalmış, Ela da çok güzel kavramisti, inşallah devamını sağlıkla getiririz.Ha oğlum icmedi ama maşallah, boyu ,zekası hep üst sınırda, önemli olan sağlık tabiki
Hem geçmiş olsun hem gözünüzaydın. Benim bebeğimde solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımdaydı 5.gün taburcu olmuştuk. Hissettiklerinizin aynısını bende hissettim çok zor ama biraz sabrederseniz sonu çok güzel. En azından zamanla ilgili bilgi vermişler bize hep belirsizlikten bahsetmişlerdi neyse ki uzun sürmedi. Sizde sağlıkla kavuşacaksınız inşallahKızlar bugün ben de sezaryen ile doğum yaptım bebekte solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakıma alındı çok üzüldüm moralim çok bozuldu antibiyotik tedavisine başlamışlar en az bir hafta sürecekmiş
Çıkarırkende uyuşuk gibi oluyorsun ben çok hissetmedm cnm. Hatta deli gibi su içen biri oldğm için çıkarmasaydınız dedimVicdansızlaaaar
Benm hala sarıBugün sütüm su katılmış gibi rengi açık baya
Sagarken hatta su gibi sagdim, sonra biraz rakı görünümüne gecti biberondaBenm hala sarıiçerken beyaz gibi geliyor ama fazlalığı kusarsa anlıyorum sarı oldğnu.
Nooo uyuştuktan sonra takıyolar, çıkarırken hiç hissetmedim sonrasında da yanma vs sıkıntım olmadıYaa o bela sondayı biz uyuşmadan mı takıp çıkarıyolar
Çıkarırken aci olmuyor zaten ,sadece malum bölge olunca insan kendini kasıyor biraz .Dogum yapmayan arkadaşlar merak etmeyin sezeryande katlanılmaz bir sey yok kesinlikle.Iyi düşünün iyi olsun insallah ,bir ay sonra buralar komple şenlikli olacak Allahin izniyleNooo uyuştuktan sonra takıyolar, çıkarırken hiç hissetmedim sonrasında da yanma vs sıkıntım olmadıpozitif sezo hikayemden herkese selamlar
Benim sayacak şafak da yok miniğimin keyfini bekliyorumŞafak 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?