2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Teşekkür ederiizzz teyzesi uzun kolluları 3-6 alıyorum zaten giyeceği 2 ay sonra kısa kollulara geçeriz onları da 6-9 ya da 9-12 almayı düşünüyorum kalıbına göre bazı markaların kalıbı epey küçük oluyo

Teşekkürler canım tulumların 3-6 ayı kalmamış galiba satıcının adı neydi senin

Biz normalde istanbulda yasiyoruz, evimiz duzenimiz orada. Kapimizi kitledik geldik buralara :) haziranda evimize donecegiz. 1 aydir bucadayiz, oturdugum mahallede hic cikip gezme firsatim olmadi desem ayip etmis olmam umarim Haftasonlari daha cok urla guzelbahce foca sigacik gibi yerlere gidiyoruz guzel izmiri kesfediyoruz. gecici bi duzen kurmaya calisiyoruz bebek planimiz seneyeydi aslinda. Covid asisi kisir yapiyor diyolar, zaten tiroid sorunum da var hemen olmaz 1 seneyi bulur, korunmayi birakalim dedim ve 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Kismetim de burada dogum yapmak varmis. :) kendi duzenimin olmamasi uzuyor ama canimiz sagolsun, evladim saglikla dogsun baska bisey istemiyorum.
Aylin hanimin namini cok duydum ama ben serkan gucluye gidiyorum hastanenin karsisinda muayehanesi var. Erkek doktorla daha rahat hissediyorum nedense.
Burada Izmirden pek kimse yok gibi

Teşekkürler canım tulumların 3-6 ayı kalmamış galiba satıcının adı neydi senin
Uğurlubebeydi ismi canım şimdi baktım ama stokta kalmamış görünüyo indirim olduğu icin hızlı tükeniyor heralde ama yenilenir stoklar mutlaka . Ona denk başka tulumlar da var şimdi bakarken başka modeller de gördüm alışveriş delisi yaptı bu kız beni iyice

Bende inceleyeceğim teşekkür ederim bilgi için ne kadar tecrubeli olsak da bazı ürünler değişiyor yeni şeyler çıkıyor.

Izmirin keyfini çıkarın
Bebeksiz olan günleriniz de esinle güzel vakitler geçirin. Sonra çocuk telaşı koşturmaca hicbirseye zaman yetmiyor. Karataş da asansör restorant var oraya da gidin akşam üzeri gün batarken gidin keyiflidir orası da .

Nisanda dogmasi beklenen bebegin 9-12 ayini niye kisa kollu aldiginizi anlamadim kışın sonuna gelmiyor mu? 9-12 aylik giysiyi kalibi kucukse 6-9 aylikken bile giyse sonbahar oluyor???
3-6'yi kisa kollu almak gerekmez mi her turlu yaza geliyor??
3.5 kilo dogdu kizim, hep ayini giydi hic dar kisa vb geldigini bilmem-mothercare,carters,gap,zara baby,chicco,idil baby kullandim. Bir tek HM organikler çekme yapardi o kadar..

Siz öyle tercih edersiniz ben böyle tercih ederim . Göz göre göre kızıma kocaman giysiler giydirecek de değilim hanımefendi kaldı ki bu benim tercihimdir . Siparişim gelir büyüklüğüne bakarım olmazsa iade ederim ya da değiştiririm . Kaldı ki benim yaşadığım yerde Haziran ayları da soğuk oluyor özellikle akşamları . 2 aylık olacak haziranda ve 0-3 alıp riske girmek istemiyorum ne boyutta çocuk doğuracağımı bilmiyorum çünkü . Büyüğün çözümü var kıvırır giydiririm küçük olursa ne yapıcam ? Bunun kararını kendim verebilirim teşekkürler yorumunuz için

Terslenmenizin sebebini anlamadim, ben alirken yanlis mi yaptim acaba, akil akildan ustundur, belki gozden kacirmisimdir diye ve gayet "anlamadim" diye sordum. Sicak olmaz mi, yada soguk olmaz mi diye kendi acimdan dusundum. Bundan ziyade, ne alirsaniz alin banane, ister kat kat giydirin ister top top giydirin

Kizlar haftasonu english home bebek battaniye ve pikelerine goz atmistim. Kaliteleri hosuma gitmisti. Su an 11.11 indirimiyle yari fiyatina. Belki fikir olur. Ben 2 battaniye 2 pike kaptim. Kiz annelerimiz hakli olarak elbiselere doyamiyor, ben erkek annesi de kendimi battaniye, havlu falan avutuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20211111-151448_Samsung Internet.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar hayırlı günler bana acil Anadolu yakasında erdem hastanesi olur afiyet hastanesi yada Ümran hastanesi ayrintili ultrason fiyatlarını söyler misiniz bilen varsa

Çok güzeller canım güle güle kullan ben de bakıyorum şimdi, haber verdiğin için teşekkür ederim

Bende bakayım valla bende dayanamicam sizler aldıkça benim de canım çekiyor

Sezeryan olacaklolacaklar kızlar? B3nim 2. sezeryanim olacak ama korkuyorum sanki
En zoru ilk 3 gundu onu atlatinca geciyor bi sekilde, o yuzden pek bi korkum yok, belli bir tarihte olacağı için rahat hissediyorum hatta ben spiral olmuştum sen nasil oldun canim

Teyzeleri ben de banyo seti aldım sıpama 1 tane banyo, 1 tane kundak ve 1 tane el havlusundan olusuyor. Banyosunu yaptirip koynuma alasim geldi Banyo icin bunlar yeterli olur mu yoksa yedek 1 set daha mi alayim tecrubeli anneler
Ben Müslin bezlerden kullandim cok iyi su cekiyorlar, onun ustunede havlusunu ortuyordum, cok sık banyo yaptırdığımız icin 2 banyo havlusu vardi

Kızlar instagramda bu sayfadaki ürünlere bittim bi de ilkimbebe.com da çok güzel ürünler var ikisinde de hem kız hem erkeğe göre bulabilirsiniz fiyatlar da makul

Eklentiler

• E0261E0A-04AA-44DE-BDB3-E0EB72C1C78C.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 68
  • AFE14BD6-64A4-490F-A3CC-246BBF1F8A73.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…