- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Ayyy teşekkür ederiz canıımmKız sennn ne yaptııın çok güzel bunlaaaaar
Oy oy yesinlerr başladı başladııııı
Teşekkür ederiizzz teyzesiOoo masallah sen çeyizi düzdün vallaerkek annesi olunca ben ağırdan alıyorum 7. Ayda alirim diyorum ama seni gördükçe yoldan çıkasım geliyor
Güle güle giysin kızın hepsi çok güzel. Mevsim çabuk değişecek ondan beden ölçülerine dikkat etmeni öneririm.
Aynen öyle oluyor kız olunca ne varsa alıyorsun erkek annesi olunca alacaklarimiz hep aynı şeyler diye ağırdan alıyorum ben
Güle güle kullansın canim,
1 takım yeterli oluyor yasina gelince zaten bu havlu yerine daha büyükleri kullanışlı okuyor.
Ben de bugun oldum. Doktorumda sağlık ocağı da 18. Hafta dediler bende yaptırdım.
Teşekkürler canım tulumların 3-6 ayı kalmamış galiba satıcının adı neydi seninÇok teşekkür ederiiiz teyzesimeyveli tulumları 3-6 ay aldım . 5 li takımlarımız zaten 0-3 ay grubu olduğu için ilk doğduğu zaman onları giydiririm biraz büyüyünce 3-6 aya geçiş yaparız sonra zaten yaz gelir kısa kollulara başlarız onları da 6-9 ,9-12 almayı düşünüyorum kalıbına göre ama küçük almam kesinlikle, çabuk büyüyorlar
Ayyy çok tatlılar güle güle kullanın canımBende süslü şeylere geçmedim henüz evde hemen hemem giydirebileceğim şeyler aldım :) Birde gümüş göğüs ucu aldım baya düşmüştü bide dolap içine ay ay asabileceğim kartlardan
Biz normalde istanbulda yasiyoruz, evimiz duzenimiz orada. Kapimizi kitledik geldik buralara :) haziranda evimize donecegiz.Ayy çok güzelEvet çok yakınız bende mevlana heykeline yakın oturuyorum. Heykel bucada her yerden görülüyor biliyorsundur. Aylin hanıma sen mi gidiyordun? Daha önce konuştuk ama kimdi unutuyorum.
Haziran sonrası nerede olacaksınız? İzmirlilerin olarak bizde toplanıp tanışabiliriz. Kızımda bebeklerimiz dogduktan sonra biraraya gelmiştik çok güzel olmuştu. Hala daha instagramdan arkadaşız o kişilerle.
Aynen ben de dun aksam yeni fiyatini gorunce oyle dusundum. Bebek odasi icin daha dusuk kalitede olmasi isimizi gorur.Aslında 2K olanını almasak 1080MP olanı da yeter bize. O daha uygun çünkü, biz de iş yerimizde kullanıyoruz :)
Uğurlubebeydi ismi canım şimdi baktım ama stokta kalmamış görünüyo indirim olduğu icin hızlı tükeniyor heralde ama yenilenir stoklar mutlaka . Ona denk başka tulumlar da var şimdi bakarken başka modeller de gördümTeşekkürler canım tulumların 3-6 ayı kalmamış galiba satıcının adı neydi senin
Bende inceleyeceğim teşekkür ederim bilgi için ne kadar tecrubeli olsak da bazı ürünler değişiyor yeni şeyler çıkıyor.Saol canımKullanan arkadaşlarım mutlaka al diyince aldım canım:
Göğüs ucu koruyucu gümüş kapaklar tüm klinik testlerden başarıyla geçmiş anne ve bebek sağlığı için uygun bir üründür. Gümüşkapaklar doğum sonrası meme ucu yaralarında sizleri korur ve aynı zaman hamileyken doğumunuza 2 hafta kala bu gümüş kapakları kullanarak oluşabilecek yaralar için önlem de alabilirsiniz.
Izmirin keyfini çıkarınBiz normalde istanbulda yasiyoruz, evimiz duzenimiz orada. Kapimizi kitledik geldik buralara :) haziranda evimize donecegiz.1 aydir bucadayiz, oturdugum mahallede hic cikip gezme firsatim olmadi desem ayip etmis olmam umarim Haftasonlari daha cok urla guzelbahce foca sigacik gibi yerlere gidiyoruz guzel izmiri kesfediyoruz. gecici bi duzen kurmaya calisiyoruz bebek planimiz seneyeydi aslinda. Covid asisi kisir yapiyor diyolar, zaten tiroid sorunum da var hemen olmaz 1 seneyi bulur, korunmayi birakalim dedim ve 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Kismetim de burada dogum yapmak varmis. :) kendi duzenimin olmamasi uzuyor ama canimiz sagolsun, evladim saglikla dogsun baska bisey istemiyorum.
Aylin hanimin namini cok duydum ama ben serkan gucluye gidiyorum hastanenin karsisinda muayehanesi var. Erkek doktorla daha rahat hissediyorum nedense.
Burada Izmirden pek kimse yok gibi
Evet canım al al boşveer hakkındırAyyy teşekkür ederiz canıımmçok istemiştim kız olmasını biliyorsun şimdi de aldıkça alasım geliyo
Saol canımm Trendyoldan aldım satıcının adı enjoymydesign askılar da dolap ayracı olarak geçiyorAyyy çok tatlılar güle güle kullanın canımaskıları nerden aldııınn
Nisanda dogmasi beklenen bebegin 9-12 ayini niye kisa kollu aldiginizi anlamadim kışın sonuna gelmiyor mu? 9-12 aylik giysiyi kalibi kucukse 6-9 aylikken bile giyse sonbahar oluyor???Teşekkür ederiizzz teyzesiuzun kolluları 3-6 alıyorum zaten giyeceği 2 ay sonra kısa kollulara geçeriz onları da 6-9 ya da 9-12 almayı düşünüyorum kalıbına göre bazı markaların kalıbı epey küçük oluyo
Siz öyle tercih edersiniz ben böyle tercih ederim . Göz göre göre kızıma kocaman giysiler giydirecek de değilim hanımefendi kaldı ki bu benim tercihimdir . Siparişim gelir büyüklüğüne bakarım olmazsa iade ederim ya da değiştiririm . Kaldı ki benim yaşadığım yerde Haziran ayları da soğuk oluyor özellikle akşamları . 2 aylık olacak haziranda ve 0-3 alıp riske girmek istemiyorum ne boyutta çocuk doğuracağımı bilmiyorum çünkü . Büyüğün çözümü var kıvırır giydiririm küçük olursa ne yapıcam ? Bunun kararını kendim verebilirim teşekkürler yorumunuz içinNisanda dogmasi beklenen bebegin 9-12 ayini niye kisa kollu aldiginizi anlamadim kışın sonuna gelmiyor mu? 9-12 aylik giysiyi kalibi kucukse 6-9 aylikken bile giyse sonbahar oluyor???
3-6'yi kisa kollu almak gerekmez mi her turlu yaza geliyor??
3.5 kilo dogdu kizim, hep ayini giydi hic dar kisa vb geldigini bilmem-mothercare,carters,gap,zara baby,chicco,idil baby kullandim. Bir tek HM organikler çekme yapardi o kadar..
Terslenmenizin sebebini anlamadim, ben alirken yanlis mi yaptim acaba, akil akildan ustundur, belki gozden kacirmisimdir diye ve gayet "anlamadim" diye sordum. Sicak olmaz mi, yada soguk olmaz mi diye kendi acimdan dusundum. Bundan ziyade, ne alirsaniz alin banane, ister kat kat giydirin ister top top giydirinSiz öyle tercih edersiniz ben böyle tercih ederim . Göz göre göre kızıma kocaman giysiler giydirecek de değilim hanımefendi kaldı ki bu benim tercihimdir . Siparişim gelir büyüklüğüne bakarım olmazsa iade ederim ya da değiştiririm . Kaldı ki benim yaşadığım yerde Haziran ayları da soğuk oluyor özellikle akşamları . 2 aylık olacak haziranda ve 0-3 alıp riske girmek istemiyorum ne boyutta çocuk doğuracağımı bilmiyorum çünkü . Büyüğün çözümü var kıvırır giydiririm küçük olursa ne yapıcam ? Bunun kararını kendim verebilirim teşekkürler yorumunuz için
Çok güzeller canım güle güle kullan ben de bakıyorum şimdi, haber verdiğin için teşekkür ederimKizlar haftasonu english home bebek battaniye ve pikelerine goz atmistim. Kaliteleri hosuma gitmisti. Su an 11.11 indirimiyle yari fiyatina. Belki fikir olur. Ben 2 battaniye 2 pike kaptim.Kiz annelerimiz hakli olarak elbiselere doyamiyor, ben erkek annesi de kendimi battaniye, havlu falan avutuyorum
Bende bakayım valla bende dayanamicam sizler aldıkça benim de canım çekiyorKizlar haftasonu english home bebek battaniye ve pikelerine goz atmistim. Kaliteleri hosuma gitmisti. Su an 11.11 indirimiyle yari fiyatina. Belki fikir olur. Ben 2 battaniye 2 pike kaptim.Kiz annelerimiz hakli olarak elbiselere doyamiyor, ben erkek annesi de kendimi battaniye, havlu falan avutuyorum
En zoru ilk 3 gundu onu atlatinca geciyor bi sekilde, o yuzden pek bi korkum yok, belli bir tarihte olacağı için rahat hissediyorum hattaSezeryan olacaklolacaklar kızlar? B3nim 2. sezeryanim olacak ama korkuyorum sanki
Ben Müslin bezlerden kullandim cok iyi su cekiyorlar, onun ustunede havlusunu ortuyordum, cok sık banyo yaptırdığımız icin 2 banyo havlusu vardiTeyzeleri ben de banyo seti aldım sıpama1 tane banyo, 1 tane kundak ve 1 tane el havlusundan olusuyor. Banyosunu yaptirip koynuma alasim geldi Banyo icin bunlar yeterli olur mu yoksa yedek 1 set daha mi alayim tecrubeli anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?