Son günlerde yaşadıklarımdan sonra neye sevinmek istesem vicdan yapıyorum korkuyorumBebiş iyiymiş bak kilosu falanda normal, o yüzden sorun değil bence hiç takma kafana. Kilo almaya gerek yok zaten, dediğin gibi kiloluda başlamışsın o yüzden sevinmelisin almadığına
Aynen canm ama.vitamin kullanamıyorum ben bulanti kusmadan dolayı uğraşıyorum ama çare yok hemn kusmam olacakKadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçekten. Normalde zaten insanı böyle tedirgin etmeye gerek yok, hele gebeye böyle cümleler kurulmaması lazım. Zaten takipli olduğumuz doktorlarımız var. İnsanlarda hassasiyet hiç kalmamış. Maşallah bebişe, o annesinden ihtiyacı olan her şeyi alıyordur. Biz de vitaminleri düzgün kullanırsak doğuma sağlıkla gideriz :)
Bnde normalde çok az yediğim böyle yemek var arabası çoğu kişi bilmez de konya Yozgat afyonda falan meşhurdur ondan yapmış annem 5 kese corbasiyla yedim daha da yiyecektim durdurdular ilk defa birsey yedim bu kadar fazlaYani her gün yemiyorum ama arada kaçan şeyler var.
Mesela ayda bir de olsa fast food yiyorum yani ne yapayım canım çekiyor
İş yerinde bazen aç kalıyorum bisküvi yemek zorunda kalıyorum.
Sen bir de forumları görsen wenebe biz yine iyi besleniyoruz.
Millet sakatat bile yiyor :)
Aynen.sukur canm gördüm rahatladm daboyle dusuncesiz aptal saptal konusanlara cok kiziyorum gercekten.. allahtan hemen kontrolun varmis da icin rahatlamis bak :)
Ya haklısın okudum yazdıklarını, biraz moralsizlikten böylesin. Ama kiloya hiç takmana gerek. Ben zayıf başladım, detaylıdaki doktor bana fazla yemeye çalışmana hiç gerek yok dedi mesela. Zaten bebek alıyor aldığını senden, buna üzülüp ekstra yemeliyim diye düşünmeSon günlerde yaşadıklarımdan sonra neye sevinmek istesem vicdan yapıyorum korkuyorumyoksa evet gerçekten sevineceğim birşey kilo almamam ama bir şeyler ters mi gidiyor acaba diyorum herşeyde Biliyorum yanlış ama engel olamıyorum kendime
Heps benzer.bunlarin aslında tamam onlarda anne ama bakıyorum benm annemle bir değil yani öyle olunca çok üzülüyorum kafana takma bak ben yanında kaldım kac ay biliyorsun hamilelegim zehir oldu zehir 10 kilo zayıfladım ne yedim ne içtim birsey anlamadm suan eve gectm rahatım esim 15 mecbur gidip gelecek o zman bile ona gitmek istemiyorm anneme ya sen gel ya ben gelcem.dedim çünkü biliyorum oraya gidersem 15 günde daha kötü olcam eskiye doncm esim işi bıraktı diye dertleri ben istemedim devam etmesini düzenim olsun evimizde yanımızda olsun istedim esim geldi derdi o bana çatıyor surekli bıraktrdn geldi diye laf ediyor 2 aydır o yuzden çekilmiyor laflari sözleri bitmiyorKayınvalidemin gelmesi de değil de belirsizlik canımı sıkıyor benimben biraz önümü görmek istiyorum. Bu hep böyleydi. Eşimse biraz hallederizci. Eşimin raporu 6 gün sonra bitiyor mesela. Normalde işe başlamadan 2-3 gün önce annem gelecekti o da kayınvalidemi götürecekti hem de amcası rahatsız onu ziyaret edip dönecekti. Şimdi ne annemin gelmesi için bir aksiyon var ne bişi. Soruyorum doktor raporu 10 gün daha uzatmaktan bahsetmiş öyle yaprım belki diyor. E diyorum uzatacak mısın? Bilmiyorum. Belki izin alırım. Raporu uzatması değil derdim. O evde olduğu sürece kalsın kayınvalidem de. Ama işe başladığında yapamam baştan beri bunu anlatıyorum. Ya zaten bir aydır raporlusun. Kim yıllık izin kullandırtır sana peşine Allah aşkına. Kayınvalidemi götürmeden işe başlama ihtimali geriyor beni bu yüzden. Yeterince kısıtlıyım zaten kendi evimin içinde rahat etmek istiyorum. Dün akşam konuştum açıkça. Darılmaca gücenmece yok. Böyleylen böyle dedim ne yapacak bakalım
Ya ayrıca riskli bir durumum var el bebek gül bebek ilgi bekliyorum. Ve bunu annemden başkası yapmayacak biliyorum. Tamam önemli değil ama hergün kahvaltıya ne yapacağını akşama ne yapacağını eşime sormasına önermesine ya da kendi istediği şeyi söylemesine bozuluyorum. Ben de burdayım, hamileyim, yediğim içtiğim önemli şuan diye bağırıp duyurmak istiyorum.
İlaçlarımın saati önemli dedik. Kasılma önleyici faln var ya. En geç 09:30 da kahvaltı yapmam lazım. Bugün artık 10a doğru girdim mutfağa. Garibim kocam çırpınıyor domates falan doğruyor. Masada hiçbirşey yok. Masaya oturmuş telefon kurcalıyor. Ben hazırladım masayı eşimle. Eşim de farkında birşey diyemiyor kendi yapmaya çalışıyor herşeyi.
Ya böyle olacaksa ne anlamı var burda olmanın. Normal bir zaman değil, gezmeye gelmedin. Normal bir zaman olsa zaten ben o mutfağa sokmam seni. Kocamın da ayağı düzelmedi tam. Doktor tek koltuk değneğine devam dedi. Adamcağız benim operasyondan beri bir kere kullanmadı. Herşeye o koşturuyor. Ona da kızıyorum işte bazı hareketlerine ama sonra düşünüyorum iki haftadır paraladı kendini o da gergin. Hayır hiç gelmese biz ikimiz kendi yağımızda kavrulurduk bu kadar yorulmadan.
Anlayacağın ufak ufak şeyler dağ oldu önümde aşamıyorum. Üstüne hergün bir yenisi ekleniyor. Sabahki manzara gözümün önünden gitmiyor sinirleniyorum aklıma geldikçe.
Benim annem olsa ne ben kalkarım ne eşim. Biliriz ki ilaç saatim kalkarız kahvaltımız hazır. Madem böyle yapacaktın ne demeye geleyim diye tutturdun. Kime ne faydası oldu şimdi bunun?
Ayyy uzun oldu valla okumazsanız da anlarımdökülmeye ihtiyacım varmış sanırım biraz
Bnde normalde çok az yediğim böyle yemek var arabası çoğu kişi bilmez de konya Yozgat afyonda falan meşhurdur ondan yapmış annem 5 kese corbasiyla yedim daha da yiyecektim durdurdular ilk defa birsey yedim bu kadar fazla
Ben işkembe falan içtim defalarcaYani her gün yemiyorum ama arada kaçan şeyler var.
Ben işkembe falan içtim defalarca
Bunları yazarken şuanda çubuk kraker yiyorum. Çünkü mesainin son saatleri ve cuma günü, bunaldım artık işten.
Bahanelerim hazır :)
fast food canım çok çekmiyor ama cips için yanıp tutuşuyorum, tabi bunu eşimden gizli yapmam lazım. Kendisi Canan Karatay'ın erkek versiyonu
Haftaya doktoruma soracağım ben sakatat işini yaYani her gün yemiyorum ama arada kaçan şeyler var.
Haftaya doktoruma soracağım ben sakatat işini ya
Ayıplamayın ama canım çekiyor napim çok severim
Şu zamanda yapılacak şey mi bize bunlarHeps benzer.bunlarin aslında tamam onlarda anne ama bakıyorum benm annemle bir değil yani öyle olunca çok üzülüyorum kafana takma bak ben yanında kaldım kac ay biliyorsun hamilelegim zehir oldu zehir 10 kilo zayıfladım ne yedim ne içtim birsey anlamadm suan eve gectm rahatım esim 15 mecbur gidip gelecek o zman bile ona gitmek istemiyorm anneme ya sen gel ya ben gelcem.dedim çünkü biliyorum oraya gidersem 15 günde daha kötü olcam eskiye doncm esim işi bıraktı diye dertleri ben istemedim devam etmesini düzenim olsun evimizde yanımızda olsun istedim esim geldi derdi o bana çatıyor surekli bıraktrdn geldi diye laf ediyor 2 aydır o yuzden çekilmiyor laflari sözleri bitmiyor
Kokoreç neden yasak ki, işkembe içiliyor geneldeAbartmadan ye diyecek
Ama kokoreç midye falan yasak tabi.
Diğerlerini arada bende içiyorum :)
Şu zamanda yapılacak şey mi bize bunlarkim istemez böyle bir süreçte eşi yanında olmasın. Ki senin de ne kadar zor geçiyor hamileliğin. Sen eşinle iyi olmaya bak canım. Sen dönmesini istediğini dile getirsen de sonuçta bu kararı eşin de aldı. Olabildiğince kayınvalidene bunu hatırlatın
Kokoreç neden yasak ki, işkembe içiliyor geneldemidye civadan dolayı yasak onu biliyorum da
Kizlar ben de kola icmek istiyorum. Hamburger soyluyorum kolasiz o tadi alamiyorum ki.. 5 aydir tuttum kendimi ama artik bi icesim var. Bebemi eritmem herhalde
Kokoreçte bağırsakları temizlemek için kullanılan kimyasallardan dolayı yemeyin diyorlar.
Eğer tanıdığınız güvenilir yerse yiyin diyorlar.
Boyun da var ya kiloyu kaldırırsın zaten doğumda çoğu gidiyormuş. Benim boy da 161170 cm boyum kilom da 66 ydı yani hiç zayıf değildim
Benim bulantı dönemim çok az oldu.
Bulantılar geçince inanılmaz bir iştah artışım oldu, kendimi kontrol edemiyorum.
Yani canım istesin istemesin her şeyi yemek istiyorum ondan gidiyor kilom
Aynen kesinlikle 100ü görmek istemiyorum hiç hayatımda ilk defa 90ları gördüm zaten maşallahım varBen de kıyafet dışındaki ihtiyaçlarda unisex bakıyorum hep. Küvettir, arabadır
Kiloda da hemen hemen aynıyız o zaman. Sen de çok almamışsınben de biryerde 18. haftadan sonra diye okumuştum onun da etkisinde kaldım sanırım. Bir sorun olmasın da kilo almamak işimize gelir zaten
Ayy benim de hep fast food istiyo canım. Çok iştahım yok az yiyorum ama seviyorum hamburger pizza falan. Dün akşam ayıptır söylemesi pizza diye tutturdum halbuki evde yemekte var yeni yapmıştımYani her gün yemiyorum ama arada kaçan şeyler var.
Bu da tam denk geldi bende dicektimKizlar ben de kola icmek istiyorum. Hamburger soyluyorum kolasiz o tadi alamiyorum ki.. 5 aydir tuttum kendimi ama artik bi icesim var. Bebemi eritmem herhalde
Bir sey olursa sana kizarim :)İç canım hiç bir şey olmuyor
Valla ben de bu aksam icicem sanirimBoyun da var ya kiloyu kaldırırsın zaten doğumda çoğu gidiyormuş. Benim boy da 16192 oldum yakında yuvarlanarak gezcem
Ben kilolu olduğum için zaten iştahım olmaması hoşuma gidiyor çocuk alsın ben olabildiğince az alayım istiyorum bakalım
Aynen kesinlikle 100ü görmek istemiyorum hiç hayatımda ilk defa 90ları gördüm zaten maşallahım var
Ayy benim de hep fast food istiyo canım. Çok iştahım yok az yiyorum ama seviyorum hamburger pizza falan. Dün akşam ayıptır söylemesi pizza diye tutturdum halbuki evde yemekte var yeni yapmıştımsağolsun eşimle çıktık aldık nasıl güzel koktu nasıl yedim anlatamam
Bu da tam denk geldi bende dicektimdün ilk defa içtim ben normalde kola içen biri de değilim yani ayda yılda bir. Pizzanın yanında 2 bardak içtim üstüne de bol bol su içtim
Canın istiyorsa abartmadan yiyip içebilirsin bence. Gidip de bir litre içme yaniValla ben de bu aksam icicem sanirimcunku canim fast food istiyor. Ve kolasiz fast food olmaz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?