Sanırım en uygun benim 350 tlMeraba güzel anneler , evde çocuklardan çok aktif olamasamda sessiz takip ediyorum grubumu
Genel olarak detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz yada randevu aldınız ? Bir de ortalama fiyatları merak ediyorum. Benim devam ettiğim hastane çok yüksek geldi başka arayışa girsemmi düşünüyorum
Kanguru bulundu mu canım4-5 ay bence geç olabilir canım bebeğin alışması açısındanİçlerinden yenidoğan aparatı çıkıyor onunla daha erken kullanılmaya başlanabilir . Bi arkadaşım geçen ay doğum yaptı bu ay sık sık yürüyüşe çıktı kangurusuyla beraber ,hem bebiş hava aldı hem de kendisi egzersiz yapmış oldu . Ne zaman görsem bebiş annesine yaslanmış mışıl mışıl uyuyordu içinde Biz doğum yapınca da havalar güzel olacak mutlaka çıkarım bebeğimle beraber
Cok kasılma varsa 2, 3 gün ilaç al sonra hergun maden suyu iç akmina büyük şişe aldım o da iyi geldi ben hamileliğin başından beri soda içtiğim için kasılmalar olmadı. Isallah sende de iyi gelir neredeyse her doktor öneriyorO zaman bende biraz maden suyu içeyim aynı etki olacaksa verdiği ilacı içmeyeyim canım. Ben daha kontrole gitmedim başlamadım demir ilacına. Bi sonraki randevumda verecek büyük ihtimalle
Doktor adını paylaşır mısın.Maşallah canım
Bende bugün girdim detaylıya her şeyi yolunda dedi bir hafta önceden gidiyormuş biraz şişko olacak kızım
Sağlıklı olduklarını duymak en büyük şükür.
Bende İzmir de yaşıyorum 400 tl verdim detaylıya.
Evet yedek uç alman gerekiyor baya kullanılıyorUçtan da ayrica almak lazimdi dimi teşekkür ederim onu da ekleyeyim
Yok canım ya gözümle görerek almak istiyorum onu. Tırnak bakım seti,4 parça puset örtüsü seti ve bebek bakım çantası sipariş ettim en son,oysaki ben kanguru bakıyordumKanguru bulundu mu canım
Ay çok tatlılar hayırlı olsun bana link atabilir misinBiz kızımla beraber en son,indirim bitmeden bunları aldık belki sizlere de fikir olur
Teşekkür ederizAy çok tatlılar hayırlı olsun bana link atabilir misin
Hadi bakalim gozun aydin cok sevindim senin adina canim. Benimkini de bugun kapidan gelip aldilar. Bakalim surec nasil ilerleyecek. Surundurmeden yenisiyle degistirirler umarim.Canım benim babyjem küvet şimdi teslim edildi hemen açtım kontrol ettim kırık çatlak sorun yok çok şükür amaa şansa olmuş çünkü kutusu paramparcaydi.. kargocu verip kaçtı resmen.. şansa düzgün çıktı
Hayirlisi olsun canim. Ben de ayni tirnak setini bugun ebebekten aldim ayni fiyatti. Cok tatli ya ilerleyen zamanlarda pandayla oyun da oynarBiz kızımla beraber en son,indirim bitmeden bunları aldık belki sizlere de fikir olur
Hayırlı olsun sana da canımmHadi bakalim gozun aydin cok sevindim senin adina canim. Benimkini de bugun kapidan gelip aldilar. Bakalim surec nasil ilerleyecek. Surundurmeden yenisiyle degistirirler umarim.
Hayirlisi olsun canim. Ben de ayni tirnak setini bugun ebebekten aldim ayni fiyatti. Cok tatli ya ilerleyen zamanlarda pandayla oyun da oynarama o cimbizi nerede nasil kullanicaz anlam veremedim.
Nerden aldınız?Sanırım en uygun benim 350 tl
Silverette disinda diger urunlerin icinde gumusten baska kimyasallar var diye bi yerde okumustum. Silverette'de neredeyse 400lira diye almadim. Philips avent gogus kalkanindan aldim. Yorumlari genel olarak iyiydi. Bugun ebebekte acip baktim kaliteli biseye benziyor, akan sutleri de toplayan ekstra deliksiz bi aparati da var hosuma gitti. E bebekte 200liraydi. Hepsiburadadan 102 liraya aldim.Gümüş kapak alanınız var mı kızlar, birsürü marka var kararsız kaldım.
Not aldım canım iki tarafı da destekli olmalı diyeBen iki tarafı destekli olan reflu yatağını kullandim, kayma olmamasi icin ince battaniye seriyordum bence daha kullanışlı çünkü iki tarafada rahatça yatırıp destekleri one ve arkasına ayarliyordum ama bu sekil reflu yatagi bebegi sabit tutar gibi geldi bana eger bebek kemeri çıkmıyorsa pek kullanışlı değil gibi cunku bebekler kusamasin diye yan yatırıyoruz zaten bu sekilde sirt ustu yatırmak pek mantıklı değil
Evet o çok pahalıymış cidden alınmaz. Silver moon da baya çok yorum var ama bilemedim baktırabileceğimiz bir yer olsa keşke.Silverette disinda diger urunlerin icinde gumusten baska kimyasallar var diye bi yerde okumustum. Silverette'de neredeyse 400lira diye almadim. Philips avent gogus kalkanindan aldim. Yorumlari genel olarak iyiydi. Bugun ebebekte acip baktim kaliteli biseye benziyor, akan sutleri de toplayan ekstra deliksiz bi aparati da var hosuma gitti. E bebekte 200liraydi. Hepsiburadadan 102 liraya aldim.
Aynen canim cok pahali. Birde bu urunler tamen sans ya kisiden kisiye degisiyor. Hepimizin aldigi seylerin isimize yaramasini dilemekten baska bisey diyemiyorum.Evet o çok pahalıymış cidden alınmaz. Silver moon da baya çok yorum var ama bilemedim baktırabileceğimiz bir yer olsa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?