2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yavrumun güzelliğine bakarmısınız Bugun Kontrolümüz vardı 19+1 iz 20 cm 360 gr olmuşuz herşey yolunda çok şükür 8 Aralık detaylı için randevu verdiler Ben Bodrumda yaşıyorum burda perinatalog yok Acıbadem hastanesine gidiyorum Perinatalog İstanbuldan geliyormuş 2 haftada bir 950 tl dediler fiyat olarakta detaylıyıda atlatırız sıkıntısız inşallah

Eklentiler

• IMG_20211126_125440.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 70
Aaaa iyi bari büyük şans güle güle kullanın kuzum
Ben de diyordum eşime ne olursa olsun bekleteceğim kargocuyu ama desene pek mümkün değil

Maşallah canım
Bende bugün girdim detaylıya her şeyi yolunda dedi bir hafta önceden gidiyormuş biraz şişko olacak kızım
Sağlıklı olduklarını duymak en büyük şükür.

Bende İzmir de yaşıyorum 400 tl verdim detaylıya.

Maşallah sizede aslında izmirde yada aydındamı yaptırsam dedim ama gelip gitmek yine aynı hesaba gelicek diye vazgeçtim bizim burası malesef çok uçuk rakamlar istiyorlar

Maşallah sizede aslında izmirde yada aydındamı yaptırsam dedim ama gelip gitmek yine aynı hesaba gelicek diye vazgeçtim bizim burası malesef çok uçuk rakamlar istiyorlar

İzmir'de 10 yerle görüştüm ben en uygunu burası verdi, gelmek istersen özelden yazarım adresini ama dediğin gibi git gel aynı parayı bulacak.
En azından yaşadığın yerde yaptıracaksın.

Olsun para olur, önemli olan sağlıklı olsunlar sen canını sıkma

Çok sağol canım, bunu da ekledim bakalım favoriye
Ben iki tarafı destekli olan reflu yatağını kullandim, kayma olmamasi icin ince battaniye seriyordum bence daha kullanışlı çünkü iki tarafada rahatça yatırıp destekleri one ve arkasına ayarliyordum ama bu sekil reflu yatagi bebegi sabit tutar gibi geldi bana eger bebek kemeri çıkmıyorsa pek kullanışlı değil gibi cunku bebekler kusamasin diye yan yatırıyoruz zaten bu sekilde sirt ustu yatırmak pek mantıklı değil

Bebekten bebeğe anneden anneye de değişiyor gerçekten hiçbir şeyde zorlanmadım kanguruda zorlandığım kadar kullanıp memnun kalan bizi aydınlatacak deneyimli bir annemiz yok mu acaba
Ben 4.aydan itibaren oturma destekli olan kanguru kullandim one ve arkaya bakabiliyordu, ozellikle bu aylarda bebisler cok sıkılıyor yatmaktan, gezmek etrafi keşfetmek istiyorlar, bende kanguruya koyup ev işlerini yapabildigim kadar yapıyordum, balkona çıkarıyordum vs ama illaki insani yoruyor bel ve sirt olarak, o yuzden disarda hic kullanmadim, bebek arabasi daha kullanışlı oldu disarda, benim tecrübem bu kadar

Bende yeni randevu aldım 800 tl aslinda normal sayilir artık bu pahalilikta, yeğenim icin randevu almıştık psikiyatriden o da 800 TL'diydi yani onunla kiyaslayinca bana normal geldi

Gözden çıkardım zaten canım dediğin gibi önce sağlık

Bebekten bebeğe anneden anneye de değişiyor gerçekten hiçbir şeyde zorlanmadım kanguruda zorlandığım kadar kullanıp memnun kalan bizi aydınlatacak deneyimli bir annemiz yok mu acaba
Canim yenidoganken kanguru yerine sling kullanildigi icin acaba kanguruyu biraz buyuyunce mi alsan? Cok para verip alip kullanamayanlar var. Bebisle birlikte magazada deneyerek alinabilir sanki 4.5. aylarda. Ben oyle yapmayi dusunuyorum sahsen

Canim yenidoganken kanguru yerine sling kullanildigi icin acaba kanguruyu biraz buyuyunce mi alsan? Cok para verip alip kullanamayanlar var. Bebisle birlikte magazada deneyerek alinabilir sanki 4.5. aylarda. Ben oyle yapmayi dusunuyorum sahsen
4-5 ay bence geç olabilir canım bebeğin alışması açısından İçlerinden yenidoğan aparatı çıkıyor onunla daha erken kullanılmaya başlanabilir . Bi arkadaşım geçen ay doğum yaptı bu ay sık sık yürüyüşe çıktı kangurusuyla beraber ,hem bebiş hava aldı hem de kendisi egzersiz yapmış oldu . Ne zaman görsem bebiş annesine yaslanmış mışıl mışıl uyuyordu içinde Biz doğum yapınca da havalar güzel olacak mutlaka çıkarım bebeğimle beraber

Meraba güzel anneler , evde çocuklardan çok aktif olamasamda sessiz takip ediyorum grubumu
Genel olarak detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz yada randevu aldınız ? Bir de ortalama fiyatları merak ediyorum. Benim devam ettiğim hastane çok yüksek geldi başka arayışa girsemmi düşünüyorum

21+6 ya aldim, 800 tl

Benim doktorum de 21. Hafta demişti 21+1 aldım bugün normaldir herhalde net bir günü yok anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…