2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Teyzeleri ben de banyo seti aldım sıpama 1 tane banyo, 1 tane kundak ve 1 tane el havlusundan olusuyor. Banyosunu yaptirip koynuma alasim geldi Banyo icin bunlar yeterli olur mu yoksa yedek 1 set daha mi alayim tecrubeli anneler

Eklentiler

• IMG-20211111-WA0003.webp
    49 KB · Görüntüleme: 83
Teyzeleri ben de banyo seti aldım sıpama 1 tane banyo, 1 tane kundak ve 1 tane el havlusundan olusuyor. Banyosunu yaptirip koynuma alasim geldi Banyo icin bunlar yeterli olur mu yoksa yedek 1 set daha mi alayim tecrubeli anneler
Kundak Havlunun icine buyuk bir mermersahi bez ayarlarsaniz baska bir taneye gerek olmaz, cabuk kuruyorlar zaten. Teni yumusak ve dogal birseyle hemen kurusun diye bizimkiler hep oyle yapar.

Kundak Havlunun icine buyuk bir mermersahi bez ayarlarsaniz baska bir taneye gerek olmaz, cabuk kuruyorlar zaten. Teni yumusak ve dogal birseyle hemen kurusun diye bizimkiler hep oyle yapar.
Tesekkur ederim yeni bir kelime daha ogrenmis oldum mermersahi :) tamamdir öyle yapayım, zaten muslinler de is goruyormus ozellikle yazin.

Kızlar 16+5 ten selamlar bugün sağlıkocağına gittim tahlil vermeye tetenoz da yaptılar şaşırdım 20. Haftada yapıyorlar sanıyordum sordum erken değilmi cihazla kalp atışına bakıcaz duyarsak erken değil dedi yaptıran varmı bu haftada

Sariyerde oturuyorum canim. :)

Grubumuz gercekten cok bilgilendirici hatirlatici. Acaba izmir de 18.hafta mi yapiliyor sana da oyle demisler baksana. Ozel olmazsa nerede oturuyodun sen ?
Tetanoz aşımı yaptırdım. Sistemde önceki gebeligime ait tetanoz aşısı goremedi ondan 1 ay sonra 2. Doz tetanoz aşısı daha olacağım. Bu aşıyı olmamız önemli sonuçta dogumda bir ameliyat olası bir aksilik karşı koruma. Ben buca da oturuyorum. Sen nerede oturuyorsun

Tesekkur ederim yeni bir kelime daha ogrenmis oldum mermersahi :) tamamdir öyle yapayım, zaten muslinler de is goruyormus ozellikle yazin.
Nam-ı diger: ince beyaz tulbent hani yaslilarin orttuklerinden. Kurutma konusunda hem cok hizli hem de cok yumusaklar.
Koca dana kizimin sacinin havluyla nemini alip sonra mermersahi ortusunu bandana yapip kurutuyorum baharda, yazin (taaa bebekligindeki ortu, birsey de olmuyor bunca yildir )

Ne güzel şeyler almışsınız. Bizimde anneannemiz birkaç bir şey aldı. Ben de sadece odası için dolap ve şifoniyer siparişi verdim. 24. haftamdan sonra kıyafet alışverişi yapmak istiyorum. :)

Hadi bakalim gecmis olsun canim. Ben 20 hafta diye okumustum o yuzden yarin Doktoruma sorup ona gore kacinci haftada yaptiracagima karar verecegim. ay komsu cikacagiz, ben de bucadayim. 9 eylul universitesi varya tinaztepe kampusu oraya cok yakinim esim orada doktora yapiyor hazirana kadar bucaliyiz :)

Kızlar dayanamadım yine minik bi alışveriş yaptım bu sefer bunları aldım
Ooo masallah sen çeyizi düzdün valla erkek annesi olunca ben ağırdan alıyorum 7. Ayda alirim diyorum ama seni gördükçe yoldan çıkasım geliyor
Güle güle giysin kızın hepsi çok güzel. Mevsim çabuk değişecek ondan beden ölçülerine dikkat etmeni öneririm.
Ya diyorum kızım olucak olsa muhtemelen ekonomik olarak batardım hangi elbiseyi görsem alırdım muhtemelen
Aynen öyle oluyor kız olunca ne varsa alıyorsun erkek annesi olunca alacaklarimiz hep aynı şeyler diye ağırdan alıyorum ben
Güle güle kullansın canim,
1 takım yeterli oluyor yasina gelince zaten bu havlu yerine daha büyükleri kullanışlı okuyor.
Ben de bugun oldum. Doktorumda sağlık ocağı da 18. Hafta dediler bende yaptırdım.

Ayy çok güzel Evet çok yakınız bende mevlana heykeline yakın oturuyorum. Heykel bucada her yerden görülüyor biliyorsundur. Aylin hanıma sen mi gidiyordun? Daha önce konuştuk ama kimdi unutuyorum.
Haziran sonrası nerede olacaksınız? İzmirlilerin olarak bizde toplanıp tanışabiliriz. Kızımda bebeklerimiz dogduktan sonra biraraya gelmiştik çok güzel olmuştu. Hala daha instagramdan arkadaşız o kişilerle.

Bende süslü şeylere geçmedim henüz evde hemen hemem giydirebileceğim şeyler aldım :) Birde gümüş göğüs ucu aldım baya düşmüştü bide dolap içine ay ay asabileceğim kartlardan

Eklentiler

• F26C2D6E-5C22-46E3-815E-CECB6988965F.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 6560383D-975A-4F9C-AC4A-7DE0DFF855BA.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 7D4EF406-55EA-4467-AC38-44D83F373A36.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 989E8F04-037C-46D1-8B35-03F54B6BD448.webp
    90,7 KB · Görüntüleme: 74
Bende süslü şeylere geçmedim henüz evde hemen hemem giydirebileceğim şeyler aldım :) Birde gümüş göğüs ucu aldım baya düşmüştü bide dolap içine ay ay asabileceğim kartlardan
Güle güle kullansın bebisin
Gümüş göğüs ucu ne ise yarıyor ben hiç bilmiyorum ilk defa gördüm

Maşallah :) Hakkını vererek kullanmışsınız, deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :))

Aslında 2K olanını almasak 1080MP olanı da yeter bize. O daha uygun çünkü, biz de iş yerimizde kullanıyoruz :)

Güle güle kullansın bebisin
Gümüş göğüs ucu ne ise yarıyor ben hiç bilmiyorum ilk defa gördüm
Saol canım Kullanan arkadaşlarım mutlaka al diyince aldım canım:

Göğüs ucu koruyucu gümüş kapaklar tüm klinik testlerden başarıyla geçmiş anne ve bebek sağlığı için uygun bir üründür. Gümüşkapaklar doğum sonrası meme ucu yaralarında sizleri korur ve aynı zaman hamileyken doğumunuza 2 hafta kala bu gümüş kapakları kullanarak oluşabilecek yaralar için önlem de alabilirsiniz.

Hepsi çok güzeller canım güle güle kullanın oturuyorum öyle sen meyveli tulumlardan bende alıcaktım ama aya karar veremedim kaç aylık aldın sen
Çok teşekkür ederiiiz teyzesi meyveli tulumları 3-6 ay aldım . 5 li takımlarımız zaten 0-3 ay grubu olduğu için ilk doğduğu zaman onları giydiririm biraz büyüyünce 3-6 aya geçiş yaparız sonra zaten yaz gelir kısa kollulara başlarız onları da 6-9 ,9-12 almayı düşünüyorum kalıbına göre ama küçük almam kesinlikle, çabuk büyüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…