- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
Maşallah ne güzel canımKızlar yazdıklarınızı okudum. Bende pıt pıt hissediyorum sanıyordum taaa ki dün geceye kadartam yatağa yattık telefona bakıyordum uygulamadan bebişimizle ilgili yazılar okuyordum bizimki yine uyuyo dedim eşime birden bi vurdu uyumuyorum der gibi sonra bi daha vurdu hemen eşimin elini getirdim karnıma bi daha vurdu o da hissetti. Ben ağladım baya duygulandım eşim bana güldü sonra 10 dk sonra falan tekrar eşim elini koydu sanki babasını hissetmiş gibi bi kere daha vurdu ben söylemeden eşim dedi vurdu diye gözleri parlıyodu çok duygusal bi andı benim için
Yazdıklarınıza bende ekleme yapmak istiyorum. Ben şuan 92 kiloyum 4 kilo aldım hepsi göbek ve göğüse gitti. Yağlardan dolayı geç hissederim ya da ben anlarım ama eşim hissetmez diye korkuyordum ama öyle olmadı çok şükür. Sizde içinizi ferah tutun bebişlerimiz artık büyüyor ve kendilerini hissettirmeye başlıyorlar. 5 aylık olduk bundan sonra bol bol tekme yumruk hissedicez gibi
Nerde girdiniz acaba? Memnun kaldınız mı? Fiyat nasıldı? Ayyy ba-yı-la-za-yimmmm artık ultrason araştırması yapmaktanDün detaylı ultrason randevuma gittim. Her şey yolundaymış çok mutluyum. Oğlumuda beni yumruklarken izlemiş oldum çok tatlıydı.
Ağrılarım için şekeri kesersen pamuk gibi olursun dedi. Artık dikkat edeceğim, çok tüketiyorum sanırım.
Aminn inşallah güzel haberlerle gelirsinizGözün Aydın canım darısı bizlerin başına inşallah
İstanbuldayım ben, Zeki Şahinoğlu’nun kendi muayenehanesine gittim. Çok memnun kaldım gerçekten. Fiyat 600 tlNerde girdiniz acaba? Memnun kaldınız mı? Fiyat nasıldı? Ayyy ba-yı-la-za-yimmmm artık ultrason araştırması yapmaktan
Kaç dakika sürdü acaba. Bende İstanbuldayım hangi semtte muayenehanesi. Birde cd ve renkli çıktı veriyormuAminn inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
İstanbuldayım ben, Zeki Şahinoğlu’nun kendi muayenehanesine gittim. Çok memnun kaldım gerçekten. Fiyat 600 tl
Sağol canım inşallah sizde yaşarsınız o anı çok duygusalAmaaa ne kadar guzel bir anCok sevindim canimm
Evet canım burda en ileri haftalardanım sanırım 1 nisan mart sonu gibi bizim tahmini doğumMaşallah ne güzel canımsenin haftan da büyük tekmeleri hissedersin artık..bizimkiler seyirme ittirme gibi hareketler henüz.onlarda rahim duvarına çarparsa.hayirlisiyla biz de görelim o haftaları inşallah
Bundan da al cok sevimli görünüyor. Ben sizleri takip ediyorum. 7. Ayda bende alisverise başlayacağımTek kullanımlık olandan alıcam o ayrı ama bunun rengini falan pratik oluşunu sevmiştim
Bu alt açma bezlerinin hastalar içinde kullanılan var onlar boyut olarak daha büyük aklınızda olsun. Medikalcilerde de bulabiliyorsunuz.Stok guncellenince iade talep formu olusturdum. Cuma evimden gelip alacaklar. Sonra yenisini gonderecekler. Umarim kullanici hatasi demezler de.
Bu arada evet bircok tabidigim tek kullanimligi onerdi. Hatta bol bol stok yap diyen oldu. @pembemanolya sana da fikir olsun canim. Indirimlerde aslinda tek kullanimlik alt acmalardan da alabiliriz.
Gayet normal bazen hissedemezsin ay olarak küçükler zaman ilerledikçe daha da çok hissedeceğizKızlaaar bişey sorabilir miyim ? Özellikle haftası benden büyük olanlara ve bebilerini hissetmeye başlayanlara..benim ikinci gebelik bı süredir hissediyorm ben minik kipirtilari..ama dünden beri hissetmiyorum yaş dün tuhaf bı derinden dalgalanma hissi gibi biseyler vardı bugün o da yok..çikolata yedim sola yattım olede bişey olmadı..bu dönemlerde böle bı gün hissedip iki gün hissetmemek mümkün mü normal mi yani..taktım kafaya çok yaşamış olanlar anlatabilir mi
Amiin canım inşallah..benimde Mayıs gosteriyo ama sezaryen olduğu için Nisan ortası büyük ihtimalle..ben iki hafta önce falan hissettim hafiften benim ikinci gebelik..iki üç gundurde bariz hissediyordum bir iki gündür pek sessiz..demin uzandım düz sol karnıma dogru iki kere ittirdi oydu herhalde nebilim artık hiç emin olamıyorum bariz tekme olmadanSağol canım inşallah sizde yaşarsınız o anı çok duygusal
Evet canım burda en ileri haftalardanım sanırım 1 nisan mart sonu gibi bizim tahmini doğumdoktorumda 21 haftadan sonra net hissetmeye başlarsın demişti. 18-19da sadece pıt pıt ediyordu ya da ağırlığını sağa sola kaydığını anlıyordum. Çok şükür 5 ayı doldurduk. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
İnsalalh inşallah bir an önce buyusunlerde hissedelmBundan da al cok sevimli görünüyor. Ben sizleri takip ediyorum. 7. Ayda bende alisverise başlayacağım
Bu alt açma bezlerinin hastalar içinde kullanılan var onlar boyut olarak daha büyük aklınızda olsun. Medikalcilerde de bulabiliyorsunuz.
Bazı bebeklerin poposu hassas olur hangi ıslak mendili kullansanız da çocuk pişik olur. Su ve pamukla temizlemek gerekir. Makyaj temizleme pamuğu gibi bebek poposu temizleme pamuklara vardır. Şekli dikdörtgen oluyor.
Gayet normal bazen hissedemezsin ay olarak küçükler zaman ilerledikçe daha da çok hissedeceğiz
2. Hamilelikte daha erken hissedilir diyorlar zaten. Benimki de az önce 2 kere vurdu yineAmiin canım inşallah..benimde Mayıs gosteriyo ama sezaryen olduğu için Nisan ortası büyük ihtimalle..ben iki hafta önce falan hissettim hafiften benim ikinci gebelik..iki üç gundurde bariz hissediyordum bir iki gündür pek sessiz..demin uzandım düz sol karnıma dogru iki kere ittirdi oydu herhalde nebilim artık hiç emin olamıyorum bariz tekme olmadan
Aayyy2. Hamilelikte daha erken hissedilir diyorlar zaten. Benimki de az önce 2 kere vurdu yineçok hoşuma gidiyo ya hep bugünleri bekledim nasıl bir his diye çok güzelmiş
Merhaba canimm, ben lansinoh ciftli aldim. Cok yorum okudum hepsinde iyi kotu yorumlar var. Lansinoh yorumlari digerlerine gore daha iyiydi. Ciftli olmasini zamandan tasarruf acisindan istedim calistigim zamanlar cok lazim olacak diye dusunuyorum. Calismasam muhtemelen tekli alirdim. Avent de iyiymis ama dedigim gibi tekli oldugu icin tercih etmedim. Bende durumlar boylekizlar merhaba, bir suredir girememistim, soyle bir bakindim ama bulamadim :) sut sagma makinesi/pompasi konusunu ne yaptiniz? medela/spectra/lansinoh.. secenekler var ve asiri kararsiz kaldim indirim falan olur diye alsam iyi olacak diyorum :)
Kadıköy’de Feneryolu tarafında canım. 30-35 dk sürdü muayene, her şeye baktı. Cd yok, mail olarak atıyor. Bütün organların ultrason görüntülerini, renkli görüntü aldığı videoları ve renkli fotoyu anında gönderdi, 50 tane resim geldi bana. Birde renkli görüntünün fotoğraf çıktısını verdiKaç dakika sürdü acaba. Bende İstanbuldayım hangi semtte muayenehanesi. Birde cd ve renkli çıktı veriyormu
Teşekkür ediyorum canım bilgiler için. Ne kadar zaman önce randevu almak gerekiyor.Kadıköy’de Feneryolu tarafında canım. 30-35 dk sürdü muayene, her şeye baktı. Cd yok, mail olarak atıyor. Bütün organların ultrason görüntülerini, renkli görüntü aldığı videoları ve renkli fotoyu anında gönderdi, 50 tane resim geldi bana. Birde renkli görüntünün fotoğraf çıktısını verdi
Tahmini ne kadar sürdü muayene. Bende pazartesi günü gideceğim merak ediyorum oğlumu. İnşallah sonuçlar güzel çıkar hepimizinDün detaylı ultrason randevuma gittim. Her şey yolundaymış çok mutluyum. Oğlumuda beni yumruklarken izlemiş oldum çok tatlıydı.
Ağrılarım için şekeri kesersen pamuk gibi olursun dedi. Artık dikkat edeceğim, çok tüketiyorum sanırım.
Rica ederimmTeşekkür ediyorum canım bilgiler için. Ne kadar zaman önce randevu almak gerekiyor.
Benim 30-35 dk sürdü. İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım. Doya doya görmüş oluyoruz bebişleri böyleTahmini ne kadar sürdü muayene. Bende pazartesi günü gideceğim merak ediyorum oğlumu. İnşallah sonuçlar güzel çıkar hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?