2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu emzik olayı tam şans işi gerçekten , ben dün Philips avent in 2 li emziğini aldım tanesi 37 liraya geldi . Şimdi şunu da almayı düşünüyorum elimde farklı bulunsun diye bi de görünüşü çok tatlı geldi. Belki birini tutar da sevindirir annesini

Eklentiler

• ADCA7BEB-5990-45EF-B59E-E30D6ACF7A52.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 74
Hic bi iade 1 ay kadar surmuyor aslinda kargoya verince 2 -3 gun içinde halloluyor, normal fiyatı ne kadar daha fazla bilemiyorum ama almışken sağlam olani almak mantikli, bu resmen defolu oluyor o zaman indirim yapsınlar yari fiyatına versinler, mağazada olsa imkanı yok ayni fiyata satamazlardi, bu sekilde insanlar uğraşmaz iadeyle diye bilincli gönderilen urunler oluyor gercekten, bence geri verin mutlaka yine indirim olur

Müşteri hizmetlerindeki beyefendi keşke çatlak ürün göndermenin ne kadar yanlış olduğunun da bilincinde olsa Kullanımı açısından herhangi bir sıkıntısı yoksa bence hiç uğraşmayın canım , zaten birkaç ay kullanacak . Yeğenimi biz birkaç ay küvetinde yıkadık , oturmaya başlayınca banyoda annesi yıkıyordu onu kucağına oturtturup daha pratik oluyordu . Hiç canını sıkma bence

Ben 15 yasindayken kardesim dogdu. Cocuk kesinlikle ne biberon ne emzik almadi. Annem ilk 6 ay idare etti ama sonrasinda artik kiziyodu emzik almiyo diye yani cidden bazi bebekler sevmiyebiliyor. Bir arkadaaim da gitti en kaliteli pahali markalari aldi. Cocuk 15 liraligi sevdi Arkadasim sinirlenmisti bosuna mi o kadar para verdim ruhu fakir oglum benim diyodu

Çok şükür toparlanmana çok sevindim Evet ben de hissetmeye başladım artık canım pıtır pıtır bi hareketlenmelerimiz var
Oy yerim onu ben
Haklisin valla canim ama gorunce dayanamadim, daha almicam

Ayy çok sekermis gercekten bayiliyorum bende emziklere en çok parayı avente vermiştim ağzına sürmedi oyuncak olduk bebeklerine insan bu umut herseyi deniyor iste suavinex markasininda cok tatli emzik ve biberonlari var

Kasim indirimlerinden dolayi cok yogunluk varmis 1 ayi bulabilirmis Ben de senin gibi dusunuyorum ya da fazlasini verir saglamini alirim esime kalsa bu bile gereksizmis. Ilk dogdugunda kullanilir ama sonrasinda bunda yikamak sacma olurmus. Sanki kac cocuk buyutmus gibi konusuyor Kac ay bebek kuvetinde yikadin sen canim ?

İlk kizimi genelde akşamları esim uyutuyordu ağzına emzigi vere vere alıştırdı ama tabi 6.ayinda ne buyuk bir mutluluktu bizim, cok ağlayan bir bebekte çünkü emzik bizim için susturucuydu, kolik bebekler için şart diğer kizim daha erken aldi ama cok düşkün olmadi uyurken bi emiyor uykuya dalınca atiyor ağızdan evt bunu yaşayan cok insan var avent emzik ve biberon sevmeyip, wee baby i cok sevmisti kizim insan en çok avente verdiği paraya aciyor bende kac tane emzik ve biberon almistim, biberonlari basta sevmedi daha sonra su içmek için kullandi bizim kurtaricimiz mamajoo oldu, cok seviyorum bu markayı hastane çantasına önlem amaçlı wee baby cam biberon bi tane alınsa bile yeter en kolay ondan içmek oluyor tabi yavas akıtan seçmek lazım, daha sonra da gerekirse alınır

kizim suan 17 aylik hala kuvetinde yıkanıyor cok seviyor icinde oynamayı, ablasi 6 yasinda o bile kullaniyor bazen, oyun oynamak istediğinde, o yuzden sağlam olması uzun vadede gerekli bence, birde ben katlanır camasir sepeti almistim markasi vip ahmetti sanirim, kizim oyun için icine girmek istedi hemen katlandı acaba sizin bu kuvetler nasil bebek mesela 6. Ayinda oturmaya basliyor ona yaslanip yanlarını tutabilir mi? Hemen katlanırsa kullanışlı olmaz, bi deneseniz iyi olur

ay dümdüz leğen alasım geliyor en dayanıklısı o yıllarca bişey olmuyor

Hangi cocuk kuvet icinde olmayi sevmez ki ya buna file takinca zorlaniyor. Fileyi cikarinca o catlak kapaniyor. O yuzden esim diyor ki ben orasini tamir ederim fileyi de pek takmayalim. Neyse an itibariyle dolar 12 kusur, euro 14 kusur oldu. 230 tl ye almistim. Sanirim artik daha uygunu gectim bu fiyata bile bulamam kurlar bu haldeyken

O Obayram bundan almaya karar verdim bugün bi araştırdım gezindim en mantıklısı bu geldi. Sen biberon almıcaksın galiba ama alacağın vakit aklında olsun , göğüs pompasına uyumlu ve üst kapağını çıkarıp uç kısmını takınca 4 ü de biberon oluyor . Pompadan sütü sağdın ister kapağını kapat sakla, ister ucunu tak biberon olsun kullanımı kolay geldi bana

Eklentiler

• 2D964CCA-5564-4A00-AE6C-D4A1A2D38324.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 68
Öyleymiş canım. Şuan için askıya aldım biberon alışverişini. Doğum zamanı düşüneceğim tekrar
O kadar para verip de sevmezse üzülürüm gerçekten
dediğin gibi tekli gitmek daha iyi sanırım

Canım ben beşiği trendyol heynerden aldım yataklı tekerlekli olanı. Eşimle monte ettik kolayca. Gayet güzel sağlam geldi. Daha önce paylaştım ama belki görmemişsindir diye resim ekliyorum yine
Çok güzelmiş beşiğiniz canım güle güle kullanın. Gayet de kullanışlı duruyor

Süt sağmak için bir manuel bir de elektrikli almak gerekir acaba? Baktım siz de 2 tane almışsınız fikrinizi merak ettim

Biz de esimle herkes gibi piyasanin giderek kotuye giden durumundan dolayi bebek odamizi aldik cilekten aldik ve sahibi her pazartesi zam geldigini soyledi. Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin de maddi kismi bir sekilde halloluyor iste, ama cok kotu bir doneme denk geldik kizlar.

Şuan için almicam ama doğum zamanı bakacağım tekrar duruma
Ama bu da mantıklı bir opsiyonmuş gerçekten ne kadar çok seçenek var herşeyde ya

Şuan için almicam ama doğum zamanı bakacağım tekrar duruma
Ama bu da mantıklı bir opsiyonmuş gerçekten ne kadar çok seçenek var herşeyde ya
Derya deniz gerçekten biz kendimiz için mantıklı olanları bulalım da her seçeneği test etmemiz pek mümkün değil zaten , insallah aldıklarımızdan da memnun kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…