2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayy çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah. Ben de Cuma günü gideceğim eşimle inşallah tam gösterir de kesinleşir artık
Bizde babamızı bekliyoruz resmen hareket etmekten göremedik en son gittiğimizde doktor biliyor durumumuzu eşini bekliyor söyle gelsin o zman gösterecek dedi izne gelecek dediğimde doktor bile sevindi devlet hastanesi olduğu halde çok çok ilgili hastasını takip eden bi bayan çok sevdim kendisini esim gelince mecbur özele gidecegiz ama onada devam etmeyi düşünüyorum

Merhaba herkese. Ben yaklaşık 15 haftalık hamileyim. En son 11 haftalikken doktora göründüm sorun yok dedi. Birkaç gün sonra yine kontrole gideceğim. Ancak sanki gobegim pek büyümüyor gibi hissediyorum. Kıpırdama da henüz hissetmedim. Normal mi sizce? Korkuyorum. Kuruyor muyum kafamda acaba? Bu arada çok zayifim. 45 altında bir kilo ile başladım. Kızımda da öyle başlamıştım.

Ben de 15.haftadayim. Hemen hemen hiç hareket fark etmedim. Çok hafif bağırsak hareketleri gibi bir şeyler oluyor ama bagirsaktir diye dusunup heyecan yapmiyorum. Sanırım kizimda daha erken hissetmiştim...

Ben de 46 kilo ile basladim. Aynı senin endiselerine benzer sekilde gittim ama bebek gayet iyiydi kilosu filan da cok iyiydi. 99 gram dedi.ben de 2.5 kilo almisim. Gecen hafta gittim 14 haftalikken. Bu hafta 15 haftaligim kipirdama hissetmeye basladim. Ama cok belli belirsiz bagirsak hareketi gibi. Benimde 2. Gebeligim. Karnimizdaki buyume zayif oldugumiz icin cok belli olmuyor bence. Zaten daha da kucukler. İcini ferah tut. Ben dayanamadim erken gittim cinsiyetini ogrenmek icin bekliyorum hala. Tahmini var doktorumun ama net degil. Neyse saglikli olsunda beklerim hic onemli degil.

Dayanmaya caliscamm Neden yukleyemiyorsun canim yaaa denesenee cok merak ettim
Canım bir de tartıdan tartıya fark oluyor. Farklı tartı ile tartıldıysan bazen 3 kilo bile fark ediyor.
Ay insallah ondandir canim ya Bu arada kizimiz olursa ismi Eslem olacak insallah seni oyuzden bi ayri seviyorum

Haha en fazla gene mi ağlıyo bu diye kaçacak delik arıyodu bizimki bizim oğluş beni bazen ısırırdı durup dururken ama oğluma hiç zarar vermedi yanında yatmaya çalışmalar, ilk gördüğünde heyecanla beşiğine bakmaya çalışmalar filan çok güzeldi zaten karın biraz büyüyünce hissediyorlar sanırım, normalde üzerime basıp başka yere zıplayan kedi karnım büyüdükten sonra çok hassas davranmaya başladı hiç basmadı göbeğime sarılıp uyudu filan, bide bizimki erkek dişi kediler daha hassas olurlarmış bence çok iyi anlaşacaklar

Biz de cinsiyeti kesin olmamakla birlikte erkek olarak öğrendik, bacak arasında baya gördük değişmez sanırım 2. Oğluş geliyor bana, kediyi de sayarsak 3, eşimi de sayarsak 4 erkek,bir ben bana sabırlar dileyin

Oğlumla fotoğraflarını çekeceğimi söyleyince renkli ultrason görüntüsü de verdi doktorum, baya büyümüş bebek olmuş bunlar artık ya

Eklentiler

• IMG_20211019_013437.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 91
Denemeden almayin bebek arabasi boyunuz ve kullanim yerinizle cok alakali ama acip kapamadan, sokup takmadan aman diyeyim.
Prego iyimidir dersen, dayanikliligindan eminim, biz evde kendisine "tank" deriz, biraz buyuktur o dogru ama 5+5 yas 2 cocuk buyuttu, her hava kosulunda gunde 12km hem de dag bayir parkurlarda yuruyus(benim bebeler oyle uyurdu-biri 20yas kucuk kardesim, biri kızim).
Haftalik tum pazar market alisverisi tasirdi, kuvette, camasir makinesinde yikadim su an verdigim kisi hala kullaniyor.

Ne güzel çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ve inşallah ben de güzel şeyler duyarım. Plansız bir gebelik oldu ama sağlıklı olup da kucağıma almayı çok istiyorum. Doktor 11+3 te büyük ihtimalle kız olduğunu söyledi. Bakalım bu hafta yani 4 hafta sonra gittiğimde ne diyecek.

Hayirlisi olsun hangi modeli aldin cok merak ettim. Babymall dun bi puseti arastirirken denk geldim. Mesela chicco nun bi modeli babymall da cok uygundu, aradim teshir mi diye. Yoo kampanyada, kapali kutuda 3 rengi var elimizde dedi. Sanirim iyi indirimleri oluyor.
Tabi cocugun konforu cok onemli. Bizim de aileler yardimci olmak istiyolar. Annem bebek odasini, kayinvalidemler hastane masrafini falan. Gerek yok diyordum ama surekli ekstra masraflar cikinca dun esime dedim aman yapsinlarr

Hayirlisi olsun, saglikla kucagina al. Tam erkek evi desene. Allah yardimcin olsun tek kadin olarak. Bize de doktor %90 erken diyince, eşim bazen bak kizim burasi erkek evi olursa erkeklerin icinde hayvanliklar vardir alis diyor kiz olursa kibarliktan kirilacaz, erkek olursa hayvanliktan.

Tamamdır tekrar bi araştıracağım teşekkür ederim

Hep mi böyle oluyor ya korkuyorum artık

Hayırlı olsun canım
Allah kolaylık versin

Günaydın kızlar, bu aralar el parmaklarım, bileklerim, kolum ağrımaya başladı. Elime aldığım şeyleri düşürüp duruyorum. Yaşayan var mı böyle şeyler?

Günaydın canım
Hamilelikte 2. trimesterdan sonra karpal tünel sendromu çok görülen birşeymiş maalesef benim normalde de bazen nüksettiği için merakla bekliyorum ne zaman olacak diye Gece uyurken, gün içinde oturuken fala atel takmak rahatlatıyordu beni. Doktoruna bir danış istersen. Belki magnezyum desteğine başlar hamilelikte bazı doktorlar öyle yapıyormuş

Hayırlısı olsun
Ogluslar çoğalıyor. Sağlıkla, vaktinde gelsinler inşallah. Renkli ultrason çok güzel birsey bebegi cok net görmemizi sağlıyor.
Günaydın teyzeleri cinsiyetleri öğrenebildiniz mi ben dün öğrendim ve oğlum olacak hayırlısıyla çok heyecanliyim
Hayırlısı olsun
Ya ne güzel yatmış poz vermiş maşallah

Günaydın kızlar, bu aralar el parmaklarım, bileklerim, kolum ağrımaya başladı. Elime aldığım şeyleri düşürüp duruyorum. Yaşayan var mı böyle şeyler?
Günaydın,
Bu kasılmalar için hergun maden suyu içmenin hamilelik sürecinde çok önemli bunu doktorlar da söylüyor. Magnezyum da verebiliyor doktor ama benim doktorum maden suyu icmemi söyledi. Dene istersen ama hamilelikte oluyor tuzu da tamamen kes ödem şişlik olusmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…