2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayy benim de çok hevesim vardı elektrikli ana kucağına. Kuzenim verecek sağolsun. Artık ne kadar kullanabilirse. Bir de ben sling almayı düşünüyorum. Beraber gezeriz artık

ayyy cok guzellermis gercekteeeeen

Mühendisin oğlunun deterjan araştırmalarını ben de incelemiştim. En iyi granülleri söylüyor sebebi de sıvılarda daha çok kimyasal olmasıymış.
Dalan Roxy nin içeriği iyiymiş.
Green clean gibi organik deterjanlar iyiymiş bir de.

Cevrede gorduklerim duyduklarim belirli zamana akdar hergun yikiyolardi. Mesela ya oglen ya da aksam ustu bi yikama rutini olusturmuslardi. Yikama oncesi emzirme, ardindan yikama ve yikama sonrasi tekrar bi emzirme ardindan misil misil uyuyolarmis.

Anaaam ne tatlilar ya insanin ici kipir kipir oluyor boyle gordukce

Cevrede gorduklerim duyduklarim belirli zamana akdar hergun yikiyolardi. Mesela ya oglen ya da aksam ustu bi yikama rutini olusturmuslardi. Yikama oncesi emzirme, ardindan yikama ve yikama sonrasi tekrar bi emzirme ardindan misil misil uyuyolarmis.
Ben çocuğu Nisan ayında Sivas’ta hergün yıkarsam vay geldi halimize 2-3 gün iyidir bence ya. Gerçi ben böyle diyorum da, annem kayınvalidem ne derse o olacak muhtemelen

Liste icin tesekkur ederiz unuttuklarimiz icin fikir oluyor gogus pompasi mamajoo iyi miymis ben o markayi hic duymamistim. Ben bu konuyu epeydir arastiriyorum ama kisiden kisiye de gorusler degisiyor bence o yuzden asiri kararsizim. Medela en iyisi diye biliyorum fakat cok pahali. Avent tekli, ciftlisi yok ve zamandan cok kayip olur diye dusunuyorum bazen tek gogus 20 dk kadar surebiliyormus ikisi 40 dk ediyor calisan anne icin cok uzun sure bence. Lansinohta genel olarak iyi yorumlar var fakat bircok kisi de vakumlama gucu azaliyor bir sure sonra yazmis yorumlara. Velhasil ben bu isin icinden cikamiyorum

Her bebek farkli gercekten, ilk kizimda 4 tane farkli besik vs alip hepsini kullanamayan biri olarak bazı eşyalarda 2.ele sıcak bakıyorum artık, gerekirse düşünülebilir evt bende o sayfadan cok yararlanıyorum, insanin herseyi incelemeye vakti olmuyor o yuzden boyle sayfalar cok yararlı oluyor

Rica ederim canım Markalara çok takılma lütfen ben oraya bi hemşire arkadaşımın önerdiği markaları yazdım unutmamak için kendime bir nottu yani önümüzdeki ay e-bebek e gidip hepsini toplu almayı düşünüyorum oradayken de bakıcam hangisi mantıklı gelirse onu alıcam YouTube da bu tür ürünleri deneyimleyip öneren anneler de var aslında onları da izlemek gerek ben de işin içinden çıkamıyorum göğüs pompası biberon emzik işi tam bi derya deniz

Erkek anneleri çatladı şu an hele benim gibi erkek ikiz anneleri baya baya çatlamış olabilir şaka bir yana bayıldım sağlıkla giysin inşallah herşeyin küçüğü çok tatlı

Erkek anneleri çatladı şu an hele benim gibi erkek ikiz anneleri baya baya çatlamış olabilir şaka bir yana bayıldım sağlıkla giysin inşallah herşeyin küçüğü çok tatlı
Hepimizin evlatları sağlıkla giysin inşallah Erkeklere göre de çok güzel şeyler var yahu öyle deme , hele bi de ikiz olunca ekstra tatlı olur bi örnek giydirirdim ben olsam

Hepimizin evlatları sağlıkla giysin inşallah Erkeklere göre de çok güzel şeyler var yahu öyle deme , hele bi de ikiz olunca ekstra tatlı olur bi örnek giydirirdim ben olsam
Evet evet şaka yapıyorum gerçekten çok güzel şeyler var. Bende şu an için her aldığım şeyden iki tane alıyorum ama aynı giydirmek doğru mu bilemiyorum en azından kendileri seçene kadar aynı giydirmeyi düşünüyorum

Ben çocuğu Nisan ayında Sivas’ta hergün yıkarsam vay geldi halimize 2-3 gün iyidir bence ya. Gerçi ben böyle diyorum da, annem kayınvalidem ne derse o olacak muhtemelen
E tabi anneler kayinvalideler ne derse o olacak gibi duruyor bizde de

Maşallah güzel günlerde kullanın inşallah

Aksam aksam ben gene duramadim kizlarrr

Eklentiler

• BF2311CE-56DF-4311-82C5-EB5A320812C4.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 63
  • EDB19374-A661-4FED-909E-259C57AE3500.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 8D0156AF-F145-469C-8848-2EBEF98AED57.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 259C2013-F810-4466-BBC7-0ACD6F04F4A1.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 9BBAE22B-C38E-4BAC-A42D-DDBFFA9AA815.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 71
  • 366996A1-35C2-490A-9805-E8827D78DCC9.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 786A30B8-5781-4D29-B486-470E97D29BBF.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…