2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar bugun Belgrad ormaninda kahvaltiya yaptik sonra da yuruyus yaptik oyuzden aktif olamadim 6 kilometre yuruyus parkurunu yuruduk dinlene dinlene. Hatira olarak kizimla da resim cektirdik sizinle de paylasmak istedim :))

Eklentiler

• 3244F494-A8E6-4C9B-A43D-77A541D27B26.webp
    158,7 KB · Görüntüleme: 88
Dinlenince geçiyor çok şükür. Aman ne bilim buna şükür yine de. Başka ağrı sızı olmasın. Bebişlerimiz iyi olsun yeter ki

Bennn.
Bugün beter oldum çok az iş yaptım sadece mutfağı topladım toz aldım pertt.
Sağ kalçam bastıkça ağrıyor kitlendi resmen.
Aynısı bende de oluyor. Uzanırken kalkması bile işkence gibi geliyor. Önceden solda yaşardım bu sıkıntıyı ama şuan sağda var

Su videoda goz yaslarim pıt pıt dokuldu. Ne guzel bi kare anlar cumleler

Şimdi izledim bende ağladım yaaa çok tatlı bir an...

Tetanoz aşısı oldunuz mu kızlar? Benim doktorum bu aralar olabileceğimi söyledi sizler naptınız merak ettim
Ben perşembe günü oldum ama kolumun ağrısı hala geçmedi baya ağır bir iğne. 1 ay sonra 2. Tetanoz aşısını yapacak
Kizlar iki temizlik yapiyorum belim ve kalcam agrimaya basliyor. Bunu yasayan var mi ?
Bende temizlik yapamıyorum. Hem düşük tehlikesinden, hemde ağrım oluyor. Pazar günü eşim süpürüyor ben yerleri siliyorum yapamadığım yeri yapıyor. Hafta içi dikey süpürge ile sadece süpürüyorum o beni yormuyor. Yorulursun dinlene dinlene yapıyorum. Kalça kemiklerimiz genisledigi için ağrılar oluyor canim

Kizlar bugun Belgrad ormaninda kahvaltiya yaptik sonra da yuruyus yaptik oyuzden aktif olamadim 6 kilometre yuruyus parkurunu yuruduk dinlene dinlene. Hatira olarak kizimla da resim cektirdik sizinle de paylasmak istedim :))
Maşallah size
Güzel bir hatıra olmuş. Göbüş de minik benim iç karnim küçük galiba hemen göbek fırlıyor.
Ya cok duygusal çok güzel ama sezeryan kısmı gosterince off çok fena oldum korku sardı.
Sezeryandan çok korkuyorum. Ben normal doğumu seviyorum evet o da zor ama karnımın kesilmesi beni cok geriyor. Birde kan görünce veya neşter değdiği zaman bayılıyorum Allahim sen yardım et sakinlik ver diye dua ediyorum

Sende sezeryanmi oluyorsun cnm?

Benim de bu fobim var bu yuzden sezeryan olmaktan korkuyorum. Normal dogumu saglik acisindan ziyade daha kolay kesme dikis yok diye istiyorum. Sezeryan videolarini asla izliyemiyorum ama bu video yine iyi. Insallah normal dogul yapariz. Ben baya baya direticem yani

Maşallah göbüşe ne güzel büyümüş

Tesekkur ederiiiz :) Benim kilodan galiba genis bi yapiya sahibim kolay gizleniyor bizim bidik galiba:)
Maşallah göbüşe ne güzel büyümüş
Tesekkur ederim canimm

Kizlar bir erkek annesi olarak kiyafette cok cesit bulamiyorum maviler beni pek cekmiyor cunku bakin trendyol indiriminden benim aldiklarim da bunlar

Eklentiler

• Screenshot_20211114-204822_Trendyol.webp
    39 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20211114-204809_Trendyol.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20211114-204801_Trendyol.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20211114-204753_Trendyol.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20211114-204733_Trendyol.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20211114-204724_Trendyol.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar bir erkek annesi olarak kiyafette cok cesit bulamiyorum maviler beni pek cekmiyor cunku bakin trendyol indiriminden benim aldiklarim da bunlar
Güle güle kullansın cnm valla Rabbim kısmet ederse.bende erkek.annesiyim ama hala.bakinmiyorum

Insallah canim Benimki ilk bebis hevesi ondan aceleciyim biraz daha cook vaktimiz var
Benim de 3.çocuk ama bende aldım bişeyler. Yılbaşında zam bekleniyor diyenlere kulak verdim aldım bi iki bişey. Ebebekte çok güzel indirimler vardı sepette filanda tekrar indirim oldu 25tlye bile tulum almış oldum. Maalesef telefondan dosya ekleyemiyorum yoksa atardım size de. Bu sorun sadece bende mi var bilemedim. Buraya ne zaman foto eklemek istesem ekleme yapamıyorum.

Sende sezeryanmi oluyorsun cnm?
Şu anda belli değil isallah herhangi bir sıkıntı olmazsa hersey yolunda giderse normal ama hamilelik ve doğum herhangi hersey değişebiliyor.
Normal doğum iyileşme süreci daha kolay oluyor. Isallah normal yapabiliriz.
Tesekkur ederiiiz :) Benim kilodan galiba genis bi yapiya sahibim kolay gizleniyor bizim bidik galiba:)

Tesekkur ederim canimm
Sen kilolu değilsin bana hiç kilolu gelmedin gayet normaldir.
Ben 64 kilo ile hamile kaldım şimdi 68 oldum boyum 1.70 cm ama gobus 6 aylık gibi duruyor

Bence cok guzeller. Gule gule saglikli gublerde giysin minnos erkek bebek cocuklara sade ve bu tonlar cok yakisiyor. Satici ismi ogrenebilir miyim ? Ben hep lcw den bakiyorum pamuklu ve uygun fiyatlilar baya. Trendyoldan hic bakmadim ama goz atmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…