Yaaa icim kipir kipir oldu 3-4 hafta sonra ben de mi boyle olacagim22. haftadan bildiriyorum tekmeler dısardan gorunuyor artık :) Benım 2. gebelıgım gercıde kızımla esımde dokundu gecen onlarda hıssettı... Cumartesı ayrıntılı ultrason var gerıye sadece seker testı kalıyor ondan sonra gelsın dogumlar
GünaydınlarDetaylıca giren hanimlar cok guzel dönüşlerin var, bebisleriniz fotolarını bizimle de paylaşabilirsiniz, mutluluk veriyor insanabende 17 aralik tarihine aldim randevu hadi bakalim
Ben z kamil devlet hastanesine gittim . Kadın doğum başlığı altından antenatal 20-24 doppler seçeceksin dedi. Fakat bakıyorum randbeu yok başka hastane için aynı kritalleri aratamıyıeum çünkü antenatal çıkmıyor.Evet perinatalog için kayıt açtı bende hastaneden çıkar çıkmaz baktım randevu var mı diye. 10 gün sonra vardı. Araştırma hastanesine randevu aldım akşam 7de vardı eşimle gidebilirim diye onu aldım hemen.
Hahaha delisinGünaydınlarben de çok merak ediyorum detaylıyı gerçekten 1 aralıkta normal randevum var ondan 1 hafta sonra da detaylı çocuğum insallah baba tarafına benzemiyordur
Bana da her gittiğimde bakıyor canım renkli.Kizlar normalde sadece detaylida mi renkli ultrason verilir ? Cunku bana her ay renkli ultrason veriyor dagereksiz sagliksiz birsey mi diye suphe etmeye basladim
G
Hahaha delisincocugumun teninin puruzsuzlugunu baba tarafindan almasini cok istiyorum. O kadar puruzsuz bi tenleri var ki. Kayinvalidem sadece yuzunu yikar ne bi krem ne bi bakim, esim desen yine oyle. Ben o kadar bakima hala puruzlu Ama acik acik esime dedim huyu suyu manevi degerlerini bizim taraftan alsin diye Bisey diyemedi cunku hakli oldugumu biliyor.
Ay onun arkası dönük kolu mu oBana da her gittiğimde bakıyor canım renkli.
Şimdiye kadar çok net bir görüntü alamadı hiç göbeğimdeki yağ tabakasından dolayı
ama dün yakaladı bir poz yandan da olsayüzünü göstermedi sıpa detaylıda görürüm inşallah ben de haftaya
Anaaam eli uzunde ovusturuyir sanki uyanamamis beyfendiBana da her gittiğimde bakıyor canım renkli.
Şimdiye kadar çok net bir görüntü alamadı hiç göbeğimdeki yağ tabakasından dolayı
ama dün yakaladı bir poz yandan da olsayüzünü göstermedi sıpa detaylıda görürüm inşallah ben de haftaya
Onlardan uzaktasin annesisin sen onun hamurunu yogurursun merak etmegüzel olan her şeyi alsın ama dış görünüş ve huy karakter olarak katılıyorum sana bizim taraftan alsın eşim annesine benzer , çocuğum da benzerse yıkılmışım ben o ten olayı da tamamen genetik bir şey , benimki de her sabah gülsuyu ile yüzünü yıkar o yaşta teni bir parlar bir parlar hayret verici bişey
Allahım küçücük bir canlının kolu bacağı kulağı falan var nasıl bi mucize taşıyoruz içimizdeAnaaam eli uzunde ovusturuyir sanki uyanamamis beyfendi
Birde baya cabuk buyuyolar ki baksana ilk fotograf 15+3, ikincisi 17haftalikken. Yani dusunuyorum 3 aralikta tam 20 hafta olacak, ne kadar buyumustur Allah bilir17 haftalikkrn bildigin bal yanak
Aynen canım yandan yakaladıAy onun arkası dönük kolu mu oküçücük bi de kulak mi görüyorum sanki
Maşallah ona daAnaaam eli uzunde ovusturuyir sanki uyanamamis beyfendi
Birde baya cabuk buyuyolar ki baksana ilk fotograf 15+3, ikincisi 17haftalikken. Yani dusunuyorum 3 aralikta tam 20 hafta olacak, ne kadar buyumustur Allah bilir17 haftalikkrn bildigin bal yanak
Resmen icimizde bi mucive tasiyoruz canim, anne olmak gercekten cooooook farkliAynen canım yandan yakaladıo kulağa bittim zaten minnacık bişey
354 gram ama işte kulağı kolu ne bilim ya minik bi adam resmen
Maşallah ona dailk fasulye gibi halleri aklıma geliyor da nasıl da değiştiler
O zaman bir karşılaştırma da benden gelsinbu da benim bebenin döllenmeden sonra 5. Günkü hali sat a göre 20 günlük falan oluyor asıl değişim burda
Ama cok tatli sapsikkkkBana da her gittiğimde bakıyor canım renkli.
Banada veriyor muayenelerde, ama onlar anlık alıyor böyle görüntüyü uzun tutmuyorlar. Detaylıda video şeklinde ve sanırım cihazda daha iyi diye düşündüm benKizlar normalde sadece detaylida mi renkli ultrason verilir ? Cunku bana her ay renkli ultrason veriyor dagereksiz sagliksiz birsey mi diye suphe etmeye basladim
Ya maşallah miniğeAnaaam eli uzunde ovusturuyir sanki uyanamamis beyfendi
Ben hendek devlete gittim canım kayıt açtım dedi sakarya eğitim araştırmaya randevu aldım perinatoloji bölümünden. Daha öncesinde denemiştim kadın doğuma randevu olmadan alınamıyordu.Ben z kamil devlet hastanesine gittim . Kadın doğum başlığı altından antenatal 20-24 doppler seçeceksin dedi. Fakat bakıyorum randbeu yok başka hastane için aynı kritalleri aratamıyıeum çünkü antenatal çıkmıyor.
Genelde doğduklarında bi baba tarafına cekmis gibi gözüksede dogru yolu buluyorlar sonraGünaydınlarben de çok merak ediyorum detaylıyı gerçekten 1 aralıkta normal randevum var ondan 1 hafta sonra da detaylı çocuğum insallah baba tarafına benzemiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?