2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Nasılsınız kızlar
Valla iyiyim gibi canim yarin kontrolum var burda ki doktorum da gorsun bi istedim. Ister istemez gergin oluyorum acaba kotu bisey der mi diye.. Sen nasilsin canim esin ne zaman geliyordu?

İyiyim kuzum bu ara uyuyamamaya başladım karnım geriliyor iyice, yoksa iyiyim. Şükür. Sen nasılsın canım
Bu bugun bende de basladi canim gerildigini hissediyorum sanki arkaya dogru gerilemiyorum karnim izin vermiyor gibi geliyor. Sen niye uyuyamiyosun canim?

Valla iyiyim gibi canim yarin kontrolum var burda ki doktorum da gorsun bi istedim. Ister istemez gergin oluyorum acaba kotu bisey der mi diye.. Sen nasilsin canim esin ne zaman geliyordu?
Ayni canm bulanti kusma var başladı tekrar ay sonuna burda ınsallah bekliyorum bakalm az kaldi

Günaydın kızlar.
Kontrolüm vardı şimdi çıktı benim ki göstermedi yine dr diyor ki resmen bağdaş kurmuş göstermiyor
Günaydın,
Kontrol güzel geçmiştir isallah bebegin sağlıklı iyi durumdaysa birazcık daha beklersin cinsiyeti görmek için. Benim bebekte yüz üstü kapatmıştı kendini şükür sonra döndü bağdaş kurdu ama cinsiyeti gösterir şekildeydi.
Sonraki kontrolün kaçıncı hafta da olacak?
4 lu test yaptıracak mısın?

Günaydınn kızlarr Pierre cardin in bebek arabalarını kullanan var mı daha önce ? Birkaç modelin videosunu izledim de kafama yattı gibi , diğer modellerine de bakıcam . Sizce nasıl bunlar?

Günaydınn kızlarr Pierre cardin in bebek arabalarını kullanan var mı daha önce ? Birkaç modelin videosunu izledim de kafama yattı gibi , diğer modellerine de bakıcam . Sizce nasıl bunlar?

Ben de Pierre cardine baktım inceledim hoşuma gitti ama daha önce kullanmadım

Sağlığı çok şükür yerinde dedi.
Ben 2 li tarama yaptırmadım diğerlerini de yaptırmıcam. Omurilik testi oluyormuş AFP die onu yapacak 10 gün sonda çağırdı dr.
Bir de 20. Hafta da detaylı ultrason yapılacakmış o da sanırım artık zorunluymuş.

Ben de Pierre cardine baktım inceledim hoşuma gitti ama daha önce kullanmadım
Kolay açılır kapanır olması yanındaki ek aksesuarları çift yönlü olması falan ilgimi çekti . Kolay hareketlerle yönlendirilebiliyor bi de . Büyük ihtimal bu modellerden birini alırım gibi görünüyor

Gerginlikten sanırım, karnim iyice agirlasiyor yatmaya niyetlendigimde. Bugun yine iyi uyudum ekstra bi yastikla karnimin altina doğru onu koydum, artik böyle yaparım

Bebisler genelde ilk 3 ay cok hızlı büyüyorlar, benim kizim 2400 dogmustu ama 1 ay sonra 4 kg oldu. Istersen hepsini geri verme ama 6-9 ay almak normalde daha mantıklı, ben genelde kizlarima hep oldugu aydan en az 3 ay buyuk giydirdim, biraz kalipli benimkiler mesela ebebekten uyku tulumu aldim 4 yaş, 16 aylik bebeğime ancak oldu, tabi ebebek kalıpları biraz kucuk ama her ürünün cekme payidar oluyor bunuda unutmamak gerekir normal alışverişlerde de ilk 0-3 fazla almamak gerekir 3-6 da aynı şekilde

Çok hızlı kilo alıyorum ya 2 hafta da 2 kilo almışım.
Dr sorun değil düşük kilo ile başladın ama dikkat et yine de dedi.
Duramıyorum ki çok acıkıyorum ya

Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı yeni geldim eve.
Benim kuzu yüzüstü yatmıştı ve uyuyodu bildiğiniz :))

NT : 1.8 mm
CRL : 64,63 mm

İkili test yaptırdım kan verdim sonuçlar haftaya cıkacak tekrar gideceğim kontrol etmesi için, şimdilik bu şekilde bendeki durumlar :) Cinsiyette belki haftaya belli olur gösterirse kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…