2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar bir erkek annesi olarak kiyafette cok cesit bulamiyorum maviler beni pek cekmiyor cunku bakin trendyol indiriminden benim aldiklarim da bunlar
Soft renkler çok güzel. Aldıklarını çok beğendim. Birde şu erkek çocuklara dinozor hayvan baskılı kıyafet olmasa daha güzel olacak turuncu takıma bayıldım

Telefondan uygulamadan değilde googledan kadınlar kulübüne gir o zaman dosya yukleyebiliyorsun dene istersen

Goguslerim çok kaşınıyor süratle büyümeye devam ediyor. Göğüs uçlarım da acımaya basladi sizlerde böyle bir durum var mı?
Kış geldiği için cilt daha çok kuruyor tabi ama kaşımamak için zor tutuyorum kendimi

Benim doktorum mumkun oldukca ilik suyla yikan demisti. Sicak su maalesef daha da kuruyup kasinmasini tetikliyormus. Benim de gogus gobek ve sirt kismi kasiniyor valla zor tutuyorum senin gibi

Cok iyi yapmissiniz. Tekstile bile zam gelecek diyorlar. Ben de indirimli aldim hep.
Tesekkur ederiiiz ben de sadeciyim hep bu tarz gitmeyi dusunuyorum. Kiremit rengi olan takim nunu baby. Krem tavsanli alt ust takim defacto. Gri ve beyaz diger takim ile yesil muslin e bebek. Diger iki muslin battaniye ZEYPBA diye bir marka yorumlari cok iyiydi 4 katli imis. Hepsi trendyolda var
Soft renkler çok güzel. Aldıklarını çok beğendim. Birde şu erkek çocuklara dinozor hayvan baskılı kıyafet olmasa daha güzel olacak turuncu takıma bayıldım
Evet ya asiri desenli ve kaba oluyor maalesef. Ama eskisi gibi degil yine de bulunuyor guzel sade takimlar

Ya Rabbim.hakkinda hayırlı olanı versin valla bende normal doğum taraftariyim ilkim normal doğumla oldu ama ikinci gebeligim sezeryandi diye doktor bunada sezeryan dedi

Ya Rabbim.hakkinda hayırlı olanı versin valla bende normal doğum taraftariyim ilkim normal doğumla oldu ama ikinci gebeligim sezeryandi diye doktor bunada sezeryan dedi
Amin. Hepimiz için hayırlısını versin rabbim. Sezeryan sonrası ne kadar zaman geçti normal doğum yaptıran doktorlar var. Benim ilkinde dogumu yaptıran doktor normal doğum için bekleyen biridir bu da beklerim diyor ama bilemiyorum. Sezeryan işlerine geliyor birazda hayırlısı diyelim

Evet benimde bir süredir uçları acıyor, kaşınıp duruyor. Normal sanırım bunlar.

5 yıl dedi de benimkide 4,5 yıl söyledim ama olmaz dedi

Kesinlikle planli dogum sezeryan doktorlarin islerine geliyor. Benim ki simdilik bisey demiyor ama sezeryan derse baska bir iki doktora daha gorunurum fikir almak icin.

Kizlar bir erkek annesi olarak kiyafette cok cesit bulamiyorum maviler beni pek cekmiyor cunku bakin trendyol indiriminden benim aldiklarim da bunlar
Cok guzellermis canim gule gule giysin bidiss Krem rengine bayiliyorum ben erkeklerde birde canli renkler kirmizi yesil falan cok hos oluyor

Bacaklarim cok fena benim canim ya, gobegim oldum olasi yoktu zaten bi ara 97 kiloya cikmistim diyete girmeden once o zaman bile gobegim cikmazdi bacaklarim siserdi de siserdi. Once sonra fotomu koysam anlardin ama bosver cok fena Senin kilon cok iyi boyuna gore canim oyuzden kilo alinca hemen gobusten almissin ne guzel dogumdan sonra hepsi kolayca gider demek bu

Al benden de okadar ya gogus uclarim hele varya dokunulmuyor Kasinti yok simdilik ama benimkilerde baya buyuduler taniyamiyorum kendimi Kucuktu benim goguslerim baya dolu dolu gorunce sasiriyorum her seferinde :)

Benim doktorum mumkun oldukca ilik suyla yikan demisti. Sicak su maalesef daha da kuruyup kasinmasini tetikliyormus. Benim de gogus gobek ve sirt kismi kasiniyor valla zor tutuyorum senin gibi
Biraz sıcak su seviyorum ben sanırım jirde göğüsler sürekli büyüyor ondan deli gibi kaşınıyor akşam bebeyagini sürdüm biraz açık bıraktım iyice çekti içine şimdi rahat ama göğüs uçları bazen hamilelikte çatlar olmaması için şimdiden lansinoh krem alacağım. Başka bir göğüs ucu kremi vardı ama hatırlayamadım bilen yazabilir mi
Evet benimde bir süredir uçları acıyor, kaşınıp duruyor. Normal sanırım bunlar.
Cok kaşirsak çatlar bol krem yag ne varsa sürüp nemli tutmamız lazım. Göğüs ucu kremi Almatı düşünüyorum hamilelikte çatlama oluyor sende istersen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…