- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Dinlenince geçiyor çok şükür. Aman ne bilim buna şükür yine de. Başka ağrı sızı olmasın. Bebişlerimiz iyi olsun yeter kiAnladım canım. O zaman yine takipte kalıp doktorla iletişime geçmekte fayda var. Ben de araştırdım da biraz genelde tüm ağrılar için dinlenince geçiyorsa genelde sorun yoktur denilmişBir de bel kalça ağrısı için sırt üstü yatmaktan kaçının demiş. Ona dikkat edeceğim bir de bakalım. İnşallah geçici birşeydir bu ağrılarımız
MaşallahKizlar bugun Belgrad ormaninda kahvaltiya yaptik sonra da yuruyus yaptik oyuzden aktif olamadim6 kilometre yuruyus parkurunu yuruduk dinlene dinlene. Hatira olarak kizimla da resim cektirdik sizinle de paylasmak istedim :))
Aynısı bende de oluyor. Uzanırken kalkması bile işkence gibi geliyor. Önceden solda yaşardım bu sıkıntıyı ama şuan sağda varBennn.
Bugün beter oldum çok az iş yaptım sadece mutfağı topladım toz aldım pertt.
Sağ kalçam bastıkça ağrıyor kitlendi resmen.
Şimdi izledim bende ağladım yaaa çok tatlı bir an...Su videoda goz yaslarim pıt pıt dokuldu. Ne guzel bi kare anlar cumleler
Op. Dr. Halise Yollı, Instagram: "Elmasın oğluyla ilk konuşması💙💙💙hepimizi ağlattı🥺🥺🥺 güzel elmasım hep espirili pozitif kal güle güle büyüt oğlunu arada beni de hatırla 🙏🏻 bu arada limonlu san sebastian dan kontrolde istiyorum 😂😘😘😘 @aychaskitchen @
2,118 likes, 16 comments - op.dr.haliseyolli, July 8, 2021: "Elmasın oğluyla ilk konuşması💙💙💙hepimizi ağlattı🥺🥺🥺 güzel elmasım hep espirili pozitif kal güle güle büyüt oğlunu arada beni de hatırla 🙏🏻 bu arada limonlu san sebastian dan kontrolde istiyorum 😂😘😘😘 @aychaskitchen @elmastozluofficial...www.instagram.com
Ben perşembe günü oldum ama kolumun ağrısı hala geçmedi baya ağır bir iğne. 1 ay sonra 2. Tetanoz aşısını yapacakTetanoz aşısı oldunuz mu kızlar? Benim doktorum bu aralar olabileceğimi söyledi sizler naptınız merak ettim
Bende temizlik yapamıyorum. Hem düşük tehlikesinden, hemde ağrım oluyor. Pazar günü eşim süpürüyor ben yerleri siliyorum yapamadığım yeri yapıyor. Hafta içi dikey süpürge ile sadece süpürüyorum o beni yormuyor. Yorulursun dinlene dinlene yapıyorum. Kalça kemiklerimiz genisledigi için ağrılar oluyor canimKizlar iki temizlik yapiyorum belim ve kalcam agrimaya basliyor. Bunu yasayan var mi ?
Maşallah sizeKizlar bugun Belgrad ormaninda kahvaltiya yaptik sonra da yuruyus yaptik oyuzden aktif olamadim6 kilometre yuruyus parkurunu yuruduk dinlene dinlene. Hatira olarak kizimla da resim cektirdik sizinle de paylasmak istedim :))
Ya cok duygusal çok güzelSu videoda goz yaslarim pıt pıt dokuldu. Ne guzel bi kare anlar cumleler
Op. Dr. Halise Yollı, Instagram: "Elmasın oğluyla ilk konuşması💙💙💙hepimizi ağlattı🥺🥺🥺 güzel elmasım hep espirili pozitif kal güle güle büyüt oğlunu arada beni de hatırla 🙏🏻 bu arada limonlu san sebastian dan kontrolde istiyorum 😂😘😘😘 @aychaskitchen @
2,118 likes, 16 comments - op.dr.haliseyolli, July 8, 2021: "Elmasın oğluyla ilk konuşması💙💙💙hepimizi ağlattı🥺🥺🥺 güzel elmasım hep espirili pozitif kal güle güle büyüt oğlunu arada beni de hatırla 🙏🏻 bu arada limonlu san sebastian dan kontrolde istiyorum 😂😘😘😘 @aychaskitchen @elmastozluofficial...www.instagram.com
Sende sezeryanmi oluyorsun cnm?Maşallah size
Güzel bir hatıra olmuş. Göbüş de minik benim iç karnim küçük galiba hemen göbek fırlıyor.
Ya cok duygusal çok güzelama sezeryan kısmı gosterince off çok fena oldum korku sardı.
Sezeryandan çok korkuyorum. Ben normal doğumu seviyorum evet o da zor ama karnımın kesilmesi beni cok geriyor. Birde kan görünce veya neşter değdiği zaman bayılıyorum Allahim sen yardım et sakinlik ver diye dua ediyorum
Benim de bu fobim var bu yuzden sezeryan olmaktan korkuyorum. Normal dogumu saglik acisindan ziyade daha kolay kesme dikis yok diye istiyorum. Sezeryan videolarini asla izliyemiyorumYa cok duygusal çok güzelama sezeryan kısmı gosterince off çok fena oldum korku sardı.
Sezeryandan çok korkuyorum. Ben normal doğumu seviyorum evet o da zor ama karnımın kesilmesi beni cok geriyor. Birde kan görünce veya neşter değdiği zaman bayılıyorum Allahim sen yardım et sakinlik ver diye dua ediyorum
Maşallah göbüşe ne güzel büyümüşKizlar bugun Belgrad ormaninda kahvaltiya yaptik sonra da yuruyus yaptik oyuzden aktif olamadim6 kilometre yuruyus parkurunu yuruduk dinlene dinlene. Hatira olarak kizimla da resim cektirdik sizinle de paylasmak istedim :))
Tesekkur ederiiiz :) Benim kilodan galiba genis bi yapiya sahibim kolay gizleniyor bizim bidik galiba:)Maşallah size
Güzel bir hatıra olmuş. Göbüş de minik benim iç karnim küçük galiba hemen göbek fırlıyor.
Ya cok duygusal çok güzelama sezeryan kısmı gosterince off çok fena oldum korku sardı.
Tesekkur ederim canimmMaşallah göbüşe ne güzel büyümüş
Güle güle kullansın cnm valla Rabbim kısmet ederse.bende erkek.annesiyim ama hala.bakinmiyorumKizlar bir erkek annesi olarak kiyafette cok cesit bulamiyorum maviler beni pek cekmiyor cunkubakin trendyol indiriminden benim aldiklarim da bunlar
Çok güzellerKizlar bir erkek annesi olarak kiyafette cok cesit bulamiyorum maviler beni pek cekmiyor cunkubakin trendyol indiriminden benim aldiklarim da bunlar
Insallah canimGüle güle kullansın cnm valla Rabbim kısmet ederse.bende erkek.annesiyim ama hala.bakinmiyorum
Benim de 3.çocuk ama bende aldım bişeyler. Yılbaşında zam bekleniyor diyenlere kulak verdim aldım bi iki bişey. Ebebekte çok güzel indirimler vardı sepette filanda tekrar indirim oldu 25tlye bile tulum almış oldum. Maalesef telefondan dosya ekleyemiyorum yoksa atardım size de. Bu sorun sadece bende mi var bilemedim. Buraya ne zaman foto eklemek istesem ekleme yapamıyorum.Insallah canimBenimki ilk bebis hevesi ondan aceleciyim biraz daha cook vaktimiz var
Şu anda belli değil isallah herhangi bir sıkıntı olmazsa hersey yolunda giderse normal ama hamilelik ve doğum herhangi hersey değişebiliyor.Sende sezeryanmi oluyorsun cnm?
Normal doğum iyileşme süreci daha kolay oluyor. Isallah normal yapabiliriz.Benim de bu fobim var bu yuzden sezeryan olmaktan korkuyorum. Normal dogumu saglik acisindan ziyade daha kolay kesme dikis yok diye istiyorum. Sezeryan videolarini asla izliyemiyorumama bu video yine iyi. Insallah normal dogul yapariz. Ben baya baya direticem yani
Sen kilolu değilsin bana hiç kilolu gelmedin gayet normaldir.Tesekkur ederiiiz :) Benim kilodan galiba genis bi yapiya sahibim kolay gizleniyor bizim bidik galiba:)
Tesekkur ederim canimm
Bence cok guzeller. Gule gule saglikli gublerde giysin minnosKizlar bir erkek annesi olarak kiyafette cok cesit bulamiyorum maviler beni pek cekmiyor cunkubakin trendyol indiriminden benim aldiklarim da bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?