- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
valla trendyol candirAyy çok tatlılar hayırlı olsun nereden alıyorsun genelde canım bunları ne tatlılar
Canıım, benim listem de böyle . Sudocream den vazgeçtim galiba içeriği temiz değilmiş . Bi de elektrikli ana kucağını çok methettiler bana kuzenlerim ama bazı çocuklar durmuyormuş içinde, şu an onu düşünme aşamasındayım . Aklıma gelenleri yazdım genel olarak hepsini almam büyük ihtimal ama elimin altında gerekli olabilecek her şeyi listelemek istedim belki fikir olur senin için de
Kizlar bu da benim yaptigim liste. Paylasimamiz onemli eksiklerimiz varsa fikir oluyor
Günaydın kızlar
Bugün 18+6 olduk. Şaka maka 19u bitirip 20ye adım atacağım artıkO kadar uzun zaman bekledim ki bugünler için, bir heyecanlandım valla yolun yarısına gelince inşallah sağlıkla zamanında tamamlarız hepimiz
Benim de listeler hazır bakalım. Aşağı yukarı aynı hepimizinki
Listeler çok güzel olmuş kızlar kaydettim sağolun, bende bakarak kendi listemi oluşturayım bariÖdevimi yaptim geldiiiim
Listemiz şimdilik bu kadar canlarım
Guzel saglikli gunlerde kullanin canim. Ben de cantanin bu rengini sepetime atmistimAksam aksam ben gene duramadim kizlarrr
Sağlıkla gelsin minik kuş18. Haftamizdan slm 2. Kızım geliyormuş10 aralik 22 haftamiza yeditepe üni. Bizde ayrıntılı için randevu qldik
Cidden ben de bugun yariladigimi farkettimSağlıkla gelsin minik kuşzaman ne hızlı geçiyor ikili testleri konuşuyorken şimdi detaylı ultrason zamanına geldik hamileliğin yarısı bitti . Diğer yarısını da sağlıkla geçiririz hepimiz inşallah
Işınlanırken beni de götüüür nisan ayınaCidden ben de bugun yariladigimi farkettimSanirim bu kasim ve aralik ayi da cok hizli gececek. Kasimi yariladik bile. Ben direk nisan ayina isinlanmak istiyorum. Hatta hesapladim dedim genelde 38de doguyo bebisler. Ben de 38de dogurursam nisanin ilk haftasi oluyor
Valla canim benim sat gore 38.haftam 8 nisana denk geliyor. Yani sen benden birkac gun ondesin neden olmasin ki. Cok istiyosan insallah olurIşınlanırken beni de götüüür nisan ayınadoğum günüm 5 nisan , hamileliğimi öğrendiğimden beri hep içimden geçiriyorum keşke doğum günümde doğursam diye . Nasip olur mu dersin
Merhaba. Ben cok sık kabus gormesem bile azimsanmayacak kadar kabus gorup uyaniyorum. Mesela dun gece savasin ortasindaydim bi evde yatagin altina saklanmistim, dusmanlar beni bulmasin diye. Birkac gun once de tek tek dislerim dokuluyordu. Bunun gibi degisik kabuslar iste. Asabilmek icin bi onerim yok maalesef.Meraba hanımlar, ben 17.haftamdayım ve sürekli kabuslarla uyanıyorum bu durumu sık yaşayan var mı aramızda acaba ya da bu durumu aşabilmek için önerebileceğiniz bişeyler
İnşallah canım , hayırlısı ne zamansa o vakit gelsinValla canim benim sat gore 38.haftam 8 nisana denk geliyor. Yani sen benden birkac gun ondesin neden olmasin ki. Cok istiyosan insallah olur
Ayyy eriyorum eriyoruuum40 ımızdan sonra biraz büyüyünce giymemiz için bunları sipariş verdik şimdi biz de
Saol caniiimGuzel saglikli gunlerde kullanin canim. Ben de cantanin bu rengini sepetime atmistimbir de qoyle bi organizer alacagim el altinda dursun diye
Geçen hafta oldum ilk dozumu benTetanoz aşısı oldunuz mu kızlar? Benim doktorum bu aralar olabileceğimi söyledi sizler naptınız merak ettim
Neden olmasin. Bir cok insan kiraliyor da. Sen aldiktan guzelce dezenfekte edersin olur biter.İyi akşamlar, dolaptan mamajoo çiftli süt sağma makinesi buldum temizdi bayağı eksiksiz almayı düşünüyorum da siz ne düşünüyorsunuz dolaptan alınır mı bu cihaz? :)
Hiç sanmıyorum hamileliğimin başında dvt has. Gittim kalp sesini bile duyamdım erken diye özelde duyuluyorKızlar detaylı ultrosonu devlet hastaneleri yapmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?