2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar yatas markasinin muslin bezlerinden kullanan veya goren oldu mu ? Acaba kalitesi nasildir. 35tl tanesi pamuklu 80×80olcusu var. Cok ince ve kalin istemiyorum. Yatas kalitesini biliyorum ama muslinleri nasildir bilemedim.

Kizlar yatas markasinin muslin bezlerinden kullanan veya goren oldu mu ? Acaba kalitesi nasildir. 35tl tanesi pamuklu 80×80olcusu var. Cok ince ve kalin istemiyorum. Yatas kalitesini biliyorum ama muslinleri nasildir bilemedim.
Canım dün annem bunları söyledi bana , yataşın müslinden battaniyeleriymiş. Mağazada kalitesine bakıp öyle sipariş verecekti ama ne yaptı bi sorayım

Eklentiler

• B979246D-A3D6-4E1F-8D92-3327F8490EB0.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 80
  • 559E99DC-18D5-4F04-A1D5-D428B13FA112.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 72
Canım dün annem bunları söyledi bana , yataşın müslinden battaniyeleriymiş. Mağazada kalitesine bakıp öyle sipariş verecekti ama ne yaptı bi sorayım
Bunu da gordum hatta 4 tane muslin 1 tane de bundan almayi dusunuyorum. English home dan battaniye pike aldim ama bundan da bi tane alayim dedim. Ama muslinlerin kalitesinden emin olamiyorum. Tülbent gibi incecik midir diye. bu gosterdiklerinin kalitesinden suphe duymuyorum cunku belli kaliteli bi pike.

Bi tane sipariş verip bakmak daha iyi olur sanki gerçekten bazıları tülbent kadar incecik oluyor . Trendyolda şöyle müslin de gördüm yorumları falan cok güzel bu da seçenek olabilir yataşı beğenmezsen canım

Kızlar hepsiburadada gece 12 ye kadar , tüm indirimlere ek sepette %15 indirim varmış haberiniz olsun

Yatasinkini aldim canim %15 ek indirimle tanesi 29a dusunce 4 tane muslin 1 tane de pike aldim. Ek indirim iyi oldu aslinda biraz daha bakinayim eksikleri tamamlayayim.

Eklentiler

• Screenshot_20211123-182049_Hepsiburada.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar uzun zamandır bu yastığın peşindeydim trendyolda 250 lira civarıydı fiyatı . Instagramda bebeimgeliyor sayfasında görmüştüm çok hoşuma gitmişti . Hepsiburada da indirimde görünce sipariş verdim size de fikir olur belki Emzirme yastığı çok faydalıymış yeni anne olmuş herkes öneriyor çok rahatlık sağlıyormuş

Eklentiler

• 874F6CFA-4DDF-41F9-9A0F-9322EF41DBF1.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 79
Yatasinkini aldim canim %15 ek indirimle tanesi 29a dusunce 4 tane muslin 1 tane de pike aldim. Ek indirim iyi oldu aslinda biraz daha bakinayim eksikleri tamamlayayim.
Hayırlı olsun canım çok iyi yapmışsın baya iyi oldu fiyatı . Ben de bakınıyorum şimdi emzirme yastığı sipariş ettim başka ne alabilirim acabaa

pembemanolya Senin onerdigin vose marka firca ve taraktan aldim. Kutusu ve bez cantasi da varmis. Bu tarz bez canta ve kutulari saklamayi cok severim Organizer gibi cekmece icinde kullaniyorum Bir de dayanamadim avent emzik aldim. Ama once memeye alistirip sonra biraz buyuyunce oyalanmasi icin emzik verecegim.

Hayırlı olsun canım umarım memnun kalırız, görünümleri çok şık gerçekten dünden beri iyi yol kat ettik gerçekten epey eksik çıktı aradan

Hayırlı olsun canım umarım memnun kalırız, görünümleri çok şık gerçekten dünden beri iyi yol kat ettik gerçekten epey eksik çıktı aradan
Aynen aynen baya yol katettik. Kozmetik urunler kaldi. Onlari da doguma yakin almak istiyorum cunku son kullanma tarihleri gecmesin. Zaten 1 sampuan bile uzun sure aylarca kullanilir. Kiyafet konusuna daha hic girmedim. Annemin yasadigi ulkede ocagin 2.haftasi baya ciddi indirimler oluyor. Hatta subat ayinda iyi markalarin bebek kiyafetleri 2 3 euroya dusuyo. O alacak ben de eksikleri buradan ekleme yaparim. Bir de sut sagma makinam eksik. Hep bebege bakiyoruz ama kendimize de emzirme sutyeni atleti lohusa kulodu falan almaliyiz.

Ya onlar aklımda ama internetten sipariş vermekten çok korkuyorum onları göğüsler 75ti benim şimdi kocaman oldular , bedenini nasıl ayarlıcam sütyende hiç bilmiyorum ,bi de doğuma kadar daha da büyürlerse kaç bedene sığıcağımı da kestiremiyorum tam bir muamma o konu

Ben haftasonu lcw dream de bi emzirme atleti denedim xl bana suan tam oldu dusun bi an moralim bozuldu hayir xl yani bu ben s-m giyerim, hala mevcut atlet ic camasir taytlarim uzerime oluyor dedim. Satici kaliplari dar dedi. E simdi son aylarda ne olacagimi da bilmiyorum o yuzden dedigin gibi deneyerek son aylarda almak daha mantikli.

Bence file hic kullanışlı değil bebek suyun içinde daha rahat ediyor ben iki kizimda da kuvet icine yerleştirilen sungerlerden kullandim, bas kismi yuksek oluyor yatak gibi, bebek hem suyu hissediyor, biraz büyüyünce el ayak çarpıyor hoşuna gidiyor, durulanacagi zaman kaldırıp temiz su ile duruluyorduk. Bence böyle deneyebilirsiniz

Yaa üzüldüm canım haber veririm ama benimde hala kargoya verilmedi sen hangi ildesin benimki gelmeyecek gibi

Bencede suan icin pahali bir biberon almaya gerek yok, wee baby bile is görür

Ekteki sunger gibi dimi ? Bana da cok mantikli geldi acikcasi almayi dusunuyorum. Cok daha konforlu duruyor.

Eklentiler

• 20211123_205052.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 55
Yaa üzüldüm canım haber veririm ama benimde hala kargoya verilmedi sen hangi ildesin benimki gelmeyecek gibi
Aman bosver canim gec olsun guc olmasin. Ben izmirdeyim. Kargo ankaradan geldi. P.tesi oradan yola cikti bugun elime ulasti. Keske gec gelseymis ama saglam gelseymis.

Keşke kalıpları dar yapmasalar bu kadar insanın morali bozuluyor gerçekten . Suwen in de kalıpları ve kalitesi epey övülüyor emzirme sutyeni ve atletlerinde . Şu an indirimde olsa da ben sanırım son aylarda alıcam gittikçe başkalaşım geçiriyor göğüslerim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…