2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İyi yapmışsın canım herşeyin fiyatı her gün artıyor indirim gördün mü imkanın varsa kaçırmıcan bu devirde yoksa fiyat katlanıyor.
Aynen öyle gün gün üstüne koyuyor arada bir böyle indirim oluyorda takip edip alıyorum işte yavaş yavaş 2022 ye kadar tamamlamak lazım

Bende aynı şeyleri yazacaktım :) benim canım sıkılınca bebek eşyası bakıyorum :) çok eğlenceli üstelik bebeğimle de konuşuyorum alayım mı diye :)
Öyle yapacağım valla artık. En iyisi alışveriş yapmak olacak

Maşallah ona huzursuz eder insanı tabiki ama birşey çıkmaz inşallah canım, sen içini ferah tut

Güle güle kullanın inşallah

Kızlar hastaneye yatırdılar beni
Canım ya bu msjı gördükten sonra o kadar hızlı hızlı okudum ki allahım inşallah bişey olmamıştır diye2 gündür giremiyodum doğru düzgün misafirim filan vardı. Çok şükür iyi haberlerini gördüm rahatladım. Çok geçmiş olsun tekrar bel ağrısı deyip geçiştirmemek lazım demek ki yoksa daha da ilerleyebilirdi.

M mllen Senin msjını da görünce inan çok üzüldüm ama sonra hemen hemen hepimizin başına geliyor diye yazarak seni rahatlatmak istedim. Çünkü gerçekten erkekler afedersin bazen tam bir hödük olabiliyorlar. Fıtrat gereği sanırım bizim kadar ince düşünemiyorlar. Ama sonra pişman olup telafi etmeye çalışıyorlarmı önemli olan o. Şayet öyle yapıyorsa uzatmama gerekir diye düşünüyorum yoksa başka bir hatasında özür dilemeye yada telafi etmeye çalışmaz o zamanda bu daha kırıcı olur. Misal eşimle kavga ettikten sonra yanıma gelip sarılmak ister ben hiç ittirmem çünkü bilirim ki eğer itirirsem bir daha ki sefere gelmez. O zaman da barışmak daha uzun zaman alır ve beni de onuda ve tabi ki evliliğimizi de yorar. 3.bebeğim benim ve 14yıllık evliyiz. Diğerlerindeki tecrübemden dolayı artık eskisi kadar takılmıyorum ufak tefek şeylere. Çocuklarını sevdiğini bizzat tecrübe ettiğim için düşüncesizliklerini erkek fıtratına veriyorum :)

O Obayram Canım benim zorlu süreçlerden geçiyorsun ama inşallah ilerde bebişini severken " Seni çok zor buldum annem" deyip kokusunu içine çekip geçtiğin bu yolları tecrübe olarak anımsayacaksın :) KVye gelince de bence evine yolla gitsin canım çok daraldığın yerde yemeksepeti gibi uygulamalardan destek alabilirsin onun dışında da KV sıkıntısı çekeceğime bi küçük tüp aldırır yere koyar sandalyede oturduğum yerde bi kap yemeğimi yapar yerim yani. En azından evinde özgür olursun :)

P pink-jazz Yazının sonunu zor getirdim canım ya inşallah o adama dönmemiştir dedim içimden. Çok sevindim senin adına değer veren biriyle tekrar birlikte olmana. Ve aşkınız meyvası inşallah daha da güçlendirir sevgi bağlarınızı :) Bu arada göbüşler artık bellş oluyor maşallah göbüşede.

Çok güzeller güle güle kullansın bebişin

Yok gerçekten şiddetli ağrıların peşine düşmemiz lazım vücut alarm veriyor. Eğer belim tutuldu diye ertelemeye devam edip biraz daha geç gitseydim allah korusun bebeğimi kaybedebilirdim. 0 ile 5 arasında olması gereken değerim 18 olmuş , vücudumda enfeksiyon olduğunu gösteriyor . Beyaz kan hücrelerim yükselmiş bu da enfeksiyonu destekliyor vücut bir şeyle savaşıyor yani . Belim ilk ağrıdığı gün gitsem belki de hiç bu kadar bile uğraşmayacaktım. Halen daha tam anlamıyla geçmiş değil çünkü ağrım . Allah beterinden saklasın diyelim kimsenin basına gelmesin insallah böyle şeyler Sıkı sıkı giyinin güzel hamişler, bol bol su için ayaklarınızı belinizi sıcak tutun bol bol C vitamini tüketip bağışıklığınızı destekleyin . Allah korusun hepimizi insallah

Bunlar bugün ki ebebek hasılatımız :) Çok iyi fiyatlara aldım kızlar. İkili tulumları 47tlye almanın mutluluğunu yaşıyorum :) altlarda tanesi 10tlye geldi. Mallarını söylememe gerek yok cidden yumuş yumuşlar. Yılbaşından önce büyük kısmını halletmek istedim giyim işinin. Öncekilerle birlikte şimdlik bize yeter bunlar.

Eklentiler

• IMG-20211216-WA0019.webp
    39 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar hamilelik başında elimde böyle bir şey çıktı. Bugün dokundum aynı damar gibi atıyor sanki nabız ölçüyorum. İltihaptır diye bekledim patlar kendi diye ama hiç iltihap gibi durmuyor. Her gittiğimde doktoruma sormayı da unuttum. Acaba hamilelikle bir ilgisi var mıdır ? Etrafınızda öevrenizde böyle bir şey duydunuz mu hiç?

Eklentiler

• 20211216_210920.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 89
  • 20211216_210904.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 68
Ay çok güzeller güle güle kullanın fiyatları da çok uygun gerçekten 2022 1 Ocak itibariyle bu fiyatları mumla arayacağız gibi geliyor o vakte kadar ne alsak kar

Ben de mavi almak istemiyorum ama dedigin gibi illaki araya karisiyor Dunyanin her yerinde mavi erkek rengi napalim yani karissin

Maalesef biraz dik kafaliyi olabiliyorum. Erkek normal diyip kabullenemiyorum. O da diyor bi sakin olsan benim o yanlisi anlamam 10dk surer diye. Ekim ayinda yeni 2.yili bitirdik. Biraz daha zamana ihtiyac var sanirim.

Bence doktora göstermek lazım. Yanlış yönlendiririz farklı bir şey çıkar Allah korusun riskli olur falan hiç riske girmeden en iyi bilgiyi doktor verir. Son birkaç gündür iltihaptan canım yandığı için özellikle hassas oldum bu konuda . hiç ertelemeden doktora sormakta fayda var bence

Ben senin gecelik takiminin pijamasini aldim. Terlikte sundan almistim cok uyumlu duruyor Ama nisan ayi icin sicak olabilir.
Ay evet bu takım da çok şık
Terlik de çok yakışmış. Benim takımın aynı desende terliğini de yapmışlar. Onu ayrı almıştım kargoda
Odanın da evin de sıcaklığını kendimize göre ayarlayabiliriz bence. Bebekle bol bol ten teması yapmak istediğim için ince askılı gecelikler tercih ettim. Özellikle emzirirken biraz soyup koynuma alacağım

Aynen öyle gün gün üstüne koyuyor arada bir böyle indirim oluyorda takip edip alıyorum işte yavaş yavaş 2022 ye kadar tamamlamak lazım
Bencede öyle indirim gördüğümde param varsa ihtiyacım olan şeyleri hemen alıyorum. Çok şükür baya azalttık eksiklerimizi.
Çok güzeller güle güle kullansın bebişin
Teşekkür ederim❤
Ben de mavi almak istemiyorum ama dedigin gibi illaki araya karisiyor Dunyanin her yerinde mavi erkek rengi napalim yani karissin
Aynen öyle erkek şeyleri hep mavi malesef bugün markette istediğim bir emziğe denk geldim aldım hemen rengi o kadar güzel ki kız erkek farketmez yani ikisine de gidecek bir renk ay dur resmini de ekliyim

Eklentiler

• 20211216_220428.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 20211216_220411.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 77
Maalesef biraz dik kafaliyi olabiliyorum. Erkek normal diyip kabullenemiyorum. O da diyor bi sakin olsan benim o yanlisi anlamam 10dk surer diye. Ekim ayinda yeni 2.yili bitirdik. Biraz daha zamana ihtiyac var sanirim.
Ancak 7 senede oturuyormuş evlilikler bir yerde okumuştum, biraz daha sabır gerekiyor

Canim ben de az kullanacagim seyleri unisex almaya calisiyorum 2.cocuk kiz olursa diye. Guzel gunlerde kullansin minik yusufcuk ayrica ben de ne gorsem aliyorum ya, 2 gun sonra fiyati ayni kalmiyor maalesef.. zaten simdi ocakta herseyin fiyati artacak. Bu aralar ne alirsak kar..

Ben de oglumla ten tene temas halinde olmak istiyorum. Instagramda izledigim dogum videolarinda annesinin gogusune birakildiklari an bi huzurlu oluyolar Tabi zaten nisan ayi suanki gibi soguk gecmez ama yine de dogalgaz acik olur sicakligi oma gore ayarlariz.

Günaydın kızlar
23+5 ten selamlar
Ben hala kilo almadım 94-95 bandında gidip geliyorum. 1 ay önce doktor normal demişti kilolu başladığım için ama düşününce iki haftadır çoğunlukla yatıyorum. E oğlum oldu zaten kendi 700 gr. Suyu plesantası var. Bilemedim
Yanlış mı besleniyorum acaba
Sabahları kahvaltımı güzel yapıyorum. Hergün bir kase yoğurt yiyorum. Bakliyat, et ağırlıklı yiyorum. Meyve yiyorum 2-3 günde bir.
Eskiden ekmek ve tatlı çok yerdim şimdi kahvaltı dışında pek yemiyorum. Bir de genel olarak yemek yemeyi çok severdim, tıka basa yerdim şimdi onu yapamıyorum. Bu kadar farkeder mi acaba
Sizlerin özellikle yemeye özen gösterdiğiniz birşey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…