2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Oh cok sevindim canimm rahatlamissindir simdi sende
Cok guzel canim gule gule kullansin bidiss
Kizlar bu da benim yaptigim liste. Paylasimamiz onemli eksiklerimiz varsa fikir oluyor
ay harikasiniz kizlar yaa bende artik listemi olusturayim bi turlu vakit bulamamistim, sizden kopya cekebilirim

Oh cok sevindim canimm rahatlamissindir simdi sende

Cok guzel canim gule gule kullansin bidiss

ay harikasiniz kizlar yaa bende artik listemi olusturayim bi turlu vakit bulamamistim, sizden kopya cekebilirim
Çek Çek senin canın sağolsun ben de M mllen ve O Obayram dan çektim azıcık

Benimde eğitim ve araştırma hastanesi kuzum, genelde bende çok sorgulamiyorum gunleri. Hepsini detayli soyluyorlar zaten. İnşallah guzel haberler alirsin

Merhaba, benim de genelde sol tarafta ve kasığımın üstünde arada pıt yapıyor ama anlayamıyorum bebek mi. Genelde göbek deliğimin solunda 2-3 parmak aşağısında oluyor. Sizinde mi bu şekilde?
Muhtemelen bebeğiniz. Kısa süreli hissediyorum bende daha minik oldukları için bu haftalarda hıçkırdıklari için bazen onu da hissedebiliyormusuz.

kızlar ben sizin konuşmalarınızdan anlamadım . kıyafetleri kaç aylık almamız lazım :) 3-6 mı 6-9 mu
Daha çok 6-9 giydiriliyor küçük aylarda çok hızlı büyüdükleri için bazen giydirmeye fırsat kalmadan büyüyorlar. Zaten kalıplar genelde küçük

Kizlar hayırlı günler bana acil yardımınız lazım detaylı ultrason için İstanbul Anadolu yakasında erdem hastanesi olur afiyet hastanesi yada Ümran hastanesi olur ücret bilgisi ki olan var mj

Evet evet o şartla zaten alınır, yakınımda birkaç tane buldum belirledim bi bakayım diyorum aklıma yatarsa neden olmasın . Liste zaten kabarık masraf çok neresinden kırpsak kar
Aynen valla uzun süreli kullanacakları şeyler çok gözünde olmuyor da insanın, kısa sürelilere o kadar para verirsem üzülürüm
Benimde eğitim ve araştırma hastanesi kuzum, genelde bende çok sorgulamiyorum gunleri. Hepsini detayli soyluyorlar zaten. İnşallah guzel haberler alirsin
İnşallah canım

Günaydın kızlar
Bugün 18+6 olduk. Şaka maka 19u bitirip 20ye adım atacağım artık O kadar uzun zaman bekledim ki bugünler için, bir heyecanlandım valla yolun yarısına gelince inşallah sağlıkla zamanında tamamlarız hepimiz

Benim de listeler hazır bakalım. Aşağı yukarı aynı hepimizinki

Eklentiler

• 95705CD3-4021-402B-A101-45FC80A88815.webp
    10 KB · Görüntüleme: 56
  • 98644C75-B714-4119-8D9F-D5C625006065.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 563CBBB6-9A2C-4820-880B-85B2BC99AA25.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 3D0F1100-ADC4-42E7-95E8-7F3EDD0394B0.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 54
  • CF9CBB02-D03A-4527-B93D-67B0E8265334.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 1729B9F3-F1D8-4141-B348-D9F1CF03F8C5.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 58
Bir de puset örtüsü ekledim şimdi canlarım

Kizlar dun hastaneyi aradim detayli usg randevusu icin. Benim doktorum 20 kasim gibi randevunu olustur demisti, dun cagri merkezinde ki kadin o tarih erken dedi 21-24 haftasi bakiyor perinatologumuz dedi Suan 18+6 oyuzden 29 kasim gibi gelin diyince mecburen tamam dedim.

Fiyatini da soyliyim belki merak edenler vardir 600 tl dedi (sigorta olsun olmasin fark etmiyormus sanirim).

Canım biz senle aynıyız. Bana da ünüversite hastanesi 30 Kasım’a verdi. Oluru o zamanlar demekki

Ellerine sağlık canım Allah bu listeyi hepimize alma kolaylığı versin inşallah amin
Sadece tek bir şey var emin olamadığım , çamasır yumuşatıcısı kullanmayın bebek çamaşırları icin diyorlar . Kuruyunca özellikle kimyasal bir madde kalıyor hem o madde hem de kokusu bebek için hem zararlı hem de allerjik olabiliyormuş . O yüzden sadece deterjan ya da doğal granül sabun tozları varmış onlardan kullanın diyorlar onu bi araştırmakta fayda var canım

Bizim kızda oğlana döndü şok olduk resmen ya o kadar hazırlamıştım ki kendimi iyi ki diyorum kıyafet fln almamışım şu doktorları anlamıyorum emin olmadan nasıl söyleyebiliyorlar erkenden kesin yüzde doksan demişti bide O Obayram canım listede erkek diye güncelleme yaparmısn

Bebeklere özel ürünler oluyor ya canım kokusuz doğal onları düşünerek yazdım deterjan ve yumuşatıcıyı. Ama alım aşamasında marka araştırırken artısı eksisi de karşımıza çıkar herhalde. Haklısın o tarz şeylere dikkat etmek lazım
Ben de ekliyorum öğretmenim
Sesli güldüm

Kizlar sizleri tek tek alinti yapamadim ama bebek elbiselerini yikamak icin yumusatici pek onerilmiyormus. Hatta bildigimiz klasik hacisakiri rendeleyip camasir makinasinin gozune atin diyen uzmanlar var. Ben senelerdir dus jeli bile kullanmiyorum hacisakir kullaniyorum.
Burada da onerilen camasir deterjanlari var. Ben ilkten bi hacisakir rendeleyip oyle yikayacagim baktim icime sinmiyor bu listedenkilerden birini alirim.

Eklentiler

• Screenshot_20211113-083225_Instagram.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 48
Kaçıncı haftada kız demişti acaba ? Şimdi beni de endişe kapladı emin olmadan niye söylüyorlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…