2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sanırım en uygun benim 350 tl

Kanguru bulundu mu canım

O zaman bende biraz maden suyu içeyim aynı etki olacaksa verdiği ilacı içmeyeyim canım. Ben daha kontrole gitmedim başlamadım demir ilacına. Bi sonraki randevumda verecek büyük ihtimalle
Cok kasılma varsa 2, 3 gün ilaç al sonra hergun maden suyu iç akmina büyük şişe aldım o da iyi geldi ben hamileliğin başından beri soda içtiğim için kasılmalar olmadı. Isallah sende de iyi gelir neredeyse her doktor öneriyor
Doktor adını paylaşır mısın.

Biz kızımla beraber en son,indirim bitmeden bunları aldık belki sizlere de fikir olur

Eklentiler

• 3ED6086D-BFFA-4D7B-80E4-71D434B70E9E.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 106
  • 95A82DD5-5F4B-4392-9BEC-E63F9CE084C2.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 77
  • 9C348777-A834-4F01-B09D-26B34A008DA1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 74
  • 0EB52C36-042B-4101-822B-8A91EFB506FF.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 73
  • D1707E47-CE6F-434E-8E77-D221C96638CC.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 78
  • 308512A8-F56A-49E7-B3A0-44FA65BB87E0.webp
    17 KB · Görüntüleme: 77
  • 8287F8BE-2517-4A6E-A00E-CF846934BC08.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 77
  • D89F7D37-920F-4EDE-A00F-67FC3DAF090E.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 110
Ay çok tatlılar hayırlı olsun bana link atabilir misin
Teşekkür ederiz
Tırnak bakım seti
Chicco Bebek Tırnak Bakım Seti Kutup Ayısı
Emzirme önlüğü
Beybinest Yeşil kelebekler Emzirme önlüğü Fularlı ve Balenli Model
Puset örtüsü seti
Bebek bakım çantası

Hadi bakalim gozun aydin cok sevindim senin adina canim. Benimkini de bugun kapidan gelip aldilar. Bakalim surec nasil ilerleyecek. Surundurmeden yenisiyle degistirirler umarim.
Biz kızımla beraber en son,indirim bitmeden bunları aldık belki sizlere de fikir olur
Hayirlisi olsun canim. Ben de ayni tirnak setini bugun ebebekten aldim ayni fiyatti. Cok tatli ya ilerleyen zamanlarda pandayla oyun da oynar ama o cimbizi nerede nasil kullanicaz anlam veremedim.

Hayırlı olsun sana da canımm cımbızı nerde kullancağımızı ben de bilmiyorum annesi kullanır olmazsa

Bugun babymall da 4 farkli sut sagma markanin balon kullanilarak ile tanitimi yapiliyodu. Avent, kraft,lansinoh ve mamajoo. Tanitan kiza sordum hangisini onerirsiniz diye. Az onceki yazdigim siralamayi soyledi. Nasil yani lansinoh cok populer tutuluyor, krafti hic duymadim bile dedim. Kraftin cekim gucu lansinoh dan daha yuksek dedi. Ama naparsan yap sutun yoksa avent bile bi ise yaramaz dedi. 4u arasindan krafti almani oneririm dedi. Ama ben az once hepsiburada son indirimle lansinoh tercih ettim. Umarim pisman olmam. Bir de philips avent gogus kalkanindan aldim. Gumus kapaklar cok oneriliyor ama philips tercih ettim. Umarim ikisi de benim isimi gorur. Sonucta her urun illa birine yariyor digerine yaramiyor. Denemeden bilemeyiz..

Gümüş kapak alanınız var mı kızlar, birsürü marka var kararsız kaldım.
Silverette disinda diger urunlerin icinde gumusten baska kimyasallar var diye bi yerde okumustum. Silverette'de neredeyse 400lira diye almadim. Philips avent gogus kalkanindan aldim. Yorumlari genel olarak iyiydi. Bugun ebebekte acip baktim kaliteli biseye benziyor, akan sutleri de toplayan ekstra deliksiz bi aparati da var hosuma gitti. E bebekte 200liraydi. Hepsiburadadan 102 liraya aldim.

Not aldım canım iki tarafı da destekli olmalı diye sağol

Evet o çok pahalıymış cidden alınmaz. Silver moon da baya çok yorum var ama bilemedim baktırabileceğimiz bir yer olsa keşke.

Selam kızlar, bugün çok giremedim misafirim vardı. Anca fırsat bulabildim

Ben de gidip görmeden almak istemiyordum ama az önce hepsiburada dan sepette %15 indirimden faydalanıp bebek arabasını aldık. 1100₺ farketti.
Kısmet artık, inşallah memnum kalırız da geri göndermekle uğraşmayız

Bir de bugün 45 günlük bir misafirim vardı. Anakucağımızı denedik kendisiyle. Biz meğer sırt kısmıyla oturma kısmını ters takmışız. Çocuğu yatırınca anladık ayakları yukarıda kaldı
Söküp tekrar kurunca o sırt kısmında bahsettiğim kolayca pozisyon değiştirme olmadı yine iade süresi içerisinde fisher price a gidip bakmaya çalışacağım ama aksi halde kalacak bu

Kizlar birde benim karnim baya baya cikti bugun disaridam hamile oldugum anlasiliyordu. Kasa sirasinda yer veren bile oldu Baska bi magazada kendim yuzsuzluk yaptim, hamileler oncelikli mi diye satis danismanina sordum, oncelikli gecirdi sagolsun. Yoksa lcw 30kisilik kuyrukta bayilirdim

Eklentiler

• 20211126_145853.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…