Canım dün annem bunları söyledi bana , yataşın müslinden battaniyeleriymiş. Mağazada kalitesine bakıp öyle sipariş verecekti ama ne yaptı bi sorayımKizlar yatas markasinin muslin bezlerinden kullanan veya goren oldu mu ? Acaba kalitesi nasildir. 35tl tanesi pamuklu 80×80olcusu var. Cok ince ve kalin istemiyorum. Yatas kalitesini biliyorum ama muslinleri nasildir bilemedim.
Bunu da gordum hatta 4 tane muslin 1 tane de bundan almayi dusunuyorum. English home dan battaniye pike aldim ama bundan da bi tane alayim dedim. Ama muslinlerin kalitesinden emin olamiyorum. Tülbent gibi incecik midir diye. bu gosterdiklerinin kalitesinden suphe duymuyorum cunku belli kaliteli bi pike.Canım dün annem bunları söyledi bana , yataşın müslinden battaniyeleriymiş. Mağazada kalitesine bakıp öyle sipariş verecekti ama ne yaptı bi sorayım
Bi tane sipariş verip bakmak daha iyi olur sanki gerçekten bazıları tülbent kadar incecik oluyor . Trendyolda şöyle müslin de gördüm yorumları falan cok güzel bu da seçenek olabilir yataşı beğenmezsen canımBunu da gordum hatta 4 tane muslin 1 tane de bundan almayi dusunuyorum. English home dan battaniye pike aldim ama bundan da bi tane alayim dedim. Ama muslinlerin kalitesinden emin olamiyorum. Tülbent gibi incecik midir diye. bu gosterdiklerinin kalitesinden suphe duymuyorum cunku belli kaliteli bi pike.
Yatasinkini aldim canim %15 ek indirimle tanesi 29a dusunce 4 tane muslin 1 tane de pike aldim.Bi tane sipariş verip bakmak daha iyi olur sanki gerçekten bazıları tülbent kadar incecik oluyor . Trendyolda şöyle müslin de gördüm yorumları falan cok güzel bu da seçenek olabilir yataşı beğenmezsen canım
candyron - 3
candyron - 3'lü Müslin Örtü Seti -%100 Doğal Pamuk - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hayırlı olsun canım çok iyi yapmışsın baya iyi oldu fiyatı . Ben de bakınıyorum şimdi emzirme yastığı sipariş ettim başka ne alabilirim acabaaYatasinkini aldim canim %15 ek indirimle tanesi 29a dusunce 4 tane muslin 1 tane de pike aldim.Ek indirim iyi oldu aslinda biraz daha bakinayim eksikleri tamamlayayim.
Hayırlı olsun canım umarım memnun kalırız, görünümleri çok şık gerçektenpembemanolya Senin onerdigin vose marka firca ve taraktan aldim. Kutusu ve bez cantasi da varmis. Bu tarz bez canta ve kutulari saklamayi cok severim Organizer gibi cekmece icinde kullaniyorum Bir de dayanamadim avent emzik aldim. Ama once memeye alistirip sonra biraz buyuyunce oyalanmasi icin emzik verecegim.
Aynen aynen baya yol katettik. Kozmetik urunler kaldi. Onlari da doguma yakin almak istiyorum cunku son kullanma tarihleri gecmesin. Zaten 1 sampuan bile uzun sure aylarca kullanilir. Kiyafet konusuna daha hic girmedim. Annemin yasadigi ulkede ocagin 2.haftasi baya ciddi indirimler oluyor. Hatta subat ayinda iyi markalarin bebek kiyafetleri 2 3 euroya dusuyo. O alacak ben de eksikleri buradan ekleme yaparim. Bir de sut sagma makinam eksik. Hep bebege bakiyoruz ama kendimize de emzirme sutyeni atleti lohusa kulodu falan almaliyiz.Hayırlı olsun canım umarım memnun kalırız, görünümleri çok şık gerçektendünden beri iyi yol kat ettik gerçekten epey eksik çıktı aradan
Ya onlar aklımda ama internetten sipariş vermekten çok korkuyorum onlarıAynen aynen baya yol katettik. Kozmetik urunler kaldi. Onlari da doguma yakin almak istiyorum cunku son kullanma tarihleri gecmesin. Zaten 1 sampuan bile uzun sure aylarca kullanilir. Kiyafet konusuna daha hic girmedim. Annemin yasadigi ulkede ocagin 2.haftasi baya ciddi indirimler oluyor. Hatta subat ayinda iyi markalarin bebek kiyafetleri 2 3 euroya dusuyo. O alacak ben de eksikleri buradan ekleme yaparim. Bir de sut sagma makinam eksik. Hep bebege bakiyoruz ama kendimize de emzirme sutyeni atleti lohusa kulodu falan almaliyiz.
Ben haftasonu lcw dream de bi emzirme atleti denedim xl bana suan tam oldu dusunYa onlar aklımda ama internetten sipariş vermekten çok korkuyorum onlarıgöğüsler 75ti benim şimdi kocaman oldular , bedenini nasıl ayarlıcam sütyende hiç bilmiyorum ,bi de doğuma kadar daha da büyürlerse kaç bedene sığıcağımı da kestiremiyorum tam bir muamma o konu
Annemlerde onunla da yikadigimiz olduay dümdüz leğen alasım geliyor en dayanıklısı o yıllarca bişey olmuyor
Bence file hic kullanışlı değil bebek suyun içinde daha rahat ediyor ben iki kizimda da kuvet icine yerleştirilen sungerlerden kullandim, bas kismi yuksek oluyor yatak gibi, bebek hem suyu hissediyor, biraz büyüyünce el ayak çarpıyor hoşuna gidiyor, durulanacagi zaman kaldırıp temiz su ile duruluyorduk. Bence böyle deneyebilirsinizHangi cocuk kuvet icinde olmayi sevmez kiya buna file takinca zorlaniyor. Fileyi cikarinca o catlak kapaniyor. O yuzden esim diyor ki ben orasini tamir ederim fileyi de pek takmayalim. Neyse an itibariyle dolar 12 kusur, euro 14 kusur oldu. 230 tl ye almistim. Sanirim artik daha uygunu gectim bu fiyata bile bulamam kurlar bu haldeyken
Yaa üzüldüm canım haber veririm ama benimde hala kargoya verilmedi sen hangi ildesin benimki gelmeyecek gibiHepsiburada'dan cumartesi aksam verdigim siparis babyjem katlananir kuvet bugun cok hizli sekilde elime ulasti. Gerci bu kadar hizli ulastirmaya ugrasmasalarmis daha iyiymis. Cunku iki tarafi catlamis ama genel olarak kuvet cok kaliteli. Degisim yapmak istedim stokta yok para iadesi yapabiliriz dediler, iade islemleri de 1 ayi bulurmus. Esime kalsa bu sekilde kullaniriz. Cunku ust kisimda catlama oldugu icin akitma sorunu yasamayiz diyor. Iade etsen 230liraya tekrar bu tarz bi urun alabilecek miyiz hayir diyo. Ben catlak yerlerini tamir ederim diyo. Off napicam bilemedim. Ben ve oglum baya uzulduk babamiz bisey olmaz diyorSizin oneriniz nedir ?
Devitamini sen de ayni yerden almistin eline ulasinca haber verir misin ? Umarim seninkinde bi sorun cikmaz canim.
Bencede suan icin pahali bir biberon almaya gerek yok, wee baby bile is görürÖyleymiş canım. Şuan için askıya aldım biberon alışverişini. Doğum zamanı düşüneceğim tekrar
O kadar para verip de sevmezse üzülürüm gerçekten
dediğin gibi tekli gitmek daha iyi sanırım
Ekteki sunger gibi dimi ? Bana da cok mantikli geldi acikcasi almayi dusunuyorum. Cok daha konforlu duruyor.Bence file hic kullanışlı değil bebek suyun içinde daha rahat ediyor ben iki kizimda da kuvet icine yerleştirilen sungerlerden kullandim, bas kismi yuksek oluyor yatak gibi, bebek hem suyu hissediyor, biraz büyüyünce el ayak çarpıyor hoşuna gidiyor, durulanacagi zaman kaldırıp temiz su ile duruluyorduk. Bence böyle deneyebilirsiniz
Aman bosver canim gec olsun guc olmasin. Ben izmirdeyim. Kargo ankaradan geldi. P.tesi oradan yola cikti bugun elime ulasti. Keske gec gelseymis ama saglam gelseymis.Yaa üzüldüm canım haber veririm ama benimde hala kargoya verilmedi sen hangi ildesin benimki gelmeyecek gibi
Keşke kalıpları dar yapmasalar bu kadar insanın morali bozuluyor gerçekten . Suwen in de kalıpları ve kalitesi epey övülüyor emzirme sutyeni ve atletlerinde . Şu an indirimde olsa da ben sanırım son aylarda alıcam gittikçe başkalaşım geçiriyor göğüslerim çünküBen haftasonu lcw dream de bi emzirme atleti denedim xl bana suan tam oldu dusunbi an moralim bozuldu hayir xl yani bu ben s-m giyerim, hala mevcut atlet ic camasir taytlarim uzerime oluyor dedim. Satici kaliplari dar dedi. E simdi son aylarda ne olacagimi da bilmiyorum o yuzden dedigin gibi deneyerek son aylarda almak daha mantikli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?