Vallahi her yere her zaman kocayla da gidilmiyor kiKızlar şu bebek arabası konusu da bi fikrimi söylemeden geçemicem
Ağırlık çok önemli neden diceksiniz tamam siz kucaklamıcaz arabayı diye düşünüyorsunuz kocalarınız var amaçocugu iteceksiniz ya diyelim araba 8 kg çocukta oldu 10 15 kg hep 3 kg olmıcak bu yavrucak asıl büyüyünce kullancaksınız 2 3 yaşta falan heh ozmn iterken helak olmayın ağırlıktan ilerlemiyo bu tarz arabalar sonra bel fıtıkları online allah korusun

gün içinde çocuk durmaz, biz bunalırız bir şey olur alırız arabayla çocuğu bir hava almaya çıksak biraz yürüsek yeter. O yüzden de önemli bence ağırlık
 gün içinde çocuk durmaz, biz bunalırız bir şey olur alırız arabayla çocuğu bir hava almaya çıksak biraz yürüsek yeter. O yüzden de önemli bence ağırlık

2-3 yaşta bastona geçeriz amaaan
 2-3 yaşta bastona geçeriz amaaan  

bi deben ona baktım puseti çıkarılıp takılmıyor üstüne oturuyor. onu sevmedm.
bi deben ona baktım puseti çıkarılıp takılmıyor üstüne oturuyor. onu sevmedm. hepimiz
 hepimiz  
		 Gerçekten çok fazla üstüne 15 kg da çocuk koysan az engebeli yolda 30 kg yu nası itelicen sen annem
 Gerçekten çok fazla üstüne 15 kg da çocuk koysan az engebeli yolda 30 kg yu nası itelicen sen annem

Ben beşik ve bebek arabasını hallettim.Sıra kıyafet vs de.İnşallah siz de en yakın zamanda halledersiniz
Ben beşik ve bebek arabasını hallettim.Sıra kıyafet vs de.İnşallah siz de en yakın zamanda halledersiniz Güle güle kullan inşallah bebişin sağlıkla büyüsün içinde
 Güle güle kullan inşallah bebişin sağlıkla büyüsün içinde