2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ay sorma canım ilk bi an bozuldum ama sonra hak verdim çünkü günde onlarca ultrasona bakıyo sonradan sorular ve bilgi için yeterli vakit ayırdı Allahtan

İyiyim kuzum bu ara uyuyamamaya başladım karnım geriliyor iyice, yoksa iyiyim. Şükür. Sen nasılsın canım
2 gündür kusma bulanti başladı canm uyku problemi bende de var ama evdekiler yüzünden çok ses yapıyorlar uyuyamıyorum heyecan başladı esim gelecek evime gideceğim gün sayıyorum artk

Cinsiyet için meraklı, bulantı yüzünden bıkkınım. Sen nasılsın canım :)
Bulanti kusma benide de illallah ettirdi canm ya
Cinsiyet heyecanı bende de var esim gelecek gidecegiz birlikte öğreneceğiz ınsallah gün sayiyorum artk

Haftasını hatırlamıyorum ama ilk bebeğimde bağırsakta parlaklık görmüştü doktorum, ve 1 ay beklemeyi önermişti. Hafta ilerledikçe kayboldu. Sonraki kontrollerde hiçbi sorun çıkmadı düzelmiş demişti. Doğduktan sonrada bi sorun olmadı. Kafana takma canım sonradan geçebiliyo büyük ihtimalle.

Şafak sayıyorum ayın 3 ü için şu cinsiyeti bi öğrensem rahatlıcam sen nasılsın her şey yolunda mı?
Esim gelirse daha da yolunda olacak bnde şafak sayıyorum hem esimin gelip evime geçmeye hem bebeğimizi görmeye gidecegiz ❤ 18 gün annemde kaldım çok çok iyiydim canm 3 gün oldu buraya geleli sinir streste tetikliyor galiba başladı yine bulanti kusma insallah kendi evimde iyi olurum rahat ederim

Bulanti kusma benide de illallah ettirdi canm ya
Cinsiyet heyecanı bende de var esim gelecek gidecegiz birlikte öğreneceğiz ınsallah gün sayiyorum artk
16. Haftada hala bitmedi mi üzme beni tek umudum 16. Hafta Ay hadi cinsiyet haberi bekliyoruz sağlıkla gönlüne göre olsun.

16. Haftada hala bitmedi mi üzme beni tek umudum 16. Hafta Ay hadi cinsiyet haberi bekliyoruz sağlıkla gönlüne göre olsun.
Benm sinirsel galiba canm sinir stres tetikliyor esim gelince gecerse anlarız ki oyle olacak
Annemde ne güzel rahattım gecmisti

E
Eksi elmaya tuz dök hafif limon sık canm oyle ya bulantiyi hafif azaltıyor tavuk suyu çorbası iç limonla bunlar iyi gelen seyler

Tabi dikkatli olmak gerekiyor. Ben pek ciddiye almamistim, eskiler ne sartlarda hamilelik gecirmisler diye. Agir, zor bi yasantim yok. Bi ben bi esim, ki esim sagolsun evcimendir ve cok yardimci olur. Iyi dusunelim iyi olsun. Sukur kendimi de iyi hisediyorum. Allahin izniyle birsey olmayacak, saglikli guzel bi hamilelik gecirecegiz.

İnsallah öyledir o zaman Bitsin gitsin bulantilar kusmalar da hamileliğimizin tadını çıkaralım artık.
En azından benm oyle canm planlı gebelikte benm ama esim gelecek diye istedim yani ama 3 ayi bile zehir oldu yanımda olmayınca. Smdi gelince evime gitcem baştan aşağı yeniden sil süpür düzenle kontrole git eşimle vakit geçir düzelecek ınsallah seninde geçer inşallah ilac kullanıyor musun

Bulantı ve kusmaların bence de sinirsel . Eşin gelince düzeliceksin insallah canım . Tekrar gittiğinde acaba evinde kalmaya devam mı etsen , sinirini bozan kim varsa uzak durman hem senin hem de bebişin için çok daha iyi olur bence bu dönemde

İki kutu prilam bitirdim sonra da metpamid verdi ve onlara rağmen hep bulantı hep kusma o da yoksa öğürme. Sinir streslik bi durumum da yok tamamen hormonal benimkisi

Sukur gitmeyecek canm sözleşme yenilemedi hep yanımızda olacak inşallah ailesi hala karşı gitsin diyor da açık açık dedim efe ye bir buçuk sene oldu bebek bile şans eseri oldu ben ne senden ne evlilikten birsey anlamadım burda ol az kazan yanımızda ol yeter dedim
Insallah bize fırsat veren olursa hersey dediğin gibi çok güzel olacak inşallah ❤

İki kutu prilam bitirdim sonra da metpamid verdi ve onlara rağmen hep bulantı hep kusma o da yoksa öğürme. Sinir streslik bi durumum da yok tamamen hormonal benimkisi
Ben 8 kilodan fazla zayıfladım bak bu saat oldu hala var bulanti kusma şaşırdım inan geçmiyor yani 4 kutu prilam bitti benmde 5.alcam cikamadm metpamid içiyorum hiçbir etkisi bile yok canm

Gerçekten çok çok çok mutlu oldum Allah hiçbir zaman mutluluğunuzu ve birliğinizi bozmasın canııımm Her zaman pozitif düşün pozitif olsun her şey çok daha güzel olacak inşallah

Gerçekten çok çok çok mutlu oldum Allah hiçbir zaman mutluluğunuzu ve birliğinizi bozmasın canııımm Her zaman pozitif düşün pozitif olsun her şey çok daha güzel olacak inşallah
Cok sagol canm benm ❤ bu sayfada yazılanları gördükçe çok mutlu oluyorum inan esim uzakta ailesi desen anlayış yok bi kendi annem destek oda çabucak üzülüyor konuşamıyorum burası bana destek moral oluyor

Evet burdaki enerji bambaşka gerçekten , içimizi dökebileceğimiz samimi bir ortam oldu aman nazar değmesin eşin gelsin birbirinize göstereceğiniz sevgi saygı anlayış yeter da artar bile. Boşver kalanını . O anlayış problemi bizde de çok var .. bu sebeptendir ki yurt dışında yaşamaya devam ediyoruz hala :) önemli olan sizin birbirinize olan anlayışınız geri kalanını hiiiiç takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…