2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benimde 3 haftayi gecti iyice meraklanmistim ki evde doppler ile kalp atisini dinledim mutlu oldum

Yardimcin olmadan cok zor olur canim ilk 3 gun ozellikle tek başına cok zorlanirsin, insallah yinede kolay geçer
Amin cnm inşallah cnm kayinvalidem köye gider o zamanlarda annemde zaten bir kız kardeşimle beraber evdelwr sanırım biraz zor oacak

Ayy kiyamam ya icini ferah tut huzursuzluk uzak dursun, bebegin gelisimini tamamlamaya calisiyor. Ilk cocukta hareketler cok daha gec hissedilirmis bu gayet normal canim. Ama sen yine de yarin bi muayane ol icin rahatlar en azindan. Bu donem stres uzuntu huzursuzluk bizlerden uzak olsun.
Ayy inanmiyorum ya dinledigim en zor normal dogum seninki olmus. Cok sukur suan kizin da sen de sagliksiniz ama yasadiklarin hic kolay degil. Tabi zaten sezeryanda yardimci sart. Benim normal sezeryan farketmiyor annem kesin gelecek ama k.validemi de cagirmayi dusunuyorum. Biri temizlik biri yemek biri cocuga bakma ben sadece emziririm diye dusunuyorum ama hassas bi donem oz annene bile tahammul edemiyosun diyolar. Hepimizin hakkinda hayirlisi. Once can sagligi.

Amin çok teşekkür ederim Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah Haftaya öğrenince bekliyoruz senden de , minnoş bizi daha bekletmez bence artık
Sonunda 18+3 de öğrenebildik miniğimizi allahım nasip ederse oğlumuz olacak Doktorumuz ilk kız dedi ama sonra durrr dur deyip Bu %90 Erkek dedi 14 Aralık için de detaylıya randevu aldık perinatolog dan Sadeceçok hızlı kilo alıyorum zaten kilolu hamile kaldım doktorum ona birazcık kızdı kilo almamaya çalış doğum zor olur dedi hamurişi abur cubur direk çıkar dedi onlara dikkat etmeye çalışacağım sağlıkla zamanla gelsin bebişlerimiz

Benide Eklermisinizzzz Yaşım 27 Tahmini doğum 15 nisan Şehir Tekirdağ İlk çocuk Cinsiyetimiz erkek :)

Oy canimm normal o hic oyle hissetme, az kaldi hissetmene Sen bi git yavrunu gor de ozaman rahatlarsin canimm

Saol bilgiler icin canim
Ben de en altta hissediyordum yani gobegimin buyumeye basladigi cizgide hatta ama bi kac gundur sanki biraz yukarlara cikti asagida hicbisey hissedemiyorum

Hayırlı uğurlu olsun bir oğluşumuz daha oluyor demek sağlıkla vaktinde gelsin inşallah canım

çok haklısın canım 3 aylık oğluma 9 aylık giydirdiğim oluyodu ya sıkıntı şu ki belini çok dar yapıyorlar kıyafetlerin. bide en iyisi tulumlar zaten alt üst takımlar çok sıkıntı belden olmuyo zaten, tulumlar da patikli olunca hemen küçük geliyo, patiksizler bir nebze daha fazla giydiriliyo ama hiç ayına göre giyemedik biz de

ben de genelde sag tarafta hissetmeye başladım sanki, çok erken ama ya bu hareketli olacak ya ben gaz hareketlerini bebek sanıyorum oğlumu anca 21-22 de anlamıştım çok da hareket etmezdi zaten

Bu sabah kontrolum vardi. Bebegim cok sukur iyi. Hatta boyu kilosu haftasindan ileride. Tabi ultrason olcumleri %15 arti eksi olabiliyor. Ama genel olarak saglikli bir bebekmis. Benim plasenta alt segmente yakin o biraz korkutsa da 2 hafta once 3.5 iken su an 3.9 cikmasi doktorumu da beni de mutlu etti. Daha da yukari cikacak senin dikkat etmenle ve Allah'in izniyle dedi. Bu yuzden 2 haftada bi kontrole cagiriyor. 4lu tarama testi icin de kan verdim. 1 hafta sonra cikacak. Kilo almadigimi dusunup uzuluyordum, 2 kilo almisim cok mutluyum. Ben bu p.tesi aile hekiminde genel kan testi yaptirdim sonuclari doktoruma gostereyim diye. Onumuzdeki ay magnezyum kalsiyuma baslatmayi dusunuyodum ama degerlerin normalmis simdilik gerek yok dedi.
Imom ve D vitamini disinda bi ilac kullanmiyorum. Tabi birde tiroide bagli euthyrox kullaniyorum. Ben de durumlar boyle.

Ben de bunu bildiğim için büyük alıyorum işte :) biraz önce 6ay için aldığım bi tulum teslim edilmiş mesela annemin dediği; bunu 2.ayından itibaren rahat giyer nasıl küçük alayım şimdi ben . Yaz icin alacaklarım minimum 6-9 olur o yüzden , beni anlayan annelerin olmasına çok mutlu oldum ayrıca

Harika maşallah Allah nazardan korusun. Sen gönlünü ferah tut daha da yukarı çıkacak inşallah Her zaman böyle güzel haberler almanı diliyorum canım

Bunları anlatınca benden uzak duran doktorlar oluyordu annen ve kv iyi anlasiyorsa sorun olmaz, boyle durumlarda insanin canini sıkan seyler, ben daha iyi bilirim yok kac cocuk baktim, oyle yapılmaz boyle olur vs gibi konular, bunlar olmazsa, sende iyi dinlenirsen ve bebek icin onlara güvenirsen pek sorun olmaz inşallah benim kv yok, kendi ailem bakti kizlarima hic lohusalik sorunu yaşamadım cok sukur, en önemli olan şeylerden biri uyku, uykusuzluk insani cok yıpratıyor, sinir yapabiliyor, buna dikkat edildimi gerisi inşallah kolay olur.

Sezeryan olacaksın sonucta kimse gelmezmi ki ??
Valla bilmiyorum cnm eltim yan binamda ama onun bebeğime küçük bekar gorumcem var dershaneye gidiyo ama olsa bile bana faydası olmuyo evli görümcelerimde gelselerde akşam dönerler iki doğumunda da sağolsunlar hem annemler hem kayinvalidemler çok yardımcı oldular çok şükür ama bunda bekar gorumcem bir tane tek kaldi oda okuyo kız kardeşlerimde biri calisiyo bir tanesi şehir dışında okuyo bir tanesi evli bir tane tek kaliyo belki koz kardeşim gelir birkaçgün kalır cnm

Çok şükür darısı başımıza inşallah

Harika maşallah Allah nazardan korusun. Sen gönlünü ferah tut daha da yukarı çıkacak inşallah Her zaman böyle güzel haberler almanı diliyorum canım
Sagol canim insallah hepimiz hep guzel haberler alalim
Allahim nasil doktorlar var ya, risk almak istememisler. Ama sendeki iyi cesaret ben oyle bi normal dogumdan sonra 2.ye cesaret edemezdim. Helal olsun sana
Annemin bu hayatta anlasamayacagi insan yok. Cok sosyal, cevresi kalabalik,(benden cok arkadasi var telefonu hic susmaz) sifir ego, hep guler yuz, fazla iyimser bi kadindir. Kanser tedavisi goruyorken bile uzgun olan ben yasama sevinci olan oydu. Kayinvalidem de kendi halinde, cevresi yok, zararsiz, evinde oturan, hala bu yasa gelmis uretken bi kadindir. Farkli ulkelerde olduklari icin pek bi araya gelme firsati olmadi. Ama sorun yasamazlar. Bana da bebege de mis gibi bakarlar diye dusunuyorum. Umuyorum ben de cok kaprisli olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…