2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba canım benimde ikinci gebeliğim bende bir süredir kasıklarımda hareketlerini hissediyorum ama çok düzenli değil bazen hiç hissetmiyorum bazen çok hissediyorum şuan daha çok küçükler bence normal
Normal dimi..ya ben hemen pimpirik modunu açtım işte çok erken hissetmenin zararları.. hareketleri kararlı olmadan farkedince böle oluyo..işte çok kendimi dinliyorum ben teşekkür ederim içimi rahatlattiniz inşallah öyledir

Annem 2 tane dikiyormuş alt açma minderi ama böyle katlanıp küçülen bişey daha almam gerekir mi bilemedim
Bence yeter onlarda canim, kullan atta aliriz zaten minderlerin ustune senin de dedigin gibi ozaman yeterli olur gibi

Ay harikaymis canim gule gule kullan
Supersin canim saol bugun ebebekte sadece kuveti 230 tlydi :) hemen aliyorummmm :)

Bugün Ebebeğe sadece uğrayacaktım kızlar Görünce dayanamadımmmm hele ki daha önce aldığım şeylerin fiyatları artmış olduğunu görünce beklemeden bunları da aldımm

Eklentiler

• 2C9F6279-1F26-4BE6-8BBE-20E06662C8C5.webp
    99 KB · Görüntüleme: 74
  • 189D6EA1-3C61-436C-A1A0-9AF3D58CE009.webp
    148,1 KB · Görüntüleme: 81
Bence normal benim hissettiğim şey tekmeden ziyade bağırsak hareketi gibi sanki ama kasığımda oldugu için bebek olduğu belli oda saniyelik bişey zaten

Bence normal benim hissettiğim şey tekmeden ziyade bağırsak hareketi gibi sanki ama kasığımda oldugu için bebek olduğu belli oda saniyelik bişey zaten
Ya ben bı 10 gündür hissediyrm ayırt edebiliyorum hani bağırsak mi bebek ki diye..hele iki gün oncesine kadar binkez elimin altına geldi bı iki kezde bariz tekme gibi biseydi ama çok sert değil tabi..bende seviniyrdm artık düzenli hissederim diye ama iki gündür biseyler oluyo ama ben anlamıyorum yada etmiyo hissedemiyoruz.. bekliyoruz bakalım günde bir kez hissetsem bu dönem için yeter bana ama istemekle olmuyo sanırım

Benimde öyle canım bi hissediyorum bi hissedemiyorum. Bak bugün uygulamada ne okudum:

●Doktor kontrollerinizde sıklıkla bebeğinizi uyurken görebilirsiniz. Bunun nedeni, sizin gün içinde sürekli hareket halinde olmanız sebebiyle, bebeğinizin içinde bulunduğu amniyon sıvısının salınması ve dalgalanmasıdır. Bu hareketler bebeğinizi sakinleştirerek uykuya meyilini artırır.
●Bebeğinizin muhtemelen en hareketli olduğu dönem, ortamın sakin olduğu, kan basıncının ve tansiyonun düştüğü, dinlenmeye geçtiğiniz gece saatleridir. Ortamın sakinliğinden faydalanan bebeğiniz bu aşamada oynamanın tadını çıkarır.

Kilonuz nasıl peki ben kiloluyum mesela kilomda hep göbek bölgemdedir malesef bu yüzden net hissetmiyorum diye düşünüyorum iyi düşün iyi olsun bence gayet iyidir annesi :)

Gece saatlerinde de biz hissedemiyoruz tabiki ay inşallah içim rahatladı..Dr kontrolune de daha 1 hafta vat insan merak ediyo tedirgin oluyo iste teşekkür ederim cevabınız icin

Kesinlikle öyle, biraz yoruldum uzandım başladı pıtır pıtır vurmaya. Ayakta hareket ederken hiçbir şey yok ama

Kilonuz nasıl peki ben kiloluyum mesela kilomda hep göbek bölgemdedir malesef bu yüzden net hissetmiyorum diye düşünüyorum iyi düşün iyi olsun bence gayet iyidir annesi :)
Benimde göbek bölgemde yagciklarim var bundan da olabilir bak bide sanki yer değiştirmişte olabilir gibi ne bilim..çok dinlenen lazim..inşallah iyidir iyi düşünmeye çalışıyorum hep çok sağolasın

Bende böyle bir şey almayı düşünüyorum buda çok güzelmiş favladım hemen Tek kullanımlıkta alıcam yanında tabi ama böyle bişeyde pratik olur diye düşünüyorum.

Yaaaa haber verdiğin iyi oldu böylelikle bebeğime ilk defa bir şey almış oldum
İlk eşyası banyo seti oldu .. çok teşekkürler

Bence yeter onlarda canim, kullan atta aliriz zaten minderlerin ustune senin de dedigin gibi ozaman yeterli olur gibi

Ay harikaymis canim gule gule kullan

Supersin canim saol bugun ebebekte sadece kuveti 230 tlydi :) hemen aliyorummmm :)
Güzel günlerde kullanın kızlar inşallah

Gözün Aydın canım darısı bizlerin başına inşallah

Bugün Ebebeğe sadece uğrayacaktım kızlar Görünce dayanamadımmmm hele ki daha önce aldığım şeylerin fiyatları artmış olduğunu görünce beklemeden bunları da aldımm
Ayyy hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın çok minnoşlar insan gerçekten görünce dayanamıyor ben internette dayanamıyorum bi de mağazaya gitsem neler olur acaba

Kızlar anakucağımız geldi kutu komple jelatin ile kaplı, hiç açılmamıştı.
Kurulumu çok kolay gerçekten. Tam yatış pozisyonu gayet iyi bence ilk aylar için. Sallanma hızı, müzik sesleri falan da gayet iyi. Uzaktan kumandalı olması hoş. Diğer fisher price taşınabilir gibi pratik olmasa da biryere kaldırılmak istendiğinde sökmeden katlanabiliyor.

Amaaa gel gelelim içime sinmeyen tek noktası sırt ayarı
Şimdi yarı oturur pozisyondayken sanki sırt kısmı çok kolay tam yatışa geçiyor gibi geldi. Yani çok kuvvet uygulmadan kademe değiştiriyor. Benim bastırmamla bebeğin ağırlığı farklı olur mu bilemedim. Sonuçta poposu da aşağı kuvvet uygulayacak. Eşim bebek onu nasıl ittirsin öyle senin gibi diyor ama bilemedim bir türlü. Hani o sırt ayarının bir düğmeye basarak yapılabiliyor olmasını tercih ederdim. Basmıyorken kilitli olurdu. Ama bunda dişler var. Ağırlık uyguluyorsun dişler arası geçiş yapıyor öne arkaya
Pazartesi bi buradaki ebebek e gideceğim. Varsa orada inceleyeceğim, soracağım. Varsa diğer fisher price taşınabilire de bakacağım. Yani şuan aradayım

Eklentiler

• 3E00FBC3-2F90-4DE2-8893-4FC6A12CF9BA.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 5178A987-FB34-4EF6-9E38-9F73774525EB.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 2A870727-6C7C-4EBB-A898-C1294DD1AD6D.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:

Benimde göbek bölgemde yagciklarim var bundan da olabilir bak bide sanki yer değiştirmişte olabilir gibi ne bilim..çok dinlenen lazim..inşallah iyidir iyi düşünmeye çalışıyorum hep çok sağolasın

Kızlar yazdıklarınızı okudum. Bende pıt pıt hissediyorum sanıyordum taaa ki dün geceye kadar tam yatağa yattık telefona bakıyordum uygulamadan bebişimizle ilgili yazılar okuyordum bizimki yine uyuyo dedim eşime birden bi vurdu uyumuyorum der gibi sonra bi daha vurdu hemen eşimin elini getirdim karnıma bi daha vurdu o da hissetti. Ben ağladım baya duygulandım eşim bana güldü sonra 10 dk sonra falan tekrar eşim elini koydu sanki babasını hissetmiş gibi bi kere daha vurdu ben söylemeden eşim dedi vurdu diye gözleri parlıyodu çok duygusal bi andı benim için
Yazdıklarınıza bende ekleme yapmak istiyorum. Ben şuan 92 kiloyum 4 kilo aldım hepsi göbek ve göğüse gitti. Yağlardan dolayı geç hissederim ya da ben anlarım ama eşim hissetmez diye korkuyordum ama öyle olmadı çok şükür. Sizde içinizi ferah tutun bebişlerimiz artık büyüyor ve kendilerini hissettirmeye başlıyorlar. 5 aylık olduk bundan sonra bol bol tekme yumruk hissedicez gibi

Ayyy hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın çok minnoşlar insan gerçekten görünce dayanamıyor ben internette dayanamıyorum bi de mağazaya gitsem neler olur acaba
Saol caniim Aman aman sen gitmesen mi
Gule gule kullanin canim. Banyo termometresini gorunce oda termometresi de almam gerektigimi hatirladim.
Saol canim benimm Evett onu bende alcam :)
Amaaa ne kadar guzel bir an Cok sevindim canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…