2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
40 ımızdan sonra biraz büyüyünce giymemiz için bunları sipariş verdik şimdi biz de

Eklentiler

• 099F38C4-B537-4E27-BB4E-9200E16845BF.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 51
  • CC9350B2-230A-4705-8352-42D759D0665A.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 997711A1-F4D8-48B4-9B70-CBA871258F85.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 0BD1BF51-CEB1-4662-A5F9-FA7791F62F96.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 56

Kizlar bu da benim yaptigim liste. Paylasimamiz onemli eksiklerimiz varsa fikir oluyor

Ödevimi yaptim geldiiiim
Listemiz şimdilik bu kadar canlarım
Listeler çok güzel olmuş kızlar kaydettim sağolun, bende bakarak kendi listemi oluşturayım bari

Aksam aksam ben gene duramadim kizlarrr
Guzel saglikli gunlerde kullanin canim. Ben de cantanin bu rengini sepetime atmistim bir de qoyle bi organizer alacagim el altinda dursun diye

Eklentiler

• Screenshot_20211113-191235_Hepsiburada.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20211113-191436_Hepsiburada.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20211113-191439_Hepsiburada.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 46
18. Haftamizdan slm 2. Kızım geliyormuş 10 aralik 22 haftamiza yeditepe üni. Bizde ayrıntılı için randevu qldik
Sağlıkla gelsin minik kuş zaman ne hızlı geçiyor ikili testleri konuşuyorken şimdi detaylı ultrason zamanına geldik hamileliğin yarısı bitti . Diğer yarısını da sağlıkla geçiririz hepimiz inşallah

Cidden ben de bugun yariladigimi farkettim Sanirim bu kasim ve aralik ayi da cok hizli gececek. Kasimi yariladik bile. Ben direk nisan ayina isinlanmak istiyorum. Hatta hesapladim dedim genelde 38de doguyo bebisler. Ben de 38de dogurursam nisanin ilk haftasi oluyor

Işınlanırken beni de götüüür nisan ayına doğum günüm 5 nisan , hamileliğimi öğrendiğimden beri hep içimden geçiriyorum keşke doğum günümde doğursam diye . Nasip olur mu dersin

Işınlanırken beni de götüüür nisan ayına doğum günüm 5 nisan , hamileliğimi öğrendiğimden beri hep içimden geçiriyorum keşke doğum günümde doğursam diye . Nasip olur mu dersin
Valla canim benim sat gore 38.haftam 8 nisana denk geliyor. Yani sen benden birkac gun ondesin neden olmasin ki. Cok istiyosan insallah olur

Meraba hanımlar, ben 17.haftamdayım ve sürekli kabuslarla uyanıyorum bu durumu sık yaşayan var mı aramızda acaba ya da bu durumu aşabilmek için önerebileceğiniz bişeyler

Meraba hanımlar, ben 17.haftamdayım ve sürekli kabuslarla uyanıyorum bu durumu sık yaşayan var mı aramızda acaba ya da bu durumu aşabilmek için önerebileceğiniz bişeyler
Merhaba. Ben cok sık kabus gormesem bile azimsanmayacak kadar kabus gorup uyaniyorum. Mesela dun gece savasin ortasindaydim bi evde yatagin altina saklanmistim, dusmanlar beni bulmasin diye. Birkac gun once de tek tek dislerim dokuluyordu. Bunun gibi degisik kabuslar iste. Asabilmek icin bi onerim yok maalesef.

40 ımızdan sonra biraz büyüyünce giymemiz için bunları sipariş verdik şimdi biz de
Ayyy eriyorum eriyoruuum
Guzel saglikli gunlerde kullanin canim. Ben de cantanin bu rengini sepetime atmistim bir de qoyle bi organizer alacagim el altinda dursun diye
Saol caniiim evett o organizer benimde favimda bi sonra ki siparisimde bende alcam aynisindan

İyi akşamlar herkese. Maşallah hepinizin heyecanını paylaşıyorum okudukça. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin evlatlarımızı. Benim ikinci heyecanım olduğu için sabırsızlıkla bekliyorum o cennet kokusunu içime çekmeyi. Ama henüz cinsiyetimiz belli olmadığı için alışveriş olayına hiç girmedim. Öğrenince de bir süre daha girmeyi düşünmüyorum. Naçizane fikrim acele etmek sabır kuvvetimi dağıtıyor günler geçmek bilmiyor. Ama listelerinizden faydalandım teşekkür ederim

İyi akşamlar, dolaptan mamajoo çiftli süt sağma makinesi buldum temizdi bayağı eksiksiz almayı düşünüyorum da siz ne düşünüyorsunuz dolaptan alınır mı bu cihaz? :)

İyi akşamlar, dolaptan mamajoo çiftli süt sağma makinesi buldum temizdi bayağı eksiksiz almayı düşünüyorum da siz ne düşünüyorsunuz dolaptan alınır mı bu cihaz? :)
Neden olmasin. Bir cok insan kiraliyor da. Sen aldiktan guzelce dezenfekte edersin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…