Günaydın canım yapılıyor diye biliyorum.Kızlar detaylı ultrosonu devlet hastaneleri yapmıyor mu
Yaaa çok güzeller maşallah güle güle sağlıkla huzurla giysin insAllah cnm aldigin pijama takımından bende trendyolda gördüm almayı düşünüyorum kumaşı güzeldir degilmiKızlaaar aldığım kıyafetlerin bir kısmı teslim edilmiş malzeme kalitesi çok güzel diyor annem ama hastane çıkışı gibi olan 5li takımlar maksimum 40 ına kadar kullanılırmış küçüklermis baya haberiniz olsun16.haftadan sonra benim kız, oğlan olmaya karar verirse de üzgünüm valla bunları giymek zorunda ilk 40 gün çok beğendim çünkü
Çok teşekkür ederiz teyzesiYaaa çok güzeller maşallah güle güle sağlıkla huzurla giysin insAllah cnm aldigin pijama takımından bende trendyolda gördüm almayı düşünüyorum kumaşı güzeldir degilmi
En iyisininyapiyorsun cnm anneler her zaman daha iyi biliyorlar bende 3 kız annesi olarak kız kıyafetlerine bayılıyorum helede ikiz kızlarıma cicili cicili giydirmeyi çok seviyorum bu defaki bebisimiz hayırlısıyla erkek bakalım bunda neler yaşayacağız cnm bizim kıyafetleri genelde hep anneanneyle babaanne aliyo biraz daha geçsin ben sonlara doğru almayı düşünüyorumÇok teşekkür ederiz teyzesiAldıklarımı anneme yolluyorum ben kalite kontrol sorumlumuz kendisidir Şu ana kadar teslim edilenlerin hepsinin kumaşı çok güzelmiş sadece dediğim gibi 5li takımlar küçükmüş biraz anca ilk 40 gün giyilebilir. Şimdi artık 3-6 ve 6-9 almaya başladım canım bilgin olsun
Hepimizin evlatları sağlıkla doğsun sağlıkla kullansınlar inşallah canımEn iyisininyapiyorsun cnm anneler her zaman daha iyi biliyorlar bende 3 kız annesi olarak kız kıyafetlerine bayılıyorum helede ikiz kızlarıma cicili cicili giydirmeyi çok seviyorum bu defaki bebisimiz hayırlısıyla erkek bakalım bunda neler yaşayacağız cnm bizim kıyafetleri genelde hep anneanneyle babaanne aliyo biraz daha geçsin ben sonlara doğru almayı düşünüyorumgüle güle sağlıkla kullansın prenses
Amin cnm inşallahHepimizin evlatları sağlıkla doğsun sağlıkla kullansınlar inşallah canım
Ay bu ne güzel bişeymiş ya civcivine de çok yakışırKızlar bizim banyo havlusu setimiz teslim edilmiş annem çok kaliteli diyo rengi de tam civciv sarısıymış şiddetle tavsiye ederim patiklerine bittim
Onemli olan motor kisminin iyi calismasi, göğüse degen yer ve hortumu istersen ayri satılıyor, ben olsam o kismini yeni alirim. Daha önce profesyonel makina kiralamistim, makinayi veriyorken ayriyeten uclarini aliyorsun tamamen sana özel olmus oluyor, aslinda kiraladigimiz kısım motor kismi oluyor, bende ilk bilmedigimden tereddutlerim vardi ama bu sekilde olunca hiç bir sıkıntı olmuyorİyi akşamlar, dolaptan mamajoo çiftli süt sağma makinesi buldum temizdi bayağı eksiksiz almayı düşünüyorum da siz ne düşünüyorsunuz dolaptan alınır mı bu cihaz? :)
Dün ben de temizlik yaptım bugün yatıyorum. Belim ağrıdı karnım ağrıdı bi de vajina tarafım ağrıyor bazen böyle zonklama gibi kısa sürüyor sonra geçiyor o neyseki .Kizlar iki temizlik yapiyorum belim ve kalcam agrimaya basliyor. Bunu yasayan var mi ?
Kizlar iki temizlik yapiyorum belim ve kalcam agrimaya basliyor. Bunu yasayan var mi ?
Kızlar ben de şimdi valla bu sıkıntımı yazmaya geldiydim sizinkileri okuyunca rahatladım biraz normal demekki diye.Dün ben de temizlik yaptım bugün yatıyorum. Belim ağrıdı karnım ağrıdı bi de vajina tarafım ağrıyor bazen böyle zonklama gibi kısa sürüyor sonra geçiyor o neyseki .
Bennn.Kizlar iki temizlik yapiyorum belim ve kalcam agrimaya basliyor. Bunu yasayan var mi ?
Kisa surede gecmesi guzel sanslisin canimDün ben de temizlik yaptım bugün yatıyorum. Belim ağrıdı karnım ağrıdı bi de vajina tarafım ağrıyor bazen böyle zonklama gibi kısa sürüyor sonra geçiyor o neyseki .
Ben de pek is yapmadan bu hale giriyorsam eskisi gibi tum evi dip kose yapsam ne olur acabaKızlar ben de şimdi valla bu sıkıntımı yazmaya geldiydim sizinkileri okuyunca rahatladım biraz normal demekki diye.
Çok fazla bir iş yapmadım ama sabahtan beri benim de bel ve karın bölgem ağrıyor. Ara ara alt karnım da ekleniyor. Sanki adet olacak gibi. Üşütmüşüm de gibi. Değişik bir ağrı birleşimi
Al benden de o kadar sadece mutfakla ugrastim ki ustten ustten. Kalca agrimasi da garip. Bel karin anliyorum da agri kalcaya neden vurur kiBennn.
Bugün beter oldum çok az iş yaptım sadece mutfağı topladım toz aldım pertt.
Sağ kalçam bastıkça ağrıyor kitlendi resmen.
Canım bacak, kalça ağrılarından doktoruna bahsettin mi? Genelde bu haftalarda oluyormuş ve magnezyuma başlıyorlarmış.Ben de bi de idrarım olmasa bile alt karnım ağrıyor idrar torbam mı sarktı acaba?
Gece uyuyamıyorum 4 5 gündür. Dalıyorum 1 saat sonra uyan bacaklarım huzursuzlanıyor.
Göbeğim de hiç çıkmadı zaten
Off baya şikayetim varmış benim.
Sorma valla. Eskiden bir günde yaptığım işi 3-4 günde anca yapabiliyorum. Onda da başladığım yer tekrar temizlenecek kıvama geliyorKisa surede gecmesi guzel sanslisin canim
Ben de pek is yapmadan bu hale giriyorsam eskisi gibi tum evi dip kose yapsam ne olur acaba
Al benden de o kadar sadece mutfakla ugrastim ki ustten ustten. Kalca agrimasi da garip. Bel karin anliyorum da agri kalcaya neden vurur ki
Aynen ben de her hafta bi yeri yapayim diyorum bu sefer hic tamamen temiz gozukmeyince sinirim bozuluyor ama dedigin gibi oldugu kadar.Sorma valla. Eskiden bir günde yaptığım işi 3-4 günde anca yapabiliyorum. Onda da başladığım yer tekrar temizlenecek kıvama geliyor
geçtiğimiz haftalarda böyle bir kısır döngüye girdiydim de 10 gün falan. Şimdi bıraktım valla olduğu kadar yapcak birşey yok
Bahsettim cnm. Magnezyum vermişti. Kullanıyorum 2 haftadır fln. Kalçam yorulunca, yürüyünce ağrıyor. Bebek sinirlere mi baskı yapıyor acaba diye düşünmüyor değilim.Sorma valla. Eskiden bir günde yaptığım işi 3-4 günde anca yapabiliyorum. Onda da başladığım yer tekrar temizlenecek kıvama geliyor
geçtiğimiz haftalarda böyle bir kısır döngüye girdiydim de 10 gün falan. Şimdi bıraktım valla olduğu kadar yapcak birşey yok
Anladım canım. O zaman yine takipte kalıp doktorla iletişime geçmekte fayda var. Ben de araştırdım da biraz genelde tüm ağrılar için dinlenince geçiyorsa genelde sorun yoktur denilmişBahsettim cnm. Magnezyum vermişti. Kullanıyorum 2 haftadır fln. Kalçam yorulunca, yürüyünce ağrıyor. Bebek sinirlere mi baskı yapıyor acaba diye düşünmüyor değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?