2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok sağol canım, bunu da ekledim bakalım favoriye

Magnezyum kullanmıyorum bu kasılmalar için her gün maden suyu içiyorum o bana iyi geliyor kasilmalarim olmuyor.
Demir ilacı verdi doktorum gynoferon kabız yaptığı için düzenli içmedim. Ben zayıfım ama demir eksikliğim yok decavit verdi o da demir var birde gynoferon da verdi ve vücudumda kırmızı benekler çıkıyordu çoğu da bacaklarim ve gobegimdeydi ilacın yan etkisiymis kullanmayı bıraktım. Pazartesi randevumda söyleyeceğim. Kansızlık olmayınca bende demir ilaçları yada keçiboynuzu pekmezi döküntü yapıyor.

Bebekten bebeğe anneden anneye de değişiyor gerçekten hiçbir şeyde zorlanmadım kanguruda zorlandığım kadar kullanıp memnun kalan bizi aydınlatacak deneyimli bir annemiz yok mu acaba

Sagol canim mutlaka bakacagim. Zaten bugun kendime izin verme karari aldim patronumun bundan haberi yok ama cikip dolasicam, biraz ogluma biseyler alicam.

Hanimlar baya yol aldim iki gündür alışverişe yogunlastim. Ne zamandir girmiyordum hep aldıklarınizi paylasmissiniz çok faydasi oldu. Besigi aldik trendyoldan ahşap beşik, odasini bir imalatcidan sipariş verdik. Simdi de hepsiburada, trendyol, e bebek uygulamalarinda geziyorum, yetistirmeye çalışıyorum indirim bitene kadar. Tekstil ürünleri kaldi. Bebek arabası olarak kraft x go plus modelini begendim pahali biraz ama bugün magazalara son defa bakıp karar verecegim. E bebekteki sezon sonu %50 indirimli ürünlere bakın mutlaka uygulamadan.

Bebekten bebeğe anneden anneye de değişiyor gerçekten hiçbir şeyde zorlanmadım kanguruda zorlandığım kadar kullanıp memnun kalan bizi aydınlatacak deneyimli bir annemiz yok mu acaba
Kanguru için acele etmeyecegim şu an. Arkadaşım çok kullandi umre bile yaptı ona soracagim ama daha hamile oldugumu söylemedim. Hatta let go dan ikinci el almıştı.
https://www.hepsiburada.com/chicco-...0?magaza=JokerBaby&url_src=and-product-detail
Tirnak makası olarak bunu aldım.
Bir de burunlari çok doluyor miniklerin onun için de bunu aldım. Yegenimde kullaniyorduk memnunduk.

Günaydın kizlarr, uzun süredir nasıl yatsam sağ,sol farketmez uyandığımda sırtım çok ağrıyor gün içinde de ağrıyı hissediyorum bunun için ne yapabilirim bir çözümü olan var mı

Her bebekte kanguru kullanılamıyor. Annenin doğum sonrası bel boyun ağrısı doğum nedeniyle olunabiliyor o zaman yine kullanamıyor.
Benim kızım 3650 dogdu üzerine ayda 1,5 -2 kg alınca çok ağırlaştı. Benim göğüsler çok büyüdü omzum zorlandı taşımada kanguru taktım ama kızımı gezdiremedim boynuna çok ağrı yapıyor.

Burun aspiratörü bundan kullanmadım ama kendim nefesimle çektiğimden otri bebe kullanmıştım.
Bebeğin burnuna her gün okyanus suyu burun damlası yapmak gerekiyor o damla sayesinde Sürükleri hapşırarak falan kendi atıyor. Atamadığı zaman bu aspiratör ile çekmek temizlemek tikanmalarini önlüyor

Bu marka da varmış bunu kullanmadım ama yedek üç alınca aspiratör hediye gonderiyormus.
Bebek bezi gibi bundan stok yapmıştım ben çok fazla kullanılıyor. Bir kere de 1 kutu bitirdiğimde bile olmuştu

Son düzenleme:
Uçtan da ayrica almak lazimdi dimi teşekkür ederim onu da ekleyeyim

Günaydın kizlarr, uzun süredir nasıl yatsam sağ,sol farketmez uyandığımda sırtım çok ağrıyor gün içinde de ağrıyı hissediyorum bunun için ne yapabilirim bir çözümü olan var mı
Ben hamile yastıği almistim e bebekten bir aydır oyle yatıyorum. Iki kismini da bacak arama alip yan yatıyorum. Yoksa karnima ağırlık oluyor gibi rahatsızlık hissediyordum.

Canım gerçekten hamile yastığı çok etki etti bende de , hamileliğimin basından beri sadece 1 kere yastığım olmadan uyudum ağrıyla uyandım . Onun dışında yastığım olmadan asla uyumadım sırt ağrısı hiç çekmedim tavsiye ederim

O zaman bende biraz maden suyu içeyim aynı etki olacaksa verdiği ilacı içmeyeyim canım. Ben daha kontrole gitmedim başlamadım demir ilacına. Bi sonraki randevumda verecek büyük ihtimalle

Kızlar bende aldım ama bu seferde yastığı yüksek olduğu için boynumu ağrıtıyor ben bir alışamadım o yastığa yüksek geldi bana bayağı.. D DefneYaren

Devitamini benim küvet kargoya verilmiş canım bugün. Seninkinde durum ne?
Canım benim babyjem küvet şimdi teslim edildi hemen açtım kontrol ettim kırık çatlak sorun yok çok şükür amaa şansa olmuş çünkü kutusu paramparcaydi.. kargocu verip kaçtı resmen.. şansa düzgün çıktı

Hatta fotoğraf çektim ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…