Çok sağol canım, bunu da ekledim bakalım favoriyeBen de bundan aldım canım. Çok yorum okudum, el ayak sürekli hareketli olunca bebek aşağı kayıyormuş. Bunun üzerindeki aparatı istersen çıkarıp kullanabiliyorsun. süngeri kaliteli. yan yatış destek minderi de var.
Babyjem Bebek Reflü Yastığı Gri - ebebek
Babyjem Bebek Reflü Yastığı Gri uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Magnezyum kullanmıyorum bu kasılmalar için her gün maden suyu içiyorum o bana iyi geliyor kasilmalarim olmuyor.Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz. Benim baldırıma geceleri çok kramp giriyo diye doktor magvital 365 verdi. Kramplarım geçti şükür ama afedersiniz ishal yapıyor baya bi. Bi arkadaşım osteocare kullanmış hiçbir yan etki yapmamış. Olmadı doktoruma danışıp ona geçeyim diyorum. Siz neler kullanıyorsunuz
Bebekten bebeğe anneden anneye de değişiyor gerçekten hiçbir şeyde zorlanmadım kanguruda zorlandığım kadar
Benim de bu hoşuma gitti ama sıfır bilgim var bu konuda. Belim ağrıdı diyen de var bebeğim kolikti hemen uykuya geçebildi diyen de. Gebeliği de yarılayınca iyice yetiştirme telaşına girdim
Sagol canim mutlaka bakacagim. Zaten bugun kendime izin verme karari aldim patronumun bundan haberi yok ama
Kanguru için acele etmeyecegim şu an. Arkadaşım çok kullandi umre bile yaptı ona soracagim ama daha hamile oldugumu söylemedim. Hatta let go dan ikinci el almıştı.Bebekten bebeğe anneden anneye de değişiyor gerçekten hiçbir şeyde zorlanmadım kanguruda zorlandığım kadarkullanıp memnun kalan bizi aydınlatacak deneyimli bir annemiz yok mu acaba
https://www.hepsiburada.com/chicco-...0?magaza=JokerBaby&url_src=and-product-detail
Her bebekte kanguru kullanılamıyor. Annenin doğum sonrası bel boyun ağrısı doğum nedeniyle olunabiliyor o zaman yine kullanamıyor.Ben de kanguru kullananları merak ediyorum. Yenidoğanken ten teması ve yakınlık için bebeğimi giymek istiyorum :))
Yenidoğana uygun, sırtı C, bacakları M şeklinde tutan ergonomik bir kanguru arıyorum. Marka önerisi var mı?
Uçtan da ayrica almak lazimdi dimi teşekkür ederim onu da ekleyeyimBurun aspiratörü bundan kullanmadım ama kendim nefesimle çektiğimden otri bebe kullanmıştım.𝐁 𝐄 𝐑 𝐍 𝐀 | 𝓐𝓼𝓵𝓪𝓷'𝓼 𝓜𝓸𝓶 on Instagram: "Yenidoğan Burun Temizliği ✔️ Yenidoğan bebekler ağızdan nefes almayı bilmedikleri için burun temizligi huzurlu rahat bir nefes için çok önemli. Burun temizliğine ilk olarak klasik ağızdan çekilen aspiratörler
299 likes, 26 comments - bernayalimm on November 3, 2021: "Yenidoğan Burun Temizliği ✔️ Yenidoğan bebekler ağızdan nefes almayı bilmedikleri için burun temizligi huzurlu rahat bir nefes için çok önemli. Burun temizliğine ilk olarak klasik ağızdan çekilen aspiratörlerle başladık ama tam...www.instagram.com
Bebeğin burnuna her gün okyanus suyu burun damlası yapmak gerekiyor o damla sayesinde Sürükleri hapşırarak falan kendi atıyor. Atamadığı zaman bu aspiratör ile çekmek temizlemek tikanmalarini önlüyor
Bu marka da varmış bunu kullanmadım ama yedek üç alınca aspiratör hediye gonderiyormus.
Bebek bezi gibi bundan stok yapmıştım ben çok fazla kullanılıyor. Bir kere de 1 kutu bitirdiğimde bile olmuştu
Ben hamile yastıği almistim e bebekten bir aydır oyle yatıyorum. Iki kismini da bacak arama alip yan yatıyorum. Yoksa karnima ağırlık oluyor gibi rahatsızlık hissediyordum.Günaydın kizlarr, uzun süredir nasıl yatsam sağ,sol farketmez uyandığımda sırtım çok ağrıyor gün içinde de ağrıyı hissediyorum bunun için ne yapabilirim bir çözümü olan var mı
Canım gerçekten hamile yastığı çok etki etti bende de , hamileliğimin basından beri sadece 1 kere yastığım olmadan uyudum ağrıyla uyandım . Onun dışında yastığım olmadan asla uyumadım sırt ağrısı hiç çekmedim tavsiye ederimGünaydın kizlarr, uzun süredir nasıl yatsam sağ,sol farketmez uyandığımda sırtım çok ağrıyor gün içinde de ağrıyı hissediyorum bunun için ne yapabilirim bir çözümü olan var mı
O zaman bende biraz maden suyu içeyim aynı etki olacaksa verdiği ilacı içmeyeyim canım. Ben daha kontrole gitmedim başlamadım demir ilacına. Bi sonraki randevumda verecek büyük ihtimalleMagnezyum kullanmıyorum bu kasılmalar için her gün maden suyu içiyorum o bana iyi geliyor kasilmalarim olmuyor.
Demir ilacı verdi doktorum gynoferon kabız yaptığı için düzenli içmedim. Ben zayıfım ama demir eksikliğim yok decavit verdi o da demir var birde gynoferon da verdi ve vücudumda kırmızı benekler çıkıyordu çoğu da bacaklarim ve gobegimdeydi ilacın yan etkisiymis kullanmayı bıraktım. Pazartesi randevumda söyleyeceğim. Kansızlık olmayınca bende demir ilaçları yada keçiboynuzu pekmezi döküntü yapıyor.
Kızlar bende aldım ama bu seferde yastığı yüksek olduğu için boynumu ağrıtıyorCanım gerçekten hamile yastığı çok etki etti bende de , hamileliğimin basından beri sadece 1 kere yastığım olmadan uyudum ağrıyla uyandım . Onun dışında yastığım olmadan asla uyumadım sırt ağrısı hiç çekmedim tavsiye ederim
Canım benim babyjem küvet şimdi teslim edildi hemen açtım kontrol ettim kırık çatlak sorun yok çok şükür amaa şansa olmuş çünkü kutusu paramparcaydi.. kargocu verip kaçtı resmen.. şansa düzgün çıktıDevitamini benim küvet kargoya verilmiş canım bugün. Seninkinde durum ne?
Hatta fotoğraf çektim ekliyorumCanım benim babyjem küvet şimdi teslim edildi hemen açtım kontrol ettim kırık çatlak sorun yok çok şükür amaa şansa olmuş çünkü kutusu paramparcaydi.. kargocu verip kaçtı resmen.. şansa düzgün çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?