- 20 Şubat 2019
- 302
- 282
- 103
Ayy benim de çok hevesim vardı elektrikli ana kucağına. Kuzenim verecek sağolsun. Artık ne kadar kullanabilirse. Bir de ben sling almayı düşünüyorum. Beraber gezeriz artıkFisher Price a şimdi baktım gayet güzel görünüyorbi yandan da diyorum bu tip şeyler az zaman kullanılıyor acaba ikinci el mi alsam baktım çok uyguna satılıyor 4moms un ikinci eli. Alacağım kişi maksimum ne kadar kullanmış olacak ya da ben ne kadar kullanıcam ki sonuçta
ayyy cok guzellermis gercekteeeeenKızlaaar aldığım kıyafetlerin bir kısmı teslim edilmiş malzeme kalitesi çok güzel diyor annem ama hastane çıkışı gibi olan 5li takımlar maksimum 40 ına kadar kullanılırmış küçüklermis baya haberiniz olsun16.haftadan sonra benim kız, oğlan olmaya karar verirse de üzgünüm valla bunları giymek zorunda ilk 40 gün çok beğendim çünkü
Evet hastane içinde para tuzağı diyor herkes komple hastaneyi değiştircemO doktoru bence de değiştirmeyi düşünmelisin canımkafasına göre takılıyor anlaşılan
Cevrede gorduklerim duyduklarim belirli zamana akdar hergun yikiyolardi. Mesela ya oglen ya da aksam ustu bi yikama rutini olusturmuslardi. Yikama oncesi emzirme, ardindan yikama ve yikama sonrasi tekrar bi emzirme ardindan misil misil uyuyolarmis.Göbek bağı düştükten sonra hergün mü yıkayacağızneden ki acaba arkadaşlarım genelde 2-3 günde bir yıkadılar. Yıkamadıkları gün ıslak ılık pamukla sildiler
Ne bilim ya ben baya şüpheciyim sanırım, daha doğrusu garantici
Anaaam ne tatlilar yaKızlaaar aldığım kıyafetlerin bir kısmı teslim edilmiş malzeme kalitesi çok güzel diyor annem ama hastane çıkışı gibi olan 5li takımlar maksimum 40 ına kadar kullanılırmış küçüklermis baya haberiniz olsun16.haftadan sonra benim kız, oğlan olmaya karar verirse de üzgünüm valla bunları giymek zorunda ilk 40 gün çok beğendim çünkü
Ben çocuğu Nisan ayında Sivas’ta hergün yıkarsam vay geldi halimizeCevrede gorduklerim duyduklarim belirli zamana akdar hergun yikiyolardi. Mesela ya oglen ya da aksam ustu bi yikama rutini olusturmuslardi. Yikama oncesi emzirme, ardindan yikama ve yikama sonrasi tekrar bi emzirme ardindan misil misil uyuyolarmis.
Canıım, benim listem de böyle . Sudocream den vazgeçtim galiba içeriği temiz değilmiş . Bi de elektrikli ana kucağını çok methettiler bana kuzenlerim ama bazı çocuklar durmuyormuş içinde, şu an onu düşünme aşamasındayım . Aklıma gelenleri yazdım genel olarak hepsini almam büyük ihtimal ama elimin altında gerekli olabilecek her şeyi listelemek istedim belki fikir olur senin için de
Her bebek farkli gercekten, ilk kizimda 4 tane farkli besik vs alip hepsini kullanamayan biri olarak bazı eşyalarda 2.ele sıcak bakıyorum artık, gerekirse düşünülebilirYa işte ben de sona bırakıcam o elektrikli anakucağı işini , eğer almaya karar verirsem de dediğim gibi ikinci el sanki daha mantıklı geliyor işimizi görsün yeter hem belki dediğin gibi hiç işimize yaramayacak çocuk bi doğsun görelim bakalım nasıl bir şeyle karsılasıcaz sakin bi bebek olursa hiç almayabilirim de
Mutlaka bakıcam emzirme akademisine çok teşekkür ederim her gün yeni bişey öğreniyorum
Deterjan konusunda da ben kendi çamaşırlarımızı da sıvı deterjanla yıkıyorum çok rahat oluyor kalıntı kalmıyor sanırım bebeğe de öyle alırım mühendisinoğlu sayfasından bakıcam temiz içerikli olanlardan bi tane seçerim sanırım
Rica ederim canımListe icin tesekkur ederiz unuttuklarimiz icin fikir oluyorgogus pompasi mamajoo iyi miymis ben o markayi hic duymamistim. Ben bu konuyu epeydir arastiriyorum ama kisiden kisiye de gorusler degisiyor bence o yuzden asiri kararsizim. Medela en iyisi diye biliyorum fakat cok pahali. Avent tekli, ciftlisi yok ve zamandan cok kayip olur diye dusunuyorum bazen tek gogus 20 dk kadar surebiliyormus ikisi 40 dk ediyor calisan anne icin cok uzun sure bence. Lansinohta genel olarak iyi yorumlar var fakat bircok kisi de vakumlama gucu azaliyor bir sure sonra yazmis yorumlara. Velhasil ben bu isin icinden cikamiyorum
Erkek anneleri çatladı şu an hele benim gibi erkek ikiz anneleri baya baya çatlamış olabilirKızlaaar aldığım kıyafetlerin bir kısmı teslim edilmiş malzeme kalitesi çok güzel diyor annem ama hastane çıkışı gibi olan 5li takımlar maksimum 40 ına kadar kullanılırmış küçüklermis baya haberiniz olsun16.haftadan sonra benim kız, oğlan olmaya karar verirse de üzgünüm valla bunları giymek zorunda ilk 40 gün çok beğendim çünkü
Hepimizin evlatları sağlıkla giysin inşallahErkek anneleri çatladı şu an hele benim gibi erkek ikiz anneleri baya baya çatlamış olabilirşaka bir yana bayıldım sağlıkla giysin inşallah herşeyin küçüğü çok tatlı
Evet evet şaka yapıyorum gerçekten çok güzel şeyler var. Bende şu an için her aldığım şeyden iki tane alıyorum ama aynı giydirmek doğru mu bilemiyorumHepimizin evlatları sağlıkla giysin inşallahErkeklere göre de çok güzel şeyler var yahu öyle deme , hele bi de ikiz olunca ekstra tatlı olur bi örnek giydirirdim ben olsam
E tabi anneler kayinvalideler ne derse o olacak gibi duruyor bizde deBen çocuğu Nisan ayında Sivas’ta hergün yıkarsam vay geldi halimize2-3 gün iyidir bence ya. Gerçi ben böyle diyorum da, annem kayınvalidem ne derse o olacak muhtemelen
Maşallah güzel günlerde kullanın inşallahKızlaaar aldığım kıyafetlerin bir kısmı teslim edilmiş malzeme kalitesi çok güzel diyor annem ama hastane çıkışı gibi olan 5li takımlar maksimum 40 ına kadar kullanılırmış küçüklermis baya haberiniz olsun16.haftadan sonra benim kız, oğlan olmaya karar verirse de üzgünüm valla bunları giymek zorunda ilk 40 gün çok beğendim çünkü
Ay çok minnoşlarrrAksam aksam ben gene duramadim kizlarrr
saol canim benim, hepsi guzel gunlerde kullansin insallahhAy çok minnoşlarrrbotlarına ayrı bayıldım güle güle kullansın hepsini prenses o alt açma minderi benim de favorilerimde kullananlar çok memnunmuş sen de güle güle kullan canım
Ayy çok tatlılar hayırlı olsun nereden alıyorsun genelde canım bunları ne tatlılarAksam aksam ben gene duramadim kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?