- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 103
- 37
Aaaa iyi bari büyük şansCanım benim babyjem küvet şimdi teslim edildi hemen açtım kontrol ettim kırık çatlak sorun yok çok şükür amaa şansa olmuş çünkü kutusu paramparcaydi.. kargocu verip kaçtı resmen.. şansa düzgün çıktı
Bence tut kargocuyu kırık çıkarsa direkt iade edersin en azından yorulmazsin canım inşallah sağlam gelir senindeAaaa iyi bari büyük şansgüle güle kullanın kuzum
Ben de diyordum eşime ne olursa olsun bekleteceğim kargocuyu ama desene pek mümkün değil
Yavrumun güzelliğine bakarmısınızBugun Kontrolümüz vardı 19+1 iz 20 cm 360 gr olmuşuz herşey yolunda çok şükür 8 Aralık detaylı için randevu verdiler Ben Bodrumda yaşıyorum burda perinatalog yok Acıbadem hastanesine gidiyorum Perinatalog İstanbuldan geliyormuş 2 haftada bir 950 tl dediler fiyat olarakta detaylıyıda atlatırız sıkıntısız inşallah
Maşallah sizedeMaşallah canım
Bende bugün girdim detaylıya her şeyi yolunda dedi bir hafta önceden gidiyormuş biraz şişko olacak kızım
Sağlıklı olduklarını duymak en büyük şükür.
Bende İzmir de yaşıyorum 400 tl verdim detaylıya.
Maşallah sizedeaslında izmirde yada aydındamı yaptırsam dedim ama gelip gitmek yine aynı hesaba gelicek diye vazgeçtim bizim burası malesef çok uçuk rakamlar istiyorlar
Ben iki tarafı destekli olan reflu yatağını kullandim, kayma olmamasi icin ince battaniye seriyordum bence daha kullanışlı çünkü iki tarafada rahatça yatırıp destekleri one ve arkasına ayarliyordum ama bu sekil reflu yatagi bebegi sabit tutar gibi geldi bana eger bebek kemeri çıkmıyorsa pek kullanışlı değil gibi cunku bebekler kusamasin diye yan yatırıyoruz zaten bu sekilde sirt ustu yatırmak pek mantıklı değilÇok sağol canım, bunu da ekledim bakalım favoriye
Ben 4.aydan itibaren oturma destekli olan kanguru kullandim one ve arkaya bakabiliyordu, ozellikle bu aylarda bebisler cok sıkılıyor yatmaktan, gezmek etrafi keşfetmek istiyorlar, bende kanguruya koyup ev işlerini yapabildigim kadar yapıyordum, balkona çıkarıyordum vs ama illaki insani yoruyor bel ve sirt olarak, o yuzden disarda hic kullanmadim, bebek arabasi daha kullanışlı oldu disarda, benim tecrübem bu kadarBebekten bebeğe anneden anneye de değişiyor gerçekten hiçbir şeyde zorlanmadım kanguruda zorlandığım kadarkullanıp memnun kalan bizi aydınlatacak deneyimli bir annemiz yok mu acaba
Bende yeni randevu aldım 800 tl aslinda normal sayilir artık bu pahalilikta, yeğenim icin randevu almıştık psikiyatriden o da 800 TL'diydi yani onunla kiyaslayinca bana normal geldiMaşallah sizedeaslında izmirde yada aydındamı yaptırsam dedim ama gelip gitmek yine aynı hesaba gelicek diye vazgeçtim bizim burası malesef çok uçuk rakamlar istiyorlar
Burda daha az rakamlara yaptıranları görünce pahalı gelmeşti ama demekki normalmişBende yeni randevu aldım 800 tl aslinda normal sayilir artık bu pahalilikta, yeğenim icin randevu almıştık psikiyatriden o da 800 TL'diydi yani onunla kiyaslayinca bana normal geldi
Gözden çıkardım zaten canım dediğin gibi önce sağlıkİzmir'de 10 yerle görüştüm ben en uygunu burası verdi, gelmek istersen özelden yazarım adresini ama dediğin gibi git gel aynı parayı bulacak.
En azından yaşadığın yerde yaptıracaksın.
Olsun para olur, önemli olan sağlıklı olsunlar sen canını sıkma
İzmirde nerde yaptırdın canımMaşallah canım
Bende bugün girdim detaylıya her şeyi yolunda dedi bir hafta önceden gidiyormuş biraz şişko olacak kızım
Sağlıklı olduklarını duymak en büyük şükür.
Bende İzmir de yaşıyorum 400 tl verdim detaylıya.
İzmirde nerde yaptırdın canım
Canim yenidoganken kanguru yerine sling kullanildigi icin acaba kanguruyu biraz buyuyunce mi alsan? Cok para verip alip kullanamayanlar var. Bebisle birlikte magazada deneyerek alinabilir sanki 4.5. aylarda. Ben oyle yapmayi dusunuyorum sahsenBebekten bebeğe anneden anneye de değişiyor gerçekten hiçbir şeyde zorlanmadım kanguruda zorlandığım kadarkullanıp memnun kalan bizi aydınlatacak deneyimli bir annemiz yok mu acaba
4-5 ay bence geç olabilir canım bebeğin alışması açısındanCanim yenidoganken kanguru yerine sling kullanildigi icin acaba kanguruyu biraz buyuyunce mi alsan? Cok para verip alip kullanamayanlar var. Bebisle birlikte magazada deneyerek alinabilir sanki 4.5. aylarda. Ben oyle yapmayi dusunuyorum sahsen
21+6 ya aldim, 800 tlMeraba güzel anneler , evde çocuklardan çok aktif olamasamda sessiz takip ediyorum grubumu
Genel olarak detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz yada randevu aldınız ? Bir de ortalama fiyatları merak ediyorum. Benim devam ettiğim hastane çok yüksek geldi başka arayışa girsemmi düşünüyorum
Benim hastanede de 1200 tl, pahalı diyodum22 hafta aldim 1500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?