Cok gecmis olsun canim, insallah idrardirKizlar acile geldim. Bildiginiz ic camasirim islaniyor. Hatta acik renk tayt giymistim. Bagdas kurup otururken afedersiniz taytin orta kismina kadar islaklik gectigini farkeddince doktoruma yazdim acile yonlendirdi. Acilde prom test yapildi, sukur negatif cikti. Ama testi yapan da kontrol eden de doktor degil o biraz beni tedirgin etti. Belden gobegime bi cihaz bagladi yaklasik 10dk kadar. Doktor gelince seslenicem disarida bekleyin dedi. Insallah basit bi idrar kacirmasidir hala daha islaniyorum yani tuhaf...
Bir detaylı ultrason macerası sona erdi :) 2 saat olur mu ya … açmadı yüzünü inatçı :)) şükür ki her şey yolundaymış , sıra şeker yüklemesinde ..
Ne kusuru canım söylediğin herşeyin altına imzamı atarımKırılmasın, üzülmesin dediğimiz herkes bizi kırıyor maalesef hem de en hassas olduğumuz yerden . Can taşıyorsun ve su an rahat olman her şeyden daha önemli. Bence de annen gelmeli en azından nazın daha çok geçer kendi annene . Üzme kendini ama eşinle bu durumu konuşmalısın, üzmemek için sizler sustukça karşı taraf günden güne daha rahat davranır bu da hem seni hem bebeğini hem eşini daha stresli hale getirir . 1 kişinin yanlışına neden 3 kişi katlanmak zorunda kalasınız ki . Karşılıklı içimizi dökmüş olduk biraz kusura bakma ben de açtım ağzımı yumdum gözümü ama katlanamıyorum böyle haksızlıklara . Kimsenin bizleri üzmeye hakkı yok .
Zaten tek korumaya çalıştığım evliliğim. Susuyorsam da, katlanıyorsam da eşime olan sevgimden saygımdanAhhh sayılı gün çabuk geçer , bu süreci iyi yönetmelisin yoksa tüm evliliğine yansır .. gebelik hassas bir dönem düşünme diyeceğim ama olmayacağını biliyorum . Ama bunlar sana ders olsun yeni evli sayılırsın ilerde çok daha iyi anlayacaksın her şeyi .. önemli olan şimdilik eşinle iletişimin .. her şey çok güzel olacak :) burada bebeklerimizin hareketleri gelişimlerini konuşacağız :)
Canım benim sen pozitif düşün pozitif olsunKizlar acile geldim. Bildiginiz ic camasirim islaniyor. Hatta acik renk tayt giymistim. Bagdas kurup otururken afedersiniz taytin orta kismina kadar islaklik gectigini farkeddince doktoruma yazdim acile yonlendirdi. Acilde prom test yapildi, sukur negatif cikti. Ama testi yapan da kontrol eden de doktor degil o biraz beni tedirgin etti. Belden gobegime bi cihaz bagladi yaklasik 10dk kadar. Doktor gelince seslenicem disarida bekleyin dedi. Insallah basit bi idrar kacirmasidir hala daha islaniyorum yani tuhaf...
Aa o meshur nst demek ki :) hic bilmedigim icin. :) Usg'de kalp atisina bakmamasina sinir olmustum demek ki zaten nst de bakilmis. Devlet hastanesi soru sormadikca bilgi vermiyor iste. Senin basina benzeri geldiginde cok mu islanma oluyordu.Cok gecmis olsun canim, insallah idrardircok korktum bi an, benzeri başıma geldigi icin nst baglamışlardır, hem senin sancın var mi diye bakıyorlar hemde bebegin kalp atisina
Hangi hastaneye gittin ? .. bol su iç bu süreçte ve üşütmemeye dikkat et ..Kizlar doktor herseyin normal oldugunu soyledi. Hatta usg ekranini gosterdi bebis hareket ediyordu. Ama hala ara ara islaklik olusuyor. Devam ederse bi doktora gorun dedi. Neyden kaynaklanabilecegi konusunda bisey demedi. Zaten devlet hastanesi cok bisey ummuyordum. Kadin dogum aciliydi yani anormal bisey olsa illa gorurdu diye dusunuyorum. Bebegi gorunce icim rahatladi zaten. 2 hafta sonra kendi doktorumla randevum var. Usutmeden kaynakli mi acaba bilemiyorum. Kar sogugu var , corap+patik sicak tutayim bi gozlemleyeyim.
Buca kadin dogum hastanesinin aciline gittim. Takibimi yapan doktorumun kendi muayenesi var haftasonu calismiyor. Izmir'de de hastane bilgim yok diye mesaj attim. Oraya yonlendirdi. Kadin dogum uzerine uzman bi hastane yani bebekte suyu da iyi dedilerse iyidir sanirim.Hangi hastaneye gittin ? .. bol su iç bu süreçte ve üşütmemeye dikkat et ..
Anormal bişey olsa mutlaka söylerlerdi bence de canım çok geçmiş olsunKizlar doktor herseyin normal oldugunu soyledi. Hatta usg ekranini gosterdi bebis hareket ediyordu. Ama hala ara ara islaklik olusuyor. Devam ederse bi doktora gorun dedi. Neyden kaynaklanabilecegi konusunda bisey demedi. Zaten devlet hastanesi cok bisey ummuyordum. Kadin dogum aciliydi yani anormal bisey olsa illa gorurdu diye dusunuyorum. Bebegi gorunce icim rahatladi zaten. 2 hafta sonra kendi doktorumla randevum var. Usutmeden kaynakli mi acaba bilemiyorum. Kar sogugu var , corap+patik sicak tutayim bi gozlemleyeyim.
Çok şükür canım, yolunda gitmeyen birşey olsa bırakmazlardı içini ferah tutKizlar doktor herseyin normal oldugunu soyledi. Hatta usg ekranini gosterdi bebis hareket ediyordu. Ama hala ara ara islaklik olusuyor. Devam ederse bi doktora gorun dedi. Neyden kaynaklanabilecegi konusunda bisey demedi. Zaten devlet hastanesi cok bisey ummuyordum. Kadin dogum aciliydi yani anormal bisey olsa illa gorurdu diye dusunuyorum. Bebegi gorunce icim rahatladi zaten. 2 hafta sonra kendi doktorumla randevum var. Usutmeden kaynakli mi acaba bilemiyorum. Kar sogugu var , corap+patik sicak tutayim bi gozlemleyeyim.
Anormal bişey olsa mutlaka söylerlerdi bence de canım çok geçmiş olsunKendini sıcak tut ayaklarını,belini özellikle .
Aynen kizlar doktorlara guvenmek lazim. Gobek buyudukce kiyafetler rahatsizlik veriyo hafiften kasindiriyo diye bende gobek bel acik evin icinde dolasiyorum. Eve geldigimden beri battaniye altindayim.Çok şükür canım, yolunda gitmeyen birşey olsa bırakmazlardı içini ferah tutsıcak tut kendini dediğin gibi
Geçmiş olsun canım, doktor iyi dediyse iyidir canını sıkma. Benimde bazen dışarıda çok dolandığımda sırılsıklam oluyor terden mi neden bilmiyorum, ince ped kullanıyorum evden çıktığım zamanlarda hep.Buca kadin dogum hastanesinin aciline gittim. Takibimi yapan doktorumun kendi muayenesi var haftasonu calismiyor. Izmir'de de hastane bilgim yok diye mesaj attim. Oraya yonlendirdi. Kadin dogum uzerine uzman bi hastane yani bebekte suyu da iyi dedilerse iyidir sanirim.
İlk gebeligimde her ayaga kalktigimda biraz gelirdi tabi idrarla karisik olunca miktarı ne kadar bilemiyor, ikincide de bi anda su geldi ve hiç durmadı, tum su bitmişti canim, o yuzden korktum senin icin. Insallah bir sorun yokturAa o meshur nst demek ki :) hic bilmedigim icin. :) Usg'de kalp atisina bakmamasina sinir olmustum demek ki zaten nst de bakilmis. Devlet hastanesi soru sormadikca bilgi vermiyor iste. Senin basina benzeri geldiginde cok mu islanma oluyordu.
Geçmiş olsun canımBuca kadin dogum hastanesinin aciline gittim. Takibimi yapan doktorumun kendi muayenesi var haftasonu calismiyor. Izmir'de de hastane bilgim yok diye mesaj attim. Oraya yonlendirdi. Kadin dogum uzerine uzman bi hastane yani bebekte suyu da iyi dedilerse iyidir sanirim.
Cevap veriyorum zaten ama işine gelen duyuluyor işine gelmeyen duyulmuyor dış kapının dış mandalı enişteye bile laf düşecek esimi görüntülü aramış hiç kaynanama gitmiyormuşuz hayırsız evlat ilan ediyor sana noluyor 1.5 yıldır evliyim 4 sene nişanlı kaldm seni hiç annengilde gormedim bayramda bile gitmezsn dedim laf değiştiriyor bez kac para olmuş diye hayırdır eşin mi hamile de düşündüm dedim ses etmiyorYa gaza getirmiş gibi olmak hiç istemem yanlış anlaşılmak da istemem ama size böyle dan dan konuşanlara siz de dan dan cevap verin nolur . Sessiz kaldıkça daha çok biniyorlar tepeye . Ben geçenlerde 1 kere kaynanama haddini bildirdim ileri geri hiç sevmediğim bi şekilde konuştu benim hayatıma karışmaya kalktı bi güzel saydım ağzıma geleni . Şimdi beni arıyor kızım bir şeye ihtiyacınız var mı koli yapıp göndereyim canın ne istiyorsa diyor . Kadın 180 derece döndü bir anda . Bunlar bu dilden anlıyor üzgünüm ama bizi tepmeye çalışana çiçek vermeyelim o çiçeğin dikenini bize geçiriyorlar sonra . Valla sinirlendim ya ne istiyorlar bu gelinlerden anlamıyorum hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi. Sessiz kalmayın o konuşuyorsa sizler de konuşun nolur
Bnde ayni durumdayım Ben 1.5 sene yanlarında oturdum ses etmedim esim yokken ya yüz buldular herhalde esim bıraktı geldi isini iste yeni iş bakıyor üstüne gitmek istemiyorum ama çok canm sıkılıyor bunalıyorum düşünüp durmaktanÇok şükür görümcelerimle, eltilerimle falan mesafemi koyabildim en baştan. Kimse arayıp öyle bir muhabbet yapamaz benle
Ama işte kayınvalide farklı oluyor malum. Valla sen eşinle iyi olmaya bak canım. Ben de ilk günler çok tepki göstermiştim ama baktım annesinin açığını kapatmak için sakat diziyle kendi çabalıyor. Elinden geleni yapmaya çabalıyor. Kendimi kötü hissettim
Sagol canim ama sanirim sadece belirli urunlerde bu kod gecerli. Mesela sepete emzirme sutyeni atleti attim kupon kodunu girdim indirim uygulamadi.Kızlar lcw de kazandıran çark tekrar var . Şimdi çevirdim 300 TL ye 150 TL indirim verdi haberiniz olsun
200 e 75 verdi bana da. Kargo ücretsiz olması için 250₺ dedi. Tamam dedim bir iki şey daha ekledim. İndirimi uygulayınca 250₺ nin altına düştü tekrar kargo eklediKızlar lcw de kazandıran çark tekrar var . Şimdi çevirdim 300 TL ye 150 TL indirim verdi haberiniz olsun
Canım kodu aldıktan sonra ana sayfaya geri gel. Çark kampanya linkine tekrar tıklayınca sadece çark ürünlerini listeliyor bu seferSagol canim ama sanirim sadece belirli urunlerde bu kod gecerli. Mesela sepete emzirme sutyeni atleti attim kupon kodunu girdim indirim uygulamadi.
Aynen canim oyleymis de bebege alacak ihtiyac kalmadi. Kendime atlet sutyen bakayim dedim onlar da outlet urunu olmadigindan kod gecerli degil. Ciktim uygulamadanCanım kodu aldıktan sonra ana sayfaya geri gel. Çark kampanya linkine tekrar tıklayınca sadece çark ürünlerini listeliyor bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?