2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bende hepsiburada indiriminden mochiyi kaptım. Bayadır takipteydim bu fiyatı görünce hemen aldım. İnşallah bol bol sütümüz olur da doldururuz hem bebişin midesini hemde bunları
Bu arada yazışmaları okudum da kızlar ben kendime lohusa atleti, külodu, pijamasını vs son zamanlara bırakmayı düşünüyorum. Çünkü ne kadar kilo alacağım belli değil malesef. Bebişin eksiklerini bitirip şubat sonu gibi kendi eksiklerimi almayı düşünüyorum. Belki size de fikir olur diye söyleyeyim dedim

Eklentiler

• Screenshot_20211123-233448_Hepsiburada.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 60
Yatasinkini aldim canim %15 ek indirimle tanesi 29a dusunce 4 tane muslin 1 tane de pike aldim. Ek indirim iyi oldu aslinda biraz daha bakinayim eksikleri tamamlayayim.
Ben de aldım valla canım senden görüp bir battaniye iki müslin
O Obayram anakucağın geldi mi baktın mı güzelse biz de alalım
Gelmedi daha ya, transfer merkezinde takıldı kaldı. Teslimat günü de Cuma oldu
Ama şöyle söylim ben o modeli hamileliğin başında ikizken 2021 ikiz anneleri topiğindeki yazışmalarda görmüştüm ilk. Alanlar çok memnundu. Almayanlar da alıyordu o dönem o zaman da böyle bi indirimle 360₺ mi ne olmuştu bir de ikiz olduğu için fiyat performansa baya dikkat ediyorlardı

Yaa o hangi marka canım O Obayram pembemanolya kızlar haydi bulalım birşeyler ucuzundan
Aynen canım Baby&Plus Comfort modeli. İnşallah memnun kalırım bakalım. Otomatik olması biraz da uygun fiyatlı olması cezbetmişti
Aslında bundan vazgeçip en son Fisher Price ın katlanabilir ana kucağına karar vermiştim ben ama o akşam tamamen çıktı aklımdan ve bunu sipariş ettim. 1 saat sonra falan hatırladım
Gelsin duruma göre karar vereceğim artık. Beğenirsem kalır ama, diğerinin yarı fiyatı neredeyse düşününce

Eklentiler

• 86D6395A-CF8E-4560-8C2E-F81FC4B243E3.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 39B2E2F4-2201-4DE7-BA22-275C00AE6B59.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 60
4lü testı yaptırdınız ı acaba

Merhaba kızlar uzun zamandır girememiştim ama tüm yazışmaları okudum :) Bugün 18+1 kontrolümüz vardı benim oğlum da ayaklarını tepesine koymuş gayet keyifteydi. Her şey yolunda dörtlü test için kan verdim 10 gün içinde çıkacak sonuçlar. Belimde oluşan ağrılardan bahsettim ve doktorum bebeğe yer açmak için kemiklerin yerlerinin değiştiğinden vs. bahsetti ve magnezyum desteği yazdı bu ağrılar için. Bilginiz olsun iyi geliyormuş Anne yanı tavsiyesi isteyenler; ben babyplus anne yanı kahverengi olanı aldım 750 liraydı zaten çok kısa süre kullanacağımız için diğerlerine çok para vermek istemedim. Bir de fisher price oyun halısı muadilleri asla yerini doldurmayacak kalitede çok araştırdım bebeğimizin gelişimi için değer,l Ana kucağı için de kararsızım acaba içinde durur mu bilemiyorum. Ve son olarak ateş ölçere dünya para vermek istemiyorum olcemez miyiz koltuk altından :)

kizlar merhaba, bir suredir girememistim, soyle bir bakindim ama bulamadim :) sut sagma makinesi/pompasi konusunu ne yaptiniz? medela/spectra/lansinoh.. secenekler var ve asiri kararsiz kaldim indirim falan olur diye alsam iyi olacak diyorum :)

kizlar merhaba, bir suredir girememistim, soyle bir bakindim ama bulamadim :) sut sagma makinesi/pompasi konusunu ne yaptiniz? medela/spectra/lansinoh.. secenekler var ve asiri kararsiz kaldim indirim falan olur diye alsam iyi olacak diyorum :)
canım son 5-6 sayfaya bakarsan orda konuşulmuştu

Ben araştırmalarım sonucunda mamajoo aldım ama diğer yorumlar için birazcık geriye gidebilirsin :)

Ateş cok önemli ben omron kullaniyorum 6 senedir bir sorun yaşamadım cok şükür

Hadi bakalım biz de merakla bekliyoruz

Selam kızlar bende bu ara gıremedım artık alışverışler başlamış :) Bende bebek için hastane cıkısı zıbın alt ust takımlar aldım. Göğüs kalkanı bebek için burun aspiratoru burun ıcın fısfıs serum aldım. Slepy yenıdoğan 12 paket ıslak mendıl aldım. Sırada anne bebek cantası kendıme pıjama takımı lohusa kilodu vs kaldı. Şimdi az mola verdim daha 4 ay var. İlk doğumdaki tecrubeme göre en buyuk sorunlar meme yara sorunları sılıkon uclar koruyucu kremler ve sagmak ıcın mutlaka makına lazım yani göğüslerinize yatırım yapın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…