Canim ben simdi odasini yapamayacagim ama aklimda nedense haki yesili ve beyaz ekru var. Fotograftakinin tam tersi alt taraf haki yesili ust taraf beyaz ekru dusunuyorum. Bi duvari da 2.ekteki duvar kagidindan safari dusunuyorum. Ama kedinlikle kucuk bi alana, kapidan girilince gozukmeyen duvara dusundum.Günaydın hanımlar,
Çocuk odası dekorasyonu renkleriyle ilgili neler yapmayi düşünüyorsunuz? Ben odasını gri renk boyamayı düşünüyorum. Açık ahşap rengi mobilya istiyorum ama dekoratif olarak neler yapabilir kafam karışıyor. Eşimin işi avize imalatı özel sipariş olarak avize, masa dekoratif raflar, tasarım aydinlatmalar gibi işler yapıyor ama işin içinde olunca kafa daha kazan gibi oluyor. Sizlerin de kaydettiği yada yapmak istediği şeyler nelerdir paylaşabilir misiniz.
Gri tonlarina bayiliyorum ama evim hep gri siyah tonlarda. Koltuklar gri, tv unitesi siyah. Mutfak dolaplarim gri, buzdolabim bile siyah dusun o yuzden artik gina geldi. Hatta yatak odamdaki gardrop bile siyah cam

Dusun ne kadar gri ve siyahtan bezdigimi. Benim esim mimar  cizdi etti ona viraktim guvendim, cok guzel dedim ama temizlik kismini hic dusunememisim
 Dusun ne kadar gri ve siyahtan bezdigimi. Benim esim mimar  cizdi etti ona viraktim guvendim, cok guzel dedim ama temizlik kismini hic dusunememisim 
 O yuzden cocuguma gri icermeyen bisey yapacagim kesinlikle. Bu yesile de bayiliyorum.
 O yuzden cocuguma gri icermeyen bisey yapacagim kesinlikle. Bu yesile de bayiliyorum. 

hem çocuklar hayvanları takip etmeyi çok seviyor hem sulu boya efektli extra şirin görünüyor bana
 hem çocuklar hayvanları takip etmeyi çok seviyor hem sulu boya efektli extra şirin görünüyor bana  

Esimde bende 175 cm boyundayiz insallah bidis kisa olmaz :)
 Esimde bende 175 cm boyundayiz insallah bidis kisa olmaz :) sağlıkla gelsin inşallah
 sağlıkla gelsin inşallah  

Ben 21 haftadayim + 7 kilodayim maleseffff
 Ben 21 haftadayim + 7 kilodayim maleseffff