Yardimcin olmadan cok zor olur canim ilk 3 gun ozellikle tek başına cok zorlanirsin, insallah yinede kolay geçerBende spinal oldum cnm benim 3 kizim var ikizler yaramaz nasıl yapicam ondan korkuyorum
Benimde 3 haftayi gecti iyice meraklanmistim ki evde doppler ile kalp atisini dinledim mutlu oldumKızlaaaar pozitif enerjilerinizden biraz da bana yollayabilir misiniznedendir bilmiyorum iki gündür bi huzursuzum. İlk defa bu kadar uzun süre görmedim bebeğimi. Ondan mı bilmiyorum. Hareketlerini de hissetmiyorum hala şuan tek tesellim kiloma rağmen karnımın her geçen gün biraz daha belirginleşmesi
Yarın üniversite hastanesinde randevum var detaylı ultrason randevusu almak için gideceğim.
Muayane olmam orada diyordum ama olacağım sanırım, oğlumu bir görmem lazım
Amin cnm inşallah cnm kayinvalidem köye gider o zamanlarda annemde zaten bir kız kardeşimle beraber evdelwr sanırım biraz zor oacakYardimcin olmadan cok zor olur canim ilk 3 gun ozellikle tek başına cok zorlanirsin, insallah yinede kolay geçer
Yaaa ne güzelBenimde 3 haftayi gecti iyice meraklanmistim ki evde doppler ile kalp atisini dinledim mutlu oldum
Ayy kiyamam yaKızlaaaar pozitif enerjilerinizden biraz da bana yollayabilir misiniznedendir bilmiyorum iki gündür bi huzursuzum. İlk defa bu kadar uzun süre görmedim bebeğimi. Ondan mı bilmiyorum. Hareketlerini de hissetmiyorum hala şuan tek tesellim kiloma rağmen karnımın her geçen gün biraz daha belirginleşmesi
Yarın üniversite hastanesinde randevum var detaylı ultrason randevusu almak için gideceğim.
Ayy inanmiyorum ya dinledigim en zor normal dogum seninki olmus.Benim ilk dogumum normaldi, hastaneye 10 larda gittim 13 lerde bebegim dünyaya geldi, benim doğumun kolaydi ama sonrasi zordu, 9 gun hastanede yattım, plesantam yapışık kaldi 2 gun düşmesini beklediler, tabi suni sancı vs verdiler, elle mudehale oldu ama fayda etmedi, ameliyata girdim 17 personel vardicok sukur büyük bir ameliyata gerek kalmadan alındı, sonra sebebi bulunamayan atesim oldu, hastane dışından ozel doktor geldi vs bulunamadı 4 5 gun sonra gecti cok şükür, sonra rahim icinde baska bir parca var dediler, zor yürüyordum ama eve geçtim artık o parçada evde düştü ancak rahatladım, sonraki 5 aylik düştügumde de suni sancı ile dogum yaptim yine plesanta cikmadi kürtaj ile alındı bu sefer, normal doğum ve sonrası tabi ki guzel ama benim için pek degil malesef, 2.kizimda da ters gelisli oldugu icin sezaryen oldu, tabi biraz zorlu oldu ama yardimci olan varsa yanında ne olursa olsun hepsi geçiyor.
Birde tabi hemen eski performansa dönmek zor oluyor, benim yanımda annemler oldugu icin bebek harici biseyls ilgilenmedim, buyuk kizimlada onlar ilgilendi, ben bebisi sadece emzirdim o kadar, altını bile degistirmiyordum :)
Sonunda 18+3 de öğrenebildik miniğimizi allahım nasip ederse oğlumuz olacak Doktorumuz ilk kız dedi ama sonra durrr dur deyip Bu %90 Erkek dediAmin çok teşekkür ederimHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah Haftaya öğrenince bekliyoruz senden de , minnoş bizi daha bekletmez bence artık
Benide Eklermisinizzzz Yaşım 27 Tahmini doğum 15 nisan Şehir Tekirdağ İlk çocuk Cinsiyetimiz erkek :)2022'nin Güzel Nisan Anneleri,
Tablomuza kavuştuk...
Şimdi sıra sağlıkla bebişimize kavuşma vakti...
ANNE ADI YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM @MeG s 33 1 Nisan 2. Kız @Polyannaa 26 1 Nisan Sakarya 1. Erkek @Gamze_karahan 25 2 Nisan Ankara 1. Erkek @Halfteacher 30 4 Nisan İzmir 1. Kız @burcuerva 32 4 Nisan Ankara 2. Erkek @Mamafala 37 5 Nisan 2. @Anka6 28 6 Nisan 1. Kız @nopenoname 37 7 Nisan 1. sleepy05 29 7 Nisan İstanbul 1. Erkek @hakup 28 8 Nisan Sivas 1. Kız @ALNiLAM 31 9 Nisan İzmir 2. O Obayram 31 10 Nisan Sivas 1. Erkek Çınar @Dnzylkn 25 10 Nisan 1. @Mysteriousmom 31 10 Nisan 2. Erkek @Merme03 22 11 Nisan 1. Erkek Berat @pink-jazz 35 11 Nisan İzmir 2. Erkek @ayprensesii 32 12 Nisan 2. @wenebe 32 12 Nisan İstanbul 1. Erkek Teoman MissPeaceful 30 13 Nisan 1. Kız @tosbaga 39 15 Nisan 1. @Inquisitive 36 15 Nisan Sakarya 2. İkiz Erkek @alba2009 38 16 Nisan İstanbul 2. @Umutlubiranneadayi 30 17 Nisan 1. Erkek @glutensizsevgi 31 17 Nisan İstanbul 1. Erkek @acmes 30 17 Nisan 2. Kız @Yenibirumut45 32 17 Nisan 2. Kız @katmoeder 29 18 Nisan Hollanda 1. Erkek @Fatos3458 37 18 Nisan İstanbul 3. Erkek @AASSLLII 29 19 Nisan 1. Kız @bombone cicegi 33 20 Nisan 1. pembemanolya 27 20 Nisan Bulgaristan 1. Kız Aslıhan @Toprak6560 31 21 Nisan 1. @bodrum4855 33 21 Nisan 2. Erkek @Erguvan16 36 21 Nisan 3. @Mrshn 38 21 Nisan 3. @Hellokitty1 29 21 Nisan 1. @iremblncglyn 23 21 Nisan 1. Kız M mllen 29 22 Nisan İzmir 1. Erkek sosmivida 33 23 Nisan İstanbul 3. Kız Serra @EslemEslemEslem 35 23 Nisan Diyarbakır 3. @Shinem 30 23 Nisan Kırklareli 1. Erkek @mey94 27 24 Nisan 1. @Yammel90 32 24 Nisan 3. @afili29 31 24 Nisan Bursa 1. Kız 4melek1anne 26 26 Nisan 4. @biravucmutluluk003 25 27 Nisan 2. @Ask bahcesi00 28 28 Nisan 1. @Mlsgncm 24 29 Nisan 1. elizalin 32 29 Nisan Ankara 2. Erkek @aylinky 29 Nisan 2. Kız Ada @Adesadra 38 30 Nisan 2. Kız @sessizharf 32 30 Nisan 2. Kız @Brokilo 27 30 Nisan 1.
Oy canimm normal o hic oyle hissetme, az kaldi hissetmeneKızlaaaar pozitif enerjilerinizden biraz da bana yollayabilir misiniznedendir bilmiyorum iki gündür bi huzursuzum. İlk defa bu kadar uzun süre görmedim bebeğimi. Ondan mı bilmiyorum. Hareketlerini de hissetmiyorum hala şuan tek tesellim kiloma rağmen karnımın her geçen gün biraz daha belirginleşmesi
Saol bilgiler icin canimKızlar uzun süre pek fırsatım olmadı eşim İzmir'de biz oğlumla sirnaklarda ev taşıma bı yandan okul hazırlıklar derken hiç fırsat bulamadım. Bu arada cinsiyeti öğrendim bir kızım olacakara tatilde İzmir'e gideceğim rahimde perde durumu düşük tehlikesini arttırıyormus. 3 hafta rapor alıp idari izne ayrılacağim.
Yorumları okudum kendimce tecrübelerimi paylaşayım.bebek yatağı park yatak genelde çok kullanışlı oluyor çünkü bebeklik dönemi hızlı geçiyor sonra çocuk odası yaptırmak daha mantıklı . Araba olarak travelller çok gösterisli genelde cazip geliyor ama çok hantal kullanmak zor oluyor ozellikle bebek büyüyünce bebeğimi kaldıracak son arabayimi tek başına kullanmak ayrı dert. Genelde anneler travelden sonra baston almak zorunda kalıyor. Oğlumda Chicco baston almıştım hem hafif hem pratik tavsiye ederim. Bebek kıyafet alışverişini geniş aralıklarla almanızı tavsiye ederim. Özellikle 0-3 çok çok az giydiriliyor. Ve geenlde kalıplar çok dar ve yıkanınca bile küçülüyor . İlk donemler hediye de çok geliyor bazen giydirmeden öylece kalıyor. Heveslenip alıyoruz ama büyük alin en azından giyecek fırsatı olurOnun dışında oglumdada erken hissetmiştim. İki haftadır hareketleri hissetmeye başladım ama çok aşağıda. Hareket hisseden arkadaşlar genelde bölge olarak nerede hissediyorsunuz?
Hayırlı uğurlu olsun bir oğluşumuz daha oluyor demekSonunda 18+3 de öğrenebildik miniğimizi allahım nasip ederse oğlumuz olacak Doktorumuz ilk kız dedi ama sonra durrr dur deyip Bu %90 Erkek dedi14 Aralık için de detaylıya randevu aldık perinatolog dan Sadeceçok hızlı kilo alıyorum zaten kilolu hamile kaldım doktorum ona birazcık kızdı kilo almamaya çalış doğum zor olur dedi hamurişi abur cubur direk çıkar dedi onlara dikkat etmeye çalışacağım sağlıkla zamanla gelsin bebişlerimiz
çok haklısın canım 3 aylık oğluma 9 aylık giydirdiğim oluyoduBenim çocuk deneyimim yok ama yeğenime kıyafetleri hep büyük büyük alırdık hiç ayına göre aldığımı bilmemgeçen gün sipariş verdiğim 5li takımlar 0-3tü mesela gelmiş bugün, annem diyor ki bunlar anca ilk ay olur sonrasında küçük gelir. ben de bundan dolayı diğerlerini büyük alıyorum bence mantıklısı da bu canım
ben de genelde sag tarafta hissetmeye başladım sanki, çok erken ama ya bu hareketli olacak ya ben gaz hareketlerini bebek sanıyorumKızlar uzun süre pek fırsatım olmadı eşim İzmir'de biz oğlumla sirnaklarda ev taşıma bı yandan okul hazırlıklar derken hiç fırsat bulamadım. Bu arada cinsiyeti öğrendim bir kızım olacakara tatilde İzmir'e gideceğim rahimde perde durumu düşük tehlikesini arttırıyormus. 3 hafta rapor alıp idari izne ayrılacağim.
Yorumları okudum kendimce tecrübelerimi paylaşayım.bebek yatağı park yatak genelde çok kullanışlı oluyor çünkü bebeklik dönemi hızlı geçiyor sonra çocuk odası yaptırmak daha mantıklı . Araba olarak travelller çok gösterisli genelde cazip geliyor ama çok hantal kullanmak zor oluyor ozellikle bebek büyüyünce bebeğimi kaldıracak son arabayimi tek başına kullanmak ayrı dert. Genelde anneler travelden sonra baston almak zorunda kalıyor. Oğlumda Chicco baston almıştım hem hafif hem pratik tavsiye ederim. Bebek kıyafet alışverişini geniş aralıklarla almanızı tavsiye ederim. Özellikle 0-3 çok çok az giydiriliyor. Ve geenlde kalıplar çok dar ve yıkanınca bile küçülüyor . İlk donemler hediye de çok geliyor bazen giydirmeden öylece kalıyor. Heveslenip alıyoruz ama büyük alin en azından giyecek fırsatı olurOnun dışında oglumdada erken hissetmiştim. İki haftadır hareketleri hissetmeye başladım ama çok aşağıda. Hareket hisseden arkadaşlar genelde bölge olarak nerede hissediyorsunuz?
Ben de bunu bildiğim için büyük alıyorum işte :) biraz önce 6ay için aldığım bi tulum teslim edilmiş mesela annemin dediği; bunu 2.ayından itibaren rahat giyerçok haklısın canım 3 aylık oğluma 9 aylık giydirdiğim oluyoduya sıkıntı şu ki belini çok dar yapıyorlar kıyafetlerin. bide en iyisi tulumlar zaten alt üst takımlar çok sıkıntı belden olmuyo zaten, tulumlar da patikli olunca hemen küçük geliyo, patiksizler bir nebze daha fazla giydiriliyo ama hiç ayına göre giyemedik biz de
Harika maşallah Allah nazardan korusun. Sen gönlünü ferah tut daha da yukarı çıkacak inşallahBu sabah kontrolum vardi. Bebegim cok sukur iyi. Hatta boyu kilosu haftasindan ileride. Tabi ultrason olcumleri %15 arti eksi olabiliyor. Ama genel olarak saglikli bir bebekmis.Benim plasenta alt segmente yakin o biraz korkutsa da 2 hafta once 3.5 iken su an 3.9 cikmasi doktorumu da beni de mutlu etti. Daha da yukari cikacak senin dikkat etmenle ve Allah'in izniyle dedi. Bu yuzden 2 haftada bi kontrole cagiriyor. 4lu tarama testi icin de kan verdim. 1 hafta sonra cikacak. Kilo almadigimi dusunup uzuluyordum, 2 kilo almisim cok mutluyum. Ben bu p.tesi aile hekiminde genel kan testi yaptirdim sonuclari doktoruma gostereyim diye. Onumuzdeki ay magnezyum kalsiyuma baslatmayi dusunuyodum ama degerlerin normalmis simdilik gerek yok dedi.
Imom ve D vitamini disinda bi ilac kullanmiyorum. Tabi birde tiroide bagli euthyrox kullaniyorum. Ben de durumlar boyle.
Sezeryan olacaksın sonucta kimse gelmezmi ki ??Amin cnm inşallah cnm kayinvalidem köye gider o zamanlarda annemde zaten bir kız kardeşimle beraber evdelwr sanırım biraz zor oacak
İnşallah güzel haberlerle gelYaaa ne güzelbugün ben de kendime geleceğim inşallah
Bunları anlatınca benden uzak duran doktorlar oluyorduAyy kiyamam yaicini ferah tut huzursuzluk uzak dursun, bebegin gelisimini tamamlamaya calisiyor. Ilk cocukta hareketler cok daha gec hissedilirmis bu gayet normal canim. Ama sen yine de yarin bi muayane ol icin rahatlar en azindan. Bu donem stres uzuntu huzursuzluk bizlerden uzak olsun.
Ayy inanmiyorum ya dinledigim en zor normal dogum seninki olmus.Cok sukur suan kizin da sen de sagliksiniz ama yasadiklarin hic kolay degil. Tabi zaten sezeryanda yardimci sart. Benim normal sezeryan farketmiyor annem kesin gelecek ama k.validemi de cagirmayi dusunuyorum. Biri temizlik biri yemek biri cocuga bakma ben sadece emziririm diye dusunuyorum ama hassas bi donem oz annene bile tahammul edemiyosun diyolar. Hepimizin hakkinda hayirlisi. Once can sagligi.
Valla bilmiyorum cnm eltim yan binamda ama onun bebeğime küçük bekar gorumcem var dershaneye gidiyo ama olsa bile bana faydası olmuyo evli görümcelerimde gelselerde akşam dönerler iki doğumunda da sağolsunlar hem annemler hem kayinvalidemler çok yardımcı oldular çok şükür ama bunda bekar gorumcem bir tane tek kaldi oda okuyo kız kardeşlerimde biri calisiyo bir tanesi şehir dışında okuyo bir tanesi evli bir tane tek kaliyo belki koz kardeşim gelir birkaçgün kalır cnmSezeryan olacaksın sonucta kimse gelmezmi ki ??
Çok şükür darısı başımıza inşallahKızlar bugün fetal kardiyoloji yani kalp kontrolumuz vardı, çok şükür hem kalbinde hemde detaylı ultrason da herşey yolunda bütün organları uzuvlari iyiymis
Rabbim herkese sağlıklı haberler almayı nasip etsin, çok güzel detaylı daki hali
Sagol canim insallah hepimiz hep guzel haberler alalimHarika maşallah Allah nazardan korusun. Sen gönlünü ferah tut daha da yukarı çıkacak inşallahHer zaman böyle güzel haberler almanı diliyorum canım
Allahim nasil doktorlar var ya, risk almak istememisler.Bunları anlatınca benden uzak duran doktorlar oluyorduannen ve kv iyi anlasiyorsa sorun olmaz, boyle durumlarda insanin canini sıkan seyler, ben daha iyi bilirim yok kac cocuk baktim, oyle yapılmaz boyle olur vs gibi konular, bunlar olmazsa, sende iyi dinlenirsen ve bebek icin onlara güvenirsen pek sorun olmaz inşallah benim kv yok, kendi ailem bakti kizlarima hic lohusalik sorunu yaşamadım cok sukur, en önemli olan şeylerden biri uyku, uykusuzluk insani cok yıpratıyor, sinir yapabiliyor, buna dikkat edildimi gerisi inşallah kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?