2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Maşallah ne güzel canım senin haftan da büyük tekmeleri hissedersin artık..bizimkiler seyirme ittirme gibi hareketler henüz.onlarda rahim duvarına çarparsa.hayirlisiyla biz de görelim o haftaları inşallah

Nerde girdiniz acaba? Memnun kaldınız mı? Fiyat nasıldı? Ayyy ba-yı-la-za-yimmmm artık ultrason araştırması yapmaktan

Gözün Aydın canım darısı bizlerin başına inşallah
Aminn inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Nerde girdiniz acaba? Memnun kaldınız mı? Fiyat nasıldı? Ayyy ba-yı-la-za-yimmmm artık ultrason araştırması yapmaktan
İstanbuldayım ben, Zeki Şahinoğlu’nun kendi muayenehanesine gittim. Çok memnun kaldım gerçekten. Fiyat 600 tl

Amaaa ne kadar guzel bir an Cok sevindim canimm
Sağol canım inşallah sizde yaşarsınız o anı çok duygusal
Maşallah ne güzel canım senin haftan da büyük tekmeleri hissedersin artık..bizimkiler seyirme ittirme gibi hareketler henüz.onlarda rahim duvarına çarparsa.hayirlisiyla biz de görelim o haftaları inşallah
Evet canım burda en ileri haftalardanım sanırım 1 nisan mart sonu gibi bizim tahmini doğum doktorumda 21 haftadan sonra net hissetmeye başlarsın demişti. 18-19da sadece pıt pıt ediyordu ya da ağırlığını sağa sola kaydığını anlıyordum. Çok şükür 5 ayı doldurduk. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Tek kullanımlık olandan alıcam o ayrı ama bunun rengini falan pratik oluşunu sevmiştim
Bundan da al cok sevimli görünüyor. Ben sizleri takip ediyorum. 7. Ayda bende alisverise başlayacağım
Bu alt açma bezlerinin hastalar içinde kullanılan var onlar boyut olarak daha büyük aklınızda olsun. Medikalcilerde de bulabiliyorsunuz.
Bazı bebeklerin poposu hassas olur hangi ıslak mendili kullansanız da çocuk pişik olur. Su ve pamukla temizlemek gerekir. Makyaj temizleme pamuğu gibi bebek poposu temizleme pamuklara vardır. Şekli dikdörtgen oluyor.
Gayet normal bazen hissedemezsin ay olarak küçükler zaman ilerledikçe daha da çok hissedeceğiz

Amiin canım inşallah..benimde Mayıs gosteriyo ama sezaryen olduğu için Nisan ortası büyük ihtimalle..ben iki hafta önce falan hissettim hafiften benim ikinci gebelik..iki üç gundurde bariz hissediyordum bir iki gündür pek sessiz..demin uzandım düz sol karnıma dogru iki kere ittirdi oydu herhalde nebilim artık hiç emin olamıyorum bariz tekme olmadan

İnsalalh inşallah bir an önce buyusunlerde hissedelm

2. Hamilelikte daha erken hissedilir diyorlar zaten. Benimki de az önce 2 kere vurdu yine çok hoşuma gidiyo ya hep bugünleri bekledim nasıl bir his diye çok güzelmiş

Kızlar herkes alışveriş modundayken sorayım kaç tane kaçar ml lik biberon almayı düşünüyorsunuz?

kizlar merhaba, bir suredir girememistim, soyle bir bakindim ama bulamadim :) sut sagma makinesi/pompasi konusunu ne yaptiniz? medela/spectra/lansinoh.. secenekler var ve asiri kararsiz kaldim indirim falan olur diye alsam iyi olacak diyorum :)
Merhaba canimm, ben lansinoh ciftli aldim. Cok yorum okudum hepsinde iyi kotu yorumlar var. Lansinoh yorumlari digerlerine gore daha iyiydi. Ciftli olmasini zamandan tasarruf acisindan istedim calistigim zamanlar cok lazim olacak diye dusunuyorum. Calismasam muhtemelen tekli alirdim. Avent de iyiymis ama dedigim gibi tekli oldugu icin tercih etmedim. Bende durumlar boyle

Kizlar birkac kisi bebis hareketlerini sormustu sanirim. Benimki ultrasona gore bir hafta onden gidiyor. Ben hafif kipirti falan degil tekme hissediyorum resmen. Ilk hissettigimde 15 haftalikti. Cok guzel bir duygu, yasamayanlar uzulmeyin cok az kaldi yasayacaksiniz siz de bence ben asiri zayif hamile kaldigim icin erken hissettim, bir de buyumesi bir hafta onden gittigi icin ve erkek oldugu icin olabilir

Kaç dakika sürdü acaba. Bende İstanbuldayım hangi semtte muayenehanesi. Birde cd ve renkli çıktı veriyormu
Kadıköy’de Feneryolu tarafında canım. 30-35 dk sürdü muayene, her şeye baktı. Cd yok, mail olarak atıyor. Bütün organların ultrason görüntülerini, renkli görüntü aldığı videoları ve renkli fotoyu anında gönderdi, 50 tane resim geldi bana. Birde renkli görüntünün fotoğraf çıktısını verdi

Teşekkür ediyorum canım bilgiler için. Ne kadar zaman önce randevu almak gerekiyor.

Tahmini ne kadar sürdü muayene. Bende pazartesi günü gideceğim merak ediyorum oğlumu. İnşallah sonuçlar güzel çıkar hepimizin

Teşekkür ediyorum canım bilgiler için. Ne kadar zaman önce randevu almak gerekiyor.
Rica ederimm Ben 3 hafta önceden falan almıştım canım.

Tahmini ne kadar sürdü muayene. Bende pazartesi günü gideceğim merak ediyorum oğlumu. İnşallah sonuçlar güzel çıkar hepimizin
Benim 30-35 dk sürdü. İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım. Doya doya görmüş oluyoruz bebişleri böyle

Günaydın herkese bende detaylı ultrasonu hallettim çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok erkek olduğu doğrulandı şükür rabbim kısmet ederse ismi Uraz olacak :)) hareketleri daha bariz ve kuvvetli artık ben burdayım demeye başladı ara ara kasık ağrılarım oluyor ama doktor çalıştığım için gün içerisindeki pozisyonlardan kaynaklı normal olduğunu söyledi bizdede durumlar böyle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…