2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yok kilo almaman normal bebek kilo alıyorsa sorun olmaz zaten çok kilo alıp da bebeğe yansımayan hamilelerde var

Günaydın canım her şeyi yiyormuşsun zaten.
Kendinin kilo almaması ne güzel ben bugün tartıldım 80 olmuşum
66 yla hamile kalmıştım

Ekstra olarak avokado, kaşar peyniri falan tüket istersen onlarda direkt bebeğe yarıyor

Yok kilo almaman normal bebek kilo alıyorsa sorun olmaz zaten çok kilo alıp da bebeğe yansımayan hamilelerde var
Bayadır tartılmıyordum bugün bir aklıma geldi. Tok halimle yine 95 çıktım. Canım sıkıldı aynı görünce. Bir de kendimi çok şartladım sanırım hamile kalınca çok kilo alacağım iyice şişeceğim diye
Çok şükür bebek hep iyiydi şimdiye kadar

Ben hep kesin 120 ile falan giderim doğuma diyordum o yüzden garip geliyor almamak Avokado ilk aylar çok tükettim de şimdi aklımdan çıktı gitti gerçekten. Başlayayım yeniden sağol canım.
Sen de doğumdan sonra verirsin gider bence kolayca, deneyimim yok ama öyle diyorlar genelde emzirmekle falan veriliyormuş

Ben olurum 120 eminim
Valla canım önemli olan sağlıklı olmak hep diyorum kilo bu alınır verilir, hiç mühim değil
Siz iyisiniz dimi ?

İyiyseniz kilonun gram önemi yok zaten meleklerimizi kucağımıza alınca her şey geçecek

Ben de seviyeli olduğum avokado ile aşk yaşıyorum. İlk ve tek aşerdiğim o oldu. Hala bir oturuşta bir tanesini tuzlayıp yiyebiliyorum. İçindeki yağlar rahme ve bebeğe çok faydalıymış. Poğaça seven annenin avokado seven bebeği

Ben çok sevmem ama sırf sağlıklı diye yiyorum
Eşim hiç sevmiyor bende işte kahvaltı da, salataların içine falan ekleyip yiyorum.
Cidden faydası var.

Hep derdim sağlıklı besleneceğim diye daha dün akşam cips yedim

Ben hiç sevmiyorum
Sadece beyaz peynir, sarımsak, tuz, pul biber ile ezip kızarmış ekmeğin üstüne sürüp domates ile yiyebildim. Onda da zaten avokadonun tadı gelmiyor hiç peynirden sarımsaktan

Aynen bende 2.yi düşünüyorum bunu kız da kullanır falan diye yalnız değilmişim inşallah güzel günlerini görelim bebelerimizin katılıyorum daha dolap almadık fiyatlar uçtu bakalım nolcak... en son kendi dolabıma ascam diyorum alamazsam

forevermorrenk çok şaşırdım kilonu duyunca kız nasıl aldın o kadar ne yedin Zayıflar daha çok alıyor diyorlardı öyle bir şey mi acaba

O Obayram bende 89la başladım 88e düşmüştüm ilk aylarda en son 92yi gördüm. İnşallah 100ü çok geçmem diye dua ediyorum bende. 7. Aydan sonra daha hızlı kilo alınıyor diyorlar

170 cm boyum kilom da 66 ydı yani hiç zayıf değildim
Benim bulantı dönemim çok az oldu.
Bulantılar geçince inanılmaz bir iştah artışım oldu, kendimi kontrol edemiyorum.

Yani canım istesin istemesin her şeyi yemek istiyorum ondan gidiyor kilom

Ben de cips yiyince bi pismanlik hissi olusuyor. Ama aksam olunca cips yeme hissini durduramiyorum Hepsini yemicem diyip tum paketi bitirmem peki

Avokado buyuk bi nimet. Yumurta ve domatesle ayri bi faydaliymis. Sabahlari haftada 3 kere ekmegi tavada isitip uzerine omlet, avokado, ceri domates ve hellim peynir soleni yapiyorum.

Evet eşime alma yemeyeceğim deyip de hepsini yemek peki
Valla bende abur cubur yiyince pişman oluyorum ama can bu ne yapalım
Kızarmış ekmek, avokado, peynir süper 3 lü

Ben de kıyafet dışındaki ihtiyaçlarda unisex bakıyorum hep. Küvettir, arabadır

Kiloda da hemen hemen aynıyız o zaman. Sen de çok almamışsın ben de biryerde 18. haftadan sonra diye okumuştum onun da etkisinde kaldım sanırım. Bir sorun olmasın da kilo almamak işimize gelir zaten

Doğru diyorsun canım. Artık bir sonraki randevumu beklicem bakalım

Bebiş iyiymiş bak kilosu falanda normal, o yüzden sorun değil bence hiç takma kafana. Kilo almaya gerek yok zaten, dediğin gibi kiloluda başlamışsın o yüzden sevinmelisin almadığına

Of benim de bayadır aklımda, ben de herkes sağlıklı besleniyor, bir benim aklımda abur cubur var sanıyorum. Bugün kendime cips hediye alıp ilk defa yiyeceğim :)

Of benim de bayadır aklımda, ben de herkes sağlıklı besleniyor, bir benim aklımda abur cubur var sanıyorum. Bugün kendime cips hediye alıp ilk defa yiyeceğim :)

Yani her gün yemiyorum ama arada kaçan şeyler var.
Mesela ayda bir de olsa fast food yiyorum yani ne yapayım canım çekiyor
İş yerinde bazen aç kalıyorum bisküvi yemek zorunda kalıyorum.
Sen bir de forumları görsen wenebe biz yine iyi besleniyoruz.

Millet sakatat bile yiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…