Evet canım haklısın, inşallah dediğin gibi olurAynen canim cok pahali. Birde bu urunler tamen sans ya kisiden kisiye degisiyor. Hepimizin aldigi seylerin isimize yaramasini dilemekten baska bisey diyemiyorum.
Süperr benimde çıktı çok hoşuma gidiyor vallaKizlar birde benim karnim baya baya ciktibugun disaridam hamile oldugum anlasiliyordu. Kasa sirasinda yer veren bile oldu Baska bi magazada kendim yuzsuzluk yaptim, hamileler oncelikli mi diye satis danismanina sordum, oncelikli gecirdi sagolsun. Yoksa lcw 30kisilik kuyrukta bayilirdim
Hepsi de çok güzelBiz kızımla beraber en son,indirim bitmeden bunları aldık belki sizlere de fikir olur
Çok tatlı amaKizlar birde benim karnim baya baya ciktibugun disaridam hamile oldugum anlasiliyordu. Kasa sirasinda yer veren bile oldu Baska bi magazada kendim yuzsuzluk yaptim, hamileler oncelikli mi diye satis danismanina sordum, oncelikli gecirdi sagolsun. Yoksa lcw 30kisilik kuyrukta bayilirdim
Samsunda bir hastaneNerden aldınız?
Evet istanbulda imkansız çünküSamsunda bir hastane
Evet gerçekten çok şaşırıyorum fiyatlara rabbim yardım etsin korkmuştum bende fiyatlar konusunda ama 350 diyince rahatladım tabi pahalı olsada mecbur yaptırcazEvet istanbulda imkansız çünkü
Ben de olmasi gerektigi gibi kullanamıyorum bacaklarimin arasına alıyorum çok rahat öyle dene bir deKızlar bende aldım ama bu seferde yastığı yüksek olduğu için boynumu ağrıtıyorben bir alışamadım o yastığa yüksek geldi bana bayağı.. D DefneYaren
Biz yıkayıp kullaniyorduk birkac kereEvet yedek uç alman gerekiyor baya kullanılıyor
23 Haftama randevu aldım 14 Aralıkta nasipse 750tl ücreti İl TekirdağMeraba güzel anneler , evde çocuklardan çok aktif olamasamda sessiz takip ediyorum grubumu
Genel olarak detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz yada randevu aldınız ? Bir de ortalama fiyatları merak ediyorum. Benim devam ettiğim hastane çok yüksek geldi başka arayışa girsemmi düşünüyorum
Bardagimizi karnimiza koyabilecegiz galibaEvet canım haklısın, inşallah dediğin gibi olur
Süperr benimde çıktı çok hoşuma gidiyor vallaLcw öncelikliymiş arkadaşım demişti geçen iyi yapmışsın sormakla valla fena sıra oluyor orda
Canim az da olsa benim hep bi ayva gobegim vardi. Yeni evlendigim siralarda kalem dedigimiz dar bi elbise giyince hamilemisin diyen bile olmustuÇok tatlı ama
Bana normalde bile öncelik veren oluyordu hamile sanıptüm kilom göbeğimde olduğu için
Kendimi nasıl kötü hissediyordum. Ama şimdi çok hoşuma gider yapılsa
Ben aldim canim Silver Pearl markasi. Yorumlari okuyarak aldim 4,6 verilmis gayet iyi bence. Linki koyayim belki almak isteyen olur. Ben 110 tlye almistim suan 170 tlGümüş kapak alanınız var mı kızlar, birsürü marka var kararsız kaldım.
Cok kasılma varsa 2, 3 gün ilaç al sonra hergun maden suyu iç akmina büyük şişe aldım o da iyi geldi ben hamileliğin başından beri soda içtiğim için kasılmalar olmadı. Isallah sende de iyi gelir neredeyse her doktor öneriyor
Doktor adını paylaşır mısın.
Yavrumuzdan hatıra kalır o kadar da napalım, dediğin gibi canları sağolsunBardagimizi karnimiza koyabilecegiz galibaLcw de sira olmayan bi saat vakti yok sanirim
Canim az da olsa benim hep bi ayva gobegim vardi. Yeni evlendigim siralarda kalem dedigimiz dar bi elbise giyince hamilemisin diyen bile olmustuBenim hamilelik sonrasi gobek kalacak gibi ama napalim bazi seyler genetik. Evlatlarimizin cani sagolsun fazlaliklarimizi bosverelim
Allah yardımcınız olsun rabbim korktugunuza uğratmasın inşlh çok geçmiş olsunGünaydın,
Dun aksam üzeri biraz sancim başladı geçer diye uzandım kalçamın altına yastık falan koydum ama kasiklarda titreşim gibi sanci, belde hafif hafif vuran ağrı geçmedi. Acile gittik nst 'ye bağladılar sanci 35 lere çıktı çok değildi ama benim için büyük risk diğer bebeğim 19 haftalikti suyum gelmişti. Doktorumu aradım ege üniversitesinde yatış yaptılar. Sancılar durdu bazen arada başlıyor. Allahim bebeğimi bana bağışlasın inşallah kaybetmek istemiyorum. Benim için dua eder misiniz. Oğlumu vaktinde büyüdüğünde kucağıma alayım.
Canım çok geçmiş olsun, dualarımız seninleGünaydın,
Dun aksam üzeri biraz sancim başladı geçer diye uzandım kalçamın altına yastık falan koydum ama kasiklarda titreşim gibi sanci, belde hafif hafif vuran ağrı geçmedi. Acile gittik nst 'ye bağladılar sanci 35 lere çıktı çok değildi ama benim için büyük risk diğer bebeğim 19 haftalikti suyum gelmişti. Doktorumu aradım ege üniversitesinde yatış yaptılar. Sancılar durdu bazen arada başlıyor. Allahim bebeğimi bana bağışlasın inşallah kaybetmek istemiyorum. Benim için dua eder misiniz. Oğlumu vaktinde büyüdüğünde kucağıma alayım.
Ah canim cok gecmis olsun, dualarim sizinle. Allahin izniyle hicbir sey olmayacak pozitif dusunelim hep dua edelimGünaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?