- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Bu emzik olayı tam şans işi gerçekten , ben dün Philips avent in 2 li emziğini aldım tanesi 37 liraya geldi . Şimdi şunu da almayı düşünüyorum elimde farklı bulunsun diye bi de görünüşü çok tatlı geldi. Belki birini tutar da sevindirir annesiniBenim kizim aventi pek sevmemisti, 4 5 farkli marka biberon denedim, mamajoo dan cok memnun kaldım ve wee baby. Emzikte oyle bebek sevmeyince sevmiyor, ilk kizim 6 aylikken alisti emzige cok buyuk kurtarıcı oldu bizim için abartmıyorum 100 emzik almışızdir toplamda 3 yasina kadar, boynunda 3 tane ile gezerdiilk alistigi sevdigi chicco oldu. O yuzden setler halinde değilde deneme amaçlı yada evde bulunsun diye almak lazım biberon yada emzigi, belki hiç gerek kalmaz yada sevmez belli olmuyor
Hic bi iade 1 ay kadar surmuyor aslinda kargoya verince 2 -3 gun içinde halloluyor, normal fiyatı ne kadar daha fazla bilemiyorum ama almışken sağlam olani almak mantikli, bu resmen defolu oluyor o zaman indirim yapsınlar yari fiyatına versinler, mağazada olsa imkanı yok ayni fiyata satamazlardi, bu sekilde insanlar uğraşmaz iadeyle diye bilincli gönderilen urunler oluyor gercekten, bence geri verin mutlaka yine indirim olurHepsiburada'dan cumartesi aksam verdigim siparis babyjem katlananir kuvet bugun cok hizli sekilde elime ulasti. Gerci bu kadar hizli ulastirmaya ugrasmasalarmis daha iyiymis. Cunku iki tarafi catlamis ama genel olarak kuvet cok kaliteli. Degisim yapmak istedim stokta yok para iadesi yapabiliriz dediler, iade islemleri de 1 ayi bulurmus. Esime kalsa bu sekilde kullaniriz. Cunku ust kisimda catlama oldugu icin akitma sorunu yasamayiz diyor. Iade etsen 230liraya tekrar bu tarz bi urun alabilecek miyiz hayir diyo. Ben catlak yerlerini tamir ederim diyo. Off napicam bilemedim. Ben ve oglum baya uzulduk babamiz bisey olmaz diyorSizin oneriniz nedir ?
@Brokilo sen de ayni yerden almistin eline ulasinca haber verir misin ? Umarim seninkinde bi sorun cikmaz canim.
Müşteri hizmetlerindeki beyefendi keşke çatlak ürün göndermenin ne kadar yanlış olduğunun da bilincinde olsaMusteri hizmetlerindeki adam dedi ki degisim icin talepte bulunurken orada stokta olup olmadigi cikar. Baktim stokta yok yaziyordu. Dedim birkac gun bekliyim belki stok guncellenir, siz bilirsiniz ama zaman gecerse kullanici hatasi olarak degerlendirme yapabilir hepsiburada. Yani ya iade ya da bu sekilde kullanicam. Filesini takinca catlagi farkettik. Esim diyoki file kenarlari zorluyor. Fileyi cikarinca yine catlak daha az gorunuyor. Sunger gibi bisey de alabiliriz bu sekilde zorlayacaksa. Bilemedim artik.
Ben 15 yasindayken kardesim dogdu. Cocuk kesinlikle ne biberon ne emzik almadi. Annem ilk 6 ay idare etti ama sonrasinda artik kiziyodu emzik almiyo diyeBenim kizim aventi pek sevmemisti, 4 5 farkli marka biberon denedim, mamajoo dan cok memnun kaldım ve wee baby. Emzikte oyle bebek sevmeyince sevmiyor, ilk kizim 6 aylikken alisti emzige cok buyuk kurtarıcı oldu bizim için abartmıyorum 100 emzik almışızdir toplamda 3 yasina kadar, boynunda 3 tane ile gezerdiilk alistigi sevdigi chicco oldu. O yuzden setler halinde değilde deneme amaçlı yada evde bulunsun diye almak lazım biberon yada emzigi, belki hiç gerek kalmaz yada sevmez belli olmuyor
Oy yerim onu benÇok şükür toparlanmana çok sevindimEvet ben de hissetmeye başladım artık canım pıtır pıtır bi hareketlenmelerimiz var
Haklisin valla canim ama gorunce dayanamadim, daha almicamGule gule kullan canim ama ayakkabi almak cok riskli birsey ben ve ablamda aldığımız cogu ayakkabıyı giydiremedik, tombis ayaklarına olmadılar cunkuuyguna alalim diye düşünüyoruz ama sonra daha pahalıya cikiyor
Ayy çok sekermis gercekten bayiliyorum bende emziklereBu emzik olayı tam şans işi gerçekten , ben dün Philips avent in 2 li emziğini aldım tanesi 37 liraya geldi . Şimdi şunu da almayı düşünüyorum elimde farklı bulunsun diye bi de görünüşü çok tatlı geldi. Belki birini tutar da sevindirir annesini
Kasim indirimlerinden dolayi cok yogunluk varmis 1 ayi bulabilirmisHic bi iade 1 ay kadar surmuyor aslinda kargoya verince 2 -3 gun içinde halloluyor, normal fiyatı ne kadar daha fazla bilemiyorum ama almışken sağlam olani almak mantikli, bu resmen defolu oluyor o zaman indirim yapsınlar yari fiyatına versinler, mağazada olsa imkanı yok ayni fiyata satamazlardi, bu sekilde insanlar uğraşmaz iadeyle diye bilincli gönderilen urunler oluyor gercekten, bence geri verin mutlaka yine indirim olur
İlk kizimi genelde akşamları esim uyutuyordu ağzına emzigi vere vere alıştırdı ama tabi 6.ayinda ne buyuk bir mutluluktu bizim, cok ağlayan bir bebekte çünkü emzik bizim için susturucuydu, kolik bebekler için şartBen 15 yasindayken kardesim dogdu. Cocuk kesinlikle ne biberon ne emzik almadi. Annem ilk 6 ay idare etti ama sonrasinda artik kiziyodu emzik almiyo diyeyani cidden bazi bebekler sevmiyebiliyor. Bir arkadaaim da gitti en kaliteli pahali markalari aldi. Cocuk 15 liraligi sevdi Arkadasim sinirlenmisti bosuna mi o kadar para verdim ruhu fakir oglum benim diyodu
kizim suan 17 aylik hala kuvetinde yıkanıyorKasim indirimlerinden dolayi cok yogunluk varmis 1 ayi bulabilirmisBen de senin gibi dusunuyorum ya da fazlasini verir saglamini alirim esime kalsa bu bile gereksizmis. Ilk dogdugunda kullanilir ama sonrasinda bunda yikamak sacma olurmus. Sanki kac cocuk buyutmus gibi konusuyor Kac ay bebek kuvetinde yikadin sen canim ?
Insallah olur ve saglikla giyer canimOy yerim onu ben
Haklisin valla canim ama gorunce dayanamadim, daha almicam
ay dümdüz leğen alasım geliyor en dayanıklısı o yıllarca bişey olmuyorkizim suan 17 aylik hala kuvetinde yıkanıyorcok seviyor icinde oynamayı, ablasi 6 yasinda o bile kullaniyor bazen, oyun oynamak istediğinde, o yuzden sağlam olması uzun vadede gerekli bence, birde ben katlanır camasir sepeti almistim markasi vip ahmetti sanirim, kizim oyun için icine girmek istedi hemen katlandı acaba sizin bu kuvetler nasil bebek mesela 6. Ayinda oturmaya basliyor ona yaslanip yanlarını tutabilir mi? Hemen katlanırsa kullanışlı olmaz, bi deneseniz iyi olur
Hangi cocuk kuvet icinde olmayi sevmez kikizim suan 17 aylik hala kuvetinde yıkanıyorcok seviyor icinde oynamayı, ablasi 6 yasinda o bile kullaniyor bazen, oyun oynamak istediğinde, o yuzden sağlam olması uzun vadede gerekli bence, birde ben katlanır camasir sepeti almistim markasi vip ahmetti sanirim, kizim oyun için icine girmek istedi hemen katlandı acaba sizin bu kuvetler nasil bebek mesela 6. Ayinda oturmaya basliyor ona yaslanip yanlarını tutabilir mi? Hemen katlanırsa kullanışlı olmaz, bi deneseniz iyi olur
Öyleymiş canım. Şuan için askıya aldım biberon alışverişini. Doğum zamanı düşüneceğim tekrarCanim ben kızımda kullanmistim manuel pompasını almıştım içinden küçük biberon çıkıyor sonrasında birde büyük aldım ikisi beni gayet idare etti fikir olsun eğer pompada almayı düşünüyorsan içinden biberin cikiyor
O kadar para verip de sevmezse üzülürüm gerçektenBenim kizim aventi pek sevmemisti, 4 5 farkli marka biberon denedim, mamajoo dan cok memnun kaldım ve wee baby. Emzikte oyle bebek sevmeyince sevmiyor, ilk kizim 6 aylikken alisti emzige cok buyuk kurtarıcı oldu bizim için abartmıyorum 100 emzik almışızdir toplamda 3 yasina kadar, boynunda 3 tane ile gezerdiilk alistigi sevdigi chicco oldu. O yuzden setler halinde değilde deneme amaçlı yada evde bulunsun diye almak lazım biberon yada emzigi, belki hiç gerek kalmaz yada sevmez belli olmuyor
Çok güzelmiş beşiğiniz canımCanım ben beşiği trendyol heynerden aldım yataklı tekerlekli olanı. Eşimle monte ettik kolayca. Gayet güzel sağlam geldi. Daha önce paylaştım ama belki görmemişsindir diye resim ekliyorum yine
Nerden aldınız beşiği ve diğerini
Süt sağmak için bir manuel bir de elektrikli almak gerekir acaba? Baktım siz de 2 tane almışsınız fikrinizi merak ettimKızlar dolar euro yükseldikçe beni de sardı bir korku vallaBen de aşağıdakileri aldım şimdi. Hepsiburada’da anne bebek ürünlerinde 500₺ ye 50₺ indirim de varmış. Göğüs pedini ekledim ben de indirimden faydalanayım diye
Sizlerin de bilgisi olsun
Şuan için almicam ama doğum zamanı bakacağım tekrar durumaO Obayram bundan almaya karar verdim bugün bi araştırdım gezindim en mantıklısı bu geldi. Sen biberon almıcaksın galiba ama alacağın vakit aklında olsun , göğüs pompasına uyumlu ve üst kapağını çıkarıp uç kısmını takınca 4 ü de biberon oluyor . Pompadan sütü sağdın ister kapağını kapat sakla, ister ucunu tak biberon olsun kullanımı kolay geldi bana
Derya deniz gerçektenŞuan için almicam ama doğum zamanı bakacağım tekrar duruma
Ama bu da mantıklı bir opsiyonmuş gerçektenne kadar çok seçenek var herşeyde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?