- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Oh cok sevindim canimm rahatlamissindir simdi sendeGeldim kızlar18+5 tik bugün. Oğlum iyi çok şükür, herşey yolunda dedi doktor. 3-4 gün önden gidiyormuş. Üniversite hastanesi olduğu için biraz tedirgindim ilgi alaka yönünden ama çok ilgili bir doktora denk geldim valla. Acayip rahatlattı beni ben daha hiçbir şey söylemeden :) beyimiz oturmuş yanına da almış eşini yastık gibi kapatmış göğsünden aşağıyı, bir ayakları görünüyor doktor baya güldü haline sonra da diyor lütfen cinsiyet sorma bu pozisyonda hayatta göremem dedim daha önce görüldü ama bir teyit güzel olurdu. Detaylıda kesinleşir zaten 2 haftaya dedi. Peki dedim. Hareketler içinde sakin ol stres yapma daha erken. 20leri bir gör dedi.
21+1 e de detaylı randevumuzu aldık geldik. Rahatladık çok şükür
Benim de 21+1 e verdiler canım. Ama zaten üniversite hastanesi olduğu için pek birşey sorma imkanım olmadıdoktorun verdiği kağıdı aldı, birşeyler yaptı sonra da randevunun yazılı olduğu kağıdı verdi elimize. Sıfır diyalog
Cok guzel canim gule gule kullansin bidissKızlar trendyol indiriminden son dakika beşiğimizi de aldıkindirim ve kuponla 814 tlye geldi. Yataklı ve tekerlekli. Yatağı işbir yatak. 3 kademeli kullanılıyor. Uyku setli olanı istemedim ben örgü koruyuculuklardan almayı düşünüyorum. Bir de cibinlik. Bugün tekrar fiyatına baktım 1039 olmuş o yüzden iyiki almışız dedim. Hep ahşap beşikte hevesim vardı inşallah hayalimdeki gibi güzel olur anneannesi aldı beşiğini şuan dört gözle gelmesini bekliyorum
ay harikasiniz kizlar yaa bende artik listemi olusturayim bi turlu vakit bulamamistim, sizden kopya cekebilirimKizlar bu da benim yaptigim liste. Paylasimamiz onemli eksiklerimiz varsa fikir oluyor
Benimde eğitim ve araştırma hastanesi kuzum, genelde bende çok sorgulamiyorum gunleri. Hepsini detayli soyluyorlar zaten. İnşallah guzel haberler alirsinGeldim kızlar18+5 tik bugün. Oğlum iyi çok şükür, herşey yolunda dedi doktor. 3-4 gün önden gidiyormuş. Üniversite hastanesi olduğu için biraz tedirgindim ilgi alaka yönünden ama çok ilgili bir doktora denk geldim valla. Acayip rahatlattı beni ben daha hiçbir şey söylemeden :) beyimiz oturmuş yanına da almış eşini yastık gibi kapatmış göğsünden aşağıyı, bir ayakları görünüyor doktor baya güldü haline sonra da diyor lütfen cinsiyet sorma bu pozisyonda hayatta göremem dedim daha önce görüldü ama bir teyit güzel olurdu. Detaylıda kesinleşir zaten 2 haftaya dedi. Peki dedim. Hareketler içinde sakin ol stres yapma daha erken. 20leri bir gör dedi.
21+1 e de detaylı randevumuzu aldık geldik. Rahatladık çok şükür
Benim de 21+1 e verdiler canım. Ama zaten üniversite hastanesi olduğu için pek birşey sorma imkanım olmadıdoktorun verdiği kağıdı aldı, birşeyler yaptı sonra da randevunun yazılı olduğu kağıdı verdi elimize. Sıfır diyalog
Muhtemelen bebeğiniz. Kısa süreli hissediyorum bende daha minik oldukları için bu haftalarda hıçkırdıklari için bazen onu da hissedebiliyormusuz.Merhaba, benim de genelde sol tarafta ve kasığımın üstünde arada pıt yapıyor ama anlayamıyorum bebek mi. Genelde göbek deliğimin solunda 2-3 parmak aşağısında oluyor. Sizinde mi bu şekilde?
Daha çok 6-9 giydiriliyor küçük aylarda çok hızlı büyüdükleri için bazen giydirmeye fırsat kalmadan büyüyorlar. Zaten kalıplar genelde küçükkızlar ben sizin konuşmalarınızdan anlamadım . kıyafetleri kaç aylık almamız lazım :) 3-6 mı 6-9 mu
Aynen vallaEvet evet o şartla zaten alınır, yakınımda birkaç tane buldum belirledim bi bakayım diyorum aklıma yatarsa neden olmasın . Liste zaten kabarık masraf çok neresinden kırpsak kar
İnşallah canımBenimde eğitim ve araştırma hastanesi kuzum, genelde bende çok sorgulamiyorum gunleri. Hepsini detayli soyluyorlar zaten. İnşallah guzel haberler alirsin
Bir de puset örtüsü ekledim şimdi canlarımGünaydın kızlar
Bugün 18+6 olduk. Şaka maka 19u bitirip 20ye adım atacağım artıkO kadar uzun zaman bekledim ki bugünler için, bir heyecanlandım valla yolun yarısına gelince inşallah sağlıkla zamanında tamamlarız hepimiz
Benim de listeler hazır bakalım. Aşağı yukarı aynı hepimizinki
Kahvaltidan sonra hemen dersimin basina oturuyorum
Canım biz senle aynıyız. Bana da ünüversite hastanesi 30 Kasım’a verdi. Oluru o zamanlar demekkiKizlar dun hastaneyi aradim detayli usg randevusu icin. Benim doktorum 20 kasim gibi randevunu olustur demisti, dun cagri merkezinde ki kadin o tarih erken dedi 21-24 haftasi bakiyor perinatologumuz dediSuan 18+6 oyuzden 29 kasim gibi gelin diyince mecburen tamam dedim.
Fiyatini da soyliyim belki merak edenler vardir 600 tl dedi (sigorta olsun olmasin fark etmiyormus sanirim).
Ellerine sağlık canımGünaydın kızlar
Bugün 18+6 olduk. Şaka maka 19u bitirip 20ye adım atacağım artıkO kadar uzun zaman bekledim ki bugünler için, bir heyecanlandım valla yolun yarısına gelince inşallah sağlıkla zamanında tamamlarız hepimiz
Benim de listeler hazır bakalım. Aşağı yukarı aynı hepimizinki
Ben de ekliyorum öğretmenimBir de puset örtüsü ekledim şimdi canlarım
Bebeklere özel ürünler oluyor ya canım kokusuz doğal onları düşünerek yazdım deterjan ve yumuşatıcıyı. Ama alım aşamasında marka araştırırken artısı eksisi de karşımıza çıkar herhalde. Haklısın o tarz şeylere dikkat etmek lazımEllerine sağlık canımAllah bu listeyi hepimize alma kolaylığı versin inşallah amin
Sadece tek bir şey var emin olamadığım , çamasır yumuşatıcısı kullanmayın bebek çamaşırları icin diyorlar . Kuruyunca özellikle kimyasal bir madde kalıyor hem o madde hem de kokusu bebek için hem zararlı hem de allerjik olabiliyormuş . O yüzden sadece deterjan ya da doğal granül sabun tozları varmış onlardan kullanın diyorlar onu bi araştırmakta fayda var canım
Sesli güldümBen de ekliyorum öğretmenim
Kaçıncı haftada kız demişti acaba ? Şimdi beni de endişe kapladı emin olmadan niye söylüyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?