- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.844
- 108
- 39
Ela emiyor ama en çok 3 dakika ,sonra uyuyakalıyor uyandiriyorum gene en fazla 2 dakika .Bekliyorum yok,sonra yatiriyorum uyanıyor, eger emzirecwgim dersem hic is yapmadan uyumadan beklemem lazım.Meme veriyorum sonra anneme ya da esime Ela yi verip hizli hizli sagıyordum.Simdi annem gitti, esim de iste olacak napacam bilmiyorum.Ben 3 saatte bi sağmaya geri döndüm canım. Sanırım meme reddi yaşıyoruz bugün 3.gün oğlum beni emmiyorHer beslenme öncesi emsin diye gözünün içine bakıyorum ama yok ya hiç emmiyor ya da bir iki çekip bırakıyor. Sütümde sağım yaptığım zamana göre azalmış gözüküyor.
Pazartesi hastanenin evde hemşire desteği hemşireleri gelcek daha sonra da emzirme danışmanıyla görüşeceğim. İnşallah sütümüz artarda, redler geçer sadece memeye döneriz
Dilrubadan aldıklarını kullanmaya başladın mı canım?
Aldim ise yarıyor ama günde 3 öğün 2ser tane diyor ben o kadar icemiyorum o yuzden aman aman degil ama etkisi var onu anladım.Of ki of emzirme danismanini da aldım şansıma bana düşen fos çıktı, Ela da o gun kadının yanında cuk cuk emdi ,benim bahtima