- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Bak bak benimkilerden istediğin bir şey olursa söylemen yeter linkini de gönderebilirimGidip ben de bakayım hemen
Kesinlikle ayni dusuncedeyimYa diyorum kızım olucak olsa muhtemelen ekonomik olarak batardım hangi elbiseyi görsem alırdım muhtemelen
Kundak Havlunun icine buyuk bir mermersahi bez ayarlarsaniz baska bir taneye gerek olmaz, cabuk kuruyorlar zaten. Teni yumusak ve dogal birseyle hemen kurusun diye bizimkiler hep oyle yapar.Teyzeleri ben de banyo seti aldım sıpama1 tane banyo, 1 tane kundak ve 1 tane el havlusundan olusuyor. Banyosunu yaptirip koynuma alasim geldi Banyo icin bunlar yeterli olur mu yoksa yedek 1 set daha mi alayim tecrubeli anneler
Hepsi çok güzeller canım güle güle kullanın oturuyorum öyle sen meyveli tulumlardan bende alıcaktım ama aya karar veremedim kaç aylık aldın senKızlar dayanamadım yine minik bi alışveriş yaptım bu sefer bunları aldım
Tesekkur ederim yeni bir kelime daha ogrenmis oldum mermersahi :) tamamdir öyle yapayım, zaten muslinler de is goruyormus ozellikle yazin.Kundak Havlunun icine buyuk bir mermersahi bez ayarlarsaniz baska bir taneye gerek olmaz, cabuk kuruyorlar zaten. Teni yumusak ve dogal birseyle hemen kurusun diye bizimkiler hep oyle yapar.
Tetanoz aşımı yaptırdım. Sistemde önceki gebeligime ait tetanoz aşısı goremedi ondan 1 ay sonra 2. Doz tetanoz aşısı daha olacağım. Bu aşıyı olmamız önemli sonuçta dogumda bir ameliyat olası bir aksilik karşı koruma. Ben buca da oturuyorum. Sen nerede oturuyorsunSariyerde oturuyorum canim. :)
Grubumuz gercekten cok bilgilendirici hatirlatici.Acaba izmir de 18.hafta mi yapiliyor sana da oyle demisler baksana. Ozel olmazsa nerede oturuyodun sen ?
Nam-ı diger: ince beyaz tulbent hani yaslilarin orttuklerinden. Kurutma konusunda hem cok hizli hem de cok yumusaklar.Tesekkur ederim yeni bir kelime daha ogrenmis oldum mermersahi :) tamamdir öyle yapayım, zaten muslinler de is goruyormus ozellikle yazin.
Hadi bakalim gecmis olsun canim. Ben 20 hafta diye okumustum o yuzden yarin Doktoruma sorup ona gore kacinci haftada yaptiracagima karar verecegim. ay komsu cikacagiz, ben de bucadayim. 9 eylul universitesi varya tinaztepe kampusu oraya cok yakinim esim orada doktora yapiyor hazirana kadar bucaliyiz :)Tetanoz aşımı yaptırdım. Sistemde önceki gebeligime ait tetanoz aşısı goremedi ondan 1 ay sonra 2. Doz tetanoz aşısı daha olacağım. Bu aşıyı olmamız önemli sonuçta dogumda bir ameliyat olası bir aksilik karşı koruma. Ben buca da oturuyorum. Sen nerede oturuyorsun
Ooo masallah sen çeyizi düzdün vallaKızlar dayanamadım yine minik bi alışveriş yaptım bu sefer bunları aldım
Aynen öyle oluyor kız olunca ne varsa alıyorsun erkek annesi olunca alacaklarimiz hep aynı şeyler diye ağırdan alıyorum benYa diyorum kızım olucak olsa muhtemelen ekonomik olarak batardım hangi elbiseyi görsem alırdım muhtemelen
Güle güle kullansın canim,Teyzeleri ben de banyo seti aldım sıpama1 tane banyo, 1 tane kundak ve 1 tane el havlusundan olusuyor. Banyosunu yaptirip koynuma alasim geldi Banyo icin bunlar yeterli olur mu yoksa yedek 1 set daha mi alayim tecrubeli anneler
Ben de bugun oldum. Doktorumda sağlık ocağı da 18. Hafta dediler bende yaptırdım.Kızlar 16+5 ten selamlar bugün sağlıkocağına gittim tahlil vermeye tetenoz da yaptılar şaşırdım 20. Haftada yapıyorlar sanıyordum sordum erken değilmi cihazla kalp atışına bakıcaz duyarsak erken değil dedi yaptıran varmı bu haftada
Kız sennn ne yaptııın çok güzel bunlaaaaarKızlar dayanamadım yine minik bi alışveriş yaptım bu sefer bunları aldım
Oy oy yesinlerr başladı başladıııııKızlar sol kasığımın oralar pıt pıt pıt yapıyor bugün. Çocuğumu hissetmeye mi başlıyorum ben acaba
Ayy çok güzelHadi bakalim gecmis olsun canim. Ben 20 hafta diye okumustum o yuzden yarin Doktoruma sorup ona gore kacinci haftada yaptiracagima karar verecegim. ay komsu cikacagiz, ben de bucadayim. 9 eylul universitesi varya tinaztepe kampusu oraya cok yakinim esim orada doktora yapiyor hazirana kadar bucaliyiz :)
Güle güle kullansın bebisinBende süslü şeylere geçmedim henüz evde hemen hemem giydirebileceğim şeyler aldım :) Birde gümüş göğüs ucu aldım baya düşmüştü bide dolap içine ay ay asabileceğim kartlardan
Maşallah :) Hakkını vererek kullanmışsınız, deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :))Aynısı degıl ama bunun benzeri katlanan kuvet almistim ilk dogumumda. Cok kullanisli cok pratik normal bir plastik kuvetten daha iyi. 7 senedir bir sey olmadi. Bazen acip suda bekletmem gereken camasir olursa filan hep isime yaradi. Bazen aciyorum oglum icinde vakit geciriyor oynuyor.simdide ikinci bebek icin isimi gorecek. Hatta bebekken sahil kenarinda icine su koyup guneste isininca oglumu icine koyardim o kadar da kullandim yani
Aslında 2K olanını almasak 1080MP olanı da yeter bize. O daha uygun çünkü, biz de iş yerimizde kullanıyoruz :)Amazondan aldigim linki direk paylasiyorum ama cok pahalanmis yaBelki baska sitelerde daha uyguna vardir. Ben ocak ayinda 270 liraa almistim + 70 lira hafiza kartina vermistim yapilan kayitlari kaydetsin diye. Hirsizlik vs olursa diye. Hafiza kartini bebek odasi icin almaya gerek var mi bilemedim. Ama ileride buyudugunde izletilebilir aslinda
Xiaomi Mi 360° Home Security 2K Kamera : Amazon.com.tr: Elektronik
Saol canımGüle güle kullansın bebisin❤
Gümüş göğüs ucu ne ise yarıyor ben hiç bilmiyorum ilk defa gördüm
Çok teşekkür ederiiiz teyzesiHepsi çok güzeller canım güle güle kullanın oturuyorum öyle sen meyveli tulumlardan bende alıcaktım ama aya karar veremedim kaç aylık aldın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?