2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben baston travel sistem seviyorum puset de takilabilenleri var. Bebek arabasında en önemli şey bagajda, evde çok yer kaplamamasi ve hafif olması 7 kg cok iyi ama üzerindeki bebek arabalarında kadınlar çok zorlaniyor. Hem çocuğu taşı eşyalarını taşı bebek arabası birde ağır olunca kullanması eziyet oluyor.

Bazen odem olabiliyor, bende öyle şaşırdım bi kere nasılsın oyle cok kilo aldım diye bi jac gun sonra tartildim yarisi gitmisti, biraz yine yemeğine dikkat etsen iyi olur
Ay insallah oyledir. Yediklerime de dikat ediyorum abartmadim aslinda ama daha cok dikkat edicem tesekkur ederim canim

merhaba ben de aynı firmaya geniş panel testten yaptırdım da size kaç gün sonra sonuçlarınız geldi? Benim bugün 10.günüm de merak içinde bekliyorum :)

merhaba ben de aynı firmaya geniş panel testten yaptırdım da size kaç gün sonra sonuçlarınız geldi? Benim bugün 10.günüm de merak içinde bekliyorum :)
Merhaba benim sma 7. Günde nifty 8. Günde geldi ama tabi 7-10 iş günü süresi var muhtemelen bugün yarın gelir sizinki de İnşallah sağlıklı temiz sonuçlar alırsınız

merhaba size kaç günde geldi sonucunuz acaba?

Yaa maşallah siz avm gezebiliyormusunuz. Bana eşim hiç izin vermiyor ne dışarı cikmama ne böyle gezmeme. Aslında iyi niyetle yapıyor covitten dolayı 2. dozu da ol öyle çıkarız diye...ama ikinci doz bı daha ki ay ve havalar muhtemelen soğuyacak ben yine evde hapis kalacağım moralim çok bozuk Duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı artık, zaten gebelik psikolojisi de ayrı bir dert off off

130 küçük, 180 büyük hali boyutunu çok beğendim teşekkür ederim magazaya gidip bi bakacağım yinebde

Imrendim, Allah nazarlardan saklasin. Darisi hepimizin basina Cok haklisiniz ben de hep kendi ozel alanini bilsin diyordum fakat cevremde yakin zamanda dogum yapanlar bunun mumkun olmadigini 1 yasina kadar yanindan ayiramayacagini soyledikleri icin anne yani dusundum.

Evet evet hafif olmasi sart. Su fahiş fiyatli stokkelere goz attim (alacagimdan degil tamamen merak) dedim bu ne at gibi olsam bile asla bu hayvan kadar bebek arabasiyla ugrasamazdim

130 küçük, 180 büyük hali boyutunu çok beğendim teşekkür ederim magazaya gidip bi bakacağım yinebde
Ama ben boy değilde genişlik olarak tercih ediyorum yani herhlde montesori tarzi yaptırabilirim, modeline kizim karar vericek

Ben haftaici 9-18 evden calisan gun yuzu goremeyen biriyim haftasonu kimse beni evde tutamaz. Zaten 6ya kadar calis sonra yemek fasli derken 9 oldumu koltukta sızıyorum. Haftasonu bir gun evle ilgilenip, 1 gunu de disarida geciriyorum. Tabi her haftasonu avm gitmiyorum ama o da bi ihtiyac ya, acik alani olan avm tercihim. Hem temiz hava hem yuruyus hem ihtiyac gorme. Esiniz de hakli ben 2 doz gebe kalmadan once oldum. Belki asim olmasa bu kadar rahat olmazdim. Ve evet kis gelecek iyice eve tikilicam korkusuyla cok sogumadan ve agirlasmadan tadini cikartmaya calisiyorum.

as

bende şimdi onu sorucaktım :) ayrıca bulantılar vitamin eksikliğinden mi yada başka neden dolayı oluyor. bilgisi olan var mı kızlar
Selamlar,

Bu mide bulantısı ne zaman geçecek vallahi bunaldım
Benim sukur cok bulantim olmadi ama afedersiniz sabahlari oguruyorum (turkcem buna yetti dogrusu nedir aklima gelmedi)
Gecen hafta doktoruma dedim ilk 3 ay normaldi ama artik bitmesi gerekmez mi..
Aldigim cevap "icinizde buyuyen bisey var, ister istemez bagirsaklara mideye etkisi oluyor"

Evet evet hafif olmasi sart. Su fahiş fiyatli stokkelere goz attim (alacagimdan degil tamamen merak) dedim bu ne at gibi olsam bile asla bu hayvan kadar bebek arabasiyla ugrasamazdim
Dün bi cafede otururken birinde gördüm Stokke yi . Dikkatimi çekti kocaman olması internetten baktım fiyatlarına şok oldum Türkiye’de de pahalı burda daha pahalı. Sonra tekrar bi baktım gerçekten o paraya değmez , kullanışı da pratik değil ağır bi araba yönlendirmesi kolay değil

Allah yardım eder
En çok sakin çocuklar olması için dua ediyorum hepimize. Güzel yiyen, güzel uyuyan çocuğa bakması kolaydır. Bizimkiler de en sakinlerinden olur inşallah.

Selamlar,

Bu mide bulantısı ne zaman geçecek vallahi bunaldım

as

bende şimdi onu sorucaktım :) ayrıca bulantılar vitamin eksikliğinden mi yada başka neden dolayı oluyor. bilgisi olan var mı kızlar
Ben de geçsin artık diye bekliyorum prilamı da düzenli kullanıyorum hala ne yesem midem çıkarmanın yollarını arıyor

evet doğru söyledin öğürme deniyor. :)

çalıştığımız yerde öyle bir konusu geçti vitamin eksikliği imi var acaba diye söylendi de kafama takıldı açıkçası . cevap için teşekkürler

Aynı ben

Yakin zamanlarda bebegi olan arkadaslara bebek arabasi onermeleri icin yazmistim. Az once bir tanesi yazdi, stokke alip bin pisman oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…