Benim kizim 2.410 gr doğmasına ragmen hic ayını giydiremedim, hep oldugu aydan en az 3 ay buyuk aldim kıyafetlerini ilk aylar, birde pamuklu giysiler oldugu icin biraz cekme yapiyor, suan mesela kizim 17 aylik 24-36 giyiyor, benimkiler kalipli herhaldeSiz öyle tercih edersiniz ben böyle tercih ederim . Göz göre göre kızıma kocaman giysiler giydirecek de değilim hanımefendi kaldı ki bu benim tercihimdir . Siparişim gelir büyüklüğüne bakarım olmazsa iade ederim ya da değiştiririm . Kaldı ki benim yaşadığım yerde Haziran ayları da soğuk oluyor özellikle akşamları . 2 aylık olacak haziranda ve 0-3 alıp riske girmek istemiyorum ne boyutta çocuk doğuracağımı bilmiyorum çünkü . Büyüğün çözümü var kıvırır giydiririm küçük olursa ne yapıcam ? Bunun kararını kendim verebilirim teşekkürler yorumunuz için
Benim çocuk deneyimim yok ama yeğenime kıyafetleri hep büyük büyük alırdık hiç ayına göre aldığımı bilmemBenim kizim 2.410 gr doğmasına ragmen hic ayını giydiremedim, hep oldugu aydan en az 3 ay buyuk aldim kıyafetlerini ilk aylar, birde pamuklu giysiler oldugu icin biraz cekme yapiyor, suan mesela kizim 17 aylik 24-36 giyiyor, benimkiler kalipli herhalde
Benim ilk 2 doğumum normal bunu da hep öyle düşünüyordum dünkü kontrolüme kadar. Belimde 3 tane fıtık olduğunu duyan doktor normal doğumu unut dedi. Masada felç olarak kalabilirsin dediSezeryan olacaklolacaklar kızlar? B3nim 2. sezeryanim olacak ama korkuyorum sanki
Sezeryanin planli olmasi gercekten guzel ama normal dogum o an ne yasiyorsan yasiyosun sonrasinda agrin sizin olmuyor diyolar. Ama sen 3 gunde atlatmissin ne guzel. Cevrem de 1 ay yataktan kalkamayan bebegini kucagina alirken agri yasayan cok insan olsugundan sezeryan beni korkutuyor.En zoru ilk 3 gundu onu atlatinca geciyor bi sekilde, o yuzden pek bi korkum yok, belli bir tarihte olacağı için rahat hissediyorum hattaben spiral olmuştum sen nasil oldun canim
Bana da hep buyuk almam oneriliyor. 0-3 ay cok az almam soylendi. Ben lcw de falan baktim 3-6 aylar aslinda ilk dogdugunda giydirilir cok buyuk kaliplari yok. Birde cok cabuk buyuyolarmis birkac kez giyebiliyolarmis cogu kiyafeti. Ben de kiyafet alisverisine basladigimda buyuk alirim. Annem sen bisey alma kiyafetleri buradan alirim diyo da illa ben de hazir da bulundururum Allah korusun erken dogum vs olursa yetisemez hazirda bulunsun kiyafetler.Benim çocuk deneyimim yok ama yeğenime kıyafetleri hep büyük büyük alırdık hiç ayına göre aldığımı bilmemgeçen gün sipariş verdiğim 5li takımlar 0-3tü mesela gelmiş bugün, annem diyor ki bunlar anca ilk ay olur sonrasında küçük gelir. ben de bundan dolayı diğerlerini büyük alıyorum bence mantıklısı da bu canım
Ya canim benim ilk cocuk ya hevesim cokBende bakayım valla bende dayanamicam sizler aldıkça benim de canım çekiyor
Ben daha ayını takip ederek giyen bebek görmedim hep büyük alınır diye biliyorum, kalıplar gittikçe küçülüyor gerçekten 0-3 aylık olanlar anca ilk 1 ay giydirilir o da belkiBana da hep buyuk almam oneriliyor. 0-3 ay cok az almam soylendi. Ben lcw de falan baktim 3-6 aylar aslinda ilk dogdugunda giydirilir cok buyuk kaliplari yok. Birde cok cabuk buyuyolarmis birkac kez giyebiliyolarmis cogu kiyafeti. Ben de kiyafet alisverisine basladigimda buyuk alirim. Annem sen bisey alma kiyafetleri buradan alirim diyo da illa ben de hazir da bulundururum Allah korusun erken dogum vs olursa yetisemez hazirda bulunsun kiyafetler.
Amin insallah canim guzel dusummekte fayda var hep pozitif dusunuyorum guzel bi dogum gecirecegim, sutum gelecek, bebegim huzurlu olacak diyorum. Bu guzel dileklerim hepimiz icin olsun.Ben daha ayını takip ederek giyen bebek görmedim hep büyük alınır diye biliyorum, kalıplar gittikçe küçülüyor gerçekten 0-3 aylık olanlar anca ilk 1 ay giydirilir o da belkiAnnelerimiz iyiki varlar ben de aldıklarımı hep ona gönderiyorum, yıkayıp ütüleyip doğuma getirecekmiş canımın içi ama dediğin gibi hali hazırda kıyafet bulundurmakta fayda var canım Allah korusun erken gelmeye karar verirse hazırlıklı olmak gerek . İnşallah vakitlerinde sağlıkla doğarlar
En pozitif olmamız gereken zamandayız kesinlikle katılıyorum sanaAmin insallah canim guzel dusummekte fayda var hep pozitif dusunuyorum guzel bi dogum gecirecegim, sutum gelecek, bebegim huzurlu olacak diyorum. Bu guzel dileklerim hepimiz icin olsun.
Amin insallah canim guzel dusummekte fayda var hep pozitif dusunuyorum guzel bi dogum gecirecegim, sutum gelecek, bebegim huzurlu olacak diyorum. Bu guzel dileklerim hepimiz icin olsun.
En pozitif olmamız gereken zamandayız kesinlikle katılıyorum sanaİnşallah bu güzel dileklerin gerçek olur hepimiz için
Bende spinal oldum cnm benim 3 kizim var ikizler yaramaz nasıl yapicam ondan korkuyorumEn zoru ilk 3 gundu onu atlatinca geciyor bi sekilde, o yuzden pek bi korkum yok, belli bir tarihte olacağı için rahat hissediyorum hattaben spiral olmuştum sen nasil oldun canim
Yaaaa kısmet cnm öncelik senin ve bebeğin sağlığı sezeryan aslında rahat ama ben sonrasında çocuklarla nasıl yapicam diye korkuyorum normal doğumda cabuk toparlanıyor insan ama sezeryanda öyle değil biraz kalkıp otururken zorlaniyorsun öldürüp hapsurmak insani zorluyo benim ilk sezeryanda hem öksürük tutmuştu hemde alerjiye düşmüştüm ondan çok zorlandım alerji beni mahvetti ondanda korkuyorum tekrar olursa diyeBenim ilk 2 doğumum normal bunu da hep öyle düşünüyordum dünkü kontrolüme kadar. Belimde 3 tane fıtık olduğunu duyan doktor normal doğumu unut dedi. Masada felç olarak kalabilirsin dedibeni de bir korku sardı tabi ki. Başka doktorlarada danışıcam elbet henüz erken diye araştırmadım bekliycez bakalım.
Sen oğluşunu özlemişsiinnnKızlaaaar pozitif enerjilerinizden biraz da bana yollayabilir misiniznedendir bilmiyorum iki gündür bi huzursuzum. İlk defa bu kadar uzun süre görmedim bebeğimi. Ondan mı bilmiyorum. Hareketlerini de hissetmiyorum hala şuan tek tesellim kiloma rağmen karnımın her geçen gün biraz daha belirginleşmesi
Yarın üniversite hastanesinde randevum var detaylı ultrason randevusu almak için gideceğim.
Muayane olmam orada diyordum ama olacağım sanırım, oğlumu bir görmem lazım
Gerçekten özledim vallaSen oğluşunu özlemişsiinnnyarın bi git gör için rahatlasın, görmediğin zamanlarda da stres yapma kendine hiç canıım ben de ayda 1 gidiyorum kontrole , artık muayeneye 1 hafta kala senin şimdiki halin gibi oluyorum acaba iyi mi acaba bi sorun var mı çok zaman geçti acaba büyüdü mü gelişimi iyi mi diye ama yanlış yapıyoruz valla strese gerek yok maşallah gayet iyi ilerliyoruz bak yarısı bitti hamileliğin neredeyse 23. Haftaya kadar hissedilirmiş bebek genelde , daha vaktimiz var hiç beklemediğimiz bir anda yicez o tekmeleri
bende ilk tecrubelerimi yegenlerimde yaşamıştımBenim çocuk deneyimim yok ama yeğenime kıyafetleri hep büyük büyük alırdık hiç ayına göre aldığımı bilmemgeçen gün sipariş verdiğim 5li takımlar 0-3tü mesela gelmiş bugün, annem diyor ki bunlar anca ilk ay olur sonrasında küçük gelir. ben de bundan dolayı diğerlerini büyük alıyorum bence mantıklısı da bu canım
Gözünaydın canım çok şükürKızlar bugün fetal kardiyoloji yani kalp kontrolumuz vardı, çok şükür hem kalbinde hemde detaylı ultrason da herşey yolunda bütün organları uzuvlari iyiymis
Rabbim herkese sağlıklı haberler almayı nasip etsin, çok güzel detaylı daki hali
Benim ilk dogumum normaldi, hastaneye 10 larda gittim 13 lerde bebegim dünyaya geldi, benim doğumun kolaydi ama sonrasi zordu, 9 gun hastanede yattım, plesantam yapışık kaldi 2 gun düşmesini beklediler, tabi suni sancı vs verdiler, elle mudehale oldu ama fayda etmedi, ameliyata girdim 17 personel vardiSezeryanin planli olmasi gercekten guzel ama normal dogum o an ne yasiyorsan yasiyosun sonrasinda agrin sizin olmuyor diyolar. Ama sen 3 gunde atlatmissin ne guzel. Cevrem de 1 ay yataktan kalkamayan bebegini kucagina alirken agri yasayan cok insan olsugundan sezeryan beni korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?