2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Bir yol bulacağız elbet bakalım
Valla iyi döktüm içimi. İfşa olmazsam iyi kullanıcı adımı bir gözden geçireyim ben

haklısın canım ne diyim ki valla . oğluna gelmiş bu bir gerçek

Bir yol bulacağız elbet bakalım
Valla iyi döktüm içimi. İfşa olmazsam iyi kullanıcı adımı bir gözden geçireyim ben
Canim ayip gunah bisey demedin ki ifsa olsan da benim esim bile biliyor burada takildigimi. Hatta bazen uzaniyorum elimde telefon burayi okuyorum. "Senin hamişler neler yazmis" diye soruyor esprili sekilde.

Canim ayip gunah bisey demedin ki ifsa olsan da benim esim bile biliyor burada takildigimi. Hatta bazen uzaniyorum elimde telefon burayi okuyorum. "Senin hamişler neler yazmis" diye soruyor esprili sekilde.

Yoo benim eşim de biliyor
bazen birşey oluyor işte atıyorum alışveriş yaparken mllen de almış bundan beğenmiş güzelmiş, pembemanolya şu kadara almış geçen hafta falan diyorum gülüyor bana baya
Bir de sosmivida yı öğrenmiş bahsetmişim herhalde birgün işte deneyimi var yol gösteriyor bize falan diye. Birşeyi bilemiyoruz nasıl olurki acaba falan diyorum sosmivida ya sorsana diyor eğleniyor artık benle
Eşimden yana içim rahat yani bilir bunları kimseyle konuşamayacağımı, o yüzden yazma ihtiyacı hissedeceğimi.
Ama öyle çok detay verince bir dedim çok mu abarttım

Kızlar söz verdiğim gibi gelen ürünlerin fotoğrafını atıyorum alez çok güzel su geçirmez diye aldım. Yastıklarım birinin vakumu gitmişti ama güzel sağlam geldiler. Yumuşaklığı dolgusu vs güzel. Yanına da bir kese koymuşlar hediye. Çarşaflar da resimdeki gibi çıktı çok şükür sağlam geldiler. Güzel bir keseye koyup göndermişler. Henüz yıkamadım tabi renk atması vs olur mu bilmiyorum. Ama yıkama talimatı göndermişler onu da ekliyorum fotoğraflara. Memnun kaldım hepsinden. 3 buçuk ay geçse de bebeğimin üstünde yattığı günlere gitsem diyorum şimdiden

Eklentiler

• 20211216_133454.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 20211216_132904.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 20211216_132915.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 20211216_133144.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 20211216_133229.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 20211216_133245.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 55
  • 20211216_133435.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 20211216_140005.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 20211216_135932.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 20211216_140040.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 57
Offff az sabır diyeceğim ama sende haklısın .. senin yazdıklarını okurken kendi kayınvalidem aklıma geldi emin ol aşağı kalır yanı yok hatta daha fazlası var .. Allahtan yaşlı da gelemiyor diye şükrettim .. senin taşıdığın bebek onun torunu sana değil torununa yaptığını da düşünmüyor
Sen yaz canım biz okuruz , içine atma ..

haklısın canım ne diyim ki valla . oğluna gelmiş bu bir gerçek
Aynen bir de işte şuna üzülüyorum; eşim senin annen gelsin dedi direk aslında ama işte kaç aydır görmüyor kendi annesini gidecektik aslında, böyle olunca gidemedik, özledi biliyorum, hazır evdeyken beraber vakit geçirirler diye ben teklif ettim o da zaten hevesle bekliyordu biliyorum.
Şimdi kendime kızıyorum sen böyle düşünmeye devam et, daha çok ağlarsın kimse beni düşünmüyor diye

Son düzenleme:

Güzel günlerde kullanın çok güzeller ya Biz de bir süre askıya aldık alışveriş işlerini ama sizler böyle paylaştıkça dayanamicam sanırım

Aslında ufak ufak şeyler ama işte yaşadığım stres, korkularım, riskli oluşum e hormonlar falan bir araya gelince ağır geliyor sanırım biraz
Normal bir süreçte olsam amaaaan der elimden geldiğince kendi işimi kendim yaparım. E ama onu da yapamıyorum. Yapsam bebeğime zarar.
O muhtaçlık hissi ayrı stres anlayacağın
İyi geldi valla ne yalan söylim uzun uzun anlatmak. İçim ferahladı biraz

keşke senin annen gelseymiş neyse artık olan oldu . biraz daha sabrediceksin anlaşılan .

Güzel günlerde kullanın çok güzeller ya Biz de bir süre askıya aldık alışveriş işlerini ama sizler böyle paylaştıkça dayanamicam sanırım
İnşallah Rabbim hepimize evlatlarımızın güzel günlerini göstersin
Yazdıklarını okudum bence biraz bebeğine alışveriş yapmak sana iyi gelir terapi gibi bir şey ya onun eşyalarına bakmak içinde, üstünde onu hayal etmek

Bende aynı şeyleri yazacaktım :) benim canım sıkılınca bebek eşyası bakıyorum :) çok eğlenceli üstelik bebeğimle de konuşuyorum alayım mı diye :)

Merhabalar bugün detaylı ultrasonum vardı kızım yine yüz üstü yatıyordu ama çok hareketliydi bir an bile durmuyordu yan tarafa dönüp anca bu kadar resim çekebildik. Herşey çok güzel dedi sadece kalbi normalden az atıyor dedi takip etsin doktorun böyle devam ederse padiatrik kardiyoloji konsültasyonu önerdi. Umarım düzelir ciddi birşey değil dedi ama yine de tabi beni huzursuz etti

Eklentiler

• 1639655223696126461747309718362.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 62
Bende aynı şeyleri yazacaktım :) benim canım sıkılınca bebek eşyası bakıyorum :) çok eğlenceli üstelik bebeğimle de konuşuyorum alayım mı diye :)
Bende hep bakıyorum ayy bende sürekli konuşuyorum sabah acıktın mı diyorum mutfağa girince ne yiyelim diyorum falan hep konuşuyorum yalnızken

Bizde de durum benzer canim. nisan 2022 annelerinde bi kiz bunu almis biri soyle yapmis falan diye gosteriyorum. He cok ilgisini cekmiyo ama iste anlatiyorum.

Cok guzeller canim gule gule kullanin. Genel olarak senin tarzini aldiklarini cok begeniyorum zaten zevklerimiz benziyor

Ay cok mutlu oldum yaa ☺ teşekkürler

hayırlı akşamlar kızlar öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun diyeyim sıkıntıda olanlarada rabbim gönül ferahlığı versin. Cumartesi detaylımız heyecanlıyız biraz dayanamadım bende ufak alışverişlere başladm beşiği almadan (araştırıyorum daha) nevresim ve battaniyesini sipariş verdim bugün ekliyorum sizede fikir olsun

Cok guzeller canim gule gule kullanin. Genel olarak senin tarzini aldiklarini cok begeniyorum zaten zevklerimiz benziyor
Sağol canım teşekkür ederim yaa çok sevindim beğenmene erkek diye hep mavi mavi almak istemiyorum daha soft renkler hoşuma gidiyor ama illa ki mavi de karışıyor araya
Çok güzel canım güle güle kullansın minik fikrimi söylemek istedim yanlış anlamazsan keşke önce beşiği alsaydın çünkü ölçüler farklı olabiliyor nevresimin küçük ya da büyük gelebilir sonra. Tabi aklında bir ölçü varsa bir şey diyemicem

Fikrin için çok teşekkür ediyorum ölçüler belirli marka konusunda araştırma aşamasımdayım o yüzden fiyatı uygunken alayım dedim

Fikrin için çok teşekkür ediyorum ölçüler belirli marka konusunda araştırma aşamasımdayım o yüzden fiyatı uygunken alayım dedim
İyi yapmışsın canım herşeyin fiyatı her gün artıyor indirim gördün mü imkanın varsa kaçırmıcan bu devirde yoksa fiyat katlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…