2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar detaylı ultrosonu devlet hastaneleri yapmıyor mu
Günaydın canım yapılıyor diye biliyorum.
Her ilde en az bir devlet/üniversite/numune/şehir hastanesinden en az birinde yapılması gerekiyor diye okumuştum.
Ben Sivas’tayım örneğin. Devlet hastanesinde sadece perinatolog riskli gebelere yapıyor. Eğer riskli bir durum söz konusu değilse de üniversite hastanesinde yapılıyor. Oraya yönlendiriyorlar seni. Normalde özelde takipteyim ama detaylı için üniversite hastanesinden randevu aldım mesela iki gün önce.

Yaaa çok güzeller maşallah güle güle sağlıkla huzurla giysin insAllah cnm aldigin pijama takımından bende trendyolda gördüm almayı düşünüyorum kumaşı güzeldir degilmi

Yaaa çok güzeller maşallah güle güle sağlıkla huzurla giysin insAllah cnm aldigin pijama takımından bende trendyolda gördüm almayı düşünüyorum kumaşı güzeldir degilmi
Çok teşekkür ederiz teyzesi Aldıklarımı anneme yolluyorum ben kalite kontrol sorumlumuz kendisidir Şu ana kadar teslim edilenlerin hepsinin kumaşı çok güzelmiş sadece dediğim gibi 5li takımlar küçükmüş biraz anca ilk 40 gün giyilebilir. Şimdi artık 3-6 ve 6-9 almaya başladım canım bilgin olsun

En iyisininyapiyorsun cnm anneler her zaman daha iyi biliyorlar bende 3 kız annesi olarak kız kıyafetlerine bayılıyorum helede ikiz kızlarıma cicili cicili giydirmeyi çok seviyorum bu defaki bebisimiz hayırlısıyla erkek bakalım bunda neler yaşayacağız cnm bizim kıyafetleri genelde hep anneanneyle babaanne aliyo biraz daha geçsin ben sonlara doğru almayı düşünüyorumgüle güle sağlıkla kullansın prenses

Hepimizin evlatları sağlıkla doğsun sağlıkla kullansınlar inşallah canım

İyi akşamlar, dolaptan mamajoo çiftli süt sağma makinesi buldum temizdi bayağı eksiksiz almayı düşünüyorum da siz ne düşünüyorsunuz dolaptan alınır mı bu cihaz? :)
Onemli olan motor kisminin iyi calismasi, göğüse degen yer ve hortumu istersen ayri satılıyor, ben olsam o kismini yeni alirim. Daha önce profesyonel makina kiralamistim, makinayi veriyorken ayriyeten uclarini aliyorsun tamamen sana özel olmus oluyor, aslinda kiraladigimiz kısım motor kismi oluyor, bende ilk bilmedigimden tereddutlerim vardi ama bu sekilde olunca hiç bir sıkıntı olmuyor

Kizlar iki temizlik yapiyorum belim ve kalcam agrimaya basliyor. Bunu yasayan var mi ?
Dün ben de temizlik yaptım bugün yatıyorum. Belim ağrıdı karnım ağrıdı bi de vajina tarafım ağrıyor bazen böyle zonklama gibi kısa sürüyor sonra geçiyor o neyseki .

Kizlar iki temizlik yapiyorum belim ve kalcam agrimaya basliyor. Bunu yasayan var mi ?

Dün ben de temizlik yaptım bugün yatıyorum. Belim ağrıdı karnım ağrıdı bi de vajina tarafım ağrıyor bazen böyle zonklama gibi kısa sürüyor sonra geçiyor o neyseki .
Kızlar ben de şimdi valla bu sıkıntımı yazmaya geldiydim sizinkileri okuyunca rahatladım biraz normal demekki diye.
Çok fazla bir iş yapmadım ama sabahtan beri benim de bel ve karın bölgem ağrıyor. Ara ara alt karnım da ekleniyor. Sanki adet olacak gibi. Üşütmüşüm de gibi. Değişik bir ağrı birleşimi

Ben de bi de idrarım olmasa bile alt karnım ağrıyor idrar torbam mı sarktı acaba?
Gece uyuyamıyorum 4 5 gündür. Dalıyorum 1 saat sonra uyan bacaklarım huzursuzlanıyor.
Göbeğim de hiç çıkmadı zaten
Off baya şikayetim varmış benim.

Kisa surede gecmesi guzel sanslisin canim
Ben de pek is yapmadan bu hale giriyorsam eskisi gibi tum evi dip kose yapsam ne olur acaba
Bennn.
Bugün beter oldum çok az iş yaptım sadece mutfağı topladım toz aldım pertt.
Sağ kalçam bastıkça ağrıyor kitlendi resmen.
Al benden de o kadar sadece mutfakla ugrastim ki ustten ustten. Kalca agrimasi da garip. Bel karin anliyorum da agri kalcaya neden vurur ki

Canım bacak, kalça ağrılarından doktoruna bahsettin mi? Genelde bu haftalarda oluyormuş ve magnezyuma başlıyorlarmış.

Ben bugün de takipte olucam eğer geçmezse yarın yazacağım bi doktora. Bacak ağrılarının normal olduğunu biliyorum bu zamanlarda ams benim ağrı bir garip, göğüs altımla kasıklarım arası dolaşıyor resmen ordan oraya Bir sol belimde, bir karnımda, bir başka yerde

Sorma valla. Eskiden bir günde yaptığım işi 3-4 günde anca yapabiliyorum. Onda da başladığım yer tekrar temizlenecek kıvama geliyor
geçtiğimiz haftalarda böyle bir kısır döngüye girdiydim de 10 gün falan. Şimdi bıraktım valla olduğu kadar yapcak birşey yok

Aynen ben de her hafta bi yeri yapayim diyorum bu sefer hic tamamen temiz gozukmeyince sinirim bozuluyor ama dedigin gibi oldugu kadar.

Bahsettim cnm. Magnezyum vermişti. Kullanıyorum 2 haftadır fln. Kalçam yorulunca, yürüyünce ağrıyor. Bebek sinirlere mi baskı yapıyor acaba diye düşünmüyor değilim.

Bahsettim cnm. Magnezyum vermişti. Kullanıyorum 2 haftadır fln. Kalçam yorulunca, yürüyünce ağrıyor. Bebek sinirlere mi baskı yapıyor acaba diye düşünmüyor değilim.
Anladım canım. O zaman yine takipte kalıp doktorla iletişime geçmekte fayda var. Ben de araştırdım da biraz genelde tüm ağrılar için dinlenince geçiyorsa genelde sorun yoktur denilmiş Bir de bel kalça ağrısı için sırt üstü yatmaktan kaçının demiş. Ona dikkat edeceğim bir de bakalım. İnşallah geçici birşeydir bu ağrılarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…