2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Baston puset hic sevmem, cok dengesiz bir kere, bir chicco bir maclaren cope attim. Ben travel setciyim, bol bol kabine de girdim olay ana govdenin parcalanabilmesi.
4. Bebek arabam olacak. Bu kez benim arkadaslar ikiz olacagi icin kompakt ama en rahat model benim icin bu... bir oncekinde de 5+5 sene memnuniyetle kullandigimiz Prego markasindan yana tercihimi kullandim. Tekli, ciftli, on, arka kullaniliyor. Ana kucaklari izofix bazaya dogrudan baglaniyor bagaja sadece ana govde kaldiriliyor. Buyuk parcalar takiliyken de hic sokmeden kapatilabiliyor

Eklentiler

• Screenshot_20211018-162747_Samsung Internet.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20211018-162554_Samsung Internet.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20211018-162620_Samsung Internet.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20211018-162723_Samsung Internet.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 42
Canım ikizken ben de çok araştırmıştım bu tarz araba. Bir de ABC Design Zoom var ikiz bebek arabası. Hemen hemen aynı kullanım kolaylıkları var. Alman malı. Bir bunu da araştırmanı öneririm
Onun avantajı bebeklerin biraz daha aynı hizada olması ve aralarının açık olması. Prego da üstteki bebek alttakini çok rahatsız ediyormuş büyüdükçe. Bir de alttaki hep yere çok yakın olduğu için insan huzursuz oluyormuş kullanırken. Gerçi sen de okumuşsundur da belki.
Ben şimdi de teklisini düşünüyorum yine aynı markanın tabi bir canlı görmem lazım önce bir yere gidip

Eklentiler

• BAC7024A-E268-4F62-96FC-F0ABBC456FAB.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 52
Yakin zamanlarda bebegi olan arkadaslara bebek arabasi onermeleri icin yazmistim. Az once bir tanesi yazdi, stokke alip bin pisman oldugunu
Büyüklüğüyle dikkat çekiyor ama kullanışlı olmadığını gördüm gözümle gerçekten o paraya değmez . Hangi model alıcaz biz benim çok kafam karıştı sene sonuna kadar ben de alayım diyorum , her geçen gün fiyatlar yükseliyor malum

Prego 2072 model dediginiz gibi, bu 2071 oturum tarzi farkli.
Abc fazla genis benim icin bir de pregonun 2 kati fiyata.
Bunun alternatifi şu olabilir benim icin...
Chicco fully twin, govde biraz daha hafif,ana unite bassinet olabiliyor. Lakin buyudukce gozume dar gorunuyor.

Eklentiler

• Screenshot_20211018-165224_Samsung Internet.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 42
Cybex travel sistem bakiyoruz, az yer kapliyor, hafif ve 360 derece donuyormus. Biraz pahali ama arabanin 22kg tasima kapasitesi, pusetinse 13 kg kadar tasima kapasitesi varmis. Yani uzun seneler ve 2.cocukta da kullanilabilir. Mesela baktigimiz model 15ekime kadar 500lira daha ucuzmus. 15ekimde zam gelmis. Doviz kurlarini firsat bilmisler galiba. :) Bu persembe de faiz oranlari aciklanacak, dusuk olursa doviz artacak ve puset fiyatlaina da yansiyacak

Ben uygulayabildim ve bebegimde buna uyum sağladı. Bence çocuğa bağımlı davranirsak çocuk da bu durumu kullanır tabi ki anneden ayrılmak istemez ama anne de dinlenemezse bebegine verimli olamaz. Uyku eğitimi çok sert bir yontem ama ebeveynler için, çocuk için faydalı diye düşünüyorum.
Evet evet hafif olmasi sart. Su fahiş fiyatli stokkelere goz attim (alacagimdan degil tamamen merak) dedim bu ne at gibi olsam bile asla bu hayvan kadar bebek arabasiyla ugrasamazdim
Cok geniş olan bebek arabaları çok zor kullanılıyor bebek küçükken herkes kocaman bebek arabası alıp sonra ufak ve sağlam olan baston arabalara döner. hepimizin acemilikleri oluyor zamanla öğreniyoruz. Graco marka bebek arabaları hala turkiyede var mi bilmem ama çok hafif ama sağlamdır

Bugün sonunda doktor kontrolumuz vardı bebeğimi gördüm. Yüz üstü uyuyordu sanki, sonra bağdaş kurdu. Cinsiyeti önce göstermedi kapattı kendini ama sonra doktor incelerken gorebildik. 1 buçuk ay sonra bebeğimi görmek çok heyecan vericiydi şükür ki koronadan sonra hersey yolunda gorunuyor dedi doktorumuz.
Cinsiyeti de belli oldu. Yanımızda zarf götürdük zarfa koydurduk ama içine bakmadan ablamız babamız duramadı zarfı açıp baktık.
Erkek bebekler çoğalıyor bizden de bir erkek bebek geliyor

yaa cok sevindim caniim tebrik ederiii
benimde bu carsamba kontrolum var ama babamiz yanimizda olmadigi icin zarfa koydurcazz :) pazar gunu beraberr ogrencez insallahhh

Hakikaten Graco da ne iyiydi, benim mama sandalyem Graco su an.. onca sene bozamadik :) gene kullanilacak

Evet biraz genişmiş gerçekten abc diğerlerine bakınca

Ayy çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah. Ben de Cuma günü gideceğim eşimle inşallah tam gösterir de kesinleşir artık

Ya bende pregoya çok baktım daha sonra trendyol da bu ürüne denk geldim görselliği çok hoşuma gitti. Yorumları ve fiyatı da güzel gelince acaba şansımı denesem mi dedim siz ne düşünüyorsunuz hiç riske atmayıp prego mu alsam bende

Eklentiler

• Screenshot_20211018-182455_Trendyol.webp
    22 KB · Görüntüleme: 68
yaa cok sevindim caniim tebrik ederiii
benimde bu carsamba kontrolum var ama babamiz yanimizda olmadigi icin zarfa koydurcazz :) pazar gunu beraberr ogrencez insallahhh
Tesekkur ederim. Allah razı olsun.
Cok güzel heyecan bunu tekrar yaşamak çok güzel ama zarfa koydurup koridorda zarfı açmamız daha da güzel oldu
Dayanabilirsin umarım canım. Rabbım sağlıklı sıhhatli nasip etsin. Bizimki kapattı kendini ama doktor baya uğraştı sonunda başardı gördü 3 boyutlu gösteriyor herseyini tam anlamıyla görüyoruz. Foto yukleyebilsem buraya yumurtaliklari ben ultrason kağıdında anladım.
Ayy çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah. Ben de Cuma günü gideceğim eşimle inşallah tam gösterir de kesinleşir artık
Sagol canim şeker yedim ama çok hareketli değildi ablası gibi sakindi. Ama görmeyi başardık. İsallah sende görür öğrenirsin

Hakikaten Graco da ne iyiydi, benim mama sandalyem Graco su an.. onca sene bozamadik :) gene kullanilacak
Efsane bence de çok sağlam dayanıklı. Nette hala bazı ürünleri var. Ben mothercare mağazasından almıştım şimdi o marka Turkiyede yokmuş ama bebek arabası belki vardır kiziminki sağlam 4 yasina kadar kullandı şimdi de kardeşine kullanacağız isallah

Çok tatlısınız. Benim patili kızım da 11 yaşını bitirdi. Oyun için ve dikkat çekmek için bolca ses çıkarır koşar miyavlar ama zarar vermez normalde. Umarım huyları değişmez çünkü eve bir ses bombası gelecek çocukla birlikte

Ben birkaç hafta önce aldım. Babymall mağazası dedi ki 3 ay kutusunu açmazsanız iade alırız. O nedenle halen kutuda duruyor. Haklısın ocak zammı fena gelebilir. Tüm arabalar yurtdışı ürünü, döviz endeksli. Ben alırken çok iyi satıcılara denk geldim. her ailenin ihtiyacı farklıdır dedi. Oturduğumuz ev, benim yalnız başına araba kullanma, bagaja koyma ihtimalim ne kadar falan... Bir de en önemlisi, anne-babaya kolay olacak diye çocuğun konforu ve sağlığından ödün vermek istemem. Omurga sağlığı açısından kaliteli ürün tercih ettim. Bebeğin yatağını, odasını ailelere yaptıracağım :))))) Bari arabası iyi olsun dedim. Umarım gönlüne göre bir model bulursun :)

Her kelimesine katılıyorum

Bir de %50 indirimde yakaladım ben. Kasım indirimleri olabilir. Büyük alışverişler o zaman yapılabilir :)

Selamlar,

Bu mide bulantısı ne zaman geçecek vallahi bunaldım
Ayy geçmiyor geçmiyor bak 18 gün iyiydim 3 gündür yine kötü bulanti kusma devam bence olduğumuz ortamda etkiliyor doktor oyle demişti bana stres çok etkiliyor diye
Gelecek ay evimde olacağım o zman nasıl olacak bakalm ınsallah biter artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…