2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
yaaa yandık desene of korkuyorum ama arkadaşlıkları güzel olur inşallah diye de heyecanlıyım, garip duygular

teşekkürler canım inşallah
amin teşekkürler
evet ya sürpriz oldu bize de böyle görmek, arkadaşımla aramızda 1 gün var birlikte gidiyoruz ailecek kontrollere onun bebişten görüntü alamadı bizimki baya netti

Normalde yoktu böyle şaşırdım o yüzden. Tüm gün bilgisayar başında çalışıyorum oda etkiliyordur belki. Doktoruma bahsedeyim çok teşekkür ederim

Maden suyu her akşam içiyorum özellikle huzursuz bacak için. Bazen 2 tane içiyorum. Kızılay erzincan magnezyum oranı baya yüksekti, bari ondan almaya çalışayım.
Ah tuz konusu, hiç aramazdım eskiden, şuan tuzlu şeyler istiyorum sürekli

O günleri görebilmeyi iple çekiyorum
Siz de benim gibi erkek bekliyormuşsunuz. Hayırlı ve sağlıklı olsun

Ben "mamas papas armadillo flip xt 3" aldım. Puset ile set yapmışlardı. Kullanan arkadaşlarım çok sağlam olduğunu ve uzun yıllar kullandıklarını söylüyor. Alışveriş poşetleri olsa bile yamulmuyor, zorlanmıyor. Zaten mağazada denediğimizde farkı anladık. Benim apartmanımda merdiven yok, araba da genelde eşimde, onsuz kullanmam yani kapat-aç-taşı işini eşim yapacak. Ben de minikle keyfime bakacağım
Oda ve hastane masraflarına teklif geldiyse araba işine bütçe ayrılabilir. Doğmadan taksidi bitmiş olacak bizimkinin Darısı başınıza.

Soda şişesi üzerinde tuz oranı yazarmış ona da mutlaka bak. Ben Kızılay aldım ama hangisiydi bakmadım ama çok tuzlu gelmişti. Sarıkız, Uludağ tuz oranı düşük sanki bir araştır istersen. Kendini tutmaya çalış çünkü ilerleyen aylarda çok daha fazla olacak ben son aylarda yemek yapamadım bıçak tutamadım. Çok uyuştu ellerim

O günleri görebilmeyi iple çekiyorum
Siz de benim gibi erkek bekliyormuşsunuz. Hayırlı ve sağlıklı olsun
o kadar çabuk geçiyo ki zaman, bizimki ne ara doğdu ne ara büyüdü de abi oluyo gerçekten anlamadım hazırlık yapana kadar geçecek zaten

aamiiin hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza en önemlisi o

Evet canım kızılay afyonkarahisar olan çok fazla tuz oranı zararlı bile olabilir ama erzincan bulursan oranlar çok iyi magnezyum çok yüksek. Onun dışında damla da seviyorum onunda kalsiyumu yüksek. Öyle karışık içiyorum.
Tuz konusuna dikkat edeceğim bundan sonra dediğin gibi çok haklısın

Guzel saglikli bol gezmeli gunlerde kullanin insallah Tanitim videosunu izledim gayet iyi. Agir ama hantal biseye benzemiyor, pratik baya. Sukur borca girmeyiz de, daha dogmamis bebegin egitimine yatirim yapalim diye dusunuyoruz. Allah can sagligi versin hepimizin evlatlarina gerisi bi sekilde halolur

merhaba kızlar bu prilam da pek işe yaramıyor sanırım bende . kusmalar artarak devam ediyor sanki hiç geçmicek gibi . doktorla görüştüm de prilamı bırak zofere başla dedi . zofer kullanan varmı aranızda

merhaba kızlar bu prilam da pek işe yaramıyor sanırım bende . kusmalar artarak devam ediyor sanki hiç geçmicek gibi . doktorla görüştüm de prilamı bırak zofere başla dedi . zofer kullanan varmı aranızda
Benimki de hiç geçmiyor prilamı bırak metpamid başla dedi o da işe yaramıyor. Sanırım benim bünyemde hiç bir ilaç işe yaramıyor. Zofer çok ağır ilaçmış diye duymuştum kullanan bilgisi olan varsa yazsın gerçekten kesecekse ben de içerim

valla ben serum taktırdım birkaç gün iyiydim şükür ama yine başa döndüm .

valla ben serum taktırdım birkaç gün iyiydim şükür ama yine başa döndüm .
Bende kusamiyorum ama midem bulanıyor böyle sanki içinden bir sıvı yükselmişte o midemi bulandırıyor gibi bir his tam nedir bilmiyorum safra sıvısı sanırım. Prilam içiyorum sabah akşam ama o da bastırıyor sanki piston gibi başka işe yaramıyor. Ben kahve içiyorum bu çok zararlı instant kahvelerden normalde asla içmezdim ama şimdi müptelası oldum latte favorim

kızlar lcw outletten seneye yaz için epey ındırımle 10 tane tsort aldım 3-6 ay bugun geldıler bızım bebısler temmuzda 4 ay cıvarı olacaklar ama gozume cok kucuk geldıler ıademı etsem bılemedım. Ankarada havalar kolay ısınmıyor sısmanmı olcak mınyonmu çok kararsız kaldım kızım baya kilolu buyumustu

İyi mi geldi kahve bulantılarına?

Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah canım

Bende de Prilam bir yerden sonra işe yaramadı kızlar. Doktor yeterli gelmiyor artık dedi ve 5 gündür Onzyd diye bir dil altı kullanıyorum çok iyi geldi. Ama bir kutuda 10 tane var 5 gün gidiyor ve 95₺ sgk karşılamıyor. Yarın bir deneyeceğim bırakmayı bakalım. Olmazsa alacağım yine

Canım ben şimdi baktım da benim kullandığım onzyd, zofran muadiliymiş. Zofer de bu ikisiyle aynı etken maddeye sahip. Anladığım ikisi dil altı hapı, zofer tablet şeklinde.
Onzyd bana çok iyi geldi altıkdan sonra 10-15 dkka içinde kesiyor bulantımı bıçak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…