2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
5 yıl dedi de benimkide 4,5 yıl söyledim ama olmaz dedi
Bence doktorunun işine gelmiş hayatım. Sen güveniyorsan doktoruna devam et. Benim doktorla konuştum nor.al yaparız dedi ama bende son dakika sezeryq derse diye korkuyorum ama izmirdeki ee üniversitesinin çok iyi bir doçenti olduğu için gebelik takibinde ve dogumda ona güveniyorum

Kesinlikle planli dogum sezeryan doktorlarin islerine geliyor. Benim ki simdilik bisey demiyor ama sezeryan derse baska bir iki doktora daha gorunurum fikir almak icin.
Kesinlikle öyle beklemeden kısa sürede islerini halledip gidiyorlar öbür türlü beklemesi gerekiyor. Önceki kaybımda plasenta previa vardı bu da riskli ondan dolayı sezeryan diyebilir ama risk olmazsa kesinlikle normal olsun diye söyledim tamam dedi.

Vallahi geri döndüm tekrar baktım fotoğrafına gayet zayıf, zarif çıkmışsın galiba verdiğin pozla da ilgisi var şahanesin canim. Emzirirken, çocuğa koşarken gidiyor kilolar. Biz ve bebegimiz saglikli olsunlar da gerisini azimle hallederiz.

Göğüsler cok fena cokkkk büyüdü kaşınma yaşlarla dindirmeye çalışıyorum işte farklı birsey kullanan varsa yazarsa memnun olurum

Canim plasentan rahim agzina cok mu yakin doktorun tam olarak ne diyor ? Internette arastirdim 3cm olmasi sinir diyolar. Sen de uzunlugunu olctu mu ?

Cok kaşirsak çatlar bol krem yag ne varsa sürüp nemli tutmamız lazım. Göğüs ucu kremi Almatı düşünüyorum hamilelikte çatlama oluyor sende istersen düşün
Ben karnıma bio-oil kullanıyorum ondan göğüslerede sürüyorum uçları hariç. Bir arkadaşımın doktoru göğüs ucu kremini erken kullanma kasılmalara sebep olabilir demiş, bir araştır istersen kullanmadan önce sende.

Günaydın kızlar
Göğüs kaşıntısı beni de mahvetti. Benim doktorum sadece bebeyağı öneriyor. O da pek işe yaramadı bende valla ama yine de sürüyorum.
Bir kaşınmaya başlayınca kıyafet değdikçe falan daha da kötü oluyor. Artık çok kaşınınca evde açıp oturuyorum napim. Anca öyle rahatlıyorum

ben avrupa yakasında birkaç yere sordum ama 800 tl den aşağı fiyat vermediler. hangi hastane burası canım

Canim bebe yaglarinin icerigi bazen dogal olmuyor. Ise yarayacagina daha cok kasindirdi belki de. Sweet almont oil olmasi lazim iceriginde.

maşallah hepsi çok güzelelr. kızında senin gibi pembe manolya olmuş

Valla bende öyle tahmin ediyorum.cnm yine ben silicem normal doğum istiyorum diye ama bende kistte var onun içinde doğumda alırız dediler de bilmiyorum valla

Saol canim benim pozdandir belki de dedigin gibi yakindan gorsen lop lop :)

ben avrupa yakasında birkaç yere sordum ama 800 tl den aşağı fiyat vermediler. hangi hastane burası canım
Reyap canim beylikduzunde bak sende istersen. Yeniymis zaten daha once yokmus kendi doktorum iyi denk geldi baska yere gitmene gerek yok dedi

Gebelikte cogu doktor sıcak su ile duşu onermiyor, dikkat etmekte fayda var. Ben lansinoh kullanmistim ama sonra incia aldim icerik olarak daha temizdi sanirim oyle hatirliyorum

Kizlar bende bugun kontrole gittim, hersey yolundaydı cok sukur, doktor bu aylarda tüm organlarına detaylı bakiyorum dedi, haftası ile uyumluydu, artik bacak, karin ve baş olarak ölçümler yapiliyor, bundan sonra gram kilo üzerinden devam edicez dedi, benim ki 180 gr olmus birde artik mumkun olduğunca sirt ustu yatma, sol yada sag yana yat dedi, 4 hafta sonraya detaylı için randevu alicam daha sonrada doktoruma gidicem insallah, bizde durumlar böyledi ve cinsiyeti icin kesin kız dedi, 11.haftadan beri değişmedi masallah

Canim plasentan rahim agzina cok mu yakin doktorun tam olarak ne diyor ? Internette arastirdim 3cm olmasi sinir diyolar. Sen de uzunlugunu olctu mu ?
Şimdiki hamilelikte sıkıntı yok ama bunda da aynı durum oluşabilir ölçüm 16. Haftada yaptı yanlış hatırlamıyorsam 12 cm dedi. Gayet güzel dedi aşağıda çıksaydı rahim ağzı dikilecekti ama previa stresi hala geçmedi çok dikkat etmem gerekiyor bu aydan sonra aşağıya inebilir (Allah korusun) Her muayene de ölçüm alttan alacak. Cinsiyeti de ölçüm sayesinde öğrendik sağlamıştı kendini ama alttan bakınca göründü oğlumun cinsiyeti
Yada iyi oldu soyledigin tamam araştırayım doktoruma sorayım hatta. Meme ucu bile şiş sanki kocaman oldu en iyisi doktoruma danışayım. Teşekkür ederim
Bebeyagi, badem yağı, bebek vazelin hepsinden farklı farklı sürüyorum ama büyüme atağı fazla sanırım anca dindiriyor. Sür kremi, yağı aç otur en güzeli bende öyleyim

Gebelikte cogu doktor sıcak su ile duşu onermiyor, dikkat etmekte fayda var. Ben lansinoh kullanmistim ama sonra incia aldim icerik olarak daha temizdi sanirim oyle hatirliyorum
Üşüyorum ya ondan duş biraz büyük bizim sanırım cildini de o kurutuyor biraz dikkat edeyim havalar izmirde soğuk değil doğamazsın falan açmadık ama banyo biraz serin oluyor soyununca, bende acıyorum sıcağı
ne güzel kızını gördün masallah. Hersey güzel olsun.

Bende çok üşüyen bir tipim nerdeyse kaynar su ile dus almaya bayılırım ama gebelikte ıliktan az sıcak su ile yikaniyorum, tansiyon icin onemli, artik baska ne önemi var bilmiyorum ama bana doktorlarim uyarıda bulunmustu, malesef kotu de bir anım var, o yuzden suan banyo yapmaya korkuyorum, dayanabildigim kadar dayaniyorum

Masallah saglicakla gelsin minnoş 11.haftadaki tahmini tutan doktora da masallah saga sola yatmaktan artik omuzum kolum eziliyor ya

Senin vajinal muayene o zaman. Ben ultrasondan yakin gordu sanmistim canim. Allahin izniyle birsey olmayacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…