2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok sağol canım ben detaylı araştırmamıştım daha hiç. Listeden sileyim direk o zaman.
Ben de hacışakir kullanırım hep
daha önce görmüştüm de tam emin olamadım. Hacışakir in de var bebekler için granül sabun deterjanı şimdi tekrar baktım da. Rendelemek yerine direk o da kullanılabilir sanki

Erkek görünüp kız olması çok oluyormuş da kordondan dolayı, tersini de duymuş olduk.
Sağlıkla gelsin inşallah

Kaçıncı haftada kız demişti acaba ? Şimdi beni de endişe kapladı emin olmadan niye söylüyorlar ki
12. Haftada demişti ama eminim demişti benim tahminlerim değişmez flnda dedi ama değişti işte içimde bi şüphe vardı iyi ki de varmış o şüphe

Kaçıncı haftada kız demişti acaba ? Şimdi beni de endişe kapladı emin olmadan niye söylüyorlar ki
Kuzum valla ben alışveriş için detaylı ultrasonu biraz da bu yüzden bekliyorum
4 gün arayla ikisinde de direk erkek dedi pipiyi göstererek ama. Yine de acaba diyorum

Bilmiyordum canim varsa super bence ben de detayli arastirmadim valla bazen aciyorum youtube dan bebeklerle ilgili seyleri dinliyorum oyle aklimda kalmis Dogal seyler bana daha cazip geliyor. Birde bebegi gobek bagi dustukten sonra hergun yikayacagiz ya haftada 2 kere sampuanlamak yetiyormus. Diger gunler saf suyla yikayin diyolar. Bunu da uygulamayi dusunuyorum.

12. Haftada demişti ama eminim demişti benim tahminlerim değişmez flnda dedi ama değişti işte içimde bi şüphe vardı iyi ki de varmış o şüphe
12.haftada eminim demesi ne kadar yanlis. Dedigin gibi suphe duyman iyi olmus. Cunku cogu doktor 20.haftada net bisey diyebiliyor. Benim doktor 12.haftada %70 kiz demisti sonra 14de erkek ya bu dedi ama sakin alisverise baslamayin 16 da kesin cinsiyeti teyit ederim demisti. 16da da kesin erkek oldugunu soylemisti. Erkek anneleri daha mi ileride ya

12.hafta epey erken cinsiyet söylemek için bence gereksiz iddialı konuşmuş doktor . Sen iyiki şüpheyi bırakmamışsın da alışveriş yapmamışsın

Kuzum valla ben alışveriş için detaylı ultrasonu biraz da bu yüzden bekliyorum
4 gün arayla ikisinde de direk erkek dedi pipiyi göstererek ama. Yine de acaba diyorum
Ya ikidir erkek diyorsa erkektir bence minnoş benim doktorum da bu konuda çok hassas . Biz 2 arkadaşımla beraber aynı doktora gidiyoruz. Onlara 16.haftasında bebeğin pozisyonu su an cinsiyet görmem için müsait değil yüzde yüz emin olmadan söyleyemem dedi 20.haftaya bıraktı . Ben gittiğimde , öğrenme şansım var mi cinsiyeti dediğimde evet seninki yüzde yüz belli bacak arasını net bir şekilde görebiliyorum kız dedi. Ben de hiç şüphe etmedim ne dediyse o çıkıyor genelde

Evet ya sinir oldum doktora başka sorunlarda yaşadım o yüzden detaylıdan sonra bırakıcam bu doktoru başka doktora gitcem

12.hafta epey erken cinsiyet söylemek için bence gereksiz iddialı konuşmuş doktor . Sen iyiki şüpheyi bırakmamışsın da alışveriş yapmamışsın
Bizede erken gelmişti kesin dedi ama şüpheye düşmemin sebebi aynı haftada halama da kız demiş onunda erkek çocuğu oldu. Şimdi psikolojik olarak alışmam için alışverişe başlıcam

Bizede erken gelmişti kesin dedi ama şüpheye düşmemin sebebi aynı haftada halama da kız demiş onunda erkek çocuğu oldu. Şimdi psikolojik olarak alışmam için alışverişe başlıcam
O doktoru bence de değiştirmeyi düşünmelisin canım kafasına göre takılıyor anlaşılan

Eltimede baska doktor zaten çocuğun bunu aldir demisti, bazen bildiklerinden daha cok kendi fikirleriyle hareket ediyorlar bence, en az 15 kadin dogum doktoru tecrübem oldugu icin iyilerini seçiyorum artik evet geniş aile güzeldir, insallah gönlüne göre güzel bir ailen olur

Ben kızımda dalın marka sıvı deterjan ve yumuşatıcı kullandım kokuları çok soft çok hoşuma gidiyordu. Mühendisine miydi ürün inceleme yapan onun sayfasına bakabiliriz bebek deterjanı ne öneriyor. Sıvı deterjan almamın nedeni kalıntı bırakmadığını düşünüyorum.
Şimdiki çamaşır makinelerinde rendeleyerek kullanılmaz elde yıkama yapılabilir anca ama hazır rendelenmiş makine kullanımına uygun deterjanlar var. Dalın sıvı çok güzel kokuyor

Göbek bağı düştükten sonra hergün mü yıkayacağız neden ki acaba arkadaşlarım genelde 2-3 günde bir yıkadılar. Yıkamadıkları gün ıslak ılık pamukla sildiler
Ne bilim ya ben baya şüpheciyim sanırım, daha doğrusu garantici

Kızlar iyi haftasonlari, yazdıklarınızı okumak çok keyifliydi

Bizim daha cinsiyetimiz belli olmadığı için herhangi bir alışveriş yapmadım sadece alakasız ama oyun halısı aldım böyle oyuncaklı falan onada dayanamadım :)) şimdi haftaya gidicem umarım belli olur meraktan catladim :)) bugün biraz çıkıp yatak araba vs bakmak istiyorum eşimle bakalım ilk defa bakacağım aklımda mamma diye bir marka var dizaynını beğeniyorum bilmiyorum alan kullanan var mı burada ama varsa yazarsa sevinirim

Elektrikli anakucagi gercekten cok az kullanılıyor, ben deneme amaçlı 2.el almistim joienin icinde pek durmak istemedi zaten max 9 kg taşıma kapasitesi var o da ancak 6 ay ediyor, 4 ayında yatmak istemiyor bebisler artik gezmek etrafa bakmak istiyorlar ben kanguruyla dolasiyordum evde, uyuduğu zaman koyuyordum ama yinede bir kaç ay anca kullanmisimdir, sonra bende sattım aldığım fiyata

Facebookta emzirme akademisi grubu var canım, cok farkli emzirme önerileri var ve yardımcı oluyorlar her konuda bakabilirsin
Granül deterjanlar tam eritiyor kalıntı bırakıyor denilmişti o yuzden mutlaka deneyerek almak lazım, ben sivi deterjan kullaniyorum bebeklere uygun

Kızlaaar aldığım kıyafetlerin bir kısmı teslim edilmiş malzeme kalitesi çok güzel diyor annem ama hastane çıkışı gibi olan 5li takımlar maksimum 40 ına kadar kullanılırmış küçüklermis baya haberiniz olsun 16.haftadan sonra benim kız, oğlan olmaya karar verirse de üzgünüm valla bunları giymek zorunda ilk 40 gün çok beğendim çünkü

Eklentiler

• 57E7A172-0548-4A15-A500-A142620EA96C.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 08735870-887D-4FC9-B2A0-37AA955B0C71.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 68
  • F250E244-0314-49ED-BF7B-9601CE48E402.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 08340EB2-3E4E-4B93-B8DF-AA1478BD5C5A.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 020B87E7-EA58-442B-B78D-206AD84B2456.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 68
  • 92064422-BDF8-401F-B6F8-F6BF7E151A29.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 67
  • E95FF9D8-E62B-4E71-82F3-CAA7B3A8114A.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 362D734B-15AF-4442-BE47-48E76B7C733E.webp
    32 KB · Görüntüleme: 69
  • 757F92BF-1A7E-49DE-9A43-CF7424474918.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 41743E1E-26CC-4772-8BE1-8AA6E22C9717.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 1725DA5C-C8EB-4743-83FA-455B11570F99.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Ya işte ben de sona bırakıcam o elektrikli anakucağı işini , eğer almaya karar verirsem de dediğim gibi ikinci el sanki daha mantıklı geliyor işimizi görsün yeter hem belki dediğin gibi hiç işimize yaramayacak çocuk bi doğsun görelim bakalım nasıl bir şeyle karsılasıcaz sakin bi bebek olursa hiç almayabilirim de
Mutlaka bakıcam emzirme akademisine çok teşekkür ederim her gün yeni bişey öğreniyorum
Deterjan konusunda da ben kendi çamaşırlarımızı da sıvı deterjanla yıkıyorum çok rahat oluyor kalıntı kalmıyor sanırım bebeğe de öyle alırım mühendisinoğlu sayfasından bakıcam temiz içerikli olanlardan bi tane seçerim sanırım

Deterjanlarla ilgili incelemeyi paylaşmış sayfa adı muhendisinoglu
Ben dalin sıvı kullanırdım ama dalın sıvı yerine granül iyi diye yazmışlar sizler de incelemek isterseniz diye paylaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…