Enfeksiyonda leke oluyor canim ama bi iki gün devam edersen doktoruna danis yine, enfeksiyon onemli çünküHayırlı geceler arkadaşlar. En son detaylı ultrasona girdim 3 gün önce çok şükür herşey iyi dedi doktor. Hatta bugün de kendi doktoruma göründüm hem sonuçları gösterdim hemde bir kez daha bebeğe baktık ultrasonda yine şükür bir sıkıntı yoktu. Ama eve geldim duş aldım daha sonra canım kek çekmişti kek yapıp mutfaktaki bulaşıkları filan topladım. Daha sonra dinlendim ama lavaboya gittiğimde ufak bir kahverengi leke gördüm iç çamaşırımda. O kadar moralim bozuldu ki neden olmuş olabilir acaba. Doktor idrarda enfeksiyon da gördü ilaç kullancaktim bugün. Acaba enfeksiyondan mi oldu yada yoruldugum icin mi bi fikri olan var mı? Herşey yolunda derken bu nerden geldi yine ya off
Suan yerleri geniş olduğu için çok dönüyorlar canim, büyüdükçe zorlaşacak dönmeleriSizin bebek tepetaklak dönmüş bile hamile takvimindeKoladanmı oldu acaba Şaka bi yana hangi hafta dönüyodu bu kuzular böyle ay 3.bebem ama hafıza balık hafıza olduğu için unutuyorum herşeyi
Şeker varsa önemsemek lazim canim, bebegin organları icin zararlı cunku fazladan şisirmis oluyor bebegi, suyunu etkiliyor vs en azından bir kere gitsen diyetisyene iyi olabilir, verdigi listeye devam edersin. Gebelik şekeri herkeste cikmkyor cunku o ıcirilen icecek o kadar yukseltmez canim, doktor demiştir herhlde ama elde ölçülen cihazlardan alsan iyi olur, doktor takip ister mutlakaAçıkçası pek mantıklı değil polyanna.
Ben dün yaptırdım şeker çıktı bende diyetisyene git dedi.
Vücuda şeker yüklemesi yapıp, şekerin çıkmaması mucize zaten
Yine de yaptırdım ama bakalım diyetisyen falan yani çok mantıklı gelmedi bana.
Şeker varsa önemsemek lazim canim, bebegin organları icin zararlı cunku fazladan şisirmis oluyor bebegi, suyunu etkiliyor vs en azından bir kere gitsen diyetisyene iyi olabilir, verdigi listeye devam edersin. Gebelik şekeri herkeste cikmkyor cunku o ıcirilen icecek o kadar yukseltmez canim, doktor demiştir herhlde ama elde ölçülen cihazlardan alsan iyi olur, doktor takip ister mutlaka
Referans degerleri içindeyse sorun olmaz o zaman insallah :) ya doktorlar sonucta her türlü riski söylemek zorundalar ondan kaynaklanıyor biraz, ben her gebeligime kilolu başladım, ilk gebeligimde doktor 75 gr lik şeker yaptırdım bisey cikmadi cok sukur, 2.gebeligimde koronanin ilk zamanlariydi, hastanede o kadar duramazdim zaten doktor hep elden ölçülen cihazla kontrol etti, onda da bi sorun cikmadi cok sukur, bakalik simdi ne diyecek yine yaptirasim yok ama bazen çok ısrarcı oluyorlarBenim üst değerin biraz altında çıktı.
Yani afaki yüksek değil.
Tabi ki de önemli ama benim annem günde 2 kilo meyve yerdi neredeyse, 110 kilo doğuma girdi, kardeşimi 5 kilo doğurdu.
Şeker ölçümü falan yaptırmadan oldu bunlarda.
Kuzenimin eşi de hiç şeker tüketmediği halde hatta hamile kalınca 10 kilo falan verdi yemedi içmedi, şeker çıktı.
Doğum yaptı bebeği sapasağlam doğdu.
Bende takip edeceğim ama bilmiyorum ya her şeyi çok abartıyorlar gibi geliyor.
Muhendis degilim ama meslek gruplarina gore mi zam orani bekirlenir o kismi anlamadimAslında sizin beklediğiniz zam oranı çok normal bir oran. Ortalama bir mühendis için verilecek zam oranı. Eğer bu bandın altında alırsanız performans geri bildirimi isteyin yöneticinizden. Hamilesin zaten, izine çıkacaksın gibi laflar yaparsa direk İnsan Kaynakları’na durumu iletebilirsiniz. Sonuçta bu zamlar 2021 yılındaki performansınıza göre verilmekte. 2022 yılında bir tık düşük alır ve performansını gözlemleyemedik derlerse bunu anlarım.
Biseyler derdim de siyasete girmek istemiyorum canim. Maalesef ulkenin icine edildi. Ama bulgarlarin sucu mu hayir. Paralari degerliyse gelsinler. Bari esnafimiz kazansin.Yaa ben bunlara gerçekten sinir oluyorum daha birkaç sene öncesine kadar ciddi anlamda fakirlerdi. Türkiye onlar için hayal gibiydi her gittiklerinde ağızları açık kalırdı .. Şimdi Türkiye ile dalga geçiyorlar ağrıma gidiyo çok . Burda yaşayıp burda kazanmama rağmen hiç içime sinmiyor bu durum100 Bulgar levası 945₺ yapıyor gerçekten şaka gibi bi durum oldu, oraya gelsem azıcık bi para bozdursam çok avantajlı her şeyi alırım dönerim evet ama vallahi yüreğim kaldırmıyor su an kendi ülkemin durumunu ve o yüzden galiba gelişimi devamlı erteliyorum.. Atamın emeklerine yazık ettiler..
Yok canim zaten haklarimi almadan istifa etmem. Evet dolar euronun daha da ucacagi konusuluyor.Canim is birakmayi dusenme bence, en son 32 yada 36.haftanda izine ayril, once parani al, parayida hemen vermiyorlar bazen, onu aldıktan sonra istersen çıkarsın ama isin rahat baska isle ugrasmaktansa bi sure daha idare etmeye calis derim. Dolar 24 tlyi gorecekmis yani 2022 cok çetin gecicek, Allah herkesin yardımcısı olsun
Maşallah canım ne kadar net olmuş görüntülerKizlar selam bende seker yuklemesi yaptirdim ogleden sonra cikacak sonuc bebegimiz 780 gram olmus 3 4 hafta sonra gidecegiz sonraki kontrole bundan sonra testler bitti son aylar nst ye baglicaklar sonrada insallah dogum
Referans degerleri içindeyse sorun olmaz o zaman insallah :) ya doktorlar sonucta her türlü riski söylemek zorundalar ondan kaynaklanıyor biraz, ben her gebeligime kilolu başladım, ilk gebeligimde doktor 75 gr lik şeker yaptırdım bisey cikmadi cok sukur, 2.gebeligimde koronanin ilk zamanlariydi, hastanede o kadar duramazdim zaten doktor hep elden ölçülen cihazla kontrol etti, onda da bi sorun cikmadi cok sukur, bakalik simdi ne diyecek yine yaptirasim yok ama bazen çok ısrarcı oluyorlar
Canim dahiliye doktorum 90nun uzerinde olan sekeri hamilelere onermiyorum demisti. Ki 74-100 referans degeri assagi yukari tabi. Sanirim olasi risklersen oturu. Yani her gun yeni calismalar yapiliyor ve olasi riskleri goz onunde bulundurmak zorundalar. Belki su an takibin yapilmasa hicbir sey olmayacak. Bosuna kafaya takmana sebep olacak sadece. Ama yine de temkinli olmak istiyolar. Allah korusun tabi ama aksini dusun boyle bisey vardi da neden onemsemediler demektense boylesi daha iyi. Eskiye bakarsak bi adeti gecince bir de suyu gelince hastaneye giderlermis.
Benim üst değerin biraz altında çıktı.
Yani afaki yüksek değil.
Tabi ki de önemli ama benim annem günde 2 kilo meyve yerdi neredeyse, 110 kilo doğuma girdi, kardeşimi 5 kilo doğurdu.
Şeker ölçümü falan yaptırmadan oldu bunlarda.
Kuzenimin eşi de hiç şeker tüketmediği halde hatta hamile kalınca 10 kilo falan verdi yemedi içmedi, şeker çıktı.
Doğum yaptı bebeği sapasağlam doğdu.
Bende takip edeceğim ama bilmiyorum ya her şeyi çok abartıyorlar gibi geliyor.
Bende enfeksiyondan dolayı olabileceğinden şüphelendim gece tek kullanımlık toz ilaçtan yapıp içtim inşallah bir daha olmaz olursa doktoruma da danisacagim şimdilik bir daha olmadı ama bakalım...teşekkür ederim canım benimEnfeksiyonda leke oluyor canim ama bi iki gün devam edersen doktoruna danis yine, enfeksiyon onemli çünkü
Ca
Canim dahiliye doktorum 90nun uzerinde olan sekeri hamilelere onermiyorum demisti. Ki 74-100 referans degeri assagi yukari tabi. Sanirim olasi risklersen oturu. Yani her gun yeni calismalar yapiliyor ve olasi riskleri goz onunde bulundurmak zorundalar. Belki su an takibin yapilmasa hicbir sey olmayacak. Bosuna kafaya takmana sebep olacak sadece. Ama yine de temkinli olmak istiyolar. Allah korusun tabi ama aksini dusun boyle bisey vardi da neden onemsemediler demektense boylesi daha iyi. Eskiye bakarsak bi adeti gecince bir de suyu gelince hastaneye giderlermis.
Gecmis olsun canim. Normal kilonun cok uzerinde misin veya ailede seker var mi ?Sonucum 155 maalesef ust sinir 140 yaziyor... muhtemelen dikkat et diyecek.... ben cikolata tatli yemem ama makarna cok yapariz ekmek cok yerim ama korktum valla sebze yemeklerine devam artik
Diyetle kontrol altına alınır canım sıkma canını çok aşırı yüksek değil yine. Kaç gr yükleme yapıldı?Sonucum 155 maalesef ust sinir 140 yaziyor... muhtemelen dikkat et diyecek.... ben cikolata tatli yemem ama makarna cok yapariz ekmek cok yerim ama korktum valla sebze yemeklerine devam artik
Diyetle kontrol altına alınır canım sıkma canını çok aşırı yüksek değil yine. Kaç gr yükleme yapıldı?
Gecmis olsun canim. Normal kilonun cok uzerinde misin veya ailede seker var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?