2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırma yada yaptirmama konusunda
Birde testi nasıl yapıyorlar biliyor musunuz
Ben mecbur yaptıracağım cnm. Babam ve halalarım hepsin de var ben de de çıkacak diye bi tık korkuyorum açıkçası. Varsa en azından diyet yaparım bir sıkıntı olmaz. Şu an aşırı tatlıya düşkünüm.

O Obayram
pembemanolya pembemanolya

Bi bakıyım da bu akşam atarım sizlerede tabi ki.
Ben zaten pek bişey almayacağım. Kıyafet, kozmatik küçük şeyleri. Teyzemin kızı sağolsun herşeyi verdi. Hevesle bir sürü şey aldım kullanmadım bile dedi.
Bebek arabası, otomatik ana kucağı, puset, sterilizasyon makinası bunları verdi.
Ne güzel olmuş ya zaten bebek arabası , otomatik ana kucağı, puset bunlar en masraflı şeyler . İşin kolaylaşmış beşiği de halledince geriye küçük şeyler kalıyor zaten ☺️

Bende de var aynı huy, illa aklım kalıyor bir de insan söz konusu bebeği olunca en iyisi olsun istiyor. Bu araba da güzelmiş , Trendyolda varsa favorilerine ekle istersen , indirime girerse takip edersin fiyat farkını .
Benim listem biraz kabarık 😀 Pierre Cardin Harmony hoşuma gitti 6400 fiyatı ama geçen gün indirime girdi 5300 oldu fiyatı . Onun dışında Peg Perego new book travel sistem var 7000 civarı fiyatı . Çok dayanıklı ve uzun süre kullanılabilecek bi araba bu da. Mamas Papas Armadillo Flip Xt 3 ve Ocarro serileri var çok hoşuma gitti kaliteli görünüyor incelemelerinde . Onlar daha da yüksek 10 bin civarı ama indirimde 7-8 e düşerse düşünebilirim diye seçenek olarak tutuyorum. Bakalım hangisini seçicez 🤷🏼‍♀️
Trendyol, hepsiburada, akakçe her yerden takipteyim 😂 peg perego new book benim de bir diğer alternatifim. Çok benzer tasarımları zaten abc ile. Bir de işte görmeden, kıyaslayamadan almak içime sinmiyor. En son zaten büyük biryere gidemezsem arada kaldığım iki modeli sipariş edeceğim evde kıyaslayıp olmayanı geri göndereceğim o olacak 😂
Büyükşehirde olmamanın dezavantajı🤷‍♀️

Ben mecbur yaptıracağım cnm. Babam ve halalarım hepsin de var ben de de çıkacak diye bi tık korkuyorum açıkçası. Varsa en azından diyet yaparım bir sıkıntı olmaz. Şu an aşırı tatlıya düşkünüm.
Bende de annem de var eşik tarafinda var birde ben de böyle şekerli şeyler yedim mi ağırlık çöküyor ateş basiyor beni o yüzden ben de düşünüyorum ama bakalim

Canım dr lar yapmak istiyor sana pek bırakmıyorlar ama dozları var 50 75 ve 100 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Kızım da istememiştim ama Dr yapmamız lazım zaten en düşük olanı yapacağım dedi. Kutu içecek içiyorsun sonrasında kan veriyorsun eğer normalse sıkıntı yok. Yüksek çıkarsa bir üst şeker yüklemesi yapılıyor yine yüksekse diyete başlıyorlar. Ben o dönem çok araştırmıştım ve şekerli ürün tuketemiyordum yinede 4 gün önce si ve sonrası şekerli hiçbir şey yemedim vücudumda fazla şeker olmasın diye umarım yardımcı olabilmişimdir ☺️
Bende öyle yapayım onzaman ben de şekerli şeyler yedim mi böyle bana ateş basiyor ağırlık çöküyor ağzım bir tuhaf oluyor

O Obayram
pembemanolya pembemanolya

Bi bakıyım da bu akşam atarım sizlerede tabi ki.
Ben zaten pek bişey almayacağım. Kıyafet, kozmatik küçük şeyleri. Teyzemin kızı sağolsun herşeyi verdi. Hevesle bir sürü şey aldım kullanmadım bile dedi.
Bebek arabası, otomatik ana kucağı, puset, sterilizasyon makinası bunları verdi.
Benim de sağolsun ikizim verdi onun kızı iri doğru hemen büyüdü doğru düzgün kıyafetlerini kullanamadı bile😔 biza nasipmis demekki. Bebek arabası beşik hepsini gönderecek Allah'ım misin verirse

Trendyol, hepsiburada, akakçe her yerden takipteyim 😂 peg perego new book benim de bir diğer alternatifim. Çok benzer tasarımları zaten abc ile. Bir de işte görmeden, kıyaslayamadan almak içime sinmiyor. En son zaten büyük biryere gidemezsem arada kaldığım iki modeli sipariş edeceğim evde kıyaslayıp olmayanı geri göndereceğim o olacak 😂
Büyükşehirde olmamanın dezavantajı🤷‍♀️
😂 mağaza ayağına gelsin bence de en mantıklısı 😂 Abc ile peg peregoyu çok izledim ortak yönleri gerçekten dayanıklı ve uzun süre kullanılabilir olmaları . Peg peregonun incelemesinde , inceleyen adam arabanın içine oturdu nerden baksan 75 kilo vardır 🤭 ordan çok cezbetti beni . Bizim burda her yer Arnavut kaldırımı, asfalt çok az o yüzden dayanıklı bir şey olması lazım 🤔

Günaydın sizinle benim aynı gidiyor bende 39. haftada sezeryan olacağım büyük olasılık aynen zaman çok hızlı ilerliyor çalışınca ekstra yoğun geçiyor zaman hiç bir şey anlaşılmıyor.
bu arada cinsiyet için erkek demişlerdi bugünkü kontrolde doktor kız dedi :KK57: şaşırdık kaldık bizlerde şuan muallaktayız ne olacak bakalım :KK64::KK64::KK64:

Yaa sahimiii banada erkek dedi hatta bacak arasında gosterdı yarın kız derse şok olurum herhalde.... evet gunumuz aynı 4 nısan ama martın 25 lerınde alırlar buyuk ıhtımalle

Kizlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırma yada yaptirmama konusunda
Birde testi nasıl yapıyorlar biliyor musunuz
yaptırmamızı şiddetle öneriyorlar ama . sabahları benim kusmam oluyor o kadar saat aç karnına bekleyeemem . tok karnına bakılan türü varsa yaptırıırım diye düşnüyorum

Yaa sahimiii banada erkek dedi hatta bacak arasında gosterdı yarın kız derse şok olurum herhalde.... evet gunumuz aynı 4 nısan ama martın 25 lerınde alırlar buyuk ıhtımalle

Sorma ya bugün sok oldum öğlenden sonra tekrar bakalım dedi ama bacaklarını kapattı açmadı sıpa :110: göstermedi bir türlü daha önce bir cıkıntı gördük bizde ama işte çözemedik maalesef birkaç hafta sonra bir daha bakalım dediler yada ayrıntılıyı beklerim orda cıkar artık her halde :KK64::KK64::KK64:

bende ılk kızımda goruntuye aldanıp ahsap aldım sımdı letgoda satamıyorum herkes gozunu actı sanırım :) Bu sefer parkyatak olacak... Bebek arabası ıcın de 5 6 bınler bana çok çok fazla geldı. Bebek oturmaya başlayınca anında anneler ucuz baston modellere gecıyor bende oyle rahat etmıstım. Tam yatma özelliği olan hafıf bır model olacak...
Ben doktorun yüzde 100 erkek demesıne guvenıp zıbın battanıye corap vs aldım. O konulara daha gelmedık ama annelerın ıhtıyaclarıda cok gogus kremı kalkanı sagma makınası vırtı zırtı pofff :)

O Obayram pembemanolya pembemanolya
Kizlar abc salsayi canli gordum cok guzeldi, bence fiyatinin hakkini veriyor. Cogu bebek arabasinda cift yonlu kullanma ozelligi yok, bunda vardi. Ana kucagi 6-8 aydan sonra kullanilamayacak. E bebis daha kucuk bize dogru da bakabilmesi onemli.

Peg perego daha uygundu. Ben aliyorken 6bintl idi. Internette en ucuz 6300du. Nakitte de baya indirim yapildi, 2 gun ust uste ayni calisan kiza denk gelince personel indirimi de ekleticem dedi 5bucuga aldik. Valla esim 78 kilo onu bile tasidi yani. 🤭 Cift yonlu de kullaniliyor. Valiz gibi suruklenmesi de beni cezbetti.

Birde kizlar cogu bebek arabasinin magazada surusu harika hafif 😁 Ama sokakta ayni hissi vermeyecek, taş var cukurlar var kaldirim var. Var da var yani. 😂 Bunu dusunerek almak gerekiyor. Ama maalesef kalitelilerin de fiyati yuksek. 😏

Daha alinacak sey o kadar cok ki.. Simdilik e bebekte sepette attiklarim 2700. Sepettekiler sadece ivir zivir. Tek gozle gorulur philips avent elektrikli sut sagma makinasi ama gerekli mi bilemiyorum. Bu konuda onerisi olan var mi ?

Anne yani besige gelince kesinlikle cogu tanidigim park yatagi oneriyor. Seyehat ederken de rahat oluyormus.

Kizlar abc salsayi canli gordum cok guzeldi, bence fiyatinin hakkini veriyor. Cogu bebek arabasinda cift yonlu kullanma ozelligi yok, bunda vardi. Ana kucagi 6-8 aydan sonra kullanilamayacak. E bebis daha kucuk bize dogru da bakabilmesi onemli.

Peg perego daha uygundu. Ben aliyorken 6bintl idi. Internette en ucuz 6300du. Nakitte de baya indirim yapildi, 2 gun ust uste ayni calisan kiza denk gelince personel indirimi de ekleticem dedi 5bucuga aldik. Valla esim 78 kilo onu bile tasidi yani. 🤭 Cift yonlu de kullaniliyor. Valiz gibi suruklenmesi de beni cezbetti.

Birde kizlar cogu bebek arabasinin magazada surusu harika hafif 😁 Ama sokakta ayni hissi vermeyecek, taş var cukurlar var kaldirim var. Var da var yani. 😂 Bunu dusunerek almak gerekiyor. Ama maalesef kalitelilerin de fiyati yuksek. 😏

Daha alinacak sey o kadar cok ki.. Simdilik e bebekte sepette attiklarim 2700. Sepettekiler sadece ivir zivir. Tek gozle gorulur philips avent elektrikli sut sagma makinasi ama gerekli mi bilemiyorum. Bu konuda onerisi olan var mi ?

Anne yani besige gelince kesinlikle cogu tanidigim park yatagi oneriyor. Seyehat ederken de rahat oluyormus.
Peg perego ya gittikçe daha da ısınıyorum dayanıklı olması çok cezbediyor beni canım . Sanırım tercihimi ondan yana kullanıcam. Park yatak konusunda da çoğunluğu dinlemek lazım , ahşaplar çok güzel görünüyor evet ama kullanışlı olup ihtiyaçlarımızı giderebilmesi de çok önemli, ben de öyle bir şey tercih edicem galiba.
Bi de Trendyolda gezinirken anne bebek çantası seti gördüm çok hoşuma gitti, ısı yalıtımlı yemek taşıma çantası falan da var sizler de bakın fikir olur 😋😋

İşte ben de bu tarz bir şey istiyorum , gittiğim yere de götürürüm diye . Çok teşekkür ederim bunu da favorilerime attım 🥰

Ben de ekledim favoriye 😍 sağol canım 🙏

rica ederim kızlar ben çok memnun kaldım kardeşim o zaman e bebekte çalışıyordu en çok bu model tercih ediliyor demişti onun sayesinde almıştım bende :KK66:

Şuan ben de abc ye bir adım daha yaklaştım 😂 inşallah azcık iner de fiyatı daha içime sinerek alabilirim 🙏

Süt sağma makinesi de canım eğer çalışan bir anneysen zaten şart. Değilsen de sezaryen doğum düşünüyorsan süt normalden daha geç geliyormuş. Sütün gelişini hızladırmak ve arttırmak için gerekli oluyormuş. Ama sadece bunun içinse kimi hastanelerde kiralanabiliyormuş da. Doğum yapılacak hastaneye sormak lazım. Kimileri doğumdan sonra duruma göre karar vermiş. Lazım olunca eşi hemen gidip alan da olmuş. Aldım hiç kullanmadım diyen de var 🤦‍♀️

Çalışmayacağım ama biraz garantici olduğum için her ihtimale karşı ben alacağım sanırım😅 Ama avent yerine lansinoh gibi biraz daha uygun birşey düşünüyorum. Çalışan bir anne olsam aventi tercih ederdim tabi 👍

Ben sezeryanla dogum yapmıştım ama çok şükür ilk gün sütüm geldi 2. gun aşırı geldi omuzuma cıktılar agladım manuelle sagmaktan yetısemıyordum... Manuelım evde duruyor ama elektrıklılerde pahalı 15 gun falan lazım olcak sonra sut normale donuyor manuellede sagılabılıyor. Kiralamak en mantıklısı valla ınsanın maddı ımkanları yeterlıyse ısını kolaylastıracak herseyı almalı lohusalık maalesef zorlu bır surec

Ben sezeryanla dogum yapmıştım ama çok şükür ilk gün sütüm geldi 2. gun aşırı geldi omuzuma cıktılar agladım manuelle sagmaktan yetısemıyordum... Manuelım evde duruyor ama elektrıklılerde pahalı 15 gun falan lazım olcak sonra sut normale donuyor manuellede sagılabılıyor. Kiralamak en mantıklısı valla ınsanın maddı ımkanları yeterlıyse ısını kolaylastıracak herseyı almalı lohusalık maalesef zorlu bır surec
Bu da bir diğer ihtimal, çok gelmesi ve göğüsleri rahatlatmak ☺️ İnşallah hepimiz bu amaçla kullanırız😍
Ben de işte o yüzden avent yerine daha uygun birşey alacağım. Lansinoh tekli 300-400₺ civarında. Bir de ilk bebek. Allah izin verir ikincisi olursa onda da kullansam bi bu kadar yeter diyorum fiyat performans olarak ☺️

Back
X