Öyle çok dua ettimki dün şu evden çıkarken. 3 kişi gidiyoruz, 3 kişi dönelim diye

çok şükür geldik evdeyiz kızlar. Hepinize çok çok teşekkürler iki gündür öyle iyi geldinziki bize güzel dileklerinizle

Herşey yolunda şuan için. Yavrum kafasını çıkarmış sonunda rahim ağzında dayadığı açıklıktan. Kasılma sandığım da meğer normal hareketleriymiş. Ben günlerce kilomdan hissedemiyorum derken doktor muhtemelen kafayı oraya sokunca bu kadar hareket alanı bulamıyordu, basıncın azalmasıyla rahatlamış görünüyor dedi. Kasılma oluyor sandığım yerde de ayaklarını tepiyordu gerinip

He yine kafasının oraya geldiği zamanlara denk geleceğiz elbet ama sebebi artık canı istediği için olacak dedi
3 gün wc dışında kalkıp yürümek yok. 3 gün sonra biraz daha rahatlayabilirsin dedi doktor. Yemeği hemen masada yiyip kalkmak gibi. Ama yapamam sanırım yatmaya devam olabildiğince

10 gün sonra uzun süre ayakta kalmamak şartıyla normal hayatına da dönebilirsin dedi. Günlük 15 dkka yürüyüş yapabilirsin mesela dedi. Onu da yapamam ben

İyi olalım da sürekli yatmaya razıyım