Prilam bitmişti yarin alcam ınsallah geri düzelirimBen de geçsin artık diye bekliyorum prilamı da düzenli kullanıyorum hala ne yesem midem çıkarmanın yollarını arıyor
Bizde babamızı bekliyoruz resmen hareket etmekten göremedik en son gittiğimizdeAyy çok sevindim canımsağlıkla gelsin inşallah. Ben de Cuma günü gideceğim eşimle inşallah tam gösterir de kesinleşir artık
Ben de 15.haftadayim. Hemen hemen hiç hareket fark etmedim. Çok hafif bağırsak hareketleri gibi bir şeyler oluyor ama bagirsaktir diye dusunup heyecan yapmiyorum. Sanırım kizimda daha erken hissetmiştim...15.haftalarda olan arkadaslar ve 2. gebelıgı olanlar hıc hareket hıssettınız mı... Bende gecen hafta kıpırtılar vardı 1 haftadır yok hala yuzustu yatıyorum dızımı kırarak sankı hamıle degılmısım gıbı gelıyor bazen
Ben de 46 kilo ile basladim. Aynı senin endiselerine benzer sekilde gittim ama bebek gayet iyiydi kilosu filan da cok iyiydi. 99 gram dedi.ben de 2.5 kilo almisim. Gecen hafta gittim 14 haftalikken. Bu hafta 15 haftaligim kipirdama hissetmeye basladim. Ama cok belli belirsiz bagirsak hareketi gibi. Benimde 2. Gebeligim. Karnimizdaki buyume zayif oldugumiz icin cok belli olmuyor bence. Zaten daha da kucukler. İcini ferah tut. Ben dayanamadim erken gittim cinsiyetini ogrenmek icin bekliyorum hala. Tahmini var doktorumun ama net degil. Neyse saglikli olsunda beklerim hic onemli degil.Merhaba herkese. Ben yaklaşık 15 haftalık hamileyim. En son 11 haftalikken doktora göründüm sorun yok dedi. Birkaç gün sonra yine kontrole gideceğim. Ancak sanki gobegim pek büyümüyor gibi hissediyorum. Kıpırdama da henüz hissetmedim. Normal mi sizce? Korkuyorum. Kuruyor muyum kafamda acaba? Bu arada çok zayifim. 45 altında bir kilo ile başladım. Kızımda da öyle başlamıştım.
Dayanmaya caliscammTesekkur ederim.Allah razı olsun.
Cok güzel heyecan bunu tekrar yaşamak çok güzel ama zarfa koydurup koridorda zarfı açmamız daha da güzel oldu
Dayanabilirsin umarım canım. Rabbım sağlıklı sıhhatli nasip etsin. Bizimki kapattı kendini ama doktor baya uğraştı sonunda başardı gördü 3 boyutlu gösteriyor herseyini tam anlamıyla görüyoruz. Foto yukleyebilsem buraya yumurtaliklari ben ultrason kağıdında anladım.
Sagol canim şeker yedim ama çok hareketli değildi ablası gibi sakindi. Ama görmeyi başardık. İsallah sende görür öğrenirsin
Ay insallah ondandir canim yaCanım bir de tartıdan tartıya fark oluyor. Farklı tartı ile tartıldıysan bazen 3 kilo bile fark ediyor.
HahaÇok tatlısınız. Benim patili kızım da 11 yaşını bitirdi. Oyun için ve dikkat çekmek için bolca ses çıkarır koşar miyavlar ama zarar vermez normalde. Umarım huyları değişmez çünkü eve bir ses bombası gelecek çocukla birlikte
Denemeden almayin bebek arabasi boyunuz ve kullanim yerinizle cok alakali ama acip kapamadan, sokup takmadan aman diyeyim.Ya bende pregoya çok baktım daha sonra trendyol da bu ürüne denk geldim görselliği çok hoşuma gitti. Yorumları ve fiyatı da güzel gelince acaba şansımı denesem mi dedim siz ne düşünüyorsunuz hiç riske atmayıp prego mu alsam bende
Ne güzel çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ve inşallah ben de güzel şeyler duyarım. Plansız bir gebelik oldu ama sağlıklı olup da kucağıma almayı çok istiyorum. Doktor 11+3 te büyük ihtimalle kız olduğunu söyledi. Bakalım bu hafta yani 4 hafta sonra gittiğimde ne diyecek.Ben de 46 kilo ile basladim. Aynı senin endiselerine benzer sekilde gittim ama bebek gayet iyiydi kilosu filan da cok iyiydi. 99 gram dedi.ben de 2.5 kilo almisim. Gecen hafta gittim 14 haftalikken. Bu hafta 15 haftaligim kipirdama hissetmeye basladim. Ama cok belli belirsiz bagirsak hareketi gibi. Benimde 2. Gebeligim. Karnimizdaki buyume zayif oldugumiz icin cok belli olmuyor bence. Zaten daha da kucukler. İcini ferah tut. Ben dayanamadim erken gittim cinsiyetini ogrenmek icin bekliyorum hala. Tahmini var doktorumun ama net degil. Neyse saglikli olsunda beklerim hic onemli degil.
Hayirlisi olsun hangi modeli aldin cok merak ettim.Ben birkaç hafta önce aldım. Babymall mağazası dedi ki 3 ay kutusunu açmazsanız iade alırız. O nedenle halen kutuda duruyor. Haklısın ocak zammı fena gelebilir. Tüm arabalar yurtdışı ürünü, döviz endeksli. Ben alırken çok iyi satıcılara denk geldim. her ailenin ihtiyacı farklıdır dedi. Oturduğumuz ev, benim yalnız başına araba kullanma, bagaja koyma ihtimalim ne kadar falan... Bir de en önemlisi, anne-babaya kolay olacak diye çocuğun konforu ve sağlığından ödün vermek istemem. Omurga sağlığı açısından kaliteli ürün tercih ettim. Bebeğin yatağını, odasını ailelere yaptıracağım :))))) Bari arabası iyi olsun dedim. Umarım gönlüne göre bir model bulursun :)
Hayirlisi olsun, saglikla kucagina al.Biz de cinsiyeti kesin olmamakla birlikte erkek olarak öğrendik, bacak arasında baya gördük değişmez sanırım2. Oğluş geliyor bana, kediyi de sayarsak 3, eşimi de sayarsak 4 erkek,bir ben bana sabırlar dileyin
Oğlumla fotoğraflarını çekeceğimi söyleyince renkli ultrason görüntüsü de verdi doktorum, baya büyümüş bebek olmuş bunlar artık ya
Tamamdır tekrar bi araştıracağım teşekkür ederimDenemeden almayin bebek arabasi boyunuz ve kullanim yerinizle cok alakali ama acip kapamadan, sokup takmadan aman diyeyim.
Prego iyimidir dersen, dayanikliligindan eminim, biz evde kendisine "tank" deriz, biraz buyuktur o dogru ama 5+5 yas 2 cocuk buyuttu, her hava kosulunda gunde 12km hem de dag bayir parkurlarda yuruyus(benim bebeler oyle uyurdu-biri 20yas kucuk kardesim, biri kızim).
Haftalik tum pazar market alisverisi tasirdi, kuvette, camasir makinesinde yikadim su an verdigim kisi hala kullaniyor.
Hep mi böyle oluyor ya korkuyorum artıkHayirlisi olsun, saglikla kucagina al.Tam erkek evi desene. Allah yardimcin olsun tek kadin olarak. Bize de doktor %90 erken diyince, eşim bazen bak kizim burasi erkek evi olursa erkeklerin icinde hayvanliklar vardir alis diyor kiz olursa kibarliktan kirilacaz, erkek olursa hayvanliktan.
Biz de cinsiyeti kesin olmamakla birlikte erkek olarak öğrendik, bacak arasında baya gördük değişmez sanırım2. Oğluş geliyor bana, kediyi de sayarsak 3, eşimi de sayarsak 4 erkek,bir ben bana sabırlar dileyin
Oğlumla fotoğraflarını çekeceğimi söyleyince renkli ultrason görüntüsü de verdi doktorum, baya büyümüş bebek olmuş bunlar artık ya
Günaydın kızlar, bu aralar el parmaklarım, bileklerim, kolum ağrımaya başladı. Elime aldığım şeyleri düşürüp duruyorum. Yaşayan var mı böyle şeyler?
Hayırlısı olsunBiz de cinsiyeti kesin olmamakla birlikte erkek olarak öğrendik, bacak arasında baya gördük değişmez sanırım2. Oğluş geliyor bana, kediyi de sayarsak 3, eşimi de sayarsak 4 erkek,bir ben bana sabırlar dileyin
Hayırlısı olsunGünaydın teyzeleri cinsiyetleri öğrenebildiniz mi ben dün öğrendim ve oğlum olacak hayırlısıyla çok heyecanliyim
Deneyeceğim bakalım olmadı pc den resim koymaya çalışırımDayanmaya caliscammNeden yukleyemiyorsun canim yaaa denesenee cok merak ettim
Ay insallah ondandir canim yaBu arada kizimiz olursa ismi Eslem olacak insallah seni oyuzden bi ayri seviyorum
Günaydın,Günaydın kızlar, bu aralar el parmaklarım, bileklerim, kolum ağrımaya başladı. Elime aldığım şeyleri düşürüp duruyorum. Yaşayan var mı böyle şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?