2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bebiş iyiymiş bak kilosu falanda normal, o yüzden sorun değil bence hiç takma kafana. Kilo almaya gerek yok zaten, dediğin gibi kiloluda başlamışsın o yüzden sevinmelisin almadığına
Son günlerde yaşadıklarımdan sonra neye sevinmek istesem vicdan yapıyorum korkuyorum yoksa evet gerçekten sevineceğim birşey kilo almamam ama bir şeyler ters mi gidiyor acaba diyorum herşeyde Biliyorum yanlış ama engel olamıyorum kendime

Aynen canm ama.vitamin kullanamıyorum ben bulanti kusmadan dolayı uğraşıyorum ama çare yok hemn kusmam olacak o yuzden kullanmadm tekrar deneyeceğim ama kan ilaçlarını özellikle
Artk etrafa hissettiriyor kendini esim surekli karnıma dokunuyor hic hareket etmezdi inat eder gibi dun ilk defa esim dokununca hareket etti normalde çok çok hareketli maşallah

Bnde normalde çok az yediğim böyle yemek var arabası çoğu kişi bilmez de konya Yozgat afyonda falan meşhurdur ondan yapmış annem 5 kese corbasiyla yedim daha da yiyecektim durdurdular ilk defa birsey yedim bu kadar fazla

Ya haklısın okudum yazdıklarını, biraz moralsizlikten böylesin. Ama kiloya hiç takmana gerek. Ben zayıf başladım, detaylıdaki doktor bana fazla yemeye çalışmana hiç gerek yok dedi mesela. Zaten bebek alıyor aldığını senden, buna üzülüp ekstra yemeliyim diye düşünme

Heps benzer.bunlarin aslında tamam onlarda anne ama bakıyorum benm annemle bir değil yani öyle olunca çok üzülüyorum kafana takma bak ben yanında kaldım kac ay biliyorsun hamilelegim zehir oldu zehir 10 kilo zayıfladım ne yedim ne içtim birsey anlamadm suan eve gectm rahatım esim 15 mecbur gidip gelecek o zman bile ona gitmek istemiyorm anneme ya sen gel ya ben gelcem.dedim çünkü biliyorum oraya gidersem 15 günde daha kötü olcam eskiye doncm esim işi bıraktı diye dertleri ben istemedim devam etmesini düzenim olsun evimizde yanımızda olsun istedim esim geldi derdi o bana çatıyor surekli bıraktrdn geldi diye laf ediyor 2 aydır o yuzden çekilmiyor laflari sözleri bitmiyor

Afiyet olsun iyi bilirim o yemeği benim annem de sivaslı
Ye tabi yavrum canın ne istiyorsa bol bol ye :)

Ben işkembe falan içtim defalarca
Bunları yazarken şuanda çubuk kraker yiyorum. Çünkü mesainin son saatleri ve cuma günü, bunaldım artık işten.
Bahanelerim hazır :)
fast food canım çok çekmiyor ama cips için yanıp tutuşuyorum, tabi bunu eşimden gizli yapmam lazım. Kendisi Canan Karatay'ın erkek versiyonu

Bende kelle paça hem sağlıklı da ya
Valla ye gitsin ya bir aralar bende yedim hep midemi bastırıyordu
Ben yarın da çalışıyorum ya

Haftaya doktoruma soracağım ben sakatat işini ya
Ayıplamayın ama canım çekiyor napim çok severim

Şu zamanda yapılacak şey mi bize bunlar kim istemez böyle bir süreçte eşi yanında olmasın. Ki senin de ne kadar zor geçiyor hamileliğin. Sen eşinle iyi olmaya bak canım. Sen dönmesini istediğini dile getirsen de sonuçta bu kararı eşin de aldı. Olabildiğince kayınvalidene bunu hatırlatın

Abartmadan ye diyecek
Ama kokoreç midye falan yasak tabi.
Diğerlerini arada bende içiyorum :)
Kokoreç neden yasak ki, işkembe içiliyor genelde midye civadan dolayı yasak onu biliyorum da

Kokoreçte bağırsakları temizlemek için kullanılan kimyasallardan dolayı yemeyin diyorlar.
Eğer tanıdığınız güvenilir yerse yiyin diyorlar.

Boyun da var ya kiloyu kaldırırsın zaten doğumda çoğu gidiyormuş. Benim boy da 161 92 oldum yakında yuvarlanarak gezcem
Ben kilolu olduğum için zaten iştahım olmaması hoşuma gidiyor çocuk alsın ben olabildiğince az alayım istiyorum bakalım
Aynen kesinlikle 100ü görmek istemiyorum hiç hayatımda ilk defa 90ları gördüm zaten maşallahım var
Yani her gün yemiyorum ama arada kaçan şeyler var.
Mesela ayda bir de olsa fast food yiyorum yani ne yapayım canım çekiyor
Ayy benim de hep fast food istiyo canım. Çok iştahım yok az yiyorum ama seviyorum hamburger pizza falan. Dün akşam ayıptır söylemesi pizza diye tutturdum halbuki evde yemekte var yeni yapmıştım sağolsun eşimle çıktık aldık nasıl güzel koktu nasıl yedim anlatamam
Kizlar ben de kola icmek istiyorum. Hamburger soyluyorum kolasiz o tadi alamiyorum ki.. 5 aydir tuttum kendimi ama artik bi icesim var. Bebemi eritmem herhalde
Bu da tam denk geldi bende dicektim dün ilk defa içtim ben normalde kola içen biri de değilim yani ayda yılda bir. Pizzanın yanında 2 bardak içtim üstüne de bol bol su içtim

İç canım hiç bir şey olmuyor
Bir sey olursa sana kizarim :) Valla ben de bu aksam icicem sanirim cunku canim fast food istiyor. Ve kolasiz fast food olmaz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…