Baby&Plus ın comfort modelini almıştı diye hatırlıyorum fiyatı da iyiydi eğer işlevi de güzelse kaçırılmayacak bi ürün olur
Ben de aldım valla canım senden görüp bir battaniye iki müslinYatasinkini aldim canim %15 ek indirimle tanesi 29a dusunce 4 tane muslin 1 tane de pike aldim.Ek indirim iyi oldu aslinda biraz daha bakinayim eksikleri tamamlayayim.
Gelmedi daha ya, transfer merkezinde takıldı kaldı. Teslimat günü de Cuma oldu
Aynen canım Baby&Plus Comfort modeli. İnşallah memnun kalırım bakalım. Otomatik olması biraz da uygun fiyatlı olması cezbetmişti
4lü testı yaptırdınız ı acabaGunaydın kızlar benımde 2 lı tarama sonucum cıktı cok sukur rısklı degılım. Dr 17. haftada 4 lu tarama yapacagız dedı gerek varmı dedım yapmak ıstedı bu testlerın devamı dedı bende dıretmedım... Dün demir ilacına başladım erkenden uyuyup kalıyorum belkı bıraz enerjı verir yani umarım :)
canım son 5-6 sayfaya bakarsan orda konuşulmuştukizlar merhaba, bir suredir girememistim, soyle bir bakindim ama bulamadim :) sut sagma makinesi/pompasi konusunu ne yaptiniz? medela/spectra/lansinoh.. secenekler var ve asiri kararsiz kaldim indirim falan olur diye alsam iyi olacak diyorum :)
Ben araştırmalarım sonucunda mamajoo aldım ama diğer yorumlar için birazcık geriye gidebilirsin :)kizlar merhaba, bir suredir girememistim, soyle bir bakindim ama bulamadim :) sut sagma makinesi/pompasi konusunu ne yaptiniz? medela/spectra/lansinoh.. secenekler var ve asiri kararsiz kaldim indirim falan olur diye alsam iyi olacak diyorum :)
Evt bu ve bunun benzerleriEkteki sunger gibi dimi ? Bana da cok mantikli geldi acikcasi almayi dusunuyorum. Cok daha konforlu duruyor.
Ateş cok önemli ben omron kullaniyorum 6 senedir bir sorun yaşamadım cok şükürMerhaba kızlar uzun zamandır girememiştim ama tüm yazışmaları okudum :) Bugün 18+1 kontrolümüz vardı benim oğlum da ayaklarını tepesine koymuş gayet keyifteydi. Her şey yolunda dörtlü test için kan verdim 10 gün içinde çıkacak sonuçlar. Belimde oluşan ağrılardan bahsettim ve doktorum bebeğe yer açmak için kemiklerin yerlerinin değiştiğinden vs. bahsetti ve magnezyum desteği yazdı bu ağrılar için. Bilginiz olsun iyi geliyormuşAnne yanı tavsiyesi isteyenler; ben babyplus anne yanı kahverengi olanı aldım 750 liraydı zaten çok kısa süre kullanacağımız için diğerlerine çok para vermek istemedim. Bir de fisher price oyun halısı muadilleri asla yerini doldurmayacak kalitede çok araştırdım bebeğimizin gelişimi için değer,l Ana kucağı için de kararsızım acaba içinde durur mu bilemiyorum. Ve son olarak ateş ölçere dünya para vermek istemiyorum olcemez miyiz koltuk altından :)
Hadi bakalım biz de merakla bekliyoruzAynen canım Baby&Plus Comfort modeli. İnşallah memnun kalırım bakalım. Otomatik olması biraz da uygun fiyatlı olması cezbetmişti
Aslında bundan vazgeçip en son Fisher Price ın katlanabilir ana kucağına karar vermiştim benama o akşam tamamen çıktı aklımdan ve bunu sipariş ettim. 1 saat sonra falan hatırladım
Gelsin duruma göre karar vereceğim artık. Beğenirsem kalır ama, diğerinin yarı fiyatı neredeyse düşününce
Bence cook mantikli canim bende aldim o olmazsa nerelere yatircaz bebisleriiiKızlar dışarı çıkarken çantamıza koymak için böyle bir alt açma minderi sizce kullanışlı olur mu ne dersiniz ? Az yer kaplıyor mantıklı gibi geldi bana
Atölye Eda Alezli Alt Açma Minderi
Annem 2 tane dikiyormuş alt açma minderi ama böyle katlanıp küçülen bişey daha almam gerekir mi bilemedimBence cook mantikli canim bende aldim o olmazsa nerelere yatircaz bebisleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?