2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen canim cok pahali. Birde bu urunler tamen sans ya kisiden kisiye degisiyor. Hepimizin aldigi seylerin isimize yaramasini dilemekten baska bisey diyemiyorum.
Evet canım haklısın, inşallah dediğin gibi olur
Süperr benimde çıktı çok hoşuma gidiyor valla Lcw öncelikliymiş arkadaşım demişti geçen iyi yapmışsın sormakla valla fena sıra oluyor orda

Çok tatlı ama

Bana normalde bile öncelik veren oluyordu hamile sanıp tüm kilom göbeğimde olduğu için
Kendimi nasıl kötü hissediyordum. Ama şimdi çok hoşuma gider yapılsa

23 Haftama randevu aldım 14 Aralıkta nasipse 750tl ücreti İl Tekirdağ

Günaydın kızlar benim gibi aşırı derecede çatı agrısı yaşayan var mı? (Affınıza sığınarak soruyorum)lavaboya oturduğumda resmen agrıdan kıvranıyorum

Bardagimizi karnimiza koyabilecegiz galiba Lcw de sira olmayan bi saat vakti yok sanirim
Çok tatlı ama

Bana normalde bile öncelik veren oluyordu hamile sanıp tüm kilom göbeğimde olduğu için
Kendimi nasıl kötü hissediyordum. Ama şimdi çok hoşuma gider yapılsa
Canim az da olsa benim hep bi ayva gobegim vardi. Yeni evlendigim siralarda kalem dedigimiz dar bi elbise giyince hamilemisin diyen bile olmustu Benim hamilelik sonrasi gobek kalacak gibi ama napalim bazi seyler genetik. Evlatlarimizin cani sagolsun fazlaliklarimizi bosverelim

Gümüş kapak alanınız var mı kızlar, birsürü marka var kararsız kaldım.
Ben aldim canim Silver Pearl markasi. Yorumlari okuyarak aldim 4,6 verilmis gayet iyi bence. Linki koyayim belki almak isteyen olur. Ben 110 tlye almistim suan 170 tl
Silver Pearl Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapağı 999 Ayar

Pink doktor adını bilmiyorum ama Alsancak Mr Merkezi var, orada bakıldı detaylıya.

Yavrumuzdan hatıra kalır o kadar da napalım, dediğin gibi canları sağolsun

Günaydın,
Dun aksam üzeri biraz sancim başladı geçer diye uzandım kalçamın altına yastık falan koydum ama kasiklarda titreşim gibi sanci, belde hafif hafif vuran ağrı geçmedi. Acile gittik nst 'ye bağladılar sanci 35 lere çıktı çok değildi ama benim için büyük risk diğer bebeğim 19 haftalikti suyum gelmişti. Doktorumu aradım ege üniversitesinde yatış yaptılar. Sancılar durdu bazen arada başlıyor. Allahim bebeğimi bana bağışlasın inşallah kaybetmek istemiyorum. Benim için dua eder misiniz. Oğlumu vaktinde büyüdüğünde kucağıma alayım.

Allah yardımcınız olsun rabbim korktugunuza uğratmasın inşlh çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun, dualarımız seninle
Oğlunla beraber sağlıkla evine döneceksin inşallah en kısa zamanda

Ah canim cok gecmis olsun, dualarim sizinle. Allahin izniyle hicbir sey olmayacak pozitif dusunelim hep dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…