- 1 Aralık 2021
- 14.860
- 54.067
- 548
- 35
Yok kilo almaman normal bebek kilo alıyorsa sorun olmaz zaten çok kilo alıp da bebeğe yansımayan hamilelerde varGünaydın kızlar
23+5 ten selamlar
Ben hala kilo almadım94-95 bandında gidip geliyorum. 1 ay önce doktor normal demişti kilolu başladığım için ama düşününce iki haftadır çoğunlukla yatıyorum. E oğlum oldu zaten kendi 700 gr. Suyu plesantası var. Bilemedim
Yanlış mı besleniyorum acaba
Sabahları kahvaltımı güzel yapıyorum. Hergün bir kase yoğurt yiyorum. Bakliyat, et ağırlıklı yiyorum. Meyve yiyorum 2-3 günde bir.
Eskiden ekmek ve tatlı çok yerdim şimdi kahvaltı dışında pek yemiyorum. Bir de genel olarak yemek yemeyi çok severdim, tıka basa yerdim şimdi onu yapamıyorum. Bu kadar farkeder mi acaba
Sizlerin özellikle yemeye özen gösterdiğiniz birşey var mı?
Günaydın kızlar
23+5 ten selamlar
Ben hala kilo almadım94-95 bandında gidip geliyorum. 1 ay önce doktor normal demişti kilolu başladığım için ama düşününce iki haftadır çoğunlukla yatıyorum. E oğlum oldu zaten kendi 700 gr. Suyu plesantası var. Bilemedim
Sabahları kahvaltımı güzel yapıyorum. Hergün bir kase yoğurt yiyorum. Bakliyat, et ağırlıklı yiyorum. Meyve yiyorum 2-3 günde bir.
Eskiden ekmek ve tatlı çok yerdim şimdi kahvaltı dışında pek yemiyorum. Bir de genel olarak yemek yemeyi çok severdim, tıka basa yerdim şimdi onu yapamıyorum. Bu kadar farkeder mi acaba
Bayadır tartılmıyordum bugün bir aklıma geldi. Tok halimle yine 95 çıktım. Canım sıkıldı aynı görünce. Bir de kendimi çok şartladım sanırım hamile kalınca çok kilo alacağım iyice şişeceğim diyeYok kilo almaman normal bebek kilo alıyorsa sorun olmaz zaten çok kilo alıp da bebeğe yansımayan hamilelerde var
Ben hep kesin 120 ile falan giderim doğuma diyordum o yüzden garip geliyor almamakGünaydın canım her şeyi yiyormuşsun zaten.
Kendinin kilo almaması ne güzel ben bugün tartıldım 80 olmuşum
66 yla hamile kalmıştım
Ekstra olarak avokado, kaşar peyniri falan tüket istersen onlarda direkt bebeğe yarıyor
Bayadır tartılmıyordum bugün bir aklıma geldi. Tok halimle yine 95 çıktım. Canım sıkıldı aynı görünce. Bir de kendimi çok şartladım sanırım hamile kalınca çok kilo alacağım iyice şişeceğim diye
Çok şükür bebek hep iyiydi şimdiye kadar
Ben hep kesin 120 ile falan giderim doğuma diyordum o yüzden garip geliyor almamakAvokado ilk aylar çok tükettim de şimdi aklımdan çıktı gitti gerçekten. Başlayayım yeniden sağol canım.
Sen de doğumdan sonra verirsin gider bence kolayca, deneyimim yok ama öyle diyorlar genelde emzirmekle falan veriliyormuş
Ben de seviyeli olduğum avokado ile aşk yaşıyorum. İlk ve tek aşerdiğim o oldu. Hala bir oturuşta bir tanesini tuzlayıp yiyebiliyorum. İçindeki yağlar rahme ve bebeğe çok faydalıymış. Poğaça seven annenin avokado seven bebeğiGünaydın canım her şeyi yiyormuşsun zaten.
Kendinin kilo almaması ne güzel ben bugün tartıldım 80 olmuşum
66 yla hamile kalmıştım
Ekstra olarak avokado, kaşar peyniri falan tüket istersen onlarda direkt bebeğe yarıyor
Ben de seviyeli olduğum avokado ile aşk yaşıyorum. İlk ve tek aşerdiğim o oldu. Hala bir oturuşta bir tanesini tuzlayıp yiyebiliyorum. İçindeki yağlar rahme ve bebeğe çok faydalıymış. Poğaça seven annenin avokado seven bebeği
Ben hiç sevmiyorumBen çok sevmem ama sırf sağlıklı diye yiyorum
Eşim hiç sevmiyor bende işte kahvaltı da, salataların içine falan ekleyip yiyorum.
Cidden faydası var.
Hep derdim sağlıklı besleneceğim diye daha dün akşam cips yedim
Aynen bende 2.yi düşünüyorum bunu kız da kullanır falan diye yalnız değilmişimCanim ben de az kullanacagim seyleri unisex almaya calisiyorum 2.cocuk kiz olursa diye.Guzel gunlerde kullansin minik yusufcuk ayrica ben de ne gorsem aliyorum ya, 2 gun sonra fiyati ayni kalmiyor maalesef.. zaten simdi ocakta herseyin fiyati artacak. Bu aralar ne alirsak kar..
Aynen bende 2.yi düşünüyorum bunu kız da kullanır falan diye yalnız değilmişiminşallah güzel günlerini görelim bebelerimizin katılıyorum daha dolap almadık fiyatlar uçtu bakalım nolcak... en son kendi dolabıma ascam diyorum alamazsam
forevermorrenk çok şaşırdım kilonu duyunca kız nasıl aldın o kadar ne yedin Zayıflar daha çok alıyor diyorlardı öyle bir şey mi acaba
O Obayram bende 89la başladım 88e düşmüştüm ilk aylarda en son 92yi gördüm. İnşallah 100ü çok geçmem diye dua ediyorum bende. 7. Aydan sonra daha hızlı kilo alınıyor diyorlar
Ben de cips yiyince bi pismanlik hissi olusuyor. Ama aksam olunca cips yeme hissini durduramiyorum
Ben çok sevmem ama sırf sağlıklı diye yiyorum
Eşim hiç sevmiyor bende işte kahvaltı da, salataların içine falan ekleyip yiyorum.
Cidden faydası var.
Ben hiç sevmiyorum
Sadece beyaz peynir, sarımsak, tuz, pul biber ile ezip kızarmış ekmeğin üstüne sürüp domates ile yiyebildim. Onda da zaten avokadonun tadı gelmiyor hiç peynirden sarımsaktan
Ben de cips yiyince bi pismanlik hissi olusuyor. Ama aksam olunca cips yeme hissini durduramiyorumHepsini yemicem diyip tum paketi bitirmem peki
Avokado buyuk bi nimet. Yumurta ve domatesle ayri bi faydaliymis. Sabahlari haftada 3 kere ekmegi tavada isitip uzerine omlet, avokado, ceri domates ve hellim peynir soleni yapiyorum.
Tuğba Parıltı, Instagram: "Avokadoyu hep yumurtayla tüketiyoruz besleyici bir kahvaltı olması için. Ancak domatesle birlikte tüketilmesi de özellikle A vitamini emilimi ve likopenin faydasını arttırma açısından çok önemli. Avokado-Domates sinerjistik
2,619 likes, 88 comments - gidamuhendisianlatiyor, December 15, 2021: "Avokadoyu hep yumurtayla tüketiyoruz besleyici bir kahvaltı olması için. Ancak domatesle birlikte tüketilmesi de özellikle A vitamini emilimi ve likopenin faydasını arttırma açısından çok önemli. Avokado-Domates sinerjistik...www.instagram.com
Ben de kıyafet dışındaki ihtiyaçlarda unisex bakıyorum hep. Küvettir, arabadırAynen bende 2.yi düşünüyorum bunu kız da kullanır falan diye yalnız değilmişiminşallah güzel günlerini görelim bebelerimizin katılıyorum daha dolap almadık fiyatlar uçtu bakalım nolcak... en son kendi dolabıma ascam diyorum alamazsam
forevermorrenk çok şaşırdım kilonu duyunca kız nasıl aldın o kadar ne yedin Zayıflar daha çok alıyor diyorlardı öyle bir şey mi acaba
O Obayram bende 89la başladım 88e düşmüştüm ilk aylarda en son 92yi gördüm. İnşallah 100ü çok geçmem diye dua ediyorum bende. 7. Aydan sonra daha hızlı kilo alınıyor diyorlar
Doğru diyorsun canım. Artık bir sonraki randevumu beklicem bakalımBence doktora göstermek lazım. Yanlış yönlendiririz farklı bir şey çıkar Allah korusun riskli olur falan hiç riske girmeden en iyi bilgiyi doktor verir. Son birkaç gündür iltihaptan canım yandığı için özellikle hassas oldum bu konuda . hiç ertelemeden doktora sormakta fayda var bence
Daha iyiyim canım , çok az daha var ağrım var ama buna da şükürpembemanolya bugün nasılsınız canım, ağrıların dindi mi?
Bebiş iyiymiş bak kilosu falanda normal, o yüzden sorun değil bence hiç takma kafana. Kilo almaya gerek yok zaten, dediğin gibi kiloluda başlamışsın o yüzden sevinmelisin almadığınaGünaydın kızlar
23+5 ten selamlar
Of benim de bayadır aklımda, ben de herkes sağlıklı besleniyor, bir benim aklımda abur cubur var sanıyorum. Bugün kendime cips hediye alıp ilk defa yiyeceğim :)Ben çok sevmem ama sırf sağlıklı diye yiyorum
Cidden faydası var.
Çok şükür canım, daha da iyi olun inşallahDaha iyiyim canım , çok az daha var ağrım var ama buna da şükürBol bol su içiyorum dinleniyorum
Of benim de bayadır aklımda, ben de herkes sağlıklı besleniyor, bir benim aklımda abur cubur var sanıyorum. Bugün kendime cips hediye alıp ilk defa yiyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?