2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar aklınızda olsun internetten aldığınız kozmetik ürünlerin orjinalliğini üts mobil üzerinden sorgulayabilirsiniz. M mllen canım konuşmuştuk şimdi buldum ben de aldığım mustelayı sorguladım sistemde çıktı hemen .

Eklentiler

• 2E9A2C8C-5EBA-4665-8BFE-45503B0F8CDF.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 81
  • 6B8AA734-0717-4C70-A0DC-D7CA849BC8D1.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 78
Kizlar ya benim cekmece ici biraz kucuk 30x35. Diyorum ki soyle 6 kare sigacak sekilde bir organizer alayim ama bulamiyorum ya. Gorurseniz bana haber verin olurmu? Yani taki kutusu gibi yada seet tarzi bisey olursa da olur yeter ki bolmeleri olsun. Boyu da iste 10x10 cm gibi bisey olmali ki 6 tane sigsin

Hahahahh cok eglendim kiz bugjn sayenizde

cok guzeller canim cok begendim

Tavsanli organizerler bende de var cok guzeller canim kullanisli
Ya zaten görür görmez aklıma sen geldin biliyor musun tavşan desenli sevdiğin aklımda kalmış bu markanın ağzı büzgülü çamaşır sepeti de var onu gördün mü bebişin kirlileri icin , ondan da alayım diyorum ayrı bir yerde durur

Sanırım aradığım linki buldum saol canım

Ne koymak için bakıyorsun. Zıbın filansa pembemanolya nın attığı linkler çok hoş.

Sagol canim. Internette cok uyguna kozmetik urunler oluyor ama orjinalliginden suphe duymuyo degilim. Kontrol edebilmek iyi olur.

Yaa tek tek linklemişsim Yirim teşekkür ederim ama ben linklere basınca beklenmeyen hata oluştu diyo niye acaba, marka neydi canım öyle arayayım trendyoldan birde

Süper oldu bu sağol canım, bende mustela ürünlerini internetten almıştım bakayım bugün

hihi yerim seni bak soyle koydum bende simdilik. O setin icinde ki en buyuk olani kirli sepeti olarak kullanirim diyodum kiz buyugunu gormemistim (hediye gelmisti). Varsa alirim bir linkini
Ne koymak için bakıyorsun. Zıbın filansa pembemanolya nın attığı linkler çok hoş.
Sac bandini, coraplarini, sapkalarini hepsini ayri koyayim istiyorum canim ama bunlarin boylari buyuk ya sigmiyor. 10x10 hic bulamadim

Eklentiler

• 09362661-1C65-4671-94A6-5654F3281196.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 73
  • 11E675E7-F71B-4027-9695-6B690E0EA74A.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 72
Ne hastanesi kiz ben bisey mi kacirdim

Arkadaşlar merhaba, çalıştığım firmada profesyonel fotoğrafcıyım. ürün ve mağaza fotoğrafları çekiyorum. hobi olarak da doğum ve düğün fotoğrafları çekmeye başladım. ilgilenenlere uygun fiyata çekim yapabilirim bilginiz olsun :)
bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah..

Trendyolda hep tükenmiş görünüyor ocean home o yüzden atamadım linkini. Hepsiburada da var ama farklı desen .
Küçük organizera ben de ara ara bakarım senin için canım istediğin gibi bişeye denk gelirsem , mutlaka gönderirim
Ocean Home Unicorn Baskılı Çocuk Odası Çamaşır Sepeti//36 x 40

Yaa tek tek linklemişsim Yirim teşekkür ederim ama ben linklere basınca beklenmeyen hata oluştu diyo niye acaba, marka neydi canım öyle arayayım trendyoldan birde
Tükenmiş canım trendyolda o yüzden açılmıyor olabilir. Hepsiburada dan baktım orda var çekmece içi organizerlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…