- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Valla iyiyim gibi canim yarin kontrolum var burda ki doktorum da gorsun bi istedim. Ister istemez gergin oluyorum acaba kotu bisey der mi diye.. Sen nasilsin canim esin ne zaman geliyordu?Nasılsınız kızlar
Bu bugun bende de basladi canim gerildigini hissediyorum sanki arkaya dogru gerilemiyorum karnim izin vermiyor gibi geliyor. Sen niye uyuyamiyosun canim?İyiyim kuzum bu ara uyuyamamaya başladımkarnım geriliyor iyice, yoksa iyiyim. Şükür. Sen nasılsın canım
Ayni canm bulanti kusma var başladı tekrar ay sonuna burda ınsallah bekliyorum bakalm az kaldiValla iyiyim gibi canim yarin kontrolum var burda ki doktorum da gorsun bi istedim. Ister istemez gergin oluyorum acaba kotu bisey der mi diye.. Sen nasilsin canim esin ne zaman geliyordu?
Günaydın,Günaydın kızlar.
Kontrolüm vardı şimdi çıktı benim ki göstermedi yinedr diyor ki resmen bağdaş kurmuş göstermiyor
YaaaGünaydın kızlar.
Kontrolüm vardı şimdi çıktı benim ki göstermedi yinedr diyor ki resmen bağdaş kurmuş göstermiyor
Günaydın kızlar.
Seninki merakta bırakıyor ya hiç tahminde mi yokGünaydın kızlar.
Ben de Pierre cardine baktım inceledim hoşuma gitti ama daha önce kullanmadımGünaydınn kızlarrPierre cardin in bebek arabalarını kullanan var mı daha önce ? Birkaç modelin videosunu izledim de kafama yattı gibi , diğer modellerine de bakıcam . Sizce nasıl bunlar?
Sağlığı çok şükür yerinde dedi.Günaydın,
Kontrol güzel geçmiştir isallah bebegin sağlıklı iyi durumdaysa birazcık daha beklersin cinsiyeti görmek için. Benim bebekte yüz üstü kapatmıştı kendini şükür sonra döndü bağdaş kurdu ama cinsiyeti gösterir şekildeydi.
Sonraki kontrolün kaçıncı hafta da olacak?
4 lu test yaptıracak mısın?
10 gün sonra çağırdı omurilik testi için sanırım o zaman gösterirBir dahaki kontrol ne zaman
Bence dr anlıyor ama söylemiyor. Sordum bugün tahmin yok mu die güldü. Erken daha dediSeninki merakta bırakıyor ya hiç tahminde mi yok
Sağlıklı olması çok daha önemli tabiki10 gün sonra çağırdı omurilik testi için sanırım o zaman gösterir
Kolay açılır kapanır olması yanındaki ek aksesuarları çift yönlü olması falan ilgimi çekti . Kolay hareketlerle yönlendirilebiliyor bi de . Büyük ihtimal bu modellerden birini alırım gibi görünüyorBen de Pierre cardine baktım inceledim hoşuma gitti ama daha önce kullanmadım
Gerginlikten sanırım, karnim iyice agirlasiyor yatmaya niyetlendigimde. Bugun yine iyi uyudum ekstra bi yastikla karnimin altina doğru onu koydum, artik böyle yaparımValla iyiyim gibi canim yarin kontrolum var burda ki doktorum da gorsun bi istedim. Ister istemez gergin oluyorum acaba kotu bisey der mi diye.. Sen nasilsin canim esin ne zaman geliyordu?
Bu bugun bende de basladi canim gerildigini hissediyorum sanki arkaya dogru gerilemiyorum karnim izin vermiyor gibi geliyor. Sen niye uyuyamiyosun canim?
Bebisler genelde ilk 3 ay cok hızlı büyüyorlar, benim kizim 2400 dogmustu ama 1 ay sonra 4 kg oldu. Istersen hepsini geri verme ama 6-9 ay almak normalde daha mantıklı, ben genelde kizlarima hep oldugu aydan en az 3 ay buyuk giydirdim, biraz kalipli benimkiler mesela ebebekten uyku tulumu aldim 4 yaş, 16 aylik bebeğime ancak oldu, tabi ebebek kalıpları biraz kucuk ama her ürünün cekme payidar oluyor bunuda unutmamak gerekirkızlar lcw outletten seneye yaz için epey ındırımle 10 tane tsort aldım 3-6 ay bugun geldıler bızım bebısler temmuzda 4 ay cıvarı olacaklar ama gozume cok kucuk geldıler ıademı etsem bılemedım. Ankarada havalar kolay ısınmıyor sısmanmı olcak mınyonmu çok kararsız kaldım kızım baya kilolu buyumustu
Bundan sonrasi hakkinizda hayirli olsun, Allah ayirmasinKızlar son gecem yarin gece esim gelecek inşallah cuma sabahı evimde uyancam ayy heyecanlim şimdiden ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?