yaaa yandık deseneHayirlisi olsun, saglikla kucagina al.Tam erkek evi desene. Allah yardimcin olsun tek kadin olarak. Bize de doktor %90 erken diyince, eşim bazen bak kizim burasi erkek evi olursa erkeklerin icinde hayvanliklar vardir alis diyor kiz olursa kibarliktan kirilacaz, erkek olursa hayvanliktan.
teşekkürler canım inşallahHayırlı olsun canım
Allah kolaylık versin
Günaydın canım
Hamilelikte 2. trimesterdan sonra karpal tünel sendromu çok görülen birşeymiş maalesefbenim normalde de bazen nüksettiği için merakla bekliyorum ne zaman olacak diye Gece uyurken, gün içinde oturuken fala atel takmak rahatlatıyordu beni. Doktoruna bir danış istersen. Belki magnezyum desteğine başlar hamilelikte bazı doktorlar öyle yapıyormuş
amin teşekkürlerHayırlısı olsun
Ogluslar çoğalıyor. Sağlıkla, vaktinde gelsinler inşallah. Renkli ultrason çok güzel birsey bebegi cok net görmemizi sağlıyor.
Hayırlısı olsun
Ya ne güzel yatmış poz vermiş maşallah
Normalde yoktu böyle şaşırdım o yüzden. Tüm gün bilgisayar başında çalışıyorum oda etkiliyordur belki. Doktoruma bahsedeyim çok teşekkür ederimGünaydın canım
Hamilelikte 2. trimesterdan sonra karpal tünel sendromu çok görülen birşeymiş maalesefbenim normalde de bazen nüksettiği için merakla bekliyorum ne zaman olacak diye Gece uyurken, gün içinde oturuken fala atel takmak rahatlatıyordu beni. Doktoruna bir danış istersen. Belki magnezyum desteğine başlar hamilelikte bazı doktorlar öyle yapıyormuş
Maden suyu her akşam içiyorum özellikle huzursuz bacak için. Bazen 2 tane içiyorum. Kızılay erzincan magnezyum oranı baya yüksekti, bari ondan almaya çalışayım.Bu kasılmalar için hergun maden suyu içmenin hamilelik sürecinde çok önemli bunu doktorlar da söylüyor. Magnezyum da verebiliyor doktor ama benim doktorum maden suyu icmemi söyledi. Dene istersen ama hamilelikte oluyor tuzu da tamamen kes ödem şişlik olusmasin
O günleri görebilmeyi iple çekiyorumHahaen fazla gene mi ağlıyo bu diye kaçacak delik arıyodu bizimki bizim oğluş beni bazen ısırırdı durup dururken ama oğluma hiç zarar vermedi yanında yatmaya çalışmalar, ilk gördüğünde heyecanla beşiğine bakmaya çalışmalar filan çok güzeldi zaten karın biraz büyüyünce hissediyorlar sanırım, normalde üzerime basıp başka yere zıplayan kedi karnım büyüdükten sonra çok hassas davranmaya başladı hiç basmadı göbeğime sarılıp uyudu filan, bide bizimki erkek dişi kediler daha hassas olurlarmış bence çok iyi anlaşacaklar
Ben "mamas papas armadillo flip xt 3" aldım. Puset ile set yapmışlardı. Kullanan arkadaşlarım çok sağlam olduğunu ve uzun yıllar kullandıklarını söylüyor. Alışveriş poşetleri olsa bile yamulmuyor, zorlanmıyor. Zaten mağazada denediğimizde farkı anladık. Benim apartmanımda merdiven yok, araba da genelde eşimde, onsuz kullanmam yani kapat-aç-taşı işini eşim yapacak. Ben de minikle keyfime bakacağımHayirlisi olsun hangi modeli aldin cok merak ettim.Babymall dun bi puseti arastirirken denk geldim. Mesela chicco nun bi modeli babymall da cok uygundu, aradim teshir mi diye. Yoo kampanyada, kapali kutuda 3 rengi var elimizde dedi. Sanirim iyi indirimleri oluyor.
Tabi cocugun konforu cok onemli. Bizim de aileler yardimci olmak istiyolar. Annem bebek odasini, kayinvalidemler hastane masrafini falan. Gerek yok diyordum ama surekli ekstra masraflar cikinca dun esime dedim aman yapsinlarr
Soda şişesi üzerinde tuz oranı yazarmış ona da mutlaka bak. Ben Kızılay aldım ama hangisiydi bakmadım ama çok tuzlu gelmişti. Sarıkız, Uludağ tuz oranı düşük sanki bir araştır istersen. Kendini tutmaya çalış çünkü ilerleyen aylarda çok daha fazla olacak ben son aylarda yemek yapamadım bıçak tutamadım. Çok uyuştu ellerimNormalde yoktu böyle şaşırdım o yüzden. Tüm gün bilgisayar başında çalışıyorum oda etkiliyordur belki. Doktoruma bahsedeyim çok teşekkür ederim
Maden suyu her akşam içiyorum özellikle huzursuz bacak için. Bazen 2 tane içiyorum. Kızılay erzincan magnezyum oranı baya yüksekti, bari ondan almaya çalışayım.
Ah tuz konusu, hiç aramazdım eskiden, şuan tuzlu şeyler istiyorum sürekli
o kadar çabuk geçiyo ki zaman, bizimki ne ara doğdu ne ara büyüdü de abi oluyo gerçekten anlamadım hazırlık yapana kadar geçecek zatenO günleri görebilmeyi iple çekiyorum
Siz de benim gibi erkek bekliyormuşsunuz. Hayırlı ve sağlıklı olsun
Evet canım kızılay afyonkarahisar olan çok fazla tuz oranı zararlı bile olabilir ama erzincan bulursan oranlar çok iyi magnezyum çok yüksek. Onun dışında damla da seviyorum onunda kalsiyumu yüksek. Öyle karışık içiyorum.Soda şişesi üzerinde tuz oranı yazarmış ona da mutlaka bak. Ben Kızılay aldım ama hangisiydi bakmadım ama çok tuzlu gelmişti. Sarıkız, Uludağ tuz oranı düşük sanki bir araştır istersen. Kendini tutmaya çalış çünkü ilerleyen aylarda çok daha fazla olacak ben son aylarda yemek yapamadım bıçak tutamadım. Çok uyuştu ellerim
Maşallah ne kadar güzel poz vermiş annesineEki Görüntüle 2936010
Eki Görüntüle 2936012 Eki Görüntüle 2936012 Eki Görüntüle 2936010
Sonunda yükledim.Oglusumun eli enseden bağdaş kurup oturmuş hali cinsiyeti de açarak gösterdi. Resimlerde yuvarlak birseyler var onlar yumurtalık galiba diye düşündük.
Guzel saglikli bol gezmeli gunlerde kullanin insallahBen "mamas papas armadillo flip xt 3" aldım. Puset ile set yapmışlardı. Kullanan arkadaşlarım çok sağlam olduğunu ve uzun yıllar kullandıklarını söylüyor. Alışveriş poşetleri olsa bile yamulmuyor, zorlanmıyor. Zaten mağazada denediğimizde farkı anladık. Benim apartmanımda merdiven yok, araba da genelde eşimde, onsuz kullanmam yani kapat-aç-taşı işini eşim yapacak. Ben de minikle keyfime bakacağım
Oda ve hastane masraflarına teklif geldiyse araba işine bütçe ayrılabilir. Doğmadan taksidi bitmiş olacak bizimkininDarısı başınıza.
Benimki de hiç geçmiyor prilamı bırak metpamid başla dedi o da işe yaramıyor. Sanırım benim bünyemde hiç bir ilaç işe yaramıyor. Zofer çok ağır ilaçmış diye duymuştum kullanan bilgisi olan varsa yazsın gerçekten kesecekse ben de içerimmerhaba kızlar bu prilam da pek işe yaramıyor sanırım bende . kusmalar artarak devam ediyor sanki hiç geçmicek gibi . doktorla görüştüm de prilamı bırak zofere başla dedi . zofer kullanan varmı aranızda
valla ben serum taktırdım birkaç gün iyiydim şükür ama yine başa döndüm .Benimki de hiç geçmiyor prilamı bırak metpamid başla dedi o da işe yaramıyor. Sanırım benim bünyemde hiç bir ilaç işe yaramıyor. Zofer çok ağır ilaçmış diye duymuştum kullanan bilgisi olan varsa yazsın gerçekten kesecekse ben de içerim
Bende kusamiyorum ama midem bulanıyor böyle sanki içinden bir sıvı yükselmişte o midemi bulandırıyor gibi bir his tam nedir bilmiyorum safra sıvısı sanırım. Prilam içiyorum sabah akşam ama o da bastırıyor sanki piston gibi başka işe yaramıyor. Ben kahve içiyorum bu çok zararlı instant kahvelerden normalde asla içmezdim ama şimdi müptelası oldum latte favorimvalla ben serum taktırdım birkaç gün iyiydim şükür ama yine başa döndüm .
İyi mi geldi kahve bulantılarına?Bende kusamiyorum ama midem bulanıyor böyle sanki içinden bir sıvı yükselmişte o midemi bulandırıyor gibi bir his tam nedir bilmiyorum safra sıvısı sanırım. Prilam içiyorum sabah akşam ama o da bastırıyor sanki piston gibi başka işe yaramıyor. Ben kahve içiyorum bu çok zararlı instant kahvelerden normalde asla içmezdim ama şimdi müptelası oldum latte favorim
Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah canımBugün sonunda doktor kontrolumuz vardıbebeğimi gördüm. Yüz üstü uyuyordu sanki, sonra bağdaş kurdu. Cinsiyeti önce göstermedi kapattı kendini ama sonra doktor incelerken gorebildik. 1 buçuk ay sonra bebeğimi görmek çok heyecan vericiydi şükür ki koronadan sonra hersey yolunda gorunuyor dedi doktorumuz.
Cinsiyeti de belli oldu. Yanımızda zarf götürdük zarfa koydurduk ama içine bakmadan ablamız babamız duramadı zarfı açıp baktık.
Erkek bebekler çoğalıyor bizden de bir erkek bebek geliyor
Canım ben şimdi baktım da benim kullandığım onzyd, zofran muadiliymiş. Zofer de bu ikisiyle aynı etken maddeye sahip. Anladığım ikisi dil altı hapı, zofer tablet şeklinde.merhaba kızlar bu prilam da pek işe yaramıyor sanırım bende . kusmalar artarak devam ediyor sanki hiç geçmicek gibi . doktorla görüştüm de prilamı bırak zofere başla dedi . zofer kullanan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?