Evet iyi geldi :)İyi mi geldi kahve bulantılarına?
Canım ben şimdi baktım da benim kullandığım onzyd, zofran muadiliymiş. Zofer de bu ikisiyle aynı etken maddeye sahip. Anladığım ikisi dil altı hapı, zofer tablet şeklinde.
Onzyd bana çok iyi geldi altıkdan sonra 10-15 dkka içinde kesiyor bulantımı bıçak gibi
Emin olmamakla birlikte sanirim 7.ayda falan doktor assagi yukari bebegin ne kadar dogacagini on gorebiliyormus.kızlar lcw outletten seneye yaz için epey ındırımle 10 tane tsort aldım 3-6 ay bugun geldıler bızım bebısler temmuzda 4 ay cıvarı olacaklar ama gozume cok kucuk geldıler ıademı etsem bılemedım. Ankarada havalar kolay ısınmıyor sısmanmı olcak mınyonmu çok kararsız kaldım kızım baya kilolu buyumustu
Emin olmamakla birlikte sanirim 7.ayda falan doktor assagi yukari bebegin ne kadar dogacagini on gorebiliyormus.
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Bireysel emeklilik başlatıp küçük küçük biriktirmek lazım doğduğunda. Ekonomi hiç iyi görünmüyorGuzel saglikli bol gezmeli gunlerde kullanin insallahTanitim videosunu izledim gayet iyi. Agir ama hantal biseye benzemiyor, pratik baya. Sukur borca girmeyiz de, daha dogmamis bebegin egitimine yatirim yapalim diye dusunuyoruz. Allah can sagligi versin hepimizin evlatlarina gerisi bi sekilde halolur
Yok canım ultrason tahminleri çok yanıltıcı oluyor. İlk oğluma 37. Haftada doğuma girdim. doktor ultrasonla bakıp 2.5 kiloya yakın zayıf dediğinde küveze girmesi gerekir çok küçük diye üzülmüştüm ama hiç öyle olmadı. 3.5 kilo gayet normal doğum kilosunda doğduEmin olmamakla birlikte sanirim 7.ayda falan doktor assagi yukari bebegin ne kadar dogacagini on gorebiliyormus.
Benim tecrubem tam tersı yonunde oldu kızımda kılosu cok yuksek cıkıyordu korkudan sezeryan ıstedım ama normal kıloda dogdu...
Bilgilendirme icin tesekkur ederim kizlar, ultrason assagi yukari dogru tahminde bulunur saniyodum.Yok canım ultrason tahminleri çok yanıltıcı oluyor. İlk oğluma 37. Haftada doğuma girdim. doktor ultrasonla bakıp 2.5 kiloya yakın zayıf dediğinde küveze girmesi gerekir çok küçük diye üzülmüştüm ama hiç öyle olmadı. 3.5 kilo gayet normal doğum kilosunda doğdu
Bende alıp mutlaka deneyeceğimEvet canım kızılay afyonkarahisar olan çok fazla tuz oranı zararlı bile olabilir ama erzincan bulursan oranlar çok iyi magnezyum çok yüksek. Onun dışında damla da seviyorum onunda kalsiyumu yüksek. Öyle karışık içiyorum.
Tuz konusuna dikkat edeceğim bundan sonra dediğin gibi çok haklısın
EvetMaşallah ne kadar güzel poz vermiş annesine
Kese rahim agzina yakin oldugu icin mi dikis soz konusuydu ? Benim kesede biraz rahim agzina yakin sayilabilecek olcudeydi, korkulacak bisey degil ama tedbirli olalim agir kaldirma, bol bol dinlen, iliski yasak dedi. Son kontrolumde iyi hala ayni yakinlikta, daha da yakinlasmamasi guzel dedi. Umarim senin kesenin yeri hep iyi olur, saglikla kucagina alirsin.Bebeğin kesesinin bulunduğu yerde iyi dedi şimdilik dikiş yapmıyor haftaya tekrar gideceğim o zaman yine bakacak isallah rahim ağzı boyu iyi olur da dikiş olmadan atlatırım. Doktorum üniversite hastanesinden perinatalog randevumu da ayarladı Kasım da detaylı ultrason randevum var.
Ben de 2 li tarama yaptırmadım. Renkli ve normal ultrason ile baktı burun kemiğine ve ense kalınlığını inceledi sadece. 20. Haftada ayrıntılı ultrason var.Tekrar selamlar,
Yarin doktoruma muayeneye gideceğim yarin ikili test yapılacak ancak ultrasonla da bakiliyor mu bakiliyorsa nelere bakıyor doktor? Tecrubeli bu haftayi gecirmis anneler bilgi verebilir mi bana bilmiyorum başıma neler geleceğini de
Canım ben doktor değişikliği yaptığım ve ilk muayene olduğu için 13. Haftada ayrıntılı ultrasonla baktı. Bi sonraki 20. Haftada dedi.Tekrar selamlar,
Yarin doktoruma muayeneye gideceğim yarin ikili test yapılacak ancak ultrasonla da bakiliyor mu bakiliyorsa nelere bakıyor doktor? Tecrubeli bu haftayi gecirmis anneler bilgi verebilir mi bana bilmiyorum başıma neler geleceğini de
Ultrasonla bakiliyor. Ense kalinligi, cilt alti sivi olcumu, kalp atis hizi, burun kemigi, bas popo mesafesi vs gibi genel olarak bebegin her yerini tariyor. Benim minnagin el parmaklarini bile saymistiTekrar selamlar,
Evet rahim ağzına yakın olursa düşük durumu olmasın diye orayı dikeceklerdi, bu durum hala belli değil her gittiğimde kontrol edilecek ve risk oluşursa yapılacak. İlişki doğuma kadar yasak çok dikkat etmek gerekiyor, iş yapmıyorum ya da dinlenerek yapıyorum. Dikey süpürge ile evi supuruyourm. Torba falan taşımıyorum şükür yolunda gidiyor sende öyle yap. Benim önceki düşen bebegim asagidaydi kanama da çok olunca dikemediler 5. Ayda kaybettik. bunda isim bile söylemiyoruz bebek diyoruz üzülmemek için. Dikkatli oldun mu sıkıntı olmaz arada yatarken kalçanın yukarı kaldır bebek yukarı çıksın böylelikle isallah sıkıntılar yaşanmazKese rahim agzina yakin oldugu icin mi dikis soz konusuydu ? Benim kesede biraz rahim agzina yakin sayilabilecek olcudeydi, korkulacak bisey degil ama tedbirli olalim agir kaldirma, bol bol dinlen, iliski yasak dedi. Son kontrolumde iyi hala ayni yakinlikta, daha da yakinlasmamasi guzel dedi. Umarim senin kesenin yeri hep iyi olur, saglikla kucagina alirsin.
Yaa teşekkür ederim detaylı açıklaman içinCanım ben doktor değişikliği yaptığım ve ilk muayene olduğu için 13. Haftada ayrıntılı ultrasonla baktı. Bi sonraki 20. Haftada dedi.
Ayrıntılıda özellikle ilk olarak bebeğin burun kemiğine, ense kalınlığına, bütün iç organlarına, kemiklerine, omurgasına, midesine, kalbinin odalarına kadar inceledi.
Ben sürekli bişey sorduğum için beni uyardı, hesaplama yapıyorum, bakacağım yerleri unutturma sessiz ol ben ultrasonla bakarken dedi
Aklıma gelen bunlar, ama baya ölçüm hesapladı.
Oluşmuş bütün organlarını tek tek inceliyolar ne var ne yoksa
Tamam önerimi dikkate alıp yiyeceğim bı cukulataUltrasonla bakiliyor. Ense kalinligi, cilt alti sivi olcumu, kalp atis hizi, burun kemigi, bas popo mesafesi vs gibi genel olarak bebegin her yerini tariyor. Benim minnagin el parmaklarini bile saymistiArdindan kan veriyorsun. Kan ve ultrason sonuclari karsilastirilip bi risk ortalamasi cikiyor. Benim sonucun cikmasi 1 hafta surmustu, burada kiminin 2-3 gun surmus. Yani gec cikarsa telaslanma hastaneden hastaneye degisiyor. Cok olmamakla birlikte randevu saatinden yarim saat once minik bi cikolata yemeni oneririm, bildigin dans ediyor, her yerini gosteriyor. Tarama testinde yedim baya dans edisini izledik. Tarama sonucu icin gittigimizde yememistim baya hareketsizdi cunku sabah kahvaltiyla duruyodum.
Hayırlısı olsunMerhabalar, bugün kontrolüm vardı. Doktorum %90 kız olduğunu söyledi16+3teyim. 2li testim iyi çıkmıştı 10binden daha az şeklinde. Ancak doktorum bağırsaklarinda parlaklık gördüğünü, normalde 20.haftada detaylı ultrason istedigini ama bu parlaklık için 2 hafta sonra başka bir doktora detaylı ultrason muayenesi yaptırmami istedi. Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
İyiyim kuzum bu ara uyuyamamaya başladımNasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?