Sariyerde oturuyorum canim. :)Nereye geleceksin canimm :)
Grubumuz gercekten cok bilgilendirici hatirlatici.Iyi ki hatırlattın unuttum ben aşıyı. Yarin gidip olmam lazım. Sağlık ocağı 14. Haftada gittiğimde 18. Haftada aşı var dedi doktoruma da sordum evet olacaksın dedi. Sende iyi ki yazdın yoksa unutmuştum. Teşekkür ederim.
Eylülde zam yapmışlar bide ocaktami yapacaklarmışBugün gittim fiyatları aldım ama ocakta değişecek dediler ben yine de yazayımm.
Uzman doktor normal doğum :2100tl
Zorunlu Sezeryan :3150tl
Yard. Doç. Dr normal doğum :2850tl
Zorunlu Sezeryan :4100tl
Prof. Dr. Normal doğum :3300tl
Zorunlu sezeryan:4900tl
Evet canım aynen bende o şekilde fiyat almıştımEylülde zam yapmışlar bide ocaktami yapacaklarmışhastaneler uçuyor vallah daha temmuz da normal 1850 sezeryan 2850 idi
Sezeryan olacaklolacaklar kızlar? B3nim 2. sezeryanim olacak ama korkuyorum sanki
Valla benim ilkim normal doğumdu 2. Cide ikizdi diye sezeryan oldum benim 4. Olacak Rabbimin izniyle ama korkuyorum vallahi ilk sezeryanda cabuk toparlandimçok şükür ama bunda korkuyorumYa bendede bıraz korku var ılk sezeryanım guzel gectı ben boyle 10 tane dogururum dedım ama sonra uyusukluk gecınce kalkmak gezmek cok kotuydu. Şimdide o agrıları yasayacak olmaktan korkuyorum ınsallah daha cabuk ıyılesırız malum 2 cocuk olacak artık
Valla benim ilkim normal doğumdu 2. Cide ikizdi diye sezeryan oldum benim 4. Olacak Rabbimin izniyle ama korkuyorum vallahi ilk sezeryanda cabuk toparlandimçok şükür ama bunda korkuyorum
InsAllah cnm o zaman annemlerde kalmıştım büyük kızım rahatsızdı eşim kizim ve kayinvalidem ankarada hastahanedeydi 15 gün annem.bakti bana sadec3 ikizlerim bebekti şimdi 3 kizim var nasıl yapicam bilmiyorum tabi bakanım var da yinede korkuyorum vallaÇabuk toparlandıysan korkma canım amelıyat zaten yarım saat surmuyor asıl sonrası onemlı... Ben 15 gunde anca eskısı gıbı kalkıp yuruyebıldım spınal sırt agrısı da yaptı hıc guzel anılarım yok ama 2 3 gune ev supurende duydum inşallah grupça onlardan oluruz :)
InsAllah cnm o zaman annemlerde kalmıştım büyük kızım rahatsızdı eşim kizim ve kayinvalidem ankarada hastahanedeydi 15 gün annem.bakti bana sadec3 ikizlerim bebekti şimdi 3 kizim var nasıl yapicam bilmiyorum tabi bakanım var da yinede korkuyorum valla
Ya diyorum kızım olucak olsa muhtemelen ekonomik olarak batardım hangi elbiseyi görsem alırdım muhtemelenKızlar dayanamadım yine minik bi alışveriş yaptım bu sefer bunları aldım
Ya hiç sorma ne görsem alasım geliyor nasıl olacak böyleYa diyorum kızım olucak olsa muhtemelen ekonomik olarak batardım hangi elbiseyi görsem alırdım muhtemelen
Aynen öyle cnm benimde büyük kızım 1. Sınıfa gidiyo ikizler evde onlarla nasıl yapicam okula götürüp getiremem bebekten sonra nasıl yaparım bilmiyorum gerçi eltim yan binamda ama onunda 3 aylık bebisi var nasıl ölür bilmiyorum Allah büyüktürınsan zaten obur cocugunu dusunuo canım bızımde okul var hem bebek hem okul nasıl yetısırım bılemıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun.... ınan yasarken korktugumuz kadar kotu olmuyor her duruma alısıyorurz
Ayyyy ne tatlı olur onlar maşallahAyyy ikiz kız bir tek ben mi varım
Alışverişlerinizi hangi siteden yapıyorsunuz acaba. Çok tatlı şeyler almışsınızKızlar dayanamadım yine minik bi alışveriş yaptım bu sefer bunları aldım
Teşekkür ederiimAlışverişlerinizde hangi siteden yapıyorsun acaba. Çok tatlı şeyler almışsın
Gidip ben de bakayım hemenTeşekkür ederiimTrendyoldan aldım şimdi orada indirim olduğu için , başka sitelere de bakıcam tabiki önerilere açığım
Benim ikiz kızlarım var cnm ama aralikta 4.yaşlarını dolduruyorlar cnmAyyy ikiz kız bir tek ben mi varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?