2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar 21 liraya aldigim kece organizerin kalitesine bayildim. Acikcasi bu kalitede bisey beklemiyordum 21lira yani ne olabilir ki diye.. bi tek sap tutma kismi kalitesiz ama saglam. Kargoda burusmus, kendi malzemelerimi koydum normal halini alsin diye. 4 bir yaninda cep var. Ici de genis. Yani baya sey alir bu organizer. Bi tane daha kendim icin siparis edicem gibi. Hep bebise olmaz ya :)

Eklentiler

• 20211124_135232.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 20211124_135303.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 71
Ayyy çok güzel ya güle güle kullan ,epey eşya alır gerçekten daha benimkiler teslim edilmemiş , diğer organizer da geldi mi hamur marka olan ?

Ayyy çok güzel ya güle güle kullan ,epey eşya alır gerçekten daha benimkiler teslim edilmemiş , diğer organizer da geldi mi hamur marka olan ?
Yok canim hamur marka farkli saticidan kargoya verilmis tahmini teslimat cumartesi yaziyor. Onun da kalitesi iyidir cunku MissPeaceful paylastigi fotografta gayet kaliteli duruyordu.

Kırık olan ürünü belki gönderdiler geri gönder daha iyi. Kızımın küveti köydeki evde yazın içine girip suyla oynamak hoşuna giderdi. 5 yaşında bile küvette suyla oynadı. Katlanmayanlardan da alabilirsin. O Kırık yer çocuğu yıkarken kolunuzu koyup yüklendiğinizde kırılır üzülürsün. Yine sen bilirsin.
Küvette yıkamak kolaylık oluyor çocuk ayağı kayıp düşmüyor suyla oynayıp eğleniyor. Suda çalışan oyuncakları da oynatıp çok mutlu oluyor
Tek kullanımlık alt açma seviyorum ben o sıvı kakalar falan bulastimi yikasanda leke çıkmıyor. Kullan atları kirlenince atıyorum. Avm lerce falan yada hastanede o bebek bakım odaları pek temiz olmuyor kullan atları kullanıp atıyorum pisi evden uzak tutuyorum

Tek kullanımlık olandan alıcam o ayrı ama bunun rengini falan pratik oluşunu sevmiştim

Çok beğendim gerçekten fiyat performans ürünü olmuş. Baya malzeme alır mümkünse link yollayabilir misin canım, kaçırmışım sanırım

Yaa ben cumartesi aldım 230 a normalde sitede bugün teslim edileceği yazıyordu ama dünden beri sürekli çözüm merkezine yazıyorum ne zaman kargoya verilecek diye ama hala verilmedi güya bu akşama kadar verilecek dediler ya gelmezse iptal olursa üzülürüm...

Çok beğendim gerçekten fiyat performans ürünü olmuş. Baya malzeme alır mümkünse link yollayabilir misin canım, kaçırmışım sanırım
Canim hamur marka organizerle bu cantayi alinca bu 21 liraya geldi. Ikisine toplam 73lira odemis oldum.

Aaaaa benimki de gelir o zaman inşallah
Senin satıcı kimdi canım? Benimki hepsiburada seninki de aynıysa eğer, stokta olmasa tekrar indirime sokmazlardı diye düşünüyorum. Bence şu indirim dönemi yoğunluğundandır.
Benim anakucağı da mesela pazar akşamı aldım. Pazartesi teslim görünüyordu. Şimdi cuma görünüyor

Benimkide Hepsiburada satıcılı , bende senin gibi düşünüyorum ama korkmuyo değilim inşallah sağlam gelir ikimizinde :))

Stok guncellenince iade talep formu olusturdum. Cuma evimden gelip alacaklar. Sonra yenisini gonderecekler. Umarim kullanici hatasi demezler de.

Bu arada evet bircok tabidigim tek kullanimligi onerdi. Hatta bol bol stok yap diyen oldu. pembemanolya sana da fikir olsun canim. Indirimlerde aslinda tek kullanimlik alt acmalardan da alabiliriz.

Kızlaaar bişey sorabilir miyim ? Özellikle haftası benden büyük olanlara ve bebilerini hissetmeye başlayanlara..benim ikinci gebelik bı süredir hissediyorm ben minik kipirtilari..ama dünden beri hissetmiyorum yaş dün tuhaf bı derinden dalgalanma hissi gibi biseyler vardı bugün o da yok..çikolata yedim sola yattım olede bişey olmadı..bu dönemlerde böle bı gün hissedip iki gün hissetmemek mümkün mü normal mi yani..taktım kafaya çok yaşamış olanlar anlatabilir mi

Eveet canım onlar da aklımda ama şöyle bişey var Trendyolda hepsiburada da birkaç yorum okudum , göğüs pedleri, alt açma bezleri falan kargoda dağılabiliyormuş paketinden çıkabiliyormuş falan onları e bebek mağazasından mi alsam acaba diye düşündüm

Merhaba canım benimde ikinci gebeliğim bende bir süredir kasıklarımda hareketlerini hissediyorum ama çok düzenli değil bazen hiç hissetmiyorum bazen çok hissediyorum şuan daha çok küçükler bence normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…