Soft renkler çok güzel. Aldıklarını çok beğendim. Birde şu erkek çocuklara dinozor hayvan baskılı kıyafet olmasa daha güzel olacak turuncu takıma bayıldımKizlar bir erkek annesi olarak kiyafette cok cesit bulamiyorum maviler beni pek cekmiyor cunkubakin trendyol indiriminden benim aldiklarim da bunlar
Telefondan uygulamadan değilde googledan kadınlar kulübüne gir o zaman dosya yukleyebiliyorsun dene istersenBenim de 3.çocuk ama bende aldım bişeyler. Yılbaşında zam bekleniyor diyenlere kulak verdim aldım bi iki bişey. Ebebekte çok güzel indirimler vardı sepette filanda tekrar indirim oldu 25tlye bile tulum almış oldum. Maalesef telefondan dosya ekleyemiyorum yoksa atardım size de. Bu sorun sadece bende mi var bilemedim. Buraya ne zaman foto eklemek istesem ekleme yapamıyorum.
Onu da denedim yine de olmadı.Telefondan uygulamadan değilde googledan kadınlar kulübüne gir o zaman dosya yukleyebiliyorsun dene istersen
Ben ordan girip yukleyebilmistim de ondan bahsettimOnu da denedim yine de olmadı.
Benim doktorum mumkun oldukca ilik suyla yikan demisti. Sicak su maalesef daha da kuruyup kasinmasini tetikliyormus. Benim de gogus gobek ve sirt kismi kasiniyor valla zor tutuyorum senin gibiGoguslerim çok kaşınıyor süratle büyümeye devam ediyor. Göğüs uçlarım da acımaya basladi sizlerde böyle bir durum var mı?
Kış geldiği için cilt daha çok kuruyor tabi ama kaşımamak için zor tutuyorum kendimi
Ben telefonun internet sayfasindan giriyorum. Dosya ekle diye bisey cikiyor o sende cikmiyor mu ?Onu da denedim yine de olmadı.
Çıkıyor fakat tıklayınca herhangi bir hareket olmuyor.Ben telefonun internet sayfasindan giriyorum. Dosya ekle diye bisey cikiyor o sende cikmiyor mu ?
Hmm bilemedim ki ben de galeri dosya diye secenekler cikiyor.Çıkıyor fakat tıklayınca herhangi bir hareket olmuyor.
Cok iyi yapmissiniz. Tekstile bile zam gelecek diyorlar. Ben de indirimli aldim hep.Benim de 3.çocuk ama bende aldım bişeyler. Yılbaşında zam bekleniyor diyenlere kulak verdim aldım bi iki bişey. Ebebekte çok güzel indirimler vardı sepette filanda tekrar indirim oldu 25tlye bile tulum almış oldum. Maalesef telefondan dosya ekleyemiyorum yoksa atardım size de. Bu sorun sadece bende mi var bilemedim. Buraya ne zaman foto eklemek istesem ekleme yapamıyorum.
Tesekkur ederiiizBence cok guzeller. Gule gule saglikli gublerde giysin minnoserkek bebek cocuklara sade ve bu tonlar cok yakisiyor. Satici ismi ogrenebilir miyim ? Ben hep lcw den bakiyorum pamuklu ve uygun fiyatlilar baya. Trendyoldan hic bakmadim ama goz atmak lazim.
Evet ya asiri desenli ve kaba oluyor maalesef. Ama eskisi gibi degil yine de bulunuyor guzel sade takimlarSoft renkler çok güzel. Aldıklarını çok beğendim. Birde şu erkek çocuklara dinozor hayvan baskılı kıyafet olmasa daha güzel olacak turuncu takıma bayıldım
Allah bağışlasın cnm sağlıkla kucağına al insAllahInsallah canimBenimki ilk bebis hevesi ondan aceleciyim biraz daha cook vaktimiz var
Ya Rabbim.hakkinda hayırlı olanı versin valla bende normal doğum taraftariyim ilkim normal doğumla oldu ama ikinci gebeligim sezeryandi diye doktor bunada sezeryan dediŞu anda belli değil isallah herhangi bir sıkıntı olmazsa hersey yolunda giderse normal ama hamilelik ve doğum herhangi hersey değişebiliyor.
Normal doğum iyileşme süreci daha kolay oluyor. Isallah normal yapabiliriz.
Sen kilolu değilsin bana hiç kilolu gelmedin gayet normaldir.
Ben 64 kilo ile hamile kaldım şimdi 68 oldum boyum 1.70 cm ama gobus 6 aylık gibi duruyor
Amin. Hepimiz için hayırlısını versin rabbim. Sezeryan sonrası ne kadar zaman geçti normal doğum yaptıran doktorlar var. Benim ilkinde dogumu yaptıran doktor normal doğum için bekleyen biridir bu da beklerim diyor ama bilemiyorum. Sezeryan işlerine geliyor birazda hayırlısı diyelimYa Rabbim.hakkinda hayırlı olanı versin valla bende normal doğum taraftariyim ilkim normal doğumla oldu ama ikinci gebeligim sezeryandi diye doktor bunada sezeryan dedi
Evet benimde bir süredir uçları acıyor, kaşınıp duruyor. Normal sanırım bunlar.Goguslerim çok kaşınıyor süratle büyümeye devam ediyor. Göğüs uçlarım da acımaya basladi sizlerde böyle bir durum var mı?
Kış geldiği için cilt daha çok kuruyor tabi ama kaşımamak için zor tutuyorum kendimi
5 yıl dedi de benimkide 4,5 yıl söyledim ama olmaz dediAmin. Hepimiz için hayırlısını versin rabbim. Sezeryan sonrası ne kadar zaman geçti normal doğum yaptıran doktorlar var. Benim ilkinde dogumu yaptıran doktor normal doğum için bekleyen biridir bu da beklerim diyor ama bilemiyorum. Sezeryan işlerine geliyor birazda hayırlısı diyelim
Kesinlikle planli dogum sezeryan doktorlarin islerine geliyor. Benim ki simdilik bisey demiyor ama sezeryan derse baska bir iki doktora daha gorunurum fikir almak icin.Amin. Hepimiz için hayırlısını versin rabbim. Sezeryan sonrası ne kadar zaman geçti normal doğum yaptıran doktorlar var. Benim ilkinde dogumu yaptıran doktor normal doğum için bekleyen biridir bu da beklerim diyor ama bilemiyorum. Sezeryan işlerine geliyor birazda hayırlısı diyelim
Cok guzellermis canim gule gule giysin bidissKizlar bir erkek annesi olarak kiyafette cok cesit bulamiyorum maviler beni pek cekmiyor cunkubakin trendyol indiriminden benim aldiklarim da bunlar
Bacaklarim cok fena benim canim ya, gobegim oldum olasi yoktu zaten bi ara 97 kiloya cikmistim diyete girmeden once o zaman bile gobegim cikmazdi bacaklarim siserdi de siserdi. Once sonra fotomu koysam anlardin ama bosver cok fenaŞu anda belli değil isallah herhangi bir sıkıntı olmazsa hersey yolunda giderse normal ama hamilelik ve doğum herhangi hersey değişebiliyor.
Normal doğum iyileşme süreci daha kolay oluyor. Isallah normal yapabiliriz.
Sen kilolu değilsin bana hiç kilolu gelmedin gayet normaldir.
Ben 64 kilo ile hamile kaldım şimdi 68 oldum boyum 1.70 cm ama gobus 6 aylık gibi duruyor
Al benden de okadar ya gogus uclarim hele varya dokunulmuyorGoguslerim çok kaşınıyor süratle büyümeye devam ediyor. Göğüs uçlarım da acımaya basladi sizlerde böyle bir durum var mı?
Biraz sıcak su seviyorum ben sanırım jirde göğüsler sürekli büyüyor ondan deli gibi kaşınıyor akşam bebeyagini sürdüm biraz açık bıraktım iyice çekti içine şimdi rahat ama göğüs uçları bazen hamilelikte çatlar olmaması için şimdiden lansinoh krem alacağım. Başka bir göğüs ucu kremi vardı ama hatırlayamadım bilen yazabilir miBenim doktorum mumkun oldukca ilik suyla yikan demisti. Sicak su maalesef daha da kuruyup kasinmasini tetikliyormus. Benim de gogus gobek ve sirt kismi kasiniyor valla zor tutuyorum senin gibi
Cok kaşirsak çatlar bol krem yag ne varsa sürüp nemli tutmamız lazım. Göğüs ucu kremi Almatı düşünüyorum hamilelikte çatlama oluyor sende istersen düşünEvet benimde bir süredir uçları acıyor, kaşınıp duruyor. Normal sanırım bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?