2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet zaten evdesin hamilesin cikamaz ciksada isimize gelir kafasındalar bence o yüzden çok zam alamayacağım... Ama zaten ben doğum dönüşü bırakacağım bu maaşa gerçekten değerimi düşüremem. Sonra da yeni iş ararım bakalım umudum yok bu zam döneminden.

2 gündür ben de çok ağır hissediyorum , bebek nerdeyse göğsüme yaklaştı ya diyaframa baskı yapıyor, iyice yukarda duruyor nefes darlığı çekiyorum bazen Yan yatınca biraz aşağı iniyor da rahatlıyorum. Vallahi anne olmak çok zormuş onu anladım..
Bu arada bayıldım oğlunun yeni cicisine güle güle sağlıkla giysin canım

Iste bunu anlamiyorum ciksak nasil islerine gelecek ki ? Yerimize alacaklari daha az veya ayni maasi mi kabul edecek sanki. Neden hazir isi bilen, sorun yasatmayan calisani motive etmeye calismiyolar ki. Bulunmaz hint kumasi degiliz ama yani orta yolu bulmalilar bence. Valla kendileri kaybeder hamile kadini uzdukleriyle kalirlar.
Benim isten ayrilmami en cok ortak calistigim is arkadasim ister. Cunku yoklugumda izin alamayacak. Hatta gecen diyor ki "bence bi bebegin maddi imkanlardan cok annesiyle gecirecegi anlara ihtiyaci var."
Dedim evden calisiyorum farkinda misin :) Kiz resmen inceden isi birak yerine baskasini alsinlar izin almamda sorun olusmasin demeye getiriyor. Hatta sacma sapan bi video atmis sifir bezlemeyle bebek buyutme diye. Yani bi anne istese bebegini hic bezlemezmis, egitim vermek gerekirmis annelerin bezlemek isine geliyormus falan filan..Sirf o kiza inatta isi birakasim yok biliyo musun. Boyle baskasinin anneligine laf uzatanlara sinir oluyorum.

Sagol canim valla uzerimdeki kiyafetlerim bile agir gelmeye basladi artik. Ama bebis nerede hala onu kestiremiyorum. Sanirim onumuzdeki ay artik anlayabilirim. Ya mesela bugun dusundum bebek dogunca ben boyle yorgun hissedersem napicam. Ki 2.trimester dinc olunurmus. Inan ben ilk trimester daha dinctim

pembemanolya aldigimiz bebek arabasinin yeni fiyatina bakar misin saka gibi
O Obayram canim biz bu ates olcerin bir veya iki ust modelini daha uyguna aldik suan bu modeli bile 475 olmus.
Ayy resmen deliricem

Eklentiler

• Screenshot_20211217-225647_Samsung Internet.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 69
O Obayram canim biz bu ates olcerin bir veya iki ust modelini daha uyguna aldik suan bu modeli bile 475 olmus.
Ayy resmen deliricem
Yaaa böyle bişey olamaz 6 bin civarına almıştım peg peregoyu ateşölçeri de şimdi kontrol ettim 488 ₺ ye almışım aynısı su an 751₺ . Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten 1 ay olmadı daha bu kadar zam

Eklentiler

• 45F83668-048F-46C4-9244-2C528610741D.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 599FE5A8-DBA5-4D49-959A-F6910567CBC2.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 59
Hahaha o kıza sinir oldum haklısın canım bende olsam iyi laflar söylerdim o kıza zam vermeyeceklerrr bunlar bize

Ayy resmen deliricem

Kızlar sormayın benim başıma geleni bu zamlardan
Hepsiburada nın son indirimlerinden o çok beğendiğim bebek arabasını almıştım 5.800₺ e. 4 gün sonra siparişim stok olmadığı için iptal edildi. Firmayla görüştüm. Büyük bir firma toplu alım yapmış tüm stoğu almış dediler. İnanmadık adamlara fiyat çok uygundu kesin yok diyip fiyat yükseltcekler diye. Hepsiburada özür için hediyeçeki faln verdi.
Ertesi gün ebebek arabayı tek başına 7.000₺ e satışa koydu puset ve adaptörünü ayrı ekleyince oldu mu 8.000
Neyse dedim indirim olur belki. İndirimsiz yazıyordu fiyatlar. Günde 5-10 kere bakıyorum ama. Operasyon araya girdi eve çıktım. Bir sabah bir girdim e-bebek e araba tek başına 11.000₺ set yaparsan 12.200₺ hemen peg peregolara baktım onlar da aynı skalaya çıkmış
Kaldım mı arabasız bir haftadır acayip canım sıkkın bu yüzden napıcam bilmiyorum.
Şuan lacivertini buldum babymall da. Set olarak 7.800₺ falan oluyor. Ama aklım istediğim grisinde. İndirmez di mi e-bebek yine indirir diye bekleyip babymall u da kaçırmak istemiyorum
Beni gaza getirin de alayım laciverti

Eklentiler

• 0D70622B-36F9-40C5-8FC1-D1019BAC779B.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 53
  • DDD521BD-CCA1-4F42-85A6-62EB50C60E81.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 65
Vallahi ben gaza getiricem seni . Gittikçe yükseliyor fiyatlar baksana %60 üstüne koymuş 1 ayda bizim araba,hayret verici bişey . Şimdi yılbaşı öncesi son indirimler bence , ocaktan itibaren geliyor gelmekte olan ben de arabayı lacivert aldım bu modelde de gayet şık duruyor hiç de kötü değil ben beğendim. Hem de unisex renk kız-erkek kullanırsın

Bak düşünürsen başka bir seçenek olarak , bizim aldığımız model babymallde 6700₺ Son 2 ürün diyo şimdi gördüm

Eklentiler

• 3B2BD08F-628E-4CAD-9E61-5A5A5F897410.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 77
Ay bende bir iki çay bardağı kola içmiş bulundum. Hamburger falan yanına
Salam sosisli şeyler pizza galan istiyorum ama tutuyorum kendimi. Doğumdan sonra ilk yiyeceğim şeyler bunlar olacak

Bak düşünürsen başka bir seçenek olarak , bizim aldığımız model babymallde 6700₺ Son 2 ürün diyo şimdi gördüm
Hemen bir videosunu izleyeyim canım çok sağol. Ya ben babymall a uzak kalmışım niyeyse. Az önce kanguru konusunda adı geçince indirdim telefona bir baktım benim arabanın laciverti var ve uygun. Eşim aslında soğuttu lacivertten. İkinci çocuk kız olursa falan diye Bence lacivert de olur kızda ama

Hayırlı geceler arkadaşlar. En son detaylı ultrasona girdim 3 gün önce çok şükür herşey iyi dedi doktor. Hatta bugün de kendi doktoruma göründüm hem sonuçları gösterdim hemde bir kez daha bebeğe baktık ultrasonda yine şükür bir sıkıntı yoktu. Ama eve geldim duş aldım daha sonra canım kek çekmişti kek yapıp mutfaktaki bulaşıkları filan topladım. Daha sonra dinlendim ama lavaboya gittiğimde ufak bir kahverengi leke gördüm iç çamaşırımda. O kadar moralim bozuldu ki neden olmuş olabilir acaba. Doktor idrarda enfeksiyon da gördü ilaç kullancaktim bugün. Acaba enfeksiyondan mi oldu yada yoruldugum icin mi bi fikri olan var mı? Herşey yolunda derken bu nerden geldi yine ya off

Nolcak ya biz de kızımıza lacivert araba aldık puset örtüsünü de mavili grili seçtik hatta arabaya uygun olsun diye kız diye de çok pembelere boğmamak lazım bence boşver rahat ol sen ne renk beğeniyorsan onu al

Ay ben de gri aldim bebek arabasini. Ikincisi kiz olsa da kullanilir ya bu tarz seylerin kizi erkegi yok bence canim. Pembemanolya dogru diyor babymall dan aldim baya saglam bi urun tavsiye ediyorum zaten peg perego kullanip pisman olan olmamis. Fiyatlar iyice ucacak o yuzden acele bu hafta aradan cikart canim.
Bende suan ebebekteki indirimlerden birseyler siparis verdim. Emzirme yastigi, onlugu,mama onlugu, tek kullanimlik alt degistirme ortusu falan. Yarin bi sakin kafayla liste yapicam eksiklerimi tamamlicam. Birde anne bebek cantasi onerilerine acigim. Onda hala karar kilamadim.

Salam sosisli şeyler pizza galan istiyorum ama tutuyorum kendimi. Doğumdan sonra ilk yiyeceğim şeyler bunlar olacak
Salam ve sosis yemedim ama sucuk yedim iyice kizartip pizzayi da vejeteryan soyluyorum canim. Cunku pizzada kullanilan et urunlerine guvenmiyorum. Sanki hamburgerin eti cok guvenilir sacma takintilarim var.

Hahaha o kıza sinir oldum haklısın canım bende olsam iyi laflar söylerdim o kıza zam vermeyeceklerrr bunlar bize
Bence ocak ortasina kadar bekleyelim. Baktik sesleri cikmiyor biz yoklayalim. Aglamayana meme yok. He aglamamiza ragmen vermezlerse 32.haftada dogum iznine cikariz bitince de donmeyiz. Ya da 6 ay ucretsiz talep eder issizlik maasi aliriz. Sonra da basariz istifayi. Ne guzel gaza geldim.

Valla ben de aynı düşüncedeyim bence de unisex o yüzden alıyorum laciverti yarın. Kardeşimle konuştum sponsor o oluyor da arabaya. Gelmiş bana diyorki hala aklında kalmasın istersen ötekini alalım. Dedim sen bunu al, aradaki farka ben sana aklımda kalan başka şeyleri aldırırım
Şöyle yapacağım şimdi lacivertini alacağım. Teslim aldıktan sonra 14 gün iade süresi var. 14. Günün sonuna kadar griyi takibe devam edeceğim nerden baksan Ocak’ın ilk haftası oluyor. Umudum yok amao ara gri düşerse değişirim. Düşmezse de en azından bu fiyattan olmuş olmam

En mantıklısı canım, hem indirim olmazsa senin araban hazır olur , indirim olursa da dediğin gibi değiştirirsin hayırlı olsun şimdiden insallah memnun kalırsınız

Sizin bebek tepetaklak dönmüş bile hamile takviminde Koladanmı oldu acabaŞaka bi yana hangi hafta dönüyodu bu kuzular böyle ay 3.bebem ama hafıza balık hafıza olduğu için unutuyorum herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…