2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Evet benım kızımda dogdu her ay 2 kılo aldı hersey hemen kuculdu ıade etmeyecegım bahar aylarında hırka ıclerıne gıydırıp kullanırım dedım cok uyguna geldı cunku... valla fıyatlar cok yukselmıs lcw yenıdogan zıbınlarda 40 lırayı gordum

Günaydınn kızlarr Pierre cardin in bebek arabalarını kullanan var mı daha önce ? Birkaç modelin videosunu izledim de kafama yattı gibi , diğer modellerine de bakıcam . Sizce nasıl bunlar?

Aa cok begendim ben bunu canim arastirayim bi bakayim

Gerginlikten sanırım, karnim iyice agirlasiyor yatmaya niyetlendigimde. Bugun yine iyi uyudum ekstra bi yastikla karnimin altina doğru onu koydum, artik böyle yaparım
Olabilir canim ya Yastik iyi geldiyse iyi kuzum

Kızlar son gecem yarin gece esim gelecek inşallah cuma sabahı evimde uyancam ayy heyecanlim şimdiden ❤❤❤
aa cok sevindimm gozun aydin canimm

Oyle evet malesef hersey her gecen gün artıyor, ebebek te bi salincak bakmıştım dedim indirim zamani alirim nerdeyse %50 zam gelmiş bir cok marka artik benzer fiyatlarda ama lcw nin kalitesi cogu markadan guzel yinede, herseyden cok cok almaktansa ihtiyac oldukça almak daha mantikli

Aa cok begendim ben bunu canim arastirayim bi bakayim

Olabilir canim ya Yastik iyi geldiyse iyi kuzum

aa cok sevindimm gozun aydin canimm
Farklı modelleri de var birbirlerinden ne farkları var hala tam anlamış değilim kafam da baya karıştı içlerinden biri olcak ama hangisi

Farklı modelleri de var birbirlerinden ne farkları var hala tam anlamış değilim kafam da baya karıştı içlerinden biri olcak ama hangisi
o iki modelden altta ki sanki daha iyi gibi geldi bana ayak kismi daha kolay katlaniyor ama 3 tekerli kullanisli mi bilmiyorum, birde saklama alani farkli onun disinda ozellikleri ayni gibi

Çok sevindimmm merakla bekliyoruz biz de cinsiyeti

Dun biraz kahverengi akıntım oldu bugun doktora gittim, ultasonda bir sıkıntı gormedi ama yinede igne yaptirdi 1 tane, dinlenmemi ve bol su icmemi önerdi
Gecmis olsun, kotu bisey aklina getirme. Doktorunun dedigi gibi bol bol dinlen. Bende de bugun garip bi kasik agrisi var. Hep uzandim, artik uzanmaktan yoruldum.. Biliyosundur belki ama suyu da oturarak iç, daha saglikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…