- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Günaydın canımEn mantıklısı canım, hem indirim olmazsa senin araban hazır olur , indirim olursa da dediğin gibi değiştirirsinhayırlı olsun şimdiden insallah memnun kalırsınız
Canim bence de cok bekleme cunku cidden 2022ye girdigimiz iyice iyice herseyin fiyati artacak. Ama tabi icine sinmesi de onemli. Diger model siniyorsa onu al diyecegim ama aradaki fark ic acitan turden.Valla ben de aynı düşüncedeyim bence de unisex o yüzden alıyorum laciverti yarın. Kardeşimle konuştum sponsor o oluyor da arabaya. Gelmiş bana diyorki hala aklında kalmasın istersen ötekini alalım. Dedim sen bunu al, aradaki farka ben sana aklımda kalan başka şeyleri aldırırım
Şöyle yapacağım şimdi lacivertini alacağım. Teslim aldıktan sonra 14 gün iade süresi var. 14. Günün sonuna kadar griyi takibe devam edeceğimnerden baksan Ocak’ın ilk haftası oluyor. Umudum yok amao ara gri düşerse değişirim. Düşmezse de en azından bu fiyattan olmuş olmam
Ya ben de kıyamadım ilk başta ama biraz annemin gazına geldimCanim bence de cok bekleme cunku cidden 2022ye girdigimiz iyice iyice herseyin fiyati artacak. Ama tabi icine sinmesi de onemli. Diger model siniyorsa onu al diyecegim ama aradaki fark ic acitan turden.Bu arada benim de erkek kardesim dun bebek odasini ben karsilarim dedi de ne bilim kiyamiyorum ya Ama normal dimi dayi olarak bunu ustlenmesi.
Ayy biliyo musun bizde de durum ayni sayilir. Kardesim yurtdisinda. Guzel bi maasi var ama hic yarinini dusunmez. Savurgan bi tip. Annem de diyo en azindan disarida yiyecegine size bisey yapsin ki yapar da o konuda suphem yok ama kiyamiyorum da. Annem de diyo al fazlasini al hic acima onaYa ben de kıyamadım ilk başta ama biraz annemin gazına geldimkardeşim özel bir üniversitede akademisyen, bekar. Annemlerle yaşıyor. Aldığı maaaş günümüz şartlarında pek az değil. İlk söylediğinde işte indirim kovalıyorum, 7-8 bin ama çok mu falan dedim anneme. Kardeşim 8 demişti bütçesine. Annem de kardeşime çok kızıyor. Hiç kenara para koymuyor diye. Gerçekten öyle bütün maaşı tek başına yiyor sen daha ucuza alacaksın da aradaki farkı sana mı verecek sanki yine kendi yiyecek boşver içine sineni aldır ödesin dedi
Ben de anneme uydum
Annelerim bakış açısıAyy biliyo musun bizde de durum ayni sayilir. Kardesim yurtdisinda. Guzel bi maasi var ama hic yarinini dusunmez. Savurgan bi tip. Annem de diyo en azindan disarida yiyecegine size bisey yapsin ki yapar da o konuda suphem yok ama kiyamiyorum da. Annem de diyo al fazlasini al hic acima ona
Bende bayılırım valla bi hamileliğimi ilk öğrendiğimde yemiştim bi de dün yedim çok özlemişimşişiyoruz napalım
Şeker sıkıntı ya ben yükleme yaptırmadım ama hala kararsızım yaptırsam mı diye
Benim isim rahat diye hic erken cikmayi dusunmedim son 2 hafta kalana kadar da calisayim dedim ama agirlastikca ve yeni duzenlemeyle dovizle benim de moralim bozuldu, artik eskisi gibi calisma hevesim kalmadi. Maasimda iyilestirme yapilmazsa 32.haftada cikarim herhalde. Yanlis anlasilmasin asgari ucret cok daha fazlasini hakediyor ama dedigin gibi bi muhendis neredeyse asgari aliyor artik. Ozel sektor acaba calisanlarina ne yapmayi dusunuyor. Acikcasi ben de bi %30-%40 arasi zam umuyorum cunku suanki doviz kuruna ve asgariye gore komik bi rakama calisiyorum. Ama esim asla o kadar zam yapilmayacagini dusunuyor. Evde yatarak calisiyor, bir de hamile ne de olsa baska sirkete de gidemez gozuyle bakildigindan en en fazla 500-600lira zam yapacaklarini dusunuyor. Boyle olursa 32.haftada cikarim sonra bebis biraz buyuyunce yeni is ararim acikcasi.
Pizzayı margarita yiyorum ama bol malzemeli olanların yerini tutmuyor hiçSalam ve sosis yemedim ama sucuk yedim iyice kizartippizzayi da vejeteryan soyluyorum canim. Cunku pizzada kullanilan et urunlerine guvenmiyorum. Sanki hamburgerin eti cok guvenilir sacma takintilarim var.
Aa sen diyince dikkatimi çekti valla öyle olmuş, bugünde kontrole geldim baş aşağı durduğunu söyledi doktor. Önceden nasıldı bilmiyorum amaSizin bebek tepetaklak dönmüş bile hamile takvimindeKoladanmı oldu acaba Şaka bi yana hangi hafta dönüyodu bu kuzular böyle ay 3.bebem ama hafıza balık hafıza olduğu için unutuyorum herşeyi
Yaa ben bunlara gerçekten sinir oluyorum daha birkaç sene öncesine kadar ciddi anlamda fakirlerdi. Türkiye onlar için hayal gibiydi her gittiklerinde ağızları açık kalırdı .. Şimdi Türkiye ile dalga geçiyorlar ağrıma gidiyo çok . Burda yaşayıp burda kazanmama rağmen hiç içime sinmiyor bu durumpembemanolya dun bu videoya denk geldim. Ne gorduk onu aldik Sen de gelsene kizzz ask olsun Bu arada videoya sitem edenler olmus ama bence yaptiklari mantikli. Benim de param orada degerli olsa gider alisverisimi yaparim ne var yani. Hatta annemlere diyorum euro 20tlye dayandi, gelin mis gibi alisverisinizi yapin kilolarca goturun O da ay sana gondereyim bebegin eksiklerini tamamla derdinde. Ama bizimkilere kiyamiyorum ya biraz tuhafim bu konuda.
BBC NEWS TÜRKÇE on Instagram: ""Her şeyi aldık, bugün 10 bin TL'lik alışveriş yapıyoruz, fiyatlar bize uygun" "2 bin euro harcayacağım" Türk Lirası'nın Bulgar Levası karşısında da değer kaybetmesiyle Bulgaristan'dan Edirne'ye "alışveriş akını" ya
18K likes, 1,109 comments - bbcturkce on December 14, 2021: ""Her şeyi aldık, bugün 10 bin TL'lik alışveriş yapıyoruz, fiyatlar bize uygun" "2 bin euro harcayacağım" Türk Lirası'nın Bulgar Levası karşısında da değer kaybetmesiyle Bulgaristan'dan Edirne'ye "alışveriş akını" yaşanıyor...www.instagram.com
Yani o kadar şekeri içip çıkmaması garip olur dediğin gibiAçıkçası pek mantıklı değil polyanna.
Ben dün yaptırdım şeker çıktı bende diyetisyene git dedi.
Vücuda şeker yüklemesi yapıp, şekerin çıkmaması mucize zaten
Yine de yaptırdım ama bakalım diyetisyen falan yani çok mantıklı gelmedi bana.
Sonucunu paylaşır mısın canım şeker konusunda kararsızım da yukarıda okuduğun gibiBu arada şeker yükleme testine başladık bakalım, doktorum istersen yapalım dedi bende zaten hazırlıklı gelmiştim. İçtik suyumuzu bekliyoruz
Yani o kadar şekeri içip çıkmaması garip olur dediğin gibibende 29unda perinatologa gidicem yine detaylıda gittiğim doktor 1 ay sonra yine gel yüzünü görmeye çalışırız falan demişti. Bende özele gideceğime ona giderim dedim makinesi baya güzeldi. Ona sorucam bakalım ne dicek. Sonuçta uzman yani yaptır derse diye 31ine de devlet kadın doğuma randevu aldım. Bakalım duruma göre devam edicem.
Sonucunu paylaşır mısın canım şeker konusunda kararsızım da yukarıda okuduğun gibi
Ayyynennn kötü bir şey görünce büyütmeyi seviyorlar. Bende eğer çıkarsa yediklerime dikkat ederim zaten başka yapacak bir şeyimiz yokDediğim gibi benim canımı sıktı biraz keşke yaptırmasaydım ama şimdi dikkat edeceğim.
Bebeğimin her şeyi iyi gidiyor yani daha pozitif düşünmem lazım.
Doktorlar zaten kötü bir şeyi abartmaya bayılıyorlar
Tabi paylaşırım, ben biraz fazla kilo aldım tatlıyada çok düştüm. Detaylı için gittiğim doktorda karnımı sert bulup uyarmıştı şeker tüketimi konusunda. O yüzden yaptırmak istedim bakalım ne çıkacakSonucunu paylaşır mısın canım şeker konusunda kararsızım da yukarıda okuduğun gibi
Aslinda boyle durumlarda isteniyor ama tabi ki sen bilirsin, herheryerde satılıyor bu cihazlar bakabilirsin, eczanelerde, internetteBenim geçmişim yok da hem kilo var hemde babam şeker hastası babaannem de şeker hastasıydı. Ölçüm yapmak daha mantıklı gibi ama aletim yok babamda var o da yanımda değil malesef.
Canim is birakmayi dusenme bence, en son 32 yada 36.haftanda izine ayril, once parani al, parayida hemen vermiyorlar bazen, onu aldıktan sonra istersen çıkarsın ama isin rahat baska isle ugrasmaktansa bi sure daha idare etmeye calis derim. Dolar 24 tlyi gorecekmis yani 2022 cok çetin gecicek, Allah herkesin yardımcısı olsunBenim isim rahat diye hic erken cikmayi dusunmedim son 2 hafta kalana kadar da calisayim dedim ama agirlastikca ve yeni duzenlemeyle dovizle benim de moralim bozuldu, artik eskisi gibi calisma hevesim kalmadi. Maasimda iyilestirme yapilmazsa 32.haftada cikarim herhalde. Yanlis anlasilmasin asgari ucret cok daha fazlasini hakediyor ama dedigin gibi bi muhendis neredeyse asgari aliyor artik. Ozel sektor acaba calisanlarina ne yapmayi dusunuyor. Acikcasi ben de bi %30-%40 arasi zam umuyorum cunku suanki doviz kuruna ve asgariye gore komik bi rakama calisiyorum. Ama esim asla o kadar zam yapilmayacagini dusunuyor. Evde yatarak calisiyor, bir de hamile ne de olsa baska sirkete de gidemez gozuyle bakildigindan en en fazla 500-600lira zam yapacaklarini dusunuyor. Boyle olursa 32.haftada cikarim sonra bebis biraz buyuyunce yeni is ararim acikcasi.
İnşallah iyi çıkar sonucunTabi paylaşırım, ben biraz fazla kilo aldım tatlıyada çok düştüm. Detaylı için gittiğim doktorda karnımı sert bulup uyarmıştı şeker tüketimi konusunda. O yüzden yaptırmak istedim bakalım ne çıkacak
Evet öyleymiş. Baktım da o kadar masraf varken onu almak zor geldiAslinda boyle durumlarda isteniyor ama tabi ki sen bilirsin, herheryerde satılıyor bu cihazlar bakabilirsin, eczanelerde, internette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?