2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar normalde sadece detaylida mi renkli ultrason verilir ? Cunku bana her ay renkli ultrason veriyor da gereksiz sagliksiz birsey mi diye suphe etmeye basladim
Doktorunun makinasina bağlı aslinda, her doktorda olmuyor, benim doktorum cinsiyetine bakacagi zaman renkli olarakta bakmisti ama küçükken bi anlami olmuyor, goruntude pek güzel olmuyor ama sonraları ozellikle son aylarda baya sekli belli olmuş oluyor

Bence normal benim hissettiğim şey tekmeden ziyade bağırsak hareketi gibi sanki ama kasığımda oldugu için bebek olduğu belli oda saniyelik bişey zaten
Aaa bende 17. Haftadan beri hissediyorum ara ara boyle dediğiniz gibi bağırsak hareketi veya gaz toplanması gibi anlık...ben heralde bağırsaklarımdan geliyor diyordum bebekmiymis o. Çok heyecanlandım şimdi. İlk çocuk olunca anlayamıyoruz tabi

Bebek canım bebek aynen bu şekilde başlıyorlar önce güçlendikçe tekme tokat girişiyorlar

Merhaba arkadaslar.Aktif katilim saglayamiyorum ama gozum hep burada.firsat buldukca paylasimlarinizi okuyorum.
Ben ingiltere de yasiyorum burada hersey yolunda olmasi durumunda sadece 2 kez ultrasona girebiliyorsun.ben ilk 12 .haftada girdim.yasim itibariyle (38) fazlasiyla endiseli olmama ragmen sonuclar cok iyiydi.rahatladim keyifle bu gune geldik.suan 20.haftanin icindeyiz.lakin hic hareket hissetmedim bugune kadar ayrica kiloloyum 105 kg.kendi gobegim disinda gobegim henuz belirginlesmis degil.ozellikle sirt ustu yatinca neredeyse hic gobek yok.endiseliyim.onumuzdeki sali gunu 2.scan icin randevum var.cinsiyetini de ogrenecegiz.Benim gibi olan varmi aranizda merak ediyorum.tesekkurler

Ben canım ben de 94 kiloyum ve kilomun çoğu göbek göğüs kısmımdadır. Zaten göbekliydim anlayacağın. Göbeğim çok hafif belirginleşti ama dışarıdan değil. Şimdi sadece dokununca rahmin yerini hissedebiliyorum içeride şiş bir balon gibi, o da son bir iki haftadır. Ama şöyle söylim net geçen hafta hissettim o büyümeyi.

Hareketlerle ilgili de geçtiğimiz bir ay her hafta doktora gittim kızlar da biliyor. Benim de tüp bebek. 5 yılın sonunda kavuşunca hissedemedikçe kafayı yedim. Gittiğim 4 farklı doktorda kilomdan dolayı erken olduğunu söyledi. Bir iki gündür yavaş yavaş bi pıtırtılar hissediyorum çok şükür

Sen benden bir tık daha kilolusun, hafta olarak da daha geridesin. O yüzden bence içini ferah tut. Geç oluyor bazı şeyler kilodan dolayı ama oluyor çok şükür

Cok tesekkur ederim.1 sene icinde bir kimyasal gebelik ,ve bir dusuk yasadim.ardindan bu sekilde belirsizlik yasiyor olmak cok gerdi beni son zamanlarda.icime su serptin

Bana doktorum hemuz magnezyum vermedi canım Sadece demir hapı (Ferrum) ve D vitamini içiyorum. Belki bu pazartesi verir bilmiyorum

O zaman önce kadın doğumun bana oerinatoloji bölümünü açması gerekiyor

Kizlar hepsiburada saat 19da yeni indirimler yapacakmis bilginiz olsun. Kuvet haric diger aldiklarimdan cok memnunum. Hem hizli teslimat hem guzel urunler elime ulasti. Ates olcer, tarak,emzik,reflu yatagi, organizer almistim hepsi bugun elime ulasti. en merak ettigim mochi o da bugun teslim edilecek diye yaziyor.

Reflü yatağı hangisini aldın canım? bir de tarak

Cok tesekkur ederim.1 sene icinde bir kimyasal gebelik ,ve bir dusuk yasadim.ardindan bu sekilde belirsizlik yasiyor olmak cok gerdi beni son zamanlarda.icime su serptin
Benim de Nisan ayında bir kimyasal gebeliğim oldu. Çok iyi anlıyorum seni

Ama yolunda gitmeyen birşeyler olsa belli olurdu canım. Artık haftamız ilerledi, risklerimiz azaldı çok şükür

Bakma ben de şimdi böyle konuşuyorum ama geçen hafta ağlıyordum buralarda haftaya ne olur bilemiyorum
Bildiğim tek şey bebeğini görünce bir süre rahatlıyor insan. Haftaya sen de rahat bir nefes alacaksın

Kızlar bende bundan almayı düşünüyorum bakan var mı trendyoldan

Eklentiler

• 98B3638C-B88B-4740-998F-6CC3513E440D.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 82
Reflü yatağı hangisini aldın canım? bir de tarak
Canim reflu yatagi besigin icine koymak icin sunu aldim 77liraya. Acikcasi kaliteli bisey beklemiyodum ama baya iyi kaliteli çıktı. Fermuarli yikanabiliyor, o minik 2 korumasi da çıtçıtli onlar da ayni sekilde fermuarli yikanabiliyor. Ay yine besigin ne kadar kucuk oldugunu farkettim yine bi uzuldum

Taragi pembemanolya onerisiyle vose marka aldim cidden cok kaliteli. Babyjem veya chicco almayi dusunuyodum iyiki de onermiste bundan almisim.

Mochi'de az once geldi. Cok tatlis bisey benim bi meme ucum ice donuk, bunu gogusume bi yapistirdim ucu hemen cikardi. Tabi mochi'yi geri cikarinca uc yine icine dondu Ama cok hosuma gitti en azindan boylelikle hep ucu olan gogusumden emziririm oburunu de sagma yaparim.

Benim oglanin cantasi da yavas yavas doluyor. Bir suru sey aliyor icine. Ama bi arkadasim moralimi bozdu. Ben bebegime kutu kullandim, bu senin aldigin tozlanir kolay silinemez de tercih etmeyecegim bi urun dedi. Toz konusunda hakli da, yani napim benim hosuma gitti. Elektrik supurgesiyle ara sira tozunu alirim artik ve tabi silerim de. Bir de yani toza topraga alissin ya sonra bagisikligi dusuk olur aman cokta takilmamak gerkiyor ne bilim...

Eklentiler

• 20211125_174159.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 20211125_174021.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 90
  • 20211125_174106.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 73
  • 20211125_175014.webp
    24 KB · Görüntüleme: 84
Sizin aldığınız beşik hangisinden

Güzel görünüypr aslında peki ne kadar kullanılıyormuş kaç aya kadar hoşuma gitti benimde baya kullanışlı geldi

Güzel görünüypr aslında peki ne kadar kullanılıyormuş kaç aya kadar hoşuma gitti benimde baya kullanışlı geldi
Bu tam muamma. Besik olarak 9aya kadar kullanan da var 4.aydan sonra kucuk geldi diyen de. Ama mama sandalyesi ve ana kucagi olarak ortalama 1.5-2 yasina kadar kullanmislar genelde. Ben 6 ay anne yani, 2 sene de diger fonksiyonlariyla kullanabilme umuduyla aldim bakalim ne kadar sure kullanabilecegim. Ben 2bin tl ye aldim, suan biraz fiyati yukselmis

Benim için de ilk aylar önemli sonra oda alırız diye düşünüyorum ama hoşuma gitti teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…