2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yaaa icim kipir kipir oldu 3-4 hafta sonra ben de mi boyle olacagim Benim karnimda biseyler oluyo ama bebek mi anlamiyorum acikcasi.

Detaylıca giren hanimlar cok guzel dönüşlerin var, bebisleriniz fotolarını bizimle de paylaşabilirsiniz, mutluluk veriyor insana bende 17 aralik tarihine aldim randevu hadi bakalim
Günaydınlar ben de çok merak ediyorum detaylıyı gerçekten 1 aralıkta normal randevum var ondan 1 hafta sonra da detaylı çocuğum insallah baba tarafına benzemiyordur

Ben z kamil devlet hastanesine gittim . Kadın doğum başlığı altından antenatal 20-24 doppler seçeceksin dedi. Fakat bakıyorum randbeu yok başka hastane için aynı kritalleri aratamıyıeum çünkü antenatal çıkmıyor.

Kizlar normalde sadece detaylida mi renkli ultrason verilir ? Cunku bana her ay renkli ultrason veriyor da gereksiz sagliksiz birsey mi diye suphe etmeye basladim

G
Günaydınlar ben de çok merak ediyorum detaylıyı gerçekten 1 aralıkta normal randevum var ondan 1 hafta sonra da detaylı çocuğum insallah baba tarafına benzemiyordur
Hahaha delisin cocugumun teninin puruzsuzlugunu baba tarafindan almasini cok istiyorum. O kadar puruzsuz bi tenleri var ki. Kayinvalidem sadece yuzunu yikar ne bi krem ne bi bakim, esim desen yine oyle. Ben o kadar bakima hala puruzlu Ama acik acik esime dedim huyu suyu manevi degerlerini bizim taraftan alsin diye Bisey diyemedi cunku hakli oldugumu biliyor.

Kizlar normalde sadece detaylida mi renkli ultrason verilir ? Cunku bana her ay renkli ultrason veriyor da gereksiz sagliksiz birsey mi diye suphe etmeye basladim
Bana da her gittiğimde bakıyor canım renkli.
Şimdiye kadar çok net bir görüntü alamadı hiç göbeğimdeki yağ tabakasından dolayı
ama dün yakaladı bir poz yandan da olsa yüzünü göstermedi sıpa detaylıda görürüm inşallah ben de haftaya

Eklentiler

• CD2C3F4A-5E72-434D-8A02-9FF9CB08F7CA.webp
    21 KB · Görüntüleme: 85
güzel olan her şeyi alsın ama dış görünüş ve huy karakter olarak katılıyorum sana bizim taraftan alsın eşim annesine benzer , çocuğum da benzerse yıkılmışım ben o ten olayı da tamamen genetik bir şey , benimki de her sabah gülsuyu ile yüzünü yıkar o yaşta teni bir parlar bir parlar hayret verici bişey

Ay onun arkası dönük kolu mu o küçücük bi de kulak mi görüyorum sanki

Anaaam eli uzunde ovusturuyir sanki uyanamamis beyfendi
Birde baya cabuk buyuyolar ki baksana ilk fotograf 15+3, ikincisi 17haftalikken. Yani dusunuyorum 3 aralikta tam 20 hafta olacak, ne kadar buyumustur Allah bilir 17 haftalikkrn bildigin bal yanak

Eklentiler

• 20211125_114948.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 20211125_114825.webp
    22 KB · Görüntüleme: 70
Onlardan uzaktasin annesisin sen onun hamurunu yogurursun merak etme seninki kiz hem, kizlar anne tarafina daha duskun olurlar.

Allahım küçücük bir canlının kolu bacağı kulağı falan var nasıl bi mucize taşıyoruz içimizde kocaman olmuştur artık annesi güzel güzel pozlar verir insallah detaylı ultrasonda

Ay onun arkası dönük kolu mu o küçücük bi de kulak mi görüyorum sanki
Aynen canım yandan yakaladı o kulağa bittim zaten minnacık bişey
354 gram ama işte kulağı kolu ne bilim ya minik bi adam resmen
Maşallah ona da ilk fasulye gibi halleri aklıma geliyor da nasıl da değiştiler
O zaman bir karşılaştırma da benden gelsin bu da benim bebenin döllenmeden sonra 5. Günkü hali sat a göre 20 günlük falan oluyor asıl değişim burda

Eklentiler

• 27982E92-7E89-4CEC-ADC1-7022963ADEFE.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 71
Resmen icimizde bi mucive tasiyoruz canim, anne olmak gercekten cooooook farkli

Ama cok tatli sapsikkkk Masallahh bidisa

Banada veriyor muayenelerde, ama onlar anlık alıyor böyle görüntüyü uzun tutmuyorlar. Detaylıda video şeklinde ve sanırım cihazda daha iyi diye düşündüm ben

Ya maşallah miniğe

Ben hendek devlete gittim canım kayıt açtım dedi sakarya eğitim araştırmaya randevu aldım perinatoloji bölümünden. Daha öncesinde denemiştim kadın doğuma randevu olmadan alınamıyordu.

Bizim detaylı da pazartesi günü bakalım heyecanla bekliyoruz inşallah güzel anlatır memnun kalırız özele gitmediğim için pişman olmak istemiyorum. Rüyama girdi valla bu gece ultrasondan izliyodum oğlumu

Genelde doğduklarında bi baba tarafına cekmis gibi gözüksede dogru yolu buluyorlar sonra haftam gruptan kucuk olunca hep sonlara kalıyorum bende heyecan oluyor baya

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Benim baldırıma geceleri çok kramp giriyo diye doktor magvital 365 verdi. Kramplarım geçti şükür ama afedersiniz ishal yapıyor baya bi. Bi arkadaşım osteocare kullanmış hiçbir yan etki yapmamış. Olmadı doktoruma danışıp ona geçeyim diyorum. Siz neler kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…