- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
Normal dimi..ya ben hemen pimpirik modunu açtımMerhaba canım benimde ikinci gebeliğim bende bir süredir kasıklarımda hareketlerini hissediyorum ama çok düzenli değil bazen hiç hissetmiyorum bazen çok hissediyorum şuan daha çok küçükler bence normal
Bence yeter onlarda canim, kullan atta aliriz zaten minderlerin ustune senin de dedigin gibi ozaman yeterli olur gibiAnnem 2 tane dikiyormuş alt açma minderi ama böyle katlanıp küçülen bişey daha almam gerekir mi bilemedim
Ay harikaymis canim gule gule kullanKizlar 21 liraya aldigim kece organizerin kalitesine bayildim. Acikcasi bu kalitede bisey beklemiyordum 21lira yani ne olabilir ki diye.. bi tek sap tutma kismi kalitesiz ama saglam. Kargoda burusmus, kendi malzemelerimi koydum normal halini alsin diye. 4 bir yaninda cep var. Ici de genis. Yani baya sey alir bu organizer. Bi tane daha kendim icin siparis edicem gibi. Hep bebise olmaz ya :)
Supersin canim saol bugun ebebekte sadece kuveti 230 tlydi :) hemen aliyorummmm :)Kızlar Babyjem küvet seti 230 oldu tekrar. Ben aldım bir tane. Linkini de bırakıyorum.
Bilgilerinize
Babyjem Katlanır Banyo Seti Gri
Bence normal benim hissettiğim şey tekmeden ziyade bağırsak hareketi gibi sanki ama kasığımda oldugu için bebek olduğu belli oda saniyelik bişey zatenNormal dimi..ya ben hemen pimpirik modunu açtımişte çok erken hissetmenin zararları.. hareketleri kararlı olmadan farkedince böle oluyo..işte çok kendimi dinliyorum ben teşekkür ederim içimi rahatlattiniz inşallah öyledir
Ya ben bı 10 gündür hissediyrm ayırt edebiliyorum hani bağırsak mi bebek ki diye..hele iki gün oncesine kadar binkez elimin altına geldi bı iki kezde bariz tekme gibi biseydi ama çok sert değil tabi..bende seviniyrdm artık düzenli hissederim diye ama iki gündür biseyler oluyo ama ben anlamıyorum yada etmiyo hissedemiyoruz.. bekliyoruz bakalım günde bir kez hissetsem bu dönem için yeter bana ama istemekle olmuyo sanırımBence normal benim hissettiğim şey tekmeden ziyade bağırsak hareketi gibi sanki ama kasığımda oldugu için bebek olduğu belli oda saniyelik bişey zaten
Benimde öyle canım bi hissediyorum bi hissedemiyorum. Bak bugün uygulamada ne okudum:Kızlaaar bişey sorabilir miyim ? Özellikle haftası benden büyük olanlara ve bebilerini hissetmeye başlayanlara..benim ikinci gebelik bı süredir hissediyorm ben minik kipirtilari..ama dünden beri hissetmiyorum yaş dün tuhaf bı derinden dalgalanma hissi gibi biseyler vardı bugün o da yok..çikolata yedim sola yattım olede bişey olmadı..bu dönemlerde böle bı gün hissedip iki gün hissetmemek mümkün mü normal mi yani..taktım kafaya çok yaşamış olanlar anlatabilir mi
Kilonuz nasıl peki ben kiloluyum mesela kilomda hep göbek bölgemdedir malesef bu yüzden net hissetmiyorum diye düşünüyorum iyi düşün iyi olsun bence gayet iyidir annesi :)Ya ben bı 10 gündür hissediyrm ayırt edebiliyorum hani bağırsak mi bebek ki diye..hele iki gün oncesine kadar binkez elimin altına geldi bı iki kezde bariz tekme gibi biseydi ama çok sert değil tabi..bende seviniyrdm artık düzenli hissederim diye ama iki gündür biseyler oluyo ama ben anlamıyorum yada etmiyo hissedemiyoruz.. bekliyoruz bakalım günde bir kez hissetsem bu dönem için yeter bana ama istemekle olmuyo sanırım
Gece saatlerinde de biz hissedemiyoruz tabikiBenimde öyle canım bi hissediyorum bi hissedemiyorum. Bak bugün uygulamada ne okudum:
●Doktor kontrollerinizde sıklıkla bebeğinizi uyurken görebilirsiniz. Bunun nedeni, sizin gün içinde sürekli hareket halinde olmanız sebebiyle, bebeğinizin içinde bulunduğu amniyon sıvısının salınması ve dalgalanmasıdır. Bu hareketler bebeğinizi sakinleştirerek uykuya meyilini artırır.
●Bebeğinizin muhtemelen en hareketli olduğu dönem, ortamın sakin olduğu, kan basıncının ve tansiyonun düştüğü, dinlenmeye geçtiğiniz gece saatleridir. Ortamın sakinliğinden faydalanan bebeğiniz bu aşamada oynamanın tadını çıkarır.
Kesinlikle öyle, biraz yoruldum uzandım başladı pıtır pıtır vurmaya. Ayakta hareket ederken hiçbir şey yok amaBenimde öyle canım bi hissediyorum bi hissedemiyorum. Bak bugün uygulamada ne okudum:
●Doktor kontrollerinizde sıklıkla bebeğinizi uyurken görebilirsiniz. Bunun nedeni, sizin gün içinde sürekli hareket halinde olmanız sebebiyle, bebeğinizin içinde bulunduğu amniyon sıvısının salınması ve dalgalanmasıdır. Bu hareketler bebeğinizi sakinleştirerek uykuya meyilini artırır.
●Bebeğinizin muhtemelen en hareketli olduğu dönem, ortamın sakin olduğu, kan basıncının ve tansiyonun düştüğü, dinlenmeye geçtiğiniz gece saatleridir. Ortamın sakinliğinden faydalanan bebeğiniz bu aşamada oynamanın tadını çıkarır.
Benimde göbek bölgemde yagciklarim varKilonuz nasıl peki ben kiloluyum mesela kilomda hep göbek bölgemdedir malesef bu yüzden net hissetmiyorum diye düşünüyorum iyi düşün iyi olsun bence gayet iyidir annesi :)
Bende böyle bir şey almayı düşünüyorum buda çok güzelmiş favladım hemenKızlar dışarı çıkarken çantamıza koymak için böyle bir alt açma minderi sizce kullanışlı olur mu ne dersiniz ? Az yer kaplıyor mantıklı gibi geldi bana
Atölye Eda Alezli Alt Açma Minderi
Yaaaa haber verdiğin iyi oldu böylelikle bebeğime ilk defa bir şey almış oldum
İlk eşyası banyo seti oldu .. çok teşekkürler
Güzel günlerde kullanın kızlar inşallahBence yeter onlarda canim, kullan atta aliriz zaten minderlerin ustune senin de dedigin gibi ozaman yeterli olur gibi
Ay harikaymis canim gule gule kullan
Supersin canim saol bugun ebebekte sadece kuveti 230 tlydi :) hemen aliyorummmm :)
Gözün Aydın canım darısı bizlerin başına inşallahDün detaylı ultrason randevuma gittim. Her şey yolundaymış çok mutluyum. Oğlumuda beni yumruklarken izlemiş oldum çok tatlıydı.
Ağrılarım için şekeri kesersen pamuk gibi olursun dedi. Artık dikkat edeceğim, çok tüketiyorum sanırım.
Ayyy hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansınBugün Ebebeğe sadece uğrayacaktım kızlarGörünce dayanamadımmmm hele ki daha önce aldığım şeylerin fiyatları artmış olduğunu görünce beklemeden bunları da aldımm
Gule gule kullanin canim. Banyo termometresini gorunce oda termometresi de almam gerektigimi hatirladim.Bugün Ebebeğe sadece uğrayacaktım kızlarGörünce dayanamadımmmm hele ki daha önce aldığım şeylerin fiyatları artmış olduğunu görünce beklemeden bunları da aldımm
Benimde öyle canım bi hissediyorum bi hissedemiyorum. Bak bugün uygulamada ne okudum:
Kilonuz nasıl peki ben kiloluyum mesela kilomda hep göbek bölgemdedir malesef bu yüzden net hissetmiyorum diye düşünüyorum iyi düşün iyi olsun bence gayet iyidir annesi :)
Benimde göbek bölgemde yagciklarim varbundan da olabilir bak bide sanki yer değiştirmişte olabilir gibi ne bilim..çok dinlenen lazim..inşallah iyidir iyi düşünmeye çalışıyorum hep çok sağolasın
Saol caniimAyyy hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansınçok minnoşlar insan gerçekten görünce dayanamıyor ben internette dayanamıyorum bi de mağazaya gitsem neler olur acaba
Saol canim benimmGule gule kullanin canim. Banyo termometresini gorunce oda termometresi de almam gerektigimi hatirladim.
Amaaa ne kadar guzel bir anKızlar yazdıklarınızı okudum. Bende pıt pıt hissediyorum sanıyordum taaa ki dün geceye kadartam yatağa yattık telefona bakıyordum uygulamadan bebişimizle ilgili yazılar okuyordum bizimki yine uyuyo dedim eşime birden bi vurdu uyumuyorum der gibi sonra bi daha vurdu hemen eşimin elini getirdim karnıma bi daha vurdu o da hissetti. Ben ağladım baya duygulandım eşim bana güldü sonra 10 dk sonra falan tekrar eşim elini koydu sanki babasını hissetmiş gibi bi kere daha vurdu ben söylemeden eşim dedi vurdu diye gözleri parlıyodu çok duygusal bi andı benim için
Yazdıklarınıza bende ekleme yapmak istiyorum. Ben şuan 92 kiloyum 4 kilo aldım hepsi göbek ve göğüse gitti. Yağlardan dolayı geç hissederim ya da ben anlarım ama eşim hissetmez diye korkuyordum ama öyle olmadı çok şükür. Sizde içinizi ferah tutun bebişlerimiz artık büyüyor ve kendilerini hissettirmeye başlıyorlar. 5 aylık olduk bundan sonra bol bol tekme yumruk hissedicez gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?