2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar ben de kola icmek istiyorum. Hamburger soyluyorum kolasiz o tadi alamiyorum ki.. 5 aydir tuttum kendimi ama artik bi icesim var. Bebemi eritmem herhalde
Ben de ilk aylar çok sıkı tuttum ama bir kaç kez canım çektiğinde yarım bardak, en olmadı bir bardak falan içtim. Nefsimi körelttim bir nevi
Yakın günler peşpeşe içmemeye dikkat edebilirsin bence. Onun dışında az az olur bence herşey

Of bayılırım pizzaya
Benim yerime de ye :)
Çok olmamak kaydıyla bende yedim içtim biraz şiştim ama sorun yok kızlar devam

Valla doktorum çok hızlı gidiyorsun dedi şekerim de biraz sınır da çıktı artık frene basmam lazım bakalım nasıl olacak :)

Doğru olabilir bizde 7 sene sürdü .geçmişe bakınca kendi isteklerimden ödün vermişim bazı konularda
Evet malesef oyle olabilir cogu zaman, bende ayni şekilde kendimi çok ihmal etmişim, öncelikleri hep farkli seyler olmus, herseyde oldugu gibi evliliktede bazi seylerin oturması için zaman gerekiyor bende 7 senelik evliyim bazen kendimi yeni evlenmiş gibi hissediyorum

Kizlar bende bugun detayliya girdim, cok sukur hersey yolunda, haftasiyla uyumlu cikti, 454 gr, boyu da 26 cm cikti
Çok sevindim biz aynı haftayız sanırım .. bizim yarın detaylı ultrason çok ama çok heyecanlıyım .. nasıl uyuyacağım bu akşam bilmiyorum .. ama bu mesaj bana moral oldu

Bende bayılırım valla bi hamileliğimi ilk öğrendiğimde yemiştim bi de dün yedim çok özlemişim şişiyoruz napalım
Şeker sıkıntı ya ben yükleme yaptırmadım ama hala kararsızım yaptırsam mı diye

Çok sevindim biz aynı haftayız sanırım .. bizim yarın detaylı ultrason çok ama çok heyecanlıyım .. nasıl uyuyacağım bu akşam bilmiyorum .. ama bu mesaj bana moral oldu
21+6 yim tam olarak canim, seninde guzel haberlerini bekliyoruz

Seker ile alakali bir gecmisin varsa yaptirman iyi olur ama yoksa evde parmaktan ölçülenden takip etsen cok iyi olur, ben ilk gebeligimde yukleme yaptirmistim, 2.nde yaptirmadim ama her hafta, haftada 3 gun sabah öğle akşam ac ve tok olcup yazıp doktora getiriyordum.

Benim geçmişim yok da hem kilo var hemde babam şeker hastası babaannem de şeker hastasıydı. Ölçüm yapmak daha mantıklı gibi ama aletim yok babamda var o da yanımda değil malesef.

Kızlar moje king anadizi almıştık 2 gün önce yazmıştım. Bugün teslim edildi. Çok çabuk geldi ve sağlam güzel paketlenmişti. Hem paket halini hem içeriğini çektim. Hediye kahve göndermişler. Eşimle birlikte kurulumunu yaptık. Kademeli yatağı, sallanması, kumaşı falan güzel. Sallanırken ses çıkarmıyor. Sepeti de büyük baya eşya alır. Yatak pedi de çıkarılıyor. Eşyaları yıkarken bunları da yıkarım. Biz çok beğendik 1 yaşına kadar kullansak bile yeter zaten. Biz evde yanımızda yatırmak, bir yere kalmaya giderken götürmek için aldık. Düşünen varsa tavsiye ederim

Eklentiler

• 20211217_185854.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 20211217_190144.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 20211217_190334.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 20211217_192337.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 20211217_192346.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 20211217_192359.webp
    45 KB · Görüntüleme: 48
  • 20211217_192416.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 20211217_204721.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 20211217_204731.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 20211217_204800.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 20211217_204833.webp
    57 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar ben cok yoruluyorum artik agir hissediyorum kendimi. +3kg'ya ragmen bu kadar agir hissetmemi anlamiyorum. Belkide haftanin son gunu olmasinin da etkisi vardir. Isten erken kactim cikip disarida yiyim biraz da bebege biseyler bakinayim dedim malum babymall ve ebebek bu aralar indirim yapiyolar. Ama yemek yedikten sonra gezecek halim kalmadi. Bir iki magaza anca gezebildim. Hava buz gibi , ulkenin ekonomik durumunum da verdigi psikolojiyle en iyisi gidip yatayim, tum haftasonunu da yatarak gecireyim dedim . Ciddi ciddi cok kafaya takmaya basladim doviz kurlarini. Ki yine isi gucu yerinde olan insanlariz. Ama inanilmaz etkileniyorum. Cocuguma ya iyi sartlar saglayamazsam diye. Ya bana bisey olursa diye.. neyse bebisime daha kiyafet almayacagim derken bu takim cok hosuma gitti aldim. Nesem yerime geldi.

Eklentiler

• 20211217_201253.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 85
Bende böyleyim Eylül ayında bunalıma girmiştim erken çıksam mı işten istifa edip diye sprular soruyodum buralarda sonra inat edip bekledim bugünlere kadar..32.haftayı iple çekiyorum resmen mühendis olarak nerdeyse asgari ücret alıyorum yeni düzenleme ile..bu da beni çok ama çok yıpratıyor. Birde hamilelik hormonları ve kiloları derken canım pek bir sıkkın.

Benim isim rahat diye hic erken cikmayi dusunmedim son 2 hafta kalana kadar da calisayim dedim ama agirlastikca ve yeni duzenlemeyle dovizle benim de moralim bozuldu, artik eskisi gibi calisma hevesim kalmadi. Maasimda iyilestirme yapilmazsa 32.haftada cikarim herhalde. Yanlis anlasilmasin asgari ucret cok daha fazlasini hakediyor ama dedigin gibi bi muhendis neredeyse asgari aliyor artik. Ozel sektor acaba calisanlarina ne yapmayi dusunuyor. Acikcasi ben de bi %30-%40 arasi zam umuyorum cunku suanki doviz kuruna ve asgariye gore komik bi rakama calisiyorum. Ama esim asla o kadar zam yapilmayacagini dusunuyor. Evde yatarak calisiyor, bir de hamile ne de olsa baska sirkete de gidemez gozuyle bakildigindan en en fazla 500-600lira zam yapacaklarini dusunuyor. Boyle olursa 32.haftada cikarim sonra bebis biraz buyuyunce yeni is ararim acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…