2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok gecmis olsun canim, insallah idrardir cok korktum bi an, benzeri başıma geldigi icin nst baglamışlardır, hem senin sancın var mi diye bakıyorlar hemde bebegin kalp atisina

Bir detaylı ultrason macerası sona erdi :) 2 saat olur mu ya … açmadı yüzünü inatçı :)) şükür ki her şey yolundaymış , sıra şeker yüklemesinde ..

Gözünaydın canım

Ne kusuru canım söylediğin herşeyin altına imzamı atarım sorun benim uygulayamamamda. Eşimin kırılmayacağını bilsem karşı tarafı takmam ama işte eşimin de aileden gelen huyunu değiştiremem bu yaşından sonra İlk günler kadar takmıyorum çok şükür dedim ya gülüyorum artık
Zaten tek korumaya çalıştığım evliliğim. Susuyorsam da, katlanıyorsam da eşime olan sevgimden saygımdan ama pek yeni de sayılmam. 6. yıldayız çok şükür ama işte farklı farklı olaylar yaşayınca insan farklı yönlerini keşfediyormuş kayınvalidesinin de

Canım benim sen pozitif düşün pozitif olsun bizi de haberdar et

Kizlar doktor herseyin normal oldugunu soyledi. Hatta usg ekranini gosterdi bebis hareket ediyordu. Ama hala ara ara islaklik olusuyor. Devam ederse bi doktora gorun dedi. Neyden kaynaklanabilecegi konusunda bisey demedi. Zaten devlet hastanesi cok bisey ummuyordum. Kadin dogum aciliydi yani anormal bisey olsa illa gorurdu diye dusunuyorum. Bebegi gorunce icim rahatladi zaten. 2 hafta sonra kendi doktorumla randevum var. Usutmeden kaynakli mi acaba bilemiyorum. Kar sogugu var , corap+patik sicak tutayim bi gozlemleyeyim.

Cok gecmis olsun canim, insallah idrardir cok korktum bi an, benzeri başıma geldigi icin nst baglamışlardır, hem senin sancın var mi diye bakıyorlar hemde bebegin kalp atisina
Aa o meshur nst demek ki :) hic bilmedigim icin. :) Usg'de kalp atisina bakmamasina sinir olmustum demek ki zaten nst de bakilmis. Devlet hastanesi soru sormadikca bilgi vermiyor iste. Senin basina benzeri geldiginde cok mu islanma oluyordu.

Hangi hastaneye gittin ? .. bol su iç bu süreçte ve üşütmemeye dikkat et ..

Hangi hastaneye gittin ? .. bol su iç bu süreçte ve üşütmemeye dikkat et ..
Buca kadin dogum hastanesinin aciline gittim. Takibimi yapan doktorumun kendi muayenesi var haftasonu calismiyor. Izmir'de de hastane bilgim yok diye mesaj attim. Oraya yonlendirdi. Kadin dogum uzerine uzman bi hastane yani bebekte suyu da iyi dedilerse iyidir sanirim.

Anormal bişey olsa mutlaka söylerlerdi bence de canım çok geçmiş olsun Kendini sıcak tut ayaklarını,belini özellikle .

Çok şükür canım, yolunda gitmeyen birşey olsa bırakmazlardı içini ferah tut sıcak tut kendini dediğin gibi

Anormal bişey olsa mutlaka söylerlerdi bence de canım çok geçmiş olsun Kendini sıcak tut ayaklarını,belini özellikle .
Çok şükür canım, yolunda gitmeyen birşey olsa bırakmazlardı içini ferah tut sıcak tut kendini dediğin gibi
Aynen kizlar doktorlara guvenmek lazim. Gobek buyudukce kiyafetler rahatsizlik veriyo hafiften kasindiriyo diye bende gobek bel acik evin icinde dolasiyorum. Eve geldigimden beri battaniye altindayim.

Geçmiş olsun canım, doktor iyi dediyse iyidir canını sıkma. Benimde bazen dışarıda çok dolandığımda sırılsıklam oluyor terden mi neden bilmiyorum, ince ped kullanıyorum evden çıktığım zamanlarda hep.

Merhaba hanimlar, aranizda 24. Haftayi gecenler olmus izne ayrilanlariniz 24+0 da mi ayrildi acaba?

Aa o meshur nst demek ki :) hic bilmedigim icin. :) Usg'de kalp atisina bakmamasina sinir olmustum demek ki zaten nst de bakilmis. Devlet hastanesi soru sormadikca bilgi vermiyor iste. Senin basina benzeri geldiginde cok mu islanma oluyordu.
İlk gebeligimde her ayaga kalktigimda biraz gelirdi tabi idrarla karisik olunca miktarı ne kadar bilemiyor, ikincide de bi anda su geldi ve hiç durmadı, tum su bitmişti canim, o yuzden korktum senin icin. Insallah bir sorun yoktur

Geçmiş olsun canım

Cevap veriyorum zaten ama işine gelen duyuluyor işine gelmeyen duyulmuyor dış kapının dış mandalı enişteye bile laf düşecek esimi görüntülü aramış hiç kaynanama gitmiyormuşuz hayırsız evlat ilan ediyor sana noluyor 1.5 yıldır evliyim 4 sene nişanlı kaldm seni hiç annengilde gormedim bayramda bile gitmezsn dedim laf değiştiriyor bez kac para olmuş diye hayırdır eşin mi hamile de düşündüm dedim ses etmiyor

Bnde ayni durumdayım Ben 1.5 sene yanlarında oturdum ses etmedim esim yokken ya yüz buldular herhalde esim bıraktı geldi isini iste yeni iş bakıyor üstüne gitmek istemiyorum ama çok canm sıkılıyor bunalıyorum düşünüp durmaktan

Kızlar lcw de kazandıran çark tekrar var . Şimdi çevirdim 300 TL ye 150 TL indirim verdi haberiniz olsun
Sagol canim ama sanirim sadece belirli urunlerde bu kod gecerli. Mesela sepete emzirme sutyeni atleti attim kupon kodunu girdim indirim uygulamadi.

Kızlar lcw de kazandıran çark tekrar var . Şimdi çevirdim 300 TL ye 150 TL indirim verdi haberiniz olsun
200 e 75 verdi bana da. Kargo ücretsiz olması için 250₺ dedi. Tamam dedim bir iki şey daha ekledim. İndirimi uygulayınca 250₺ nin altına düştü tekrar kargo ekledi Bir iki şey ekledim yine bu sefer çark indirimine uygun değil dedi.
Uygulama da donup duruyor zaten sürekli. Sinir oldum çıktım

Sagol canim ama sanirim sadece belirli urunlerde bu kod gecerli. Mesela sepete emzirme sutyeni atleti attim kupon kodunu girdim indirim uygulamadi.
Canım kodu aldıktan sonra ana sayfaya geri gel. Çark kampanya linkine tekrar tıklayınca sadece çark ürünlerini listeliyor bu sefer

Canım kodu aldıktan sonra ana sayfaya geri gel. Çark kampanya linkine tekrar tıklayınca sadece çark ürünlerini listeliyor bu sefer
Aynen canim oyleymis de bebege alacak ihtiyac kalmadi. Kendime atlet sutyen bakayim dedim onlar da outlet urunu olmadigindan kod gecerli degil. Ciktim uygulamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…