Senin adina cok sevindim.Kızlar son gecem yarin gece esim gelecek inşallah cuma sabahı evimde uyancam ayy heyecanlim şimdiden ❤❤❤
Hadi gözünaydın canımKızlar son gecem yarin gece esim gelecek inşallah cuma sabahı evimde uyancam ayy heyecanlim şimdiden ❤❤❤
Bebisler genelde ilk 3 ay cok hızlı büyüyorlar, benim kizim 2400 dogmustu ama 1 ay sonra 4 kg oldu. Istersen hepsini geri verme ama 6-9 ay almak normalde daha mantıklı, ben genelde kizlarima hep oldugu aydan en az 3 ay buyuk giydirdim, biraz kalipli benimkiler mesela ebebekten uyku tulumu aldim 4 yaş, 16 aylik bebeğime ancak oldu, tabi ebebek kalıpları biraz kucuk ama her ürünün cekme payidar oluyor bunuda unutmamak gerekirnormal alışverişlerde de ilk 0-3 fazla almamak gerekir 3-6 da aynı şekilde
Sagol canim benim ınsallah ❤Bundan sonrasi hakkinizda hayirli olsun, Allah ayirmasin
Insallah canm ınsallahHadi gözünaydın canımhakkınızda hayırlısı olsun üçünüz için de
Teşekkürler canımSenin adina cok sevindim.Artik hamileliligin tadini cikart, kotu enerji veren insanlarla cok sık ve uzun sureli gorusmemeye calis.
GözünaydınnKızlar son gecem yarin gece esim gelecek inşallah cuma sabahı evimde uyancam ayy heyecanlim şimdiden ❤❤❤
Aa cok begendim ben bunu canim arastirayim bi bakayimGünaydınn kızlarrPierre cardin in bebek arabalarını kullanan var mı daha önce ? Birkaç modelin videosunu izledim de kafama yattı gibi , diğer modellerine de bakıcam . Sizce nasıl bunlar?
Olabilir canim yaGerginlikten sanırım, karnim iyice agirlasiyor yatmaya niyetlendigimde. Bugun yine iyi uyudum ekstra bi yastikla karnimin altina doğru onu koydum, artik böyle yaparım
aa cok sevindimm gozun aydin canimmKızlar son gecem yarin gece esim gelecek inşallah cuma sabahı evimde uyancam ayy heyecanlim şimdiden ❤❤❤
Oyle evet malesef hersey her gecen gün artıyor, ebebek te bi salincak bakmıştım dedim indirim zamani alirim nerdeyse %50 zam gelmişEvet benım kızımda dogdu her ay 2 kılo aldı hersey hemen kuculdu ıade etmeyecegım bahar aylarında hırka ıclerıne gıydırıp kullanırım dedım cok uyguna geldı cunku... valla fıyatlar cok yukselmıs lcw yenıdogan zıbınlarda 40 lırayı gordum
bunun fiyati hakkinda bilgin varmi canim?Günaydınn kızlarrPierre cardin in bebek arabalarını kullanan var mı daha önce ? Birkaç modelin videosunu izledim de kafama yattı gibi , diğer modellerine de bakıcam . Sizce nasıl bunlar?
Farklı modelleri de var birbirlerinden ne farkları var hala tam anlamış değilim kafam da baya karıştıAa cok begendim ben bunu canim arastirayim bi bakayim
Olabilir canim yaYastik iyi geldiyse iyi kuzum
aa cok sevindimm gozun aydin canimm
o iki modelden altta ki sanki daha iyi gibi geldi bana ayak kismi daha kolay katlaniyor ama 3 tekerli kullanisli mi bilmiyorum, birde saklama alani farkli onun disinda ozellikleri ayni gibiFarklı modelleri de var birbirlerinden ne farkları var hala tam anlamış değilim kafam da baya karıştıiçlerinden biri olcak ama hangisi
Legend olan 4500 lira Trendyolda birçok modeli mevcutbunun fiyati hakkinda bilgin varmi canim?
Çok sevindimmm merakla bekliyoruz biz de cinsiyetiKizlar bugun burada ki doktorumla randevum vardiHersey yolundaydi agzini acip kapiyordu sapsik 16+0 sonunda cinsiyeti ogrendik daha dogrusu zarfa yazdi koyduuu :) pazar gunu istanbula dondugumde esimle birlikte havaalaninda bakicaz insallahhh ama catliyorumm
senin kontrolun ne zamanÇok sevindimmm merakla bekliyoruz biz de cinsiyeti
Şafak 14senin kontrolun ne zaman
bisey kalmadii hadi insallahhŞafak 143 kasımda insallah ben de öğrenirim cinsiyeti
Gecmis olsun, kotu bisey aklina getirme. Doktorunun dedigi gibi bol bol dinlen. Bende de bugun garip bi kasik agrisi var. Hep uzandim, artik uzanmaktan yoruldum.. Biliyosundur belki ama suyu da oturarak iç, daha saglikli.Dun biraz kahverengi akıntım oldu bugun doktora gittim, ultasonda bir sıkıntı gormedi ama yinede igne yaptirdi 1 tane, dinlenmemi ve bol su icmemi önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?