Ayyy çok güzel ya güle güle kullan ,epey eşya alır gerçektenKizlar 21 liraya aldigim kece organizerin kalitesine bayildim. Acikcasi bu kalitede bisey beklemiyordum 21lira yani ne olabilir ki diye.. bi tek sap tutma kismi kalitesiz ama saglam. Kargoda burusmus, kendi malzemelerimi koydum normal halini alsin diye. 4 bir yaninda cep var. Ici de genis. Yani baya sey alir bu organizer. Bi tane daha kendim icin siparis edicem gibi. Hep bebise olmaz ya :)
Bakayim canim bende keşke bir grup olsa böyle anneler link atsalar birbirlerine de anında indirimleri yakalasamDevitamini kanguru için Mamadusbaby ve Solomombaby markalarından genel olarak memnun insanlar ama araştırmakta fayda var sen de bir bak istersen , ben de bakınıyorum
Yok canim hamur marka farkli saticidan kargoya verilmis tahmini teslimat cumartesi yaziyor. Onun da kalitesi iyidir cunkuAyyy çok güzel ya güle güle kullan ,epey eşya alır gerçektendaha benimkiler teslim edilmemiş , diğer organizer da geldi mi hamur marka olan ?
Kırık olan ürünü belki gönderdiler geri gönder daha iyi. Kızımın küveti köydeki evde yazın içine girip suyla oynamak hoşuna giderdi. 5 yaşında bile küvette suyla oynadı. Katlanmayanlardan da alabilirsin. O Kırık yer çocuğu yıkarken kolunuzu koyup yüklendiğinizde kırılır üzülürsün. Yine sen bilirsin.Hepsiburada'dan cumartesi aksam verdigim siparis babyjem katlananir kuvet bugun cok hizli sekilde elime ulasti. Gerci bu kadar hizli ulastirmaya ugrasmasalarmis daha iyiymis. Cunku iki tarafi catlamis ama genel olarak kuvet cok kaliteli. Degisim yapmak istedim stokta yok para iadesi yapabiliriz dediler, iade islemleri de 1 ayi bulurmus. Esime kalsa bu sekilde kullaniriz. Cunku ust kisimda catlama oldugu icin akitma sorunu yasamayiz diyor. Iade etsen 230liraya tekrar bu tarz bi urun alabilecek miyiz hayir diyo. Ben catlak yerlerini tamir ederim diyo. Off napicam bilemedim. Ben ve oglum baya uzulduk babamiz bisey olmaz diyorSizin oneriniz nedir ?
Devitamini sen de ayni yerden almistin eline ulasinca haber verir misin ? Umarim seninkinde bi sorun cikmaz canim.
Küvette yıkamak kolaylık oluyor çocuk ayağı kayıp düşmüyor suyla oynayıp eğleniyor. Suda çalışan oyuncakları da oynatıp çok mutlu oluyorKasim indirimlerinden dolayi cok yogunluk varmis 1 ayi bulabilirmisBen de senin gibi dusunuyorum ya da fazlasini verir saglamini alirim esime kalsa bu bile gereksizmis. Ilk dogdugunda kullanilir ama sonrasinda bunda yikamak sacma olurmus. Sanki kac cocuk buyutmus gibi konusuyor Kac ay bebek kuvetinde yikadin sen canim ?
Tek kullanımlık alt açma seviyorum ben o sıvı kakalar falan bulastimi yikasanda leke çıkmıyor. Kullan atları kirlenince atıyorum. Avm lerce falan yada hastanede o bebek bakım odaları pek temiz olmuyor kullan atları kullanıp atıyorum pisi evden uzak tutuyorumKızlar dışarı çıkarken çantamıza koymak için böyle bir alt açma minderi sizce kullanışlı olur mu ne dersiniz ? Az yer kaplıyor mantıklı gibi geldi bana
Atölye Eda Alezli Alt Açma Minderi
Tek kullanımlık olandan alıcam o ayrı ama bunun rengini falan pratik oluşunu sevmiştimKırık olan ürünü belki gönderdiler geri gönder daha iyi. Kızımın küveti köydeki evde yazın içine girip suyla oynamak hoşuna giderdi. 5 yaşında bile küvette suyla oynadı. Katlanmayanlardan da alabilirsin. O Kırık yer çocuğu yıkarken kolunuzu koyup yüklendiğinizde kırılır üzülürsün. Yine sen bilirsin.
Küvette yıkamak kolaylık oluyor çocuk ayağı kayıp düşmüyor suyla oynayıp eğleniyor. Suda çalışan oyuncakları da oynatıp çok mutlu oluyor
Tek kullanımlık alt açma seviyorum ben o sıvı kakalar falan bulastimi yikasanda leke çıkmıyor. Kullan atları kirlenince atıyorum. Avm lerce falan yada hastanede o bebek bakım odaları pek temiz olmuyor kullan atları kullanıp atıyorum pisi evden uzak tutuyorum
Çok beğendim gerçekten fiyat performans ürünü olmuş. Baya malzeme alırKizlar 21 liraya aldigim kece organizerin kalitesine bayildim. Acikcasi bu kalitede bisey beklemiyordum 21lira yani ne olabilir ki diye.. bi tek sap tutma kismi kalitesiz ama saglam. Kargoda burusmus, kendi malzemelerimi koydum normal halini alsin diye. 4 bir yaninda cep var. Ici de genis. Yani baya sey alir bu organizer. Bi tane daha kendim icin siparis edicem gibi. Hep bebise olmaz ya :)
Yaa ben cumartesi aldım 230 a normalde sitede bugün teslim edileceği yazıyordu ama dünden beri sürekli çözüm merkezine yazıyorum ne zaman kargoya verilecek diye ama hala verilmedi güya bu akşama kadar verilecek dediler ya gelmezse iptal olursa üzülürüm...Kızlar Babyjem küvet seti 230 oldu tekrar. Ben aldım bir tane. Linkini de bırakıyorum.
Bilgilerinize
Babyjem Katlanır Banyo Seti Gri
Canim hamur marka organizerle bu cantayi alinca bu 21 liraya geldi. Ikisine toplam 73lira odemis oldum.Çok beğendim gerçekten fiyat performans ürünü olmuş. Baya malzeme alırmümkünse link yollayabilir misin canım, kaçırmışım sanırım
AaaaaYaa ben cumartesi aldım 230 a normalde sitede bugün teslim edileceği yazıyordu ama dünden beri sürekli çözüm merkezine yazıyorum ne zaman kargoya verilecek diye ama hala verilmedi güya bu akşama kadar verilecek dediler ya gelmezse iptal olursa üzülürüm...
Ya evet gordum stok yenilenince iade talep formu olusturdum hemen. Umarim kullanici hatasi demezler de. Insallah hepimizin eline saglam sekilde ulasir.Kızlar Babyjem küvet seti 230 oldu tekrar. Ben aldım bir tane. Linkini de bırakıyorum.
Bilgilerinize
Çok sağol canımCanim hamur marka organizerle bu cantayi alinca bu 21 liraya geldi. Ikisine toplam 73lira odemis oldum.
Benimkide Hepsiburada satıcılı , bende senin gibi düşünüyorum ama korkmuyo değilimAaaaabenimki de gelir o zaman inşallah
Senin satıcı kimdi canım? Benimki hepsiburada seninki de aynıysa eğer, stokta olmasa tekrar indirime sokmazlardı diye düşünüyorum. Bence şu indirim dönemi yoğunluğundandır.
Benim anakucağı da mesela pazar akşamı aldım. Pazartesi teslim görünüyordu. Şimdi cuma görünüyor
Stok guncellenince iade talep formu olusturdum. Cuma evimden gelip alacaklar. Sonra yenisini gonderecekler. Umarim kullanici hatasi demezler de.Kırık olan ürünü belki gönderdiler geri gönder daha iyi. Kızımın küveti köydeki evde yazın içine girip suyla oynamak hoşuna giderdi. 5 yaşında bile küvette suyla oynadı. Katlanmayanlardan da alabilirsin. O Kırık yer çocuğu yıkarken kolunuzu koyup yüklendiğinizde kırılır üzülürsün. Yine sen bilirsin.
Küvette yıkamak kolaylık oluyor çocuk ayağı kayıp düşmüyor suyla oynayıp eğleniyor. Suda çalışan oyuncakları da oynatıp çok mutlu oluyor
Tek kullanımlık alt açma seviyorum ben o sıvı kakalar falan bulastimi yikasanda leke çıkmıyor. Kullan atları kirlenince atıyorum. Avm lerce falan yada hastanede o bebek bakım odaları pek temiz olmuyor kullan atları kullanıp atıyorum pisi evden uzak tutuyorum
Eveet canım onlar da aklımda ama şöyle bişey var Trendyolda hepsiburada da birkaç yorum okudum , göğüs pedleri, alt açma bezleri falan kargoda dağılabiliyormuş paketinden çıkabiliyormuş falan onları e bebek mağazasından mi alsam acaba diye düşündümStok guncellenince iade talep formu olusturdum. Cuma evimden gelip alacaklar. Sonra yenisini gonderecekler. Umarim kullanici hatasi demezler de.
Bu arada evet bircok tabidigim tek kullanimligi onerdi. Hatta bol bol stok yap diyen oldu.pembemanolya sana da fikir olsun canim. Indirimlerde aslinda tek kullanimlik alt acmalardan da alabiliriz.
Gelir gelir inşallahBenimkide Hepsiburada satıcılı , bende senin gibi düşünüyorum ama korkmuyo değiliminşallah sağlam gelir ikimizinde :))
Yaaaa haber verdiğin iyi oldu böylelikle bebeğime ilk defa bir şey almış oldumKızlar Babyjem küvet seti 230 oldu tekrar. Ben aldım bir tane. Linkini de bırakıyorum.
Bilgilerinize
Merhaba canım benimde ikinci gebeliğim bende bir süredir kasıklarımda hareketlerini hissediyorum ama çok düzenli değil bazen hiç hissetmiyorum bazen çok hissediyorum şuan daha çok küçükler bence normalKızlaaar bişey sorabilir miyim ? Özellikle haftası benden büyük olanlara ve bebilerini hissetmeye başlayanlara..benim ikinci gebelik bı süredir hissediyorm ben minik kipirtilari..ama dünden beri hissetmiyorum yaş dün tuhaf bı derinden dalgalanma hissi gibi biseyler vardı bugün o da yok..çikolata yedim sola yattım olede bişey olmadı..bu dönemlerde böle bı gün hissedip iki gün hissetmemek mümkün mü normal mi yani..taktım kafaya çok yaşamış olanlar anlatabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?