Çok sağol canımKizlar sizleri tek tek alinti yapamadim ama bebek elbiselerini yikamak icin yumusatici pek onerilmiyormus. Hatta bildigimiz klasik hacisakiri rendeleyip camasir makinasinin gozune atin diyen uzmanlar var. Ben senelerdir dus jeli bile kullanmiyorum hacisakir kullaniyorum.
Burada da onerilen camasir deterjanlari var. Ben ilkten bi hacisakir rendeleyip oyle yikayacagim baktim icime sinmiyor bu listedenkilerden birini alirim.
Erkek görünüp kız olması çok oluyormuş da kordondan dolayı, tersini de duymuş olduk.
12. Haftada demişti ama eminim demişti benim tahminlerim değişmez flnda dedi ama değişti işte içimde bi şüphe vardı iyi ki de varmış o şüpheKaçıncı haftada kız demişti acaba ? Şimdi beni de endişe kapladı emin olmadan niye söylüyorlar ki
Kuzum valla ben alışveriş için detaylı ultrasonu biraz da bu yüzden bekliyorumKaçıncı haftada kız demişti acaba ? Şimdi beni de endişe kapladı emin olmadan niye söylüyorlar ki
Bilmiyordum canim varsa super benceÇok sağol canımben detaylı araştırmamıştım daha hiç. Listeden sileyim direk o zaman.
Ben de hacışakir kullanırım hep
daha önce görmüştüm de tam emin olamadım. Hacışakir in de var bebekler için granül sabun deterjanı şimdi tekrar baktım da. Rendelemek yerine direk o da kullanılabilir sanki
12.haftada eminim demesi ne kadar yanlis. Dedigin gibi suphe duyman iyi olmus. Cunku cogu doktor 20.haftada net bisey diyebiliyor. Benim doktor 12.haftada %70 kiz demisti sonra 14de erkek ya bu dedi ama sakin alisverise baslamayin 16 da kesin cinsiyeti teyit ederim demisti. 16da da kesin erkek oldugunu soylemisti. Erkek anneleri daha mi ileride ya12. Haftada demişti ama eminim demişti benim tahminlerim değişmez flnda dedi ama değişti işte içimde bi şüphe vardı iyi ki de varmış o şüphe
12.hafta epey erken cinsiyet söylemek için bence gereksiz iddialı konuşmuş doktor . Sen iyiki şüpheyi bırakmamışsın da alışveriş yapmamışsın12. Haftada demişti ama eminim demişti benim tahminlerim değişmez flnda dedi ama değişti işte içimde bi şüphe vardı iyi ki de varmış o şüphe
Evet bizde şaşırdık o yönden hayırlısı böyleymiş napalım dediğin gibi sağlıkla gelsinErkek görünüp kız olması çok oluyormuş da kordondan dolayı, tersini de duymuş olduk.
Sağlıkla gelsin inşallah
Ya ikidir erkek diyorsa erkektir bence minnoşKuzum valla ben alışveriş için detaylı ultrasonu biraz da bu yüzden bekliyorum
4 gün arayla ikisinde de direk erkek dedi pipiyi göstererek ama. Yine de acaba diyorum
Evet ya sinir oldum doktora başka sorunlarda yaşadım o yüzden detaylıdan sonra bırakıcam bu doktoru başka doktora gitcem12.haftada eminim demesi ne kadar yanlis. Dedigin gibi suphe duyman iyi olmus. Cunku cogu doktor 20.haftada net bisey diyebiliyor. Benim doktor 12.haftada %70 kiz demisti sonra 14de erkek ya bu dedi ama sakin alisverise baslamayin 16 da kesin cinsiyeti teyit ederim demisti. 16da da kesin erkek oldugunu soylemisti. Erkek anneleri daha mi ileride ya
Bizede erken gelmişti kesin dedi ama şüpheye düşmemin sebebi aynı haftada halama da kız demiş onunda erkek çocuğu oldu. Şimdi psikolojik olarak alışmam için alışverişe başlıcam12.hafta epey erken cinsiyet söylemek için bence gereksiz iddialı konuşmuş doktor . Sen iyiki şüpheyi bırakmamışsın da alışveriş yapmamışsın
O doktoru bence de değiştirmeyi düşünmelisin canımBizede erken gelmişti kesin dedi ama şüpheye düşmemin sebebi aynı haftada halama da kız demiş onunda erkek çocuğu oldu. Şimdi psikolojik olarak alışmam için alışverişe başlıcam
Eltimede baska doktor zaten çocuğun bunu aldir demisti, bazen bildiklerinden daha cok kendi fikirleriyle hareket ediyorlar bence, en az 15 kadin dogum doktoru tecrübem oldugu icin iyilerini seçiyorum artikDoktorlar da bir nevi kitaplara kurallara istatistiklere dayali calisiyolar onlara da hak vermek lazim aslinda. Ama onkarin da tahmin edemeyecegi mucizeler olabiliyor. Allah saglikli uzun omurler versin kalabalik aile guzeldir.Ben de 3 tane istiyorum Allah izin verirse.
Ben kızımda dalın marka sıvı deterjan ve yumuşatıcı kullandım kokuları çok soft çok hoşuma gidiyordu. Mühendisine miydi ürün inceleme yapan onun sayfasına bakabiliriz bebek deterjanı ne öneriyor. Sıvı deterjan almamın nedeni kalıntı bırakmadığını düşünüyorum.Ellerine sağlık canımAllah bu listeyi hepimize alma kolaylığı versin inşallah amin
Sadece tek bir şey var emin olamadığım , çamasır yumuşatıcısı kullanmayın bebek çamaşırları icin diyorlar . Kuruyunca özellikle kimyasal bir madde kalıyor hem o madde hem de kokusu bebek için hem zararlı hem de allerjik olabiliyormuş . O yüzden sadece deterjan ya da doğal granül sabun tozları varmış onlardan kullanın diyorlar onu bi araştırmakta fayda var canım
Şimdiki çamaşır makinelerinde rendeleyerek kullanılmaz elde yıkama yapılabilir anca ama hazır rendelenmiş makine kullanımına uygun deterjanlar var. Dalın sıvı çok güzel kokuyorKizlar sizleri tek tek alinti yapamadim ama bebek elbiselerini yikamak icin yumusatici pek onerilmiyormus. Hatta bildigimiz klasik hacisakiri rendeleyip camasir makinasinin gozune atin diyen uzmanlar var. Ben senelerdir dus jeli bile kullanmiyorum hacisakir kullaniyorum.
Burada da onerilen camasir deterjanlari var. Ben ilkten bi hacisakir rendeleyip oyle yikayacagim baktim icime sinmiyor bu listedenkilerden birini alirim.
Göbek bağı düştükten sonra hergün mü yıkayacağızBilmiyordum canim varsa super benceben de detayli arastirmadim valla bazen aciyorum youtube dan bebeklerle ilgili seyleri dinliyorum oyle aklimda kalmis Dogal seyler bana daha cazip geliyor. Birde bebegi gobek bagi dustukten sonra hergun yikayacagiz ya haftada 2 kere sampuanlamak yetiyormus. Diger gunler saf suyla yikayin diyolar. Bunu da uygulamayi dusunuyorum.
Ne bilim ya ben baya şüpheciyim sanırım, daha doğrusu garanticiYa ikidir erkek diyorsa erkektir bence minnoşbenim doktorum da bu konuda çok hassas . Biz 2 arkadaşımla beraber aynı doktora gidiyoruz. Onlara 16.haftasında bebeğin pozisyonu su an cinsiyet görmem için müsait değil yüzde yüz emin olmadan söyleyemem dedi 20.haftaya bıraktı . Ben gittiğimde , öğrenme şansım var mi cinsiyeti dediğimde evet seninki yüzde yüz belli bacak arasını net bir şekilde görebiliyorum kız dedi. Ben de hiç şüphe etmedim ne dediyse o çıkıyor genelde
Fisher Price a şimdi baktım gayet güzel görünüyorbi yandan da diyorum bu tip şeyler az zaman kullanılıyor acaba ikinci el mi alsam baktım çok uyguna satılıyor 4moms un ikinci eli. Alacağım kişi maksimum ne kadar kullanmış olacak ya da ben ne kadar kullanıcam ki sonuçta
Ben kaçırmışım parmakla besleme kısmınıbi bakayım ona . söylediğin için çok teşekkür ederim canım Biberonu her ihtimale karşı alıcam hazır bulunsun tabiki ne kadar geç tanışırsak o kadar iyi
Granül deterjanlar tam eritiyor kalıntı bırakıyor denilmişti o yuzden mutlaka deneyerek almak lazım, ben sivi deterjan kullaniyorum bebeklere uygunEllerine sağlık canımAllah bu listeyi hepimize alma kolaylığı versin inşallah amin
Sadece tek bir şey var emin olamadığım , çamasır yumuşatıcısı kullanmayın bebek çamaşırları icin diyorlar . Kuruyunca özellikle kimyasal bir madde kalıyor hem o madde hem de kokusu bebek için hem zararlı hem de allerjik olabiliyormuş . O yüzden sadece deterjan ya da doğal granül sabun tozları varmış onlardan kullanın diyorlar onu bi araştırmakta fayda var canım
Ya işte ben de sona bırakıcam o elektrikli anakucağı işini , eğer almaya karar verirsem de dediğim gibi ikinci el sanki daha mantıklı geliyor işimizi görsün yeter hem belki dediğin gibi hiç işimize yaramayacak çocuk bi doğsun görelim bakalım nasıl bir şeyle karsılasıcaz sakin bi bebek olursa hiç almayabilirim deElektrikli anakucagi gercekten cok az kullanılıyor, ben deneme amaçlı 2.el almistim joienin icinde pek durmak istemedi zaten max 9 kg taşıma kapasitesi var o da ancak 6 ay ediyor, 4 ayında yatmak istemiyor bebisler artik gezmek etrafa bakmak istiyorlar ben kanguruyla dolasiyordum evde, uyuduğu zaman koyuyordum ama yinede bir kaç ay anca kullanmisimdir, sonra bende sattım aldığım fiyata
Facebookta emzirme akademisi grubu var canım, cok farkli emzirme önerileri var ve yardımcı oluyorlar her konuda bakabilirsin
Granül deterjanlar tam eritiyor kalıntı bırakıyor denilmişti o yuzden mutlaka deneyerek almak lazım, ben sivi deterjan kullaniyorum bebeklere uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?